Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 aşılamanın 2si pozitif olmuş eğer döllenmede sorun olsa aşılamalar negatif olması gerekmez miydi? Mikroenjeksiyon yapılmıyor mu acaba? İllaki yapılıyor olması gerek. Benim kafama yatmıyor bazı şeyler bi türlü. İlkinde hata klinikte başlamış ama diğerlerinde yine labaratuar şartlarında sorun var gibi düşündürüyor. Bizde morfoloji sıfır ileri hızlı %1 ve sayı da düşük. İmsi ile grade 2 sperm bulunuyor ama 3 tedavimde toplam 29 yumurtam toplandı olgun çıkmayan sadece 4 tane ve döllenmeyen 3 tane. Döllenenler 3.güne hep iyi ve çok iyi kalite olarak geldi. Hatta 4.güne de aynı şekilde geldiler.5.gün fire verdiler. Kalanlar bi de genetik incelemeye gidince elde pek bişey kalmıyor. Ama bu işte labaratuar çok önemli.
Ilk tüp bebek üstünden 40 yıl geçmiş o kadar mesafe katedildigi halde hala deneme yanılma ile oluyor bazı şeyler yine de malesef.

Öncelikle Rabbim inşallah bu mübarek günlerde size hayırlı bir evlat nasip eder. Çektiklerinize değer. Birde merak ettiğim tüp bebek uygulama sonrası adet düzensizlikleri yaşadınız mı

Benimde aklımda bir sürü acabalar var herkes farklı birşey söylüyo.
Yumurtalar kalitesiz gibi geliyo bana üstüne spermde eklenince sorun iki katına çıkıyo.
Çok aşırı bi kilom yok 3.tedavi öncesi 3 ayda 65 kilodan 56 kiloya indim bir sürü vitamin incir yedim.
Şöylede bi durum var aslında aşılamaları yaptığımızda eşim ameliyat olalı 1 sene olmuştu değerleri normal yoldan olcak düzeye gelmişti.
Birisi kimyasal biriside dış gebelik olmuştu.
3.tedaviden 6 ay öncesinden eşim mide hapı kullamıyodu biz bunu daha sonra öğrendik mide hapları sperm kalitesini bozuyomuş
Herşey üst üste gelince sorunlar ortaya çıkıyo diyorum. Sizin sayınızın maşallahı var çok yumurta olunca insan seviniyo ama gün gün fre verince üzülüyo

Öncelikle Rabbim inşallah bu mübarek günlerde size hayırlı bir evlat nasip eder. Çektiklerinize değer. Birde merak ettiğim tüp bebek uygulama sonrası adet düzensizlikleri yaşadınız mı
Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
1.tüp denememden sonra ilk adetimi gününde oldum ikinci adetim baya bi geç oldu söktürücüyle oldum daha sonra düzene girdi

Mide
hapları sperm denasını bozuyor mu gerçekten

Bizde beş tüp bebek var bizde artık labrotuvar problemli olduğu için böyle şeyler yaşadığımızı inananlardanız 6 tüp bebek için işlemler başladı adetimle beraber CD 56 parça alınarak ve birde era testi yapılacak

Mide

hapları sperm denasını bozuyor mu gerçekten
Dnası hakkında bi bilgim yok canım ama 6 aydan uzun bir süre kullanıldığı taktirde sayı ve harekettinde ciddi bi sorun yaratıyo hem internetten okudum hemde öğrendikten sonra doktora sorduk oda etki ettiğini söyledi

Vermiş olduğunuz bilgiyi dikkate alıp değerlendiricem inşallah dnasında bi sorun yoktur.

Kaç gün var adete canm erkenmi başlıo belirtin
Pazar günü bekliyorum canım. Ama bu ay bi garip aslında erken gelir hep belirtiler bu ay baya geç geldi bide çok ağrımıyor öyle. Belim kalkmıyor sadece.Acaba inofolic ağrılarıma da mı iyi geldi. Dün hissettim işte belirtileri dedim umut etme bu ay da gitti hasar düşmeden ümitvar olmak nasıl bilemedim tabi

Yazdıklarına katılıyorum benimde pazar gelicek bende bu ay inofolic kullandım ya ağrım az ondan sordum kaç gün var die

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz heyecanlı ve endişeliyim yarın nasip olursa bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğim dua edin bana olur mu gugüzhaberlerle geleyim.
Allah hepimize bu heyecanı tattirsin benim canım kader arkadaşlarim.

Ne güzel bir duygudur Allah bilir :) insallah saglicakla duyarsin canim :)

Heyecan yapma lütfen.... huzurlu ve mutlu ol. İnş duyacaksın o kalp atışlarını. Videoya da çekin biz ikinci kese heyecanından videoyu unuttuk. Siz unutmayın emi ?????

Güzel haberlerle gel mübarek günlerde inşallah canm hemen yaz bize

Hayirlisi cnm dunyanin eeeen guzel sesini duyacaksin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…