- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
SEN bi harikasın döne döne morfoloji için ilaç arıyordum şuan saklıcennette bunu önermişti o zman bunu alıyorum Allah razı olsun ikinizdende zaten ne varsa topiclerde var dr lar hep aynı inşallah bizede şifa olur günde kaç kez içti ac yada tok? Sayı ve hıza da katkısı oldu mu?Bu bizde %2 olan morfoloji %6 yükseltti üç ay kullandık
Merhaba canim rica ozelden yazar misinBen once benim yaptiklarimi paylasayim
4 yillik evliyiz ilk 2 yil cocuk dusunmedik gezip tozduk sonraki sene istedik ancak olmadi. Benim sag tupum tikali esimin hiz, sayi ve morfoloji sorunu ortaya cikti. Dr.lar tup bebek dedi. Baslayacaktik benim saglik problemlerim cikti ara verdik. gectiginiz agustos ayinda tup bebek yaptirdik ancak bebegimin kalbi atmadi bende esime keciboynuzu, dut pekmezli balli ve icinde en az 10 cesit urun olan karisim yaptim. Sabah aksam ac karna yiyor. Sonra emodex aldik sabah aksam tok karna iciyor. Birde oglen evicap iciyor. Her gun ceviz badem balli sut. Sabah ac karna zeytin yaginda bekletilmis incir yiyor. Once Kaan aydostan randevu aldik ama kasimda gidecegiz.o yuzden cuma gunu icin baska Bi urologtan randevu aldik. Hormonlarina falan baktiracagiz birde kullandigimiz ilaclari soracagiz. Benim hikayem boyle...
arginine ara vermek mi lazım? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?Solgar folik asit yani cnm l karnitininde hıza cok katkısı oldu ama bizi asıl hızlandıran çakşırdı sanırım ya aslında o sırada arginin de kullandık birlikte mi hızlandırdı şüphe etmeye başladım tek başına etkili degildi ama mecbur ara vericem arginine çünkü uzun süre oldu başlayalı
Değil mi hala eli kulağında ama gidip geliyorum işte ha geldi ha gelmedi diyeAdet öncesi aynen benimde böyle oluyor canım bir yandan adet belirtilerim başladı diye üzülürken bir yandan ya bir süpriz olursa diye umutlanıyorum...inşallah bizimde kapımızı çalacak birgün o güzel süpriz.
Çok yakın gün içerisinde görecek gibiyimBenim kırmızılar göründü cnm akşam inşallah sana görünmez
4-5 ay oldu kaan hocanın birisine yazdığı msj da 3 aydan fazla kullanmayın zararı olabilir demiş içime kurt düştü biraz dinlensin zaten bi işe yaramıodu bizde benceCanım
arginine ara vermek mi lazım? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?
Ayyy canımsın Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahHadi bakalım inşallah bu sefer olacak. SanaSaklicennet 'e ve kendime aynı anda salatı tefriciye başladım Ona göre iyi haberlerinizi bekliyorum
CAnsın sennn...Hadi bakalım inşallah bu sefer olacak. SanaSaklicennet 'e ve kendime aynı anda salatı tefriciye başladım Ona göre iyi haberlerinizi bekliyorum
Anladım canım. Bizde birlikte kullanırız. L arginine vücudun yapı taşıymış 2 hafta ara verip devam edebilirsin. Kaan hoca sperra için 3 ay demiş şok oldum. 3. Kutudayız soracağım ona nasıl bir yan etki yapıyormuş.Solgar folik asit yani cnm l karnitininde hıza cok katkısı oldu ama bizi asıl hızlandıran çakşırdı sanırım ya aslında o sırada arginin de kullandık birlikte mi hızlandırdı şüphe etmeye başladım tek başına etkili degildi ama mecbur ara vericem arginine çünkü uzun süre oldu başlayalı
Sperra ya 3 ay dediği için zaten arginine ara vermeye karar verdim bende progeny m sipariş vericem kesinlikle günde kaç tane alsa kiAnladım canım. Bizde birlikte kullanırız. L arginine vücudun yapı taşıymış 2 hafta ara verip devam edebilirsin. Kaan hoca sperra için 3 ay demiş şok oldum. 3. Kutudayız soracağım ona nasıl bir yan etki yapıyormuş.
Progeny m arkadaşa iyi gelmiş canım. İçinde pycnogenol var morfolojiye iyi geliyor dene onu da..
Canım biz progeny m yı son ay kullandık eşim günde iki tane alıyordu .ama sanırım günde 3kez almak daha iyi ürologlar genelde 3kez öneriyor.Sperra ya 3 ay dediği için zaten arginine ara vermeye karar verdim bende progeny m sipariş vericem kesinlikle günde kaç tane alsa ki
Sperra yı şimdi denemeyim o zmn demi?
KUzum bide bu çakşırın 11.şişedeyiz biz acaba kaç şişeye kadar zarar vermez gaza geldim yine sipariş vericem hala şaşkınım etkisine Allah ıma şükürler olsun en azından artık ümidim oluşuyor eskiden o da yoktu
Biz morfolojiyi takip ettik diğerlerinde sıkıntımız yoktu sabah akşam aç karınla içti Cerrahpaşa tıp fakültesine bir tane üroloji profu bulmuştuk çok araştırıp o verdi bize verilebilecek en iyi ilaç bu deri ben devlet hastanelerinde ki Proflara hep güvenmişimdir özellikle cerrah paşaSEN bi harikasın döne döne morfoloji için ilaç arıyordum şuan saklıcennette bunu önermişti o zman bunu alıyorum Allah razı olsun ikinizdende zaten ne varsa topiclerde var dr lar hep aynı inşallah bizede şifa olur günde kaç kez içti ac yada tok? Sayı ve hıza da katkısı oldu mu?
Siz doğal yolla mı hamile kaldınız acaba ne zamandır bekliyordunuz ne zamandır progney kullanıyordunuzCanım biz progeny m yı son ay kullandık eşim günde iki tane alıyordu .ama sanırım günde 3kez almak daha iyi ürologlar genelde 3kez öneriyor.
Ama bence bize o eczacıdan aldığımız karisimlarda fayda etti bence canım onlardan da alin
Evet Ekim'de eşim sperm DNA hasarı tedavisi gordu.sonra korunmayı biraktik 4.ayinda hamile kaldim.Siz doğal yolla mı hamile kaldınız acaba ne zamandır bekliyordunuz ne zamandır progney kullanıyordunuz
Bence canım sende sorun yoksa olur Allah'ın izniyle .sen inofolic combi kullan esinde devam etsin takviyelere.birde yumurta takibi yap ovulasyon testleriyle ve günleri iki değerlendir.Alalhim tez vakitte nasip etsinFikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar,daha öncede yazdım ben 31 eşim 34 yaşın da sebebsiz infertilite ile tüp bebek yapıldı iki toplama 5 transfer iki kimyasal,üç tane hiç tutunamadı hepsi beşinci gün çift transferleriydi en nihayetinde olmadı eşinin morfolojisi %2 yaptık hep bu sorun değil dediler biz kendimiz tedavi ettirdik şuan %6 oldu tekrar tüp bebeğe başlamak için bahçeci ile görüştük ilk adetinle gel era testi yapacağız dediler era dışında cd56 ve embiriyo genetiği felan 20 binlirayı bulacak onlarda bu ay başlarsam era büzsen olsun dediler fakat hazır morfoloji 6 olmuşken biraz doğal yolla mı denemeliyim yoksa bu kadar başarısız deneme sonrası zaman kaybetmemelimiyiz sizin fikriniz nedir
ne yazayim canim anlayamadim kusuruma bakmaMerhaba canim rica ozelden yazar misin
canim saglikla devam etsin insallah cok sevindim. Seni ekliim mi bas sayfaya?Kizlar bebeğimin kalp atışını duyduk çok şükür .alttan baktı ama.insallah böyle sağlıkla devam eder
özelden eczacının bilgisini verirmisin?bi kaç yer aklımda var onuda ekleyim şu çakşırdan sonra artış durursa cnm inşallah devam ederCanım biz progeny m yı son ay kullandık eşim günde iki tane alıyordu .ama sanırım günde 3kez almak daha iyi ürologlar genelde 3kez öneriyor.
Ama bence bize o eczacıdan aldığımız karisimlarda fayda etti bence canım onlardan da alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?