Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
COK tşk ederim denicem bende kesinlikle

%2 ile kaç ay doğal denediniz diğer degerlerde sıkıntı yoksa olması beklenirdi aslında uzun süre bi deneme olduysa sorun genetiklerle alakalı olabilir die düşündüm testlere başlamalısın ama %2 ile az bi süre denediysen %6 olmuşken biraz bekle

Cnm bi kesenin kalp atışını duyduk çok şükür. 2. Kesenin kalp atışı içinde Çarşamba yada Perşembe doktora gideceğiz. Artık oda kesinleşsin öyle eklersin inşşş

Biz 4 senedir deniyoruz ama hep tüp bebeğe yönlendirdiler morfolojisi dolayı birazda bilinçsizdim yaşım 26 hiç çevremde çocuğu olmayan Yok söylemedim kimseye doktorlar ne dediyse onu yaptım ama bir seneye yakın korunmadan d nedir olmadı

Merhaba arkadaşlar bende bu konuda daha yeniyim 1 ay önce eşine azosperm tanısı kondu önce 2 milyondu 2.testte 0 cıktı smdi en son 100 bin cıktı tedaviye anca baslycaz doğal kürler neler bakmamız gerek banda burdan yardımcı olurmusunuz ?

Bu kararı en iyi içindeki ses verir kim n söylese anlamsız cnm

Bir melek gelsin progeny günde 3 kez kullanılıyor normalde. Sen içeriğini bakıp kullandığınız ekstralara göre 2 yede düşürebilirsin.
Çakşırsuyu hakkında da aktara danışılabilir. Ne kadar kullanılacağını hiç bilmiyorum.

Bize de sperra için 3 ay daha kullanın yan etkisi olabilir yazmıştı. Ben de merak etmiştim yan etkisini.

Ankaraya gittiğimde bi soruyum o zmn cnm tşk ederim canım benim

Bize de sperra için 3 ay daha kullanın yan etkisi olabilir yazmıştı. Ben de merak etmiştim yan etkisini.
Soracağım canım. Seninde bilgilendiririm. Ama korkma içim rahat olsun. O kadar araştırmalar yapıyorum hiç yan etkisi olur diye birşey okumadım özellikle bir takviyenin faydasını görebilmek için en az 6 ay ve üzeri kullanılması gerekiyormuş biz de 9 aydır takviyeler alıyoruz henüz yan etki göremedim. Ama eşim kilo alıyor galiba.

Canım bende sipariş vericem nerden alıyorsun 6 şişe çok değil mi bide

Nerde buldun n11 de mi? Ben hep aynı satıcıdan alıorum 129 lira cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…