- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
COK tşk ederim denicem bende kesinlikleBiz morfolojiyi takip ettik diğerlerinde sıkıntımız yoktu sabah akşam aç karınla içti Cerrahpaşa tıp fakültesine bir tane üroloji profu bulmuştuk çok araştırıp o verdi bize verilebilecek en iyi ilaç bu deri ben devlet hastanelerinde ki Proflara hep güvenmişimdir özellikle cerrah paşa
%2 ile kaç ay doğal denediniz diğer degerlerde sıkıntı yoksa olması beklenirdi aslında uzun süre bi deneme olduysa sorun genetiklerle alakalı olabilir die düşündüm testlere başlamalısın ama %2 ile az bi süre denediysen %6 olmuşken biraz bekleFikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar,daha öncede yazdım ben 31 eşim 34 yaşın da sebebsiz infertilite ile tüp bebek yapıldı iki toplama 5 transfer iki kimyasal,üç tane hiç tutunamadı hepsi beşinci gün çift transferleriydi en nihayetinde olmadı eşinin morfolojisi %2 yaptık hep bu sorun değil dediler biz kendimiz tedavi ettirdik şuan %6 oldu tekrar tüp bebeğe başlamak için bahçeci ile görüştük ilk adetinle gel era testi yapacağız dediler era dışında cd56 ve embiriyo genetiği felan 20 binlirayı bulacak onlarda bu ay başlarsam era büzsen olsun dediler fakat hazır morfoloji 6 olmuşken biraz doğal yolla mı denemeliyim yoksa bu kadar başarısız deneme sonrası zaman kaybetmemelimiyiz sizin fikriniz nedir
Ekle canım insallah sağlıkla devam eder canimcanim saglikla devam etsin insallah cok sevindim. Seni ekliim mi bas sayfaya?
zeynepppppppp canim sen kalp atisini duydun mu?
Ikinci kesenin devam ettigini ne zaman ogreneceksiniz?
@-Pandora- canim ne yaptin?
Kizlar kusuruma bakmayin takip edemedim bayadir
Cnm bi kesenin kalp atışını duyduk çok şükür. 2. Kesenin kalp atışı içinde Çarşamba yada Perşembe doktora gideceğiz. Artık oda kesinleşsin öyle eklersin inşşşcanim saglikla devam etsin insallah cok sevindim. Seni ekliim mi bas sayfaya?
zeynepppppppp canim sen kalp atisini duydun mu?
Ikinci kesenin devam ettigini ne zaman ogreneceksiniz?
@-Pandora- canim ne yaptin?
Kizlar kusuruma bakmayin takip edemedim bayadir
Biz 4 senedir deniyoruz ama hep tüp bebeğe yönlendirdiler morfolojisi dolayı birazda bilinçsizdim yaşım 26 hiç çevremde çocuğu olmayan Yok söylemedim kimseye doktorlar ne dediyse onu yaptım ama bir seneye yakın korunmadan d nedir olmadı%2 ile kaç ay doğal denediniz diğer degerlerde sıkıntı yoksa olması beklenirdi aslında uzun süre bi deneme olduysa sorun genetiklerle alakalı olabilir die düşündüm testlere başlamalısın ama %2 ile az bi süre denediysen %6 olmuşken biraz bekle
Bu kararı en iyi içindeki ses verir kim n söylese anlamsız cnmBiz 4 senedir deniyoruz ama hep tüp bebeğe yönlendirdiler morfolojisi dolayı birazda bilinçsizdim yaşım 26 hiç çevremde çocuğu olmayan Yok söylemedim kimseye doktorlar ne dediyse onu yaptım ama bir seneye yakın korunmadan d nedir olmadı
Bize de sperra için 3 ay daha kullanın yan etkisi olabilir yazmıştı. Ben de merak etmiştim yan etkisini.Anladım canım. Bizde birlikte kullanırız. L arginine vücudun yapı taşıymış 2 hafta ara verip devam edebilirsin. Kaan hoca sperra için 3 ay demiş şok oldum. 3. Kutudayız soracağım ona nasıl bir yan etki yapıyormuş.
Progeny m arkadaşa iyi gelmiş canım. İçinde pycnogenol var morfolojiye iyi geliyor dene onu da..
Ankaraya gittiğimde bi soruyum o zmn cnm tşk ederim canım benimBir melek gelsin progeny günde 3 kez kullanılıyor normalde. Sen içeriğini bakıp kullandığınız ekstralara göre 2 yede düşürebilirsin.
Çakşırsuyu hakkında da aktara danışılabilir. Ne kadar kullanılacağını hiç bilmiyorum.
Soracağım canım. Seninde bilgilendiririm. Ama korkma içim rahat olsun. O kadar araştırmalar yapıyorum hiç yan etkisi olur diye birşey okumadım özellikle bir takviyenin faydasını görebilmek için en az 6 ay ve üzeri kullanılması gerekiyormuş biz de 9 aydır takviyeler alıyoruz henüz yan etki göremedim. Ama eşim kilo alıyor galiba.Bize de sperra için 3 ay daha kullanın yan etkisi olabilir yazmıştı. Ben de merak etmiştim yan etkisini.
TAmam canım. Beni de bilgilendir olur mu?Ankaraya gittiğimde bi soruyum o zmn cnm tşk ederim canım benim
Canım bende sipariş vericem nerden alıyorsun 6 şişe çok değil mi bideTAmam canım. Beni de bilgilendir olur mu?
Bu arada 6 şişe çakşırı 101 liraya buldum yorumlar da hep olumluydu. Yan sanayi falan değildir değil mi? Aksu vitalin kendi sitesinde 1 şişesi 28 tl miş. Pahalı satıyor.
Ah canım bende çok istiyorum şöyle beyazlar içinde ne güzel olurBeth18
Afilim92
P Perican01
Selvi25
B Beyza_2018 vezeynepppppppp kızlar hamilelik fotoğrafı çektirdiniz mi ya da düşünüyor musunuz?
Ben çok istiyorum. Sizlerde düşünün isterseniz. Bizler için değerli olan bu anları ölümsüzleştirmek gerek.
Nerde buldun n11 de mi? Ben hep aynı satıcıdan alıorum 129 lira cnmTAmam canım. Beni de bilgilendir olur mu?
Bu arada 6 şişe çakşırı 101 liraya buldum yorumlar da hep olumluydu. Yan sanayi falan değildir değil mi? Aksu vitalin kendi sitesinde 1 şişesi 28 tl miş. Pahalı satıyor.
3,5 günde 1 şişe bitirdik biz şuan 11. Şişedeyiz devam edicez inşallahCanım bende sipariş vericem nerden alıyorsun 6 şişe çok değil mi bide
Beth18
Afilim92
P Perican01
Selvi25
B Beyza_2018 vezeynepppppppp kızlar hamilelik fotoğrafı çektirdiniz mi ya da düşünüyor musunuz?
Ben çok istiyorum. Sizlerde düşünün isterseniz. Bizler için değerli olan bu anları ölümsüzleştirmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?