Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bnde bir aktarsa sordum 100 ml mi 50 eddi..burdan bir arkadaşla konuştuk n11 den alıyormuş 6 adeti 129 sizdemi ordan aldınız herkez ordan alıyorsa bnde alicam guvenilirse

Bayramdan sonra cekim yapcaz. Ben kendim amator olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum .Profesyonel makinem de var.Esim cekecek .Birlikte olan pozlar icin de yine fotografci bir arkadasimiz yardimci olcak .

3,5 günde 1 şişe bitirdik biz şuan 11. Şişedeyiz devam edicez inşallah
Maşallah ya. Bana Afilim92 göndermişti ilk. Tadı ağır diye içmemişti. E şimdi baktı ki eşim değerler düzelmemiş mecburen içmeye başladı. Şimdide alıştı. Ben ramazan oldugu için tek sefer de veriyorum bir bardağa 4te 1 koyup sulandırıyorum. Bitmek üzere. Siz nasıl kullanıyorsunuz.

O kadar kür çakşır promen k kullandık yine hasta oldum herşey normal ileri hrk 23 dü.. Yakınlaşma yaptık 2 3 güne bir yumurtlama dönemi dahil ama bugün yine hasta oldum. Eşim az önce tekrar üni hastanesinde testini verdi bakalım sonuclar ne cıkacak.. Ve adetimin 3. Gününe randevu aldım hormonlarıma baktırmak için. Kızlar dua edin

Ramazan önce 3 öğün ramazanda 2 öğün olmak üzere 1/3 çakşıra su ekliyoruz çay bardagına

Aktarldarda 5 tl ye satılan çakşır denilen odun parçalarının tadı berbat ötesi yrmin ederim yazarken içim ürperdi. Limon sıkarak zorla içiriyorum
Kök almak yerine dorek suyunu alsaniz guvenilir bir markanin daha cok isinize yarar .Hem iciniz rahat eder hem de kullanimo daha kolay .Caksitin tadı zaten kötü ama aldiginiz kök kesin çakşır olmayabilir.

@ruyagokk canım sen nerelerdesin bıraktın bizi sanki.
moonlovers herşey yolunda mı? Toparlanmanızdan mi? Neler yapıyorsun?
MerhabA canım takip ediyorum sizi sessiz sessiz :) toparlanmam uzun sürmüyor alıştım artık negatiften:)) ilaçlara vitaminlere ara verdik biz bu sayfada fayda görenler gibi biz fayda göremedik malesef oyüzden tedaviden sonra bıraktık şuan hiç ilaç vs kullanmıyoruz. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım varikosel varken vitaminler çok fayda etmiyor yabancı sitelerde de okuyorum varikosel varsa önce tedavi edilmeli sonra yapılacaksa tüp vs yapılmalı ama benim yurdumun doktorları 5 yıl oyaladı bizi bakalım sanırım yaza ameliyat var. Hatırladığın için teşekkürler :))

Evet canım bize de 2 ürolog aynı şeyi söyledi varikosel varsa ilaçların çok faydası olmaz diye. Ameliyatı niye erteliyorsunuz eşime 2 hafta önce teşhis koyuldu. Yarın olacak ameliyatını

Canım neden geciktiriyorsunuz ameliyatı çünkü ameliyattan sonra 6aya anca düzeliyor spermleri.aslinda Boran önce ameliyat olsa eşiniz daha iyi olur.

Arkadaşlar bi ay önceki testimizde ileri hrk 23 dü. Size daha yeni çıkan testimizi paylaşıyorum lütfen yorumlayın
(keçiboynuzu kürü çakşır suyu ve promen k kullandık)

Eklentiler

• IMG_20180604_114720.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…