Merhaba bnde bir aktarsa sordum 100 ml mi 50 eddi..burdan bir arkadaşla konuştuk n11 den alıyormuş 6 adeti 129 sizdemi ordan aldınız herkez ordan alıyorsa bnde alicam guvenilirseTAmam canım. Beni de bilgilendir olur mu?
Bu arada 6 şişe çakşırı 101 liraya buldum yorumlar da hep olumluydu. Yan sanayi falan değildir değil mi? Aksu vitalin kendi sitesinde 1 şişesi 28 tl miş. Pahalı satıyor.
TAmam canım. Beni de bilgilendir olur mu?
Bu arada 6 şişe çakşırı 101 liraya buldum yorumlar da hep olumluydu. Yan sanayi falan değildir değil mi? Aksu vitalin kendi sitesinde 1 şişesi 28 tl miş. Pahalı satıyor.
Bayramdan sonra cekim yapcaz. Ben kendim amator olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum .Profesyonel makinem de var.Esim cekecek .Birlikte olan pozlar icin de yine fotografci bir arkadasimiz yardimci olcak .Beth18
Afilim92
@Perican01
@Selvi25
B Beyza_2018 ve @Zeynep6302 kızlar hamilelik fotoğrafı çektirdiniz mi ya da düşünüyor musunuz?
Ben çok istiyorum. Sizlerde düşünün isterseniz. Bizler için değerli olan bu anları ölümsüzleştirmek gerek.
Maşallah ya. Bana3,5 günde 1 şişe bitirdik biz şuan 11. Şişedeyiz devam edicez inşallah
Ramazan önce 3 öğün ramazanda 2 öğün olmak üzere 1/3 çakşıra su ekliyoruz çay bardagınaMaşallah ya. BanaAfilim92 göndermişti ilk. Tadı ağır diye içmemişti. E şimdi baktı ki eşim değerler düzelmemiş mecburen içmeye başladı. Şimdide alıştı. Ben ramazan oldugu için tek sefer de veriyorum bir bardağa 4te 1 koyup sulandırıyorum. Bitmek üzere. Siz nasıl kullanıyorsunuz.
Ramazan önce 3 öğün ramazanda 2 öğün olmak üzere 1/3 çakşıra su ekliyoruz çay bardagına
Kök almak yerine dorek suyunu alsaniz guvenilir bir markanin daha cok isinize yarar .Hem iciniz rahat eder hem de kullanimo daha kolay .Caksitin tadı zaten kötü ama aldiginiz kök kesin çakşır olmayabilir.Aktarldarda 5 tl ye satılan çakşır denilen odun parçalarının tadı berbat ötesi yrmin ederim yazarken içim ürperdi. Limon sıkarak zorla içiriyorum
Kök almak yerine dorek suyunu alsaniz guvenilir bir markanin daha cok isinize yarar .Hem iciniz rahat eder hem de kullanimo daha kolay .Caksitin tadı zaten kötü ama aldiginiz kök kesin çakşır olmayabilir.
Hangi markayı tavsiye edersin canım bende alıcamKök almak yerine dorek suyunu alsaniz guvenilir bir markanin daha cok isinize yarar .Hem iciniz rahat eder hem de kullanimo daha kolay .Caksitin tadı zaten kötü ama aldiginiz kök kesin çakşır olmayabilir.
Hangi markayı tavsiye edersin canım bende alıcam
Siz suyunu nereden tedarik ediyorsunuz
Hangi markayı tavsiye edersin canım bende alıcam
Ben arastirmistim cemilefendi iyi diye onu almistik.Mecitefendi de olabilir .
Su an hatırlayamadim .Uzerinde kullanma talimati var.Ölçek kullanımı nasıl yaptınız
MerhabA canım takip ediyorum sizi sessiz sessiz :) toparlanmam uzun sürmüyor alıştım artık negatiften:)) ilaçlara vitaminlere ara verdik biz bu sayfada fayda görenler gibi biz fayda göremedik malesef oyüzden tedaviden sonra bıraktık şuan hiç ilaç vs kullanmıyoruz. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım varikosel varken vitaminler çok fayda etmiyor yabancı sitelerde de okuyorum varikosel varsa önce tedavi edilmeli sonra yapılacaksa tüp vs yapılmalı ama benim yurdumun doktorları 5 yıl oyaladı bizi@ruyagokk canım sen nerelerdesin bıraktın bizi sanki.
moonlovers herşey yolunda mı? Toparlanmanızdan mi? Neler yapıyorsun?
Teşekkür ederimBen arastirmistim cemilefendi iyi diye onu almistik.Mecitefendi de olabilir .
Evet canım bize de 2 ürolog aynı şeyi söyledi varikosel varsa ilaçların çok faydası olmaz diye. Ameliyatı niye erteliyorsunuz eşime 2 hafta önce teşhis koyuldu. Yarın olacak ameliyatınıMerhabA canım takip ediyorum sizi sessiz sessiz :) toparlanmam uzun sürmüyor alıştım artık negatiften:)) ilaçlara vitaminlere ara verdik biz bu sayfada fayda görenler gibi biz fayda göremedik malesef oyüzden tedaviden sonra bıraktık şuan hiç ilaç vs kullanmıyoruz. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım varikosel varken vitaminler çok fayda etmiyor yabancı sitelerde de okuyorum varikosel varsa önce tedavi edilmeli sonra yapılacaksa tüp vs yapılmalı ama benim yurdumun doktorları 5 yıl oyaladı bizibakalım sanırım yaza ameliyat var. Hatırladığın için teşekkürler :))
Canım neden geciktiriyorsunuz ameliyatı çünkü ameliyattan sonra 6aya anca düzeliyor spermleri.aslinda Boran önce ameliyat olsa eşiniz daha iyi olur.MerhabA canım takip ediyorum sizi sessiz sessiz :) toparlanmam uzun sürmüyor alıştım artık negatiften:)) ilaçlara vitaminlere ara verdik biz bu sayfada fayda görenler gibi biz fayda göremedik malesef oyüzden tedaviden sonra bıraktık şuan hiç ilaç vs kullanmıyoruz. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım varikosel varken vitaminler çok fayda etmiyor yabancı sitelerde de okuyorum varikosel varsa önce tedavi edilmeli sonra yapılacaksa tüp vs yapılmalı ama benim yurdumun doktorları 5 yıl oyaladı bizibakalım sanırım yaza ameliyat var. Hatırladığın için teşekkürler :))
ben simdilik dusunmuyorum ama bakalim belki bir hediye yapariz kendimize :)Beth18
Afilim92
@Perican01
@Selvi25
B Beyza_2018 ve @Zeynep6302 kızlar hamilelik fotoğrafı çektirdiniz mi ya da düşünüyor musunuz?
Ben çok istiyorum. Sizlerde düşünün isterseniz. Bizler için değerli olan bu anları ölümsüzleştirmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?