Haklısın canım varikosel varsa önce onun tedavisi gerekli. Bencede önce bunun üzerinde durun. Belki sorun sadece budur. Çözüldüğünde normal yolla bile hamile kalabilirsin.MerhabA canım takip ediyorum sizi sessiz sessiz :) toparlanmam uzun sürmüyor alıştım artık negatiften:)) ilaçlara vitaminlere ara verdik biz bu sayfada fayda görenler gibi biz fayda göremedik malesef oyüzden tedaviden sonra bıraktık şuan hiç ilaç vs kullanmıyoruz. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım varikosel varken vitaminler çok fayda etmiyor yabancı sitelerde de okuyorum varikosel varsa önce tedavi edilmeli sonra yapılacaksa tüp vs yapılmalı ama benim yurdumun doktorları 5 yıl oyaladı bizibakalım sanırım yaza ameliyat var. Hatırladığın için teşekkürler :))
Bizim aktarda cemilefendi marka olan çakşır suyu vardı. Onu almıştım ama içimi pek hoş değilİşkence olmasın diye sadece günde bir veriyorum eşime. Kızların dediğine göre Aksu marka olanın içimi daha rahatmış.
Elle ve dopplerde sağda ve solda varikosel olmasına rağmen sayı iyi diye ameliyat önerilmedi 4 yıl önce.bizde sorunun varikosel olduğunu hiç düşünmedik 3 kez tüp 1 aşılama negatif olunca şimdi ameliyat deniyor .buarada sayı 50 milyon morfoloji 2 3 arasında ddeğişiyor.En son kaan Aydosta varikosel yok demişti 3. Denemeyi yaptık bizde oda negatif olunca başka doktorlar ameliyat dedi.Evet canım bize de 2 ürolog aynı şeyi söyledi varikosel varsa ilaçların çok faydası olmaz diye. Ameliyatı niye erteliyorsunuz eşime 2 hafta önce teşhis koyuldu. Yarın olacak ameliyatını
Bizim sayı falan iyi olunca 4 yıl önce ameliyat önerilmedi bizde biraz daha denedik olmayınca aşılama sonra tüpe geçtik olmayınca ,geçen yaz kaan aydosa gittik dna hasarı 7 çıktı ve eşime varikosel yok dedi ve spermlerle uğraşmayın dedi bizde bunun üstüne 8 ay sonra tekrar tüp denedik negatif olunca başka doktorlar varikosel ameliyatı olmalı dedi bu yüzden geciktik ve yurtdışında olduğumuz için Türkiye ye gülebildiğimiz zaman olacak ameliyat.Canım neden geciktiriyorsunuz ameliyatı çünkü ameliyattan sonra 6aya anca düzeliyor spermleri.aslinda Boran önce ameliyat olsa eşiniz daha iyi olur.
Benim eşimde klomen ile aldı kilo. Herşeyde bir hayır vardır bırakması iyi oldu belkide. Şimdi birde idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım 10 gün antibiyotik kullanacak sperm değerleri birde ondan etkilenecek.Soracağım canım. Seninde bilgilendiririm. Ama korkma içim rahat olsun. O kadar araştırmalar yapıyorum hiç yan etkisi olur diye birşey okumadım özellikle bir takviyenin faydasını görebilmek için en az 6 ay ve üzeri kullanılması gerekiyormuş biz de 9 aydır takviyeler alıyoruz henüz yan etki göremedim. Ama eşim kilo alıyor galiba.
Sayı biraz daha artabilir. Hız ve morfoloji iyi. Bu değerlerle doğal yoldan elbette mümkün. Biraz sabredin derim.Arkadaşlar bi ay önceki testimizde ileri hrk 23 dü. Size daha yeni çıkan testimizi paylaşıyorum lütfen yorumlayın
(keçiboynuzu kürü çakşır suyu ve promen k kullandık)
Anladım inşallah ameliyatın faydası olurElle ve dopplerde sağda ve solda varikosel olmasına rağmen sayı iyi diye ameliyat önerilmedi 4 yıl önce.bizde sorunun varikosel olduğunu hiç düşünmedik 3 kez tüp 1 aşılama negatif olunca şimdi ameliyat deniyor .buarada sayı 50 milyon morfoloji 2 3 arasında ddeğişiyor.En son kaan Aydosta varikosel yok demişti 3. Denemeyi yaptık bizde oda negatif olunca başka doktorlar ameliyat dedi.
Aksu vital değil mi bende alsammı o marka nasıl kiMerhaba bnde bir aktarsa sordum 100 ml mi 50 eddi..burdan bir arkadaşla konuştuk n11 den alıyormuş 6 adeti 129 sizdemi ordan aldınız herkez ordan alıyorsa bnde alicam guvenilirse
Bizm de sayimiz iyi total 165 ml de 50 mlyn cikyor ama bence varikosel sayiya etki etmyr sekillerini bozyr dolayisyla bozuk sekillrinde hareketi istenilen hizda ve yonde olmyr .ben ole dusnyrm arastrmalrm o yonde .hakkinda hayirlsi olsnElle ve dopplerde sağda ve solda varikosel olmasına rağmen sayı iyi diye ameliyat önerilmedi 4 yıl önce.bizde sorunun varikosel olduğunu hiç düşünmedik 3 kez tüp 1 aşılama negatif olunca şimdi ameliyat deniyor .buarada sayı 50 milyon morfoloji 2 3 arasında ddeğişiyor.En son kaan Aydosta varikosel yok demişti 3. Denemeyi yaptık bizde oda negatif olunca başka doktorlar ameliyat dedi.
Teşekkürler.Bizm de sayimiz iyi total 165 ml de 50 mlyn cikyor ama bence varikosel sayiya etki etmyr sekillerini bozyr dolayisyla bozuk sekillrinde hareketi istenilen hizda ve yonde olmyr .ben ole dusnyrm arastrmalrm o yonde .hakkinda hayirlsi olsn
Sayı biraz daha artabilir. Hız ve morfoloji iyi. Bu değerlerle doğal yoldan elbette mümkün. Biraz sabredin derim.
Bizm de sayimiz iyi total 165 ml de 50 mlyn cikyor ama bence varikosel sayiya etki etmyr sekillerini bozyr dolayisyla bozuk sekillrinde hareketi istenilen hizda ve yonde olmyr .ben ole dusnyrm arastrmalrm o yonde .hakkinda hayirlsi olsn
Benim suanlık çekim planım yok canım hiç hamile değil gibiym biraz daha büyüsün belli olsunda sonra birşeyler yaparım inşallahBeth18
@Afilim92
@Perican01
Selvi25
@Beyza_2018 ve @Zeynep6302 kızlar hamilelik fotoğrafı çektirdiniz mi ya da düşünüyor musunuz?
Ben çok istiyorum. Sizlerde düşünün isterseniz. Bizler için değerli olan bu anları ölümsüzleştirmek gerek.
Ben varikoselin bi yil icinde en dogru sonuc verecegini okumstm. Sizinki olalali baya olmus suan ki duzelmenin etkisi amelayttn olmayablr gibi.degerlrnz cok iyilesmis ins hamilelik olr yakinda.Eşim 2011 de sol varikosel oldu. Şuan sağ varikosek var 2-3reflü ama. İlk testte ileri 23 yerinde 10 hareketsiz 67 di.. Bugün testimizi aldık ileri40 yerinde 5 hareketsiz 55 oldu... Varikosel erkilemedi diye düşünüyorum
N11 den alıyorum. 1 şişe 5 gün gidiyor o yüzde fazla alıyorum.Canım bende sipariş vericem nerden alıyorsun 6 şişe çok değil mi bide
CAnım ben 6 tanesini 100e buldum daha gelmedi. Gelsin bakayım eğer problem yoksa söylerim alırsın.Merhaba bnde bir aktarsa sordum 100 ml mi 50 eddi..burdan bir arkadaşla konuştuk n11 den alıyormuş 6 adeti 129 sizdemi ordan aldınız herkez ordan alıyorsa bnde alicam guvenilirse
CAnım ya sen aklıma geldikçe mahvoluyorum. Kendimden korkuyorum. Bize de varikosel yok diyorlar. Ama hemde çift taraflı görünüyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Ama kendini toparlaman güzel oldu. İnşallah herşey daha güzel olur.MerhabA canım takip ediyorum sizi sessiz sessiz :) toparlanmam uzun sürmüyor alıştım artık negatiften:)) ilaçlara vitaminlere ara verdik biz bu sayfada fayda görenler gibi biz fayda göremedik malesef oyüzden tedaviden sonra bıraktık şuan hiç ilaç vs kullanmıyoruz. Yaza kadar bekleyeceğiz sanırım varikosel varken vitaminler çok fayda etmiyor yabancı sitelerde de okuyorum varikosel varsa önce tedavi edilmeli sonra yapılacaksa tüp vs yapılmalı ama benim yurdumun doktorları 5 yıl oyaladı bizibakalım sanırım yaza ameliyat var. Hatırladığın için teşekkürler :))
Testde herşey düzgün. Hiç bir sorun görünmüyor. Ne kullanıyorsanız ara vermeyin. Morfoloji hep 6 mıydı oda mı yükseldi?Arkadaşlar bi ay önceki testimizde ileri hrk 23 dü. Size daha yeni çıkan testimizi paylaşıyorum lütfen yorumlayın
(keçiboynuzu kürü çakşır suyu ve promen k kullandık)
Evet canım n11den buldum. Elime ulaşsın problemsizse sana link atarım.Nerde buldun n11 de mi? Ben hep aynı satıcıdan alıorum 129 lira cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?