Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim aktarda cemilefendi marka olan çakşır suyu vardı. Onu almıştım ama içimi pek hoş değilİşkence olmasın diye sadece günde bir veriyorum eşime. Kızların dediğine göre Aksu marka olanın içimi daha rahatmış.

Haklısın canım varikosel varsa önce onun tedavisi gerekli. Bencede önce bunun üzerinde durun. Belki sorun sadece budur. Çözüldüğünde normal yolla bile hamile kalabilirsin.

Galiba bunlara gerek kalmadı.. Testi yorumlarmısınız acaba.. Saklicennet sizde yorumlarmısınız

Evet canım bize de 2 ürolog aynı şeyi söyledi varikosel varsa ilaçların çok faydası olmaz diye. Ameliyatı niye erteliyorsunuz eşime 2 hafta önce teşhis koyuldu. Yarın olacak ameliyatını
Elle ve dopplerde sağda ve solda varikosel olmasına rağmen sayı iyi diye ameliyat önerilmedi 4 yıl önce.bizde sorunun varikosel olduğunu hiç düşünmedik 3 kez tüp 1 aşılama negatif olunca şimdi ameliyat deniyor .buarada sayı 50 milyon morfoloji 2 3 arasında ddeğişiyor.En son kaan Aydosta varikosel yok demişti 3. Denemeyi yaptık bizde oda negatif olunca başka doktorlar ameliyat dedi.

Canım neden geciktiriyorsunuz ameliyatı çünkü ameliyattan sonra 6aya anca düzeliyor spermleri.aslinda Boran önce ameliyat olsa eşiniz daha iyi olur.
Bizim sayı falan iyi olunca 4 yıl önce ameliyat önerilmedi bizde biraz daha denedik olmayınca aşılama sonra tüpe geçtik olmayınca ,geçen yaz kaan aydosa gittik dna hasarı 7 çıktı ve eşime varikosel yok dedi ve spermlerle uğraşmayın dedi bizde bunun üstüne 8 ay sonra tekrar tüp denedik negatif olunca başka doktorlar varikosel ameliyatı olmalı dedi bu yüzden geciktik ve yurtdışında olduğumuz için Türkiye ye gülebildiğimiz zaman olacak ameliyat.

Benim eşimde klomen ile aldı kilo. Herşeyde bir hayır vardır bırakması iyi oldu belkide. Şimdi birde idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım 10 gün antibiyotik kullanacak sperm değerleri birde ondan etkilenecek.

Arkadaşlar bi ay önceki testimizde ileri hrk 23 dü. Size daha yeni çıkan testimizi paylaşıyorum lütfen yorumlayın
(keçiboynuzu kürü çakşır suyu ve promen k kullandık)
Sayı biraz daha artabilir. Hız ve morfoloji iyi. Bu değerlerle doğal yoldan elbette mümkün. Biraz sabredin derim.

Anladım inşallah ameliyatın faydası olur

Bizm de sayimiz iyi total 165 ml de 50 mlyn cikyor ama bence varikosel sayiya etki etmyr sekillerini bozyr dolayisyla bozuk sekillrinde hareketi istenilen hizda ve yonde olmyr .ben ole dusnyrm arastrmalrm o yonde .hakkinda hayirlsi olsn

Bizm de sayimiz iyi total 165 ml de 50 mlyn cikyor ama bence varikosel sayiya etki etmyr sekillerini bozyr dolayisyla bozuk sekillrinde hareketi istenilen hizda ve yonde olmyr .ben ole dusnyrm arastrmalrm o yonde .hakkinda hayirlsi olsn
Teşekkürler.

Eşim 2011 de sol varikosel oldu. Şuan sağ varikosek var 2-3reflü ama. İlk testte ileri 23 yerinde 10 hareketsiz 67 di.. Bugün testimizi aldık ileri40 yerinde 5 hareketsiz 55 oldu... Varikosel erkilemedi diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20180604_121251.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 60
Ben varikoselin bi yil icinde en dogru sonuc verecegini okumstm. Sizinki olalali baya olmus suan ki duzelmenin etkisi amelayttn olmayablr gibi.degerlrnz cok iyilesmis ins hamilelik olr yakinda.

CAnım ya sen aklıma geldikçe mahvoluyorum. Kendimden korkuyorum. Bize de varikosel yok diyorlar. Ama hemde çift taraflı görünüyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Ama kendini toparlaman güzel oldu. İnşallah herşey daha güzel olur.

Arkadaşlar bi ay önceki testimizde ileri hrk 23 dü. Size daha yeni çıkan testimizi paylaşıyorum lütfen yorumlayın
(keçiboynuzu kürü çakşır suyu ve promen k kullandık)
Testde herşey düzgün. Hiç bir sorun görünmüyor. Ne kullanıyorsanız ara vermeyin. Morfoloji hep 6 mıydı oda mı yükseldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…