Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende yaşadıklarımı düşündükçe olmayacak boşver önüne bak diyorum :)sizleri takip ediyorum yazmasam da yaza kadar kafa dinlemek istiyorum .

Bende yaşadıklarımı düşündükçe olmayacak boşver önüne bak diyorum :)sizleri takip ediyorum yazmasam da yaza kadar kafa dinlemek istiyorum .
Ahh ahh hep dr hataları. Kaan aydos bize şakın elletmeyin dedi şimdi eşim hiç yanaşmıyor 1 kez olduk diyor. Sene sonu tüp bebek düşünüyoruz. Umarım çok zorlanmayız. Bende düşündükçe çok üzülüyorum. Etrafım kazara hamile kalanlarla korunmayı bırakıp hemen hamile kalanlarla dolu.!

4 yıldır doktorlar sorun yok dediği için eşim çok rahattı, Kaan Aydosta spermlerle uğraşmayın Varikoselde yok değince biz hep sebepsiz dedik eşim hiç sorun yarattığını düşünmedi sigarayı bile bıraktıramadım .Son tedavi de olumsuz olunca başka doktorlar varikosel ameliyatı şart deyince sigarayı da bıraktı ama çok zaman kaybettik. Sen daha şanslısın istanbuldasın etrafında tüp bebekte iyi merkezler var, kendi takiplerini de ihmal etme geçen adet düzenini yazmıştın 35 40 gün biraz fazla bikaç ay takip yaptır bence.

Selam kızlar,
Daha önce de yazmıştım size..
Bugün ilk asilamam yapildi,aslında kontrol için gitmiştim ama yumurtam kendiliğinden çatlamış apar topar asilamaya aldılar..
Eşimin yıkama sonrası degerleri de ml de 27 milyon,%100 hareketli ve %5 morfoloji ile asilamam yapildi.. yıkama öncesi ise ml 36 milyon,%80 toplam hareketmis.. bizim değerlerimiz eskiye göre baya duzelmis.sadece doğal şeyler ve omepa q10 kullandik..

Kızlar bugün kontrolüm vardı en büyük yumurtam sağda 19m son iğnemi yaptım az önce 22;30 da çatlatma iğnesi vurulcam yalnız soldakı yumurtalarımı görmekte zorlandı doktor hatta başka bi yerde daha bakalım deyıp farklı bi yere gectık orda da zor gördü neden görunmediklerını sorduğumda yapışık olabilir dedi farklı boyutlarda yumurtalarım varmış en büyüğü 19m miş

Bizm de sayimiz iyi total 165 ml de 50 mlyn cikyor ama bence varikosel sayiya etki etmyr sekillerini bozyr dolayisyla bozuk sekillrinde hareketi istenilen hizda ve yonde olmyr .ben ole dusnyrm arastrmalrm o yonde .hakkinda hayirlsi olsn
Canım varikosel bizdede vardı hatırlarsan şekillerde sorun yok bizde morfoloji hep ıyıydı bizimki hala iyi sayımızda sorun vardı oda ameliyat sonrası düzeldi yaptığımız testlerde değişik sayılar çıkıyor ama genelde 14 milyon üzeri

Aslında böyle değildi eşimin problemlerini öğrenince böyle oldu ama yine 30/35 de oluyorum Nadir 40a uzuyor çok çok nadir de 50 ye ama hiç bir sorun yok diyorlar deli olacağım.

Aslında böyle değildi eşimin problemlerini öğrenince böyle oldu ama yine 30/35 de oluyorum Nadir 40a uzuyor çok çok nadir de 50 ye ama hiç bir sorun yok diyorlar deli olacağım.
Canım sen kendine hayıt suyu alıp içsene bak Allahn iznile ilk ayda 30 günde bir olacaksın zararı yok eczanelerde hapı var agnucaston diye

Hatirlym canim. Siz de suan varikosel yok degil mi .yani ozman sayininiz dha fzla cikmamasi varikoselle alakali degildr diye dusunyrm .ben okdukrlmdan biraz yola ciktm genelde hiz ve morfiljiyi etlyrms burda varikolsel ameliyati olan arkdaslrn cogunda sayi problemi yok dye blyrm .valaha taktik bi varikosele belki tek sorunumzda o degldr ama doktorlarda ilk soyeldikri sey bu var yada yok baska sebep bulmyrlr yada ugrasmylr amelyt demek kolay mi gelyr anlamadm. Hayrlsi hakkimzda

Hayirli olsn canm ins saglikli bebislrn olur.degelrinde guzelms. Son durunlrdan haberdar et .bir de devlet mi yaptrdn fiyat falan bilgi vrrmsnn

Benimde erken gelme gibi bi huyu var 27 28 de hemen gelir ,Bende hayıt çayına başladım bu ay. Birde adetin ikinci günü tarçın bal çörekotu yiyorum yumurta kalitesi iÇin.Yumurta takibi yaptırabilirsin cnm bi sorun varsa önceden bilmek daha iyi olur .

Canım sen kendine hayıt suyu alıp içsene bak Allahn iznile ilk ayda 30 günde bir olacaksın zararı yok eczanelerde hapı var agnucaston diye
CAnım Zeynep bir bitki çayı Önerdi onu alacağım. Oda aynı etkiyi gösterir mi. Aslanpençesi hayıt falan var. Bana da öyle geliyor düzene girer gibi. Çünki akıntılarım çok dakik mesela ovülasyonum bu haftaydı geçti ve vücudum sinyallerini kesti. Sanki takviyeler alsam adetimde gününde gelecek. Birde sökülmüyor gibi geliyor bana. 1 hafta ara ara batmalar ağrılar falan oluyorda adet oluyorum. Önceden öyle değildi 1/2 gün ağrımmolır adet olurdum. Değişik şeyler görmeye başlıyorum. :)

Hep kendi kendime yapıyorum da. Bir de dr kontrolünde yapmam gerek. Şuan tek şükrettiğim şey rahmimin temiz olmazı. Zaten eşimde sorun var birde bende olmasın lütfen.
Bende takviyelere başlayacağım.

6 milyondu ilk testimiz canım 2. Test istemişti detay merkezınden 14milyonla ameliyat oldu 3.ayda 35.800 6.ayda 50milyon bu hafta sonra aşılama denedik orda sayı 24.700 tekrar aşılama denıyoruz şuan üniversite hastanesinde iki farklı test yapıldı ordada ilk 20 milyon 2.14milyon morfoloji hep iyi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…