Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım ben bugün regl 2. Günü tahlil yaptırayım dedim tekrar. Sonuçlar şöyle Aralık’ta yaptırdığımdan epey farklı çıktı ya. Bi baksanız.
Fsh 8.14
Lh 2.98
E2 40.68
Prolaktin 14
Tsh 2.34

Canlarım ben bugün regl 2. Günü tahlil yaptırayım dedim tekrar. Sonuçlar şöyle Aralık’ta yaptırdığımdan epey farklı çıktı ya. Bi baksanız.
Fsh 8.14
Lh 2.98
E2 40.68
Prolaktin 14
Tsh 2.34
canım bnce çok iyi sadece estradiol hormonun e2 biraz fazşl gibi ama çok değil gayet iyi prolaktin falan falan çok iyi

canım bizdedde varikolsel var ama çok başında başalngıç ddiler sizce amaşiyat olmak gerekirmi yinede??

Fsh 8.14
Lh 2.98
E2 40.68
Prolaktin 14
Tsh 2.34
E2 çok iyi 30-50 aralığı ideal değerler. Fsh da iyi. Prolaktin tsh da normal. Tsh daha önce kaçtı? Lh biraz düşük görünüyor herhangi bir sorun teşkil etmez diğer değerlerle beraber düşününce. Maşallah diyorum sana :)

Canım ekim de bi tsh baktırmıştım 1.94 sonra Ocak’ta bastırdığımda 3.73 çıkmış. E2 daha önce 12 çıkmıştı hatta sen demiştim o ay adetin geç geldi mi diye. O ay hayatımda ilk defa 38. Günde gelmişti hatta

Tsh gebelikte 1.5-2 civarında olması isteniyor. Zaten rutin kontrollerde yine bakılır. Demekki değişken inişli çıkışlı ama şu ana kadarkilerde sorun görünmüyor. Hatta gebelik istiyorsun diye sana 1.94den 3.73 e çıkmış diye ilaç bile başlayabilirlerdi ama iyi ki olmamış öyle bir durum.

Kızlar anlayan varmı aşılama yaptırıyorum belki biliyorsunuz referans aralıgından fazla çıktı ama doktor iyi dedi anlayan varmı

Kızlar anlayan varmı aşılama yaptırıyorum belki biliyorsunuz referans aralıgından fazla çıktı ama doktor iyi dedi anlayan varmı
Gayet iyi sorun yok. Sanırım tek yumurta büyümüş ama bu değer o yumurtanın yeterli olgunluğa geldiğini gösteriyor. Hadi hayırlısı.

Anladm canim ins hamile kalrsn. Valaha sayiyi yukseltmk mirfoljiye gore dha koly sanki oyuzden bzm degrrlr yukselmzse hiz ve morfoloji korkyrm sen daha sanslsn bence. Nasipten ote koy yok senn degrlrle dogl olmasi gayet beklenile bilr bu durum oysa.insss bayrama bayram sekerinle girersin:))

Aminnn inşallah hepimiz bayrama güzel haberlerle girelim inşallah

Kuzum senin neden fazla yumurtan oluşmuyor? Dr birşey dedi mi? Sanırım bir öncekinde de 2 falan oluştu.
Yine küçükler vardı canım onları sordum kaç ml die bitanesini söyledi 12ml de var dedi kafama takılan sol tarafımı göremedi başka odaya aldılar orda baktı orda tamam sorun yok dedi neden göremediğini sorduğumda yapışık olabilir dedi Çarşamba gittiğimde sorucam yumurtalarmı yapışık yoksa rahımemi yapışık çünkü tüplerımde yapışıklık tıkanıklık yoktu Rahim filmi çekildim sorun yoktu ama ilk aşılamamda da sol tarafımı zor görmuştu

Kuzum senin neden fazla yumurtan oluşmuyor? Dr birşey dedi mi? Sanırım bir öncekinde de 2 falan oluştu.
Bide zaten aşılamada tek yumurta istiyorlar ona göre ayarlıyor ilacın dozunu hep 75mg vurdum çoğaltmadı hiç solu o yüzden farklı odada tekrar baktı orda da yumurta görseydi iptal edecekti aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…