Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kızlar doktordan geliyoruz. 2. Kesemiz aynı kalmış muhtemelen eriyip gidecek kaybolacak dedi doktor. İlk kesemiz iyi durumda çok şükür. Kalp atışımız 165 çıktı iyi dedi. 120 ve üstü iyidir dedi. Bebişi çok daha net gördük kıpır kıpırdı hele kalbi nasıl inip kalkıyordu görmeniz lazım. Bayramdan bir hafta sonrasına çağırdı.haftasıyla da uyumlu çıktı çok şükür. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inş.

Gözün aydın zeynoo sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Canım maşallah böyle sağlıcakla devam etsin sağlıklı bir şekilde kucağına al insallah

Çok çok sevindim adına Rabbm bu mübarek günler hürmetine yaklaşan kadir gecesi hürmetine herkese herkeseee nasip etsin hele bide kıpırdasın elini karnına koyunca o hareketleri Hisset nasıl bir gülümseme gözünde yaş oluşuyor mucize resmen

Şimdi nasıl yorum lasam bilemedm benmkinden çok karısık geldi bana benim tüplerden sıvının geçişi çok belli idi açıklamada da gönderilen sıvı tüplerden geçmiş boşluğa akmıştır yazıyor du seninkini inan çok anlayamadım doktor açıklama yapmadımı cıkınca

Hayir yapmadi. Galiba benimki de sizinki gibi ben internetten arastirinca öyle anladim. Yarina randevu aldim bakalim ne diyecekler. Siz rahim filminden sonra mi hamile kaldiniz?

Hayir yapmadi. Galiba benimki de sizinki gibi ben internetten arastirinca öyle anladim. Yarina randevu aldim bakalim ne diyecekler. Siz rahim filminden sonra mi hamile kaldiniz?
Evet hem de iki kere kaldım biri düşükle sonuçlandı spermlerden dolayı bu sağlıklı gidiyor inşallah 21 hafta olduk

Evet hem de iki kere kaldım biri düşükle sonuçlandı spermlerden dolayı bu sağlıklı gidiyor inşallah 21 hafta olduk
Allah bagislasin :) kac ay sonra kaldiniz acaba? Ben cekileli daha 10 gün olmadi. Bakalim hayirlisi. Spermlerin neyi vardi? Benim esimin morfolojisi bozuk

Allah bagislasin :) kac ay sonra kaldiniz acaba? Ben cekileli daha 10 gün olmadi. Bakalim hayirlisi. Spermlerin neyi vardi? Benim esimin morfolojisi bozuk
Morfoloji bozuk tu ileri hız 0 idi DNA hasarı tesbit edilemedi ama bence oda vardı zamanla düzeldi bz dizel ince hasar testi yaptırdık.rahim filmi çekildim ay hamile kaldım sonra düşük oldu 2 aylıkken kürtaj oldum bir kere adet oldum sonra yine hamile kaldım

Cok gecmis olsun. Yavrunuzu Allah sizr bagislasin. Peki morfoloji kaçtı? Bizim sayi güzel baya. Ileri hiz da %40. Toplam hareket %70. Ama sperm morfolojisi %0. Insallah bizi de güldürür Rabbim....

Cok gecmis olsun. Yavrunuzu Allah sizr bagislasin. Peki morfoloji kaçtı? Bizim sayi güzel baya. Ileri hiz da %40. Toplam hareket %70. Ama sperm morfolojisi %0. Insallah bizi de güldürür Rabbim....
Bizim morfoloji 0 iken 2yıl once yine buzamanlardı hamile idim ama bilgmz yoktu sperm in yapıısından falan o bebeğinde kalbi durdu aylarca bilmeden olmasını bekledik sonra acaba dedik test verdi eşim spermler bozuk cıktı sayı düşük ileri hız 0 hareket az toplamda öyle takviyelere başladık 8 ay sonra aşılama yapılackken rahm filmi çekildi ve ben hamile kaldım hatta o ay kistlerm vardı doktor hemen baslayamayz demişti ama ben hamile kaldım.tabi düştü bebek.sonra yine hemen hamile kaldım çok ümitli değildim bu bebekten ama DNA hasarı yoksa bebekler sağlıklı oluyor Allahn izni ile ben buna inandm

Ama takviyelerle morfolojiyi 2 de gördük ,4 te gördük l arjinin l karnitin çinko ve pharmaton kullandı eşim o ay morfolojiti 4 gördük yazdıklarım pharamton hariç SOLGAR marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…