Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese hayırlı günler. Ben bir yıllık evliyim hiç korunmadik ama cocugumuz olmadı eşimde sperm hızında sorun vardı yuzde sifirdi hiz citf tarafli varikosel ameliyati oldu ameliyat olali beş ay oldu değerlerimiz ameliyat sonrası düzeldi.bende dün rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür doktor birdaha ki ay asilama yapabiliriz dedi hgs hamileligi kolaylaştırır diyolar dedim o tüplerin de sorun olanlar için geçerli senin ki zaten açık bi etkisi olmaz dedi sizlerin de arasinda hgs cektirneleriniz vardır mutlaka sizin doktorlariniz ne dedi hgs tüpler açık olsa bile etki edermi yoksa etkisi olmaz aşılamaya mi geçelim kafamız iyice karıştı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sonuçlarınız kaçtı ,şimdi kaç oldu?

Benim hiçbir sorun yoktu tüpler açıktı doktor ilk altı ay sansınız çok yüksek dedi acık olabilir o gidiş yolu tamamen sorunsuz açılıyor spermler daha iyi yüzüp yumurtaya ulaşıyor kanımca.ben iki kere çok basit nır şekilde doktor aşılama ya çok ihtimal vermiyorm olmazsa tüp e geöeriz dediği değerler le hamile kaldım 3 ayda 2 kere hamile kaldım anlayacgn ben inanıyorum işe yaradıgına.

Dna hasari bizde var mi bilmiyorum ama suan tek problem morfoloji. Cok sevindim sizin adiniza :) esiniz neler kullandi peki?

Ama takviyelerle morfolojiyi 2 de gördük ,4 te gördük l arjinin l karnitin çinko ve pharmaton kullandı eşim o ay morfolojiti 4 gördük yazdıklarım pharamton hariç SOLGAR marka
Yazmissiniz neler kullandiginizi zaten simdi gördüm. Cok tesekkurler :)

Çakşır suyu elime ulaştı. Özenli paketli ve aynı ürün gördüğüm kadarıyla. Alacak arkadaşlara nereden aldığımı link olarak gönderebilirim.
Mfsgye bakın hele :)))) arama yaptım
“Çakşır suyu nerden” die bi baktım sen çıktın ilk sırada
Özel mesaj atar mısın ben de onu araştırıyorum

Çakşır suyunu alacağım iki site arasında kararsız kaldım
Reklam olmasın die de yazamıyorum
Yorumlara baktım
Ortalama 7-8 kişiden sadece ikisinde işe yaramamış
Mantıklı geldi bana
Koyunlar bile Çifter Çifter Doğum yapıyormuş bu otla
Sipariş veeicem

Emodeks te alabilirsnz oda çok etkili bu sayfada çok şeyler yazıyor
Emodeks mi proxed plus mu acaba tercih edilmeli? Bu iki ilaç da çok pahali suan icin imkansiz almamiz ama ilerisi icin düşünebilirim. Bu tedaviler hep çok maliyetli ya malesef. Mesela sperm hasari testi de pahaliymis. bakalim biraz böyle gidelim. Esim cok takviye kullaniyor suan. Ben de bu ay inofolic combiye basladim. Bir de karisik cay almistim aktardan. Civanperçemi aslanpencesi hayit tohumu çoban çantasi var. Insallah fayda eder... bir arkadasimiz da bana baya malzeme gönderdi esim icin sagolsun. Onlara da basladik dün. Böyle 6 ay devam etmek zorundayim zaten. Insallah atanirim da maddi yönden rahatlarsak o ilaclari ve daha ciddi bir tedavi sürecini düşünecegim. Ama bu süreçte bize bir süpriz olur insallah...

Arkadaşlar çakşırı biz de kullanıyoruz bu arada. Ama tozunu. Sperm yapisina etki eder mi bilmiyorum. Insallah eder. Denemekte fayda var dedim. Yaklasik 1 aydir düzenli kullandik. Tabi çobançökerten ve ısırgan otu da kullaniyoruz. Sonuc ne olacak bilmiyorum ama bunlar aşırı performans arttırıcı sanırım

bizde varikosel ameliyatından önce kullandık çakşır keçi boynuzu iyi beslenme ameliyattan sonra eşim iyice saldı kendini sadece progeny m içiyo arada zeytinyağında incir ve keçiboynuzu tüketiyor benim geçen ay rahim filmim temiz çıktı 7.ay deneyip olmayınca artık doktora da gitmiyorum ne durumdayım bilmiym klomen verdi iki kere olmadı yine temmuzda test verip eşimin sperm testinden sonra. kadın doğumcuyla irtibata geçiçem olmazsa dna hasarı testi isticem bende çünkü varikosele rağmen doktorlar normal yolla gebe kalınabilir dedi biz beklemedik ameliyat dedik

Rahim filmini yeni cektirmissiniz. Insallah olur en kısa zamanda. Dna hasar testini nerede yaptiracaksiniz?

Reactions: Cac
Umarım işe yarar benim de cünku enfeksiyon serumlar biraz yiprandım açıkçası tabi insanlar kaç kere tup deniyor kolay değil neler çekiyorlar ama insan kendi yaşadığını biliyor iste hayırlısı olsun sizde sağlıcakla la kucağınıza alın yavrubuzu inşallah

Rahim filmini yeni cektirmissiniz. Insallah olur en kısa zamanda. Dna hasar testini nerede yaptiracaksiniz?
şuan ist dayım labaratuarlarda bakıcam neresi kaça yapıyor biruni duymuştum bi ona bakarım bide üniversite hastanelerine bakıcam heryerde yapmıyor daha araştırmadım ağustosa kadar bebiş olmazsa bakıcam ona

Hic takviye aldi mi esiniz testi tam bes ay sonra mibyptrdinz cok iyi duzelmis .morfoloji kac oldu peki.ins hamile kalrsn bi an once hizin ck iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…