- 22 Şubat 2018
- 222
- 105
- 23
Testi 3 ay dolunca yaptirdik. Takviye aldı tabi proxeed toz kullandı ayrıca beslenmesine çok dikkat ettim keci boynuzu kürü uyguladık hergün mutlaka iki avuc ceviz yedi cevizin cok olumlu etkileri varmış nar mevsiminde nar suyu icti ama nar suyunda dikkat etmek gerekiyor ilaçlar la etkilesim oluyor mus onun dışında organik bala findik fıstık ceviz karıştırdım düzenli olmasada ondan da yedi kabak çekirdeği çitledi ve sigarayı birakti en önemlisi de o. baska yaptigim seyler de vardir da en neti bunlar Morfoloji %18 ciktiHic takviye aldi mi esiniz testi tam bes ay sonra mibyptrdinz cok iyi duzelmis .morfoloji kac oldu peki.ins hamile kalrsn bi an once hizin ck iyi olmus
3 ayda cok guzel duzelms cidden. Sonra test yaptrdnz mi peki ? Sorununuz sadece variklsol demkki o gidince her sey duzlms ins gebelik olusur yakin zamandaTesti 3 ay dolunca yaptirdik. Takviye aldı tabi proxeed toz kullandı ayrıca beslenmesine çok dikkat ettim keci boynuzu kürü uyguladık hergün mutlaka iki avuc ceviz yedi cevizin cok olumlu etkileri varmış nar mevsiminde nar suyu icti ama nar suyunda dikkat etmek gerekiyor ilaçlar la etkilesim oluyor mus onun dışında organik bala findik fıstık ceviz karıştırdım düzenli olmasada ondan da yedi kabak çekirdeği çitledi ve sigarayı birakti en önemlisi de o. baska yaptigim seyler de vardir da en neti bunlar Morfoloji %18 cikti
Ameliyatı nerede yaptırdınız? Hangi dr.İleri harekette sorun vardı sifirdi %74 oldu şuan
Bizde cok memnun kaldık siyah cam şişeli olandan aldık isim veremiyorumÇakşır suyunu alacağım iki site arasında kararsız kaldım
Reklam olmasın die de yazamıyorum
Yorumlara baktım
Ortalama 7-8 kişiden sadece ikisinde işe yaramamış
Mantıklı geldi bana
Koyunlar bile Çifter Çifter Doğum yapıyormuş bu otla
Sipariş veeicem
Teşekkür ederim boluda yaptırdık eşimin ailesi orda üniversite hastanesine yaptırdık hoca ya %0 di %74 olmuşAmeliyatı nerede yaptırdınız? Hangi dr.
İleri yavaş var mıydı? Haraketsizlik kaçtı?
Bir de adınıza çok sevindim.
Yaptırdık test sonuçlar gene buna yakın çıktı işte duzeleli 3 ay oldu ben hgs çektirdim temiz çıktı doktor asilama dedi erken mi napsam bilemedim3 ayda cok guzel duzelms cidden. Sonra test yaptrdnz mi peki ? Sorununuz sadece variklsol demkki o gidince her sey duzlms ins gebelik olusur yakin zamanda
Anlayamadığım tek şey spermlerin hepsi haraketsiz miydi ameliyattan önce... bu kadar sormamın nedeni bizde de problem var o yüzden merak ediyorum.Teşekkür ederim boluda yaptırdık eşimin ailesi orda üniversite hastanesine yaptırdık hoca ya %0 di %74 olmuş
Yoo sorabilirsiniz ileri hareket hiç yoktu sifirdi yerinde hareker %50 gibi bişey di yada biraz daha dusukAnlayamadığım tek şey spermlerin hepsi haraketsiz miydi ameliyattan önce... bu kadar sormamın nedeni bizde de problem var o yüzden merak ediyorum.
Hayırlı olsun inşallah. Doktor demediyse ben söyleyeyim gün aşırı ilişkiye devam edin bir hafta.Kızlar asilamami yaptırdım uzanıyorum
İnşallah canım inşallahCanım benim Allahın izniyle inşallah alırız güzel haberini
14 gun sonra haber vericem inşallah canım evet en zoru beklemek ama buda bizim sınavımiz napalim
Tamam doktor sadece yarın olsun diğer günler bizim için değersiz dediHayırlı olsun inşallah. Doktor demediyse ben söyleyeyim gün aşırı ilişkiye devam edin bir hafta.
Sen bilirsn bu konuada pek yonledrmk istemem ama cok guzel duzelms bekleyblrsn birazYaptırdık test sonuçlar gene buna yakın çıktı işte duzeleli 3 ay oldu ben hgs çektirdim temiz çıktı doktor asilama dedi erken mi napsam bilemedim
TeşekkürlerBizde cok memnun kaldık siyah cam şişeli olandan aldık isim veremiyorum
Devlet hastanesinde yaptır canım testilerini benimde 52 ye çıkmıştı takma fazla dostinex verdi geçti stres hormonu her ay değişik çıkıyorEşimin değerler normalleşti benim sorun çıktı Kızlar adetimin 3.günü gittin test verdim prolaktin 51.14 çıktı sizce nedir bu. Ne ile düşürebilirim. Birde adetin bitince gel kan ver dedi her seferinde muayene +test ücreti bizi zorluyor nr yapmamı önerirsiniz (alttan bakmadı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?