Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hic takviye aldi mi esiniz testi tam bes ay sonra mibyptrdinz cok iyi duzelmis .morfoloji kac oldu peki.ins hamile kalrsn bi an once hizin ck iyi olmus
Testi 3 ay dolunca yaptirdik. Takviye aldı tabi proxeed toz kullandı ayrıca beslenmesine çok dikkat ettim keci boynuzu kürü uyguladık hergün mutlaka iki avuc ceviz yedi cevizin cok olumlu etkileri varmış nar mevsiminde nar suyu icti ama nar suyunda dikkat etmek gerekiyor ilaçlar la etkilesim oluyor mus onun dışında organik bala findik fıstık ceviz karıştırdım düzenli olmasada ondan da yedi kabak çekirdeği çitledi ve sigarayı birakti en önemlisi de o. baska yaptigim seyler de vardir da en neti bunlar Morfoloji %18 cikti

3 ayda cok guzel duzelms cidden. Sonra test yaptrdnz mi peki ? Sorununuz sadece variklsol demkki o gidince her sey duzlms ins gebelik olusur yakin zamanda

Bizde cok memnun kaldık siyah cam şişeli olandan aldık isim veremiyorum

3 ayda cok guzel duzelms cidden. Sonra test yaptrdnz mi peki ? Sorununuz sadece variklsol demkki o gidince her sey duzlms ins gebelik olusur yakin zamanda
Yaptırdık test sonuçlar gene buna yakın çıktı işte duzeleli 3 ay oldu ben hgs çektirdim temiz çıktı doktor asilama dedi erken mi napsam bilemedim

Eşimin değerler normalleşti benim sorun çıktı Kızlar adetimin 3.günü gittin test verdim prolaktin 51.14 çıktı sizce nedir bu. Ne ile düşürebilirim. Birde adetin bitince gel kan ver dedi her seferinde muayene +test ücreti bizi zorluyor nr yapmamı önerirsiniz (alttan bakmadı)

Devlet hastanesinde yaptır canım testilerini benimde 52 ye çıkmıştı takma fazla dostinex verdi geçti stres hormonu her ay değişik çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…