Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B
En de istanbuldayim. Capayi atastiracagim bir.

İnsallah tez zamanda gobusun kocaman olur

Rabbim çifter göndersin sağlıklı sıhhatli inşallah

Canım şimdi dua ettim sana ve buradaki diğer arkadaslara Allah'ım tez vakitte yavrulariniza kavuştursun .zamanını çabuk etsin.gonlunuzdeki gibi evlat versin canım.
Benimde çok zor zamanlarım oldu kapıdan eve girer ağlamaya baslardim uzun uzun.Allah affetsin Allah'ım unuttun mu beni derdim çok ağır bu imtihan derdim çünkü kayiplarda beni çok yıpratmisti.simdi unutuyorum o günleri insallah yavrumu kucağıma aldığımda hepsi daha da geride kalacak.
Seninde öyle canım ben inaniyorum sende inan.dualarimdasin

Prolaktin süt hormonu. Stresten de çok etkilenen göğüs uyarımından da. Dostinex ile çok rahat düşüyor. İlaçsız kendiliğinden de iniş çıkışları olabiliyor. Sanırım doktor ilaç vermemiş tekrar tahlil istemiş. Makroprolaktin e de bakıp sorun varsa hipofiz mr ı isteyebilir adenom olabilir. Ama korkma adenom olduğunda daha yüksek oluyor genelde.
Diğer hormonlara bakılmadı mı?

Bakıldı herşey normal sadece prolaktin yüksek çıkmış tabi birde alttan bakacak

Canim Allah sana, bu topiktekilere ve isteyen herkese hayirli zamanda ,hayirli gebelikler ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…