- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Amin inşallah canım hayırlısı ile inşallahSuskun Ceylan cnm hakkında hayırlısı olsun inş minnoşun seninledir rabbim bugüzel günlerin hürmetine evladını sana gönderir inşşşş
Devlet hastanesinde yaptır canım testilerini benimde 52 ye çıkmıştı takma fazla dostinex verdi geçti stres hormonu her ay değişik çıkıyor
Hayır canım düşüyor hemen zatenDostinex dısımda bşy kullandınızmı
Teşekkür ederimHayır canım düşüyor hemen zaten
En de istanbuldayim. Capayi atastiracagim bir.şuan ist dayım labaratuarlarda bakıcam neresi kaça yapıyor biruni duymuştum bi ona bakarım bide üniversite hastanelerine bakıcam heryerde yapmıyor daha araştırmadım ağustosa kadar bebiş olmazsa bakıcam ona
Gebelik yok ama olsun test sonucumuz biraz olsun iyi geldi ya o bile mutlu etti şükürTeşekkürler
Darısı başımıza
Canm hadi inşallah bayram mutlulugun olsun seninAmin inşallah canım hayırlısı ile inşallah
inşallah canımCanm hadi inşallah bayram mutlulugun olsun senin
İnşallah canım inşallahSuskun Ceylan canım insallah bu sefer pozitif olur yavrun artık beklemez seni
Çok şükürGebelik yok ama olsun test sonucumuz biraz olsun iyi geldi ya o bile mutlu etti şükür
İnsallah tez zamanda gobusun kocaman olurCANIMMMMM hamile arkadaşlarım bu mübarek ayın son günlerindeyiz ve hamile kadınların duaları da makbul olurmuş. Lütfen bana dua eder misiniz ismimi biliyorsunuz. Bazen çok mutsuz ve umutsuz oluyorum. Dualarınıza ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun.
Rabbim çifter göndersin sağlıklı sıhhatli inşallahCANIMMMMM hamile arkadaşlarım bu mübarek ayın son günlerindeyiz ve hamile kadınların duaları da makbul olurmuş. Lütfen bana dua eder misiniz ismimi biliyorsunuz. Bazen çok mutsuz ve umutsuz oluyorum. Dualarınıza ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun.
Canım şimdi dua ettim sana ve buradaki diğer arkadaslara Allah'ım tez vakitte yavrulariniza kavuştursun .zamanını çabuk etsin.gonlunuzdeki gibi evlat versin canım.CANIMMMMM hamile arkadaşlarım bu mübarek ayın son günlerindeyiz ve hamile kadınların duaları da makbul olurmuş. Lütfen bana dua eder misiniz ismimi biliyorsunuz. Bazen çok mutsuz ve umutsuz oluyorum. Dualarınıza ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun.
Prolaktin süt hormonu. Stresten de çok etkilenen göğüs uyarımından da. Dostinex ile çok rahat düşüyor. İlaçsız kendiliğinden de iniş çıkışları olabiliyor. Sanırım doktor ilaç vermemiş tekrar tahlil istemiş. Makroprolaktin e de bakıp sorun varsa hipofiz mr ı isteyebilir adenom olabilir. Ama korkma adenom olduğunda daha yüksek oluyor genelde.Eşimin değerler normalleşti benim sorun çıktı Kızlar adetimin 3.günü gittin test verdim prolaktin 51.14 çıktı sizce nedir bu. Ne ile düşürebilirim. Birde adetin bitince gel kan ver dedi her seferinde muayene +test ücreti bizi zorluyor nr yapmamı önerirsiniz (alttan bakmadı)
Prolaktin süt hormonu. Stresten de çok etkilenen göğüs uyarımından da. Dostinex ile çok rahat düşüyor. İlaçsız kendiliğinden de iniş çıkışları olabiliyor. Sanırım doktor ilaç vermemiş tekrar tahlil istemiş. Makroprolaktin e de bakıp sorun varsa hipofiz mr ı isteyebilir adenom olabilir. Ama korkma adenom olduğunda daha yüksek oluyor genelde.
Diğer hormonlara bakılmadı mı?
çapa iyibir hast sıra bulurmusun bilmem annem ulst orda çekiliyo 6 ay sonraya veriyorB
En de istanbuldayim. Capayi atastiracagim bir.
Canim Allah sana, bu topiktekilere ve isteyen herkese hayirli zamanda ,hayirli gebelikler ve hayirli evlatlar nasip etsin insallahCANIMMMMM hamile arkadaşlarım bu mübarek ayın son günlerindeyiz ve hamile kadınların duaları da makbul olurmuş. Lütfen bana dua eder misiniz ismimi biliyorsunuz. Bazen çok mutsuz ve umutsuz oluyorum. Dualarınıza ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?