Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba 2 yillik evliyim ve 1 bucuk yildir bebek istiyoruz esimde morfoloji bozuklugu cıktı ill tahlilde sonuc 3 tu ikinciye yaptirdigimizda 5 e cikmisti normal morfoloji sonrasinda esimin doktoru ilac tedavisiyle duzelebilcegini soyledi ve 3 aydir proxed plus kullaniyor ama hala birsey yok banada biraz yorumda bulunabilirmisiniz caresizlik cok kotu

Morfoloji 5 iyi bi deger dr lar 4 ü kabul edio sizinki 5
Ama şunu söleyim biz ilk yaptırdıgımızda özel hastanede 5 morfolojiyi gördük ama özel laplarda yaptırdık 0 cıktı o yüzden testinizi iyi özel bi lapda tekrarlayın bence benim özel hastanelere pek güvenim yok

Cnm rabbim en hayırlı ve tez zamanda istediğin sayıda evlat nasip etsin inşşş. Namazlarda yağmur yağdığında ezan okuduğunda dua ediyorum sana ismen ve diğer arkadaşlarıma da ediyorum. Allah evlat isteyen herkese evlat nasip etsin inşşş

Bizde ilk ozel hastanede yapyirmistik o 3 cikmisti sonra doktorumuzu drgistirdik onun onerisyle sadece sperm tahlili yapan bi labovatura gidip yaptirdik ordan daha iyi bir sonuc aldik ama dedigim gibi iyi olmasinin henuz bir faydasini goremedik ilac takviyesiyle devam etmemize ramen ve 3 aydir aksi gibi hep adetim gecip hevesleniyoruz bu degerlerle kalan olmusmudur acaba

Morfoloji 1 ile kalan bile cok okudum o yüzden herzmn ihtimal var hız ve sayı nasıl? Bide dna hasarı için tahlil yaptırdınız mı? Hasar fazla ise döllenmeye engel oluyor hersey normal olsa bile istersen bi araştır onuda

Iler hareketli%36
Yerinde hareketli%41
Hareketsiz%23
Sperm sayisi 76.800.000
Degerler bu sekilde ama dna hasari hakkinda bisey duymamistim doktorumuzda oyle bi tahlil yaptirmamiz gerektigini soylemedi ama arastiricam onuda

Selam arkadaşlar. Bugün çapaya gittim. Rahim filmim temiz çıkmış çok şükür. Esimde morfoloji sorunu vardi zaten doktor da tekrar test yaptirin dedi. O da androlojiye gidiyor. Bir de bana dedi ki tsh hormonun aslinda normal ama gebelik icin ideal degil. 2.50 in altinda olmasi gerekiyormus. Benim 2.89. Düşürmek icin ne yapmam lazim? Dahiliyeden randevu almami söyledi. Esim de ben de 3 ay tedavi görecekmisiz. Ben hormon icin o morfoloji icin. Sonra asılama yapilacak dedi. Devlet hastanesinde asilama yaptiran var miii

Aşılama için erken değil mi yaşlarınız kaç.

Amin canım. Allah razı olsun. Sende evladına kavuş inşallah. Bende çok dua ediyorum ama kabul mü olmuyor bilmiyorum ki... sizlerin duası kabul olur diye düşünüyorum. Müslümanının müslümana yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş.

Iler hareketli%36
Yerinde hareketli%41
Hareketsiz%23
Sperm sayisi 76.800.000
Degerler bu sekilde ama dna hasari hakkinda bisey duymamistim doktorumuzda oyle bi tahlil yaptirmamiz gerektigini soylemedi ama arastiricam onuda
Degerleriniz gayet iyi dna hasarına kesinlikle bakın geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…