- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Canım vakit nasıl hızlı geciyor sen ne zaman 8 aylık hamile oldun maşallahCanim Allah sana, bu topiktekilere ve isteyen herkese hayirli zamanda ,hayirli gebelikler ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ay bi de bana sor hic gecmiyoCanım vakit nasıl hızlı geciyor sen ne zaman 8 aylık hamile oldun maşallah
Olsun az kaldı oğluşunu kucagına almana inşallahAy bi de bana sor hic gecmiyo
Insallah canim Rabbim size de nasip etsin .Dua edin saglikla kavusayim .Dogum stresi de cok baska bir sıkıntı .Olsun az kaldı oğluşunu kucagına almana inşallah
Amin dualarım seninle inşallah sorunsuz gececek inanıyorumInsallah canim Rabbim size de nasip etsin .Dua edin saglikla kavusayim .Dogum stresi de cok baska bir sıkıntı .
Morfoloji 5 iyi bi deger dr lar 4 ü kabul edio sizinki 5Arkadaslar merhaba 2 yillik evliyim ve 1 bucuk yildir bebek istiyoruz esimde morfoloji bozuklugu cıktı ill tahlilde sonuc 3 tu ikinciye yaptirdigimizda 5 e cikmisti normal morfoloji sonrasinda esimin doktoru ilac tedavisiyle duzelebilcegini soyledi ve 3 aydir proxed plus kullaniyor ama hala birsey yok banada biraz yorumda bulunabilirmisiniz caresizlik cok kotu
Cnm rabbim en hayırlı ve tez zamanda istediğin sayıda evlat nasip etsin inşşş. Namazlarda yağmur yağdığında ezan okuduğunda dua ediyorum sana ismen ve diğer arkadaşlarıma da ediyorum. Allah evlat isteyen herkese evlat nasip etsin inşşşCANIMMMMM hamile arkadaşlarım bu mübarek ayın son günlerindeyiz ve hamile kadınların duaları da makbul olurmuş. Lütfen bana dua eder misiniz ismimi biliyorsunuz. Bazen çok mutsuz ve umutsuz oluyorum. Dualarınıza ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun.
Morfoloji 5 iyi bi deger dr lar 4 ü kabul edio sizinki 5
Ama şunu söleyim biz ilk yaptırdıgımızda özel hastanede 5 morfolojiyi gördük ama özel laplarda yaptırdık 0 cıktı o yüzden testinizi iyi özel bi lapda tekrarlayın bence benim özel hastanelere pek güvenim yok
Almaya calisacagiz bakalim ama... nasip...çapa iyibir hast sıra bulurmusun bilmem annem ulst orda çekiliyo 6 ay sonraya veriyor
Morfoloji 1 ile kalan bile cok okudum o yüzden herzmn ihtimal var hız ve sayı nasıl? Bide dna hasarı için tahlil yaptırdınız mı? Hasar fazla ise döllenmeye engel oluyor hersey normal olsa bile istersen bi araştır onudaBizde ilk ozel hastanede yapyirmistik o 3 cikmisti sonra doktorumuzu drgistirdik onun onerisyle sadece sperm tahlili yapan bi labovatura gidip yaptirdik ordan daha iyi bir sonuc aldik ama dedigim gibi iyi olmasinin henuz bir faydasini goremedik ilac takviyesiyle devam etmemize ramen ve 3 aydir aksi gibi hep adetim gecip hevesleniyoruz bu degerlerle kalan olmusmudur acaba
Morfoloji 1 ile kalan bile cok okudum o yüzden herzmn ihtimal var hız ve sayı nasıl? Bide dna hasarı için tahlil yaptırdınız mı? Hasar fazla ise döllenmeye engel oluyor hersey normal olsa bile istersen bi araştır onuda
Aşılama için erken değil mi yaşlarınız kaç.Selam arkadaşlar. Bugün çapaya gittim. Rahim filmim temiz çıkmış çok şükür. Esimde morfoloji sorunu vardi zaten doktor da tekrar test yaptirin dedi. O da androlojiye gidiyor. Bir de bana dedi ki tsh hormonun aslinda normal ama gebelik icin ideal degil. 2.50 in altinda olmasi gerekiyormus. Benim 2.89. Düşürmek icin ne yapmam lazim? Dahiliyeden randevu almami söyledi. Esim de ben de 3 ay tedavi görecekmisiz. Ben hormon icin o morfoloji icin. Sonra asılama yapilacak dedi. Devlet hastanesinde asilama yaptiran var miii
Amin canım. Allah razı olsun. Sende evladına kavuş inşallah. Bende çok dua ediyorum ama kabul mü olmuyor bilmiyorum ki... sizlerin duası kabul olur diye düşünüyorum. Müslümanının müslümana yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş.Cnm rabbim en hayırlı ve tez zamanda istediğin sayıda evlat nasip etsin inşşş. Namazlarda yağmur yağdığında ezan okuduğunda dua ediyorum sana ismen ve diğer arkadaşlarıma da ediyorum. Allah evlat isteyen herkese evlat nasip etsin inşşş
gayet iyi sınır 22-23 du sanırım benim 28 çıkmıştı bi ara yaptığımda doktor önemsemedi ama yinede ilaç vardi 28 diyeKızlar adetin 3. Günü prolaktin hormonu 20 nasıl bir değer.
27 yasindayim canim suan. Esim 26 suan. Kac olmali ki?Aşılama için erken değil mi yaşlarınız kaç.
Degerleriniz gayet iyi dna hasarına kesinlikle bakın geçmiş olsunIler hareketli%36
Yerinde hareketli%41
Hareketsiz%23
Sperm sayisi 76.800.000
Degerler bu sekilde ama dna hasari hakkinda bisey duymamistim doktorumuzda oyle bi tahlil yaptirmamiz gerektigini soylemedi ama arastiricam onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?