Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
27 yasindayim canim suan. Esim 26 suan. Kac olmali ki?
Kaç aydır tedavide siniz ki bence acele etmeyin. Yaşınız genc ben 32 eşim 31 yasında değerlerin düzelmesini beklicez 1 sene varikosel ameliyatı oldu 2 gün önce siz bilirsiniz ama erken bence aşılama için ki aşılama için bile değerlerin iyi olması gerekli

Ben de acele etmek istemiyorum ama doktor öyle dedi sasirdim. Ama dedi eşiniz de siz de tedavi olun. Sonra asilama yapalim diye. 3 ay demesi kisa yine de degil mi? Ameliyatiniz nasil gecti?

Ben de acele etmek istemiyorum ama doktor öyle dedi sasirdim. Ama dedi eşiniz de siz de tedavi olun. Sonra asilama yapalim diye. 3 ay demesi kisa yine de degil mi? Ameliyatiniz nasil gecti?
Cnm eşim varikosel ameliyatı olmuştu 3. Ay test yaptık çok az artış vardı doktora gösterdik tüpe geçin hemen dedi. Sevk kağıdı yazdı yolladı bizi. Onu dinleseydik şimdi 10 ay önce tüp yapmıştık. Boşverin siz doktorları değerlerinizi yükseltmeye çalışın doğal beslenin inş olur.

Siz normal yolla mı hamile kaldiniz? Ben de biraz beklemek istiyorum aslinda. Bebek sagliksiz olabilir bu degerlerle Allah muhafaza...

Peki tsh değerim için ne diyorsunuz? 2.89. Doktor 2bucuktan düşük olmali dedi. Bazi yerlerde 2den düşük olmali yaziyor. Bu durumla karsilasan var mi?

Bize doktor ameliyattan 1ay sonra tüp bebek dedi her dedikleri malesef doğru değil bir rant sağlama peşinde çoğu. Bize tüp bebek merkezine yönlendirwcekmiş kartlarını verdi benim gönderdiğimi söyleyin dedi. Anla işte. Biz kendimize zaman vericez o kadar hormon kolay değil bünyeye. İyi gecti ameliyatı mız çok şükür

Evt cnm ama prof degil tel la cekiyorum. Yeni dogan cekimi yaptirmak istiyorum. O ilk anlari cok ozel cunku .. abartmadan mutevazi b tarzda hazirliycam bazi seyleri. Rabbim sizede nasip etsin

Insallah dogal yoldan gelir bebislerimiz ya. Iftar vakti hepimiz icin duamdir...

Ilginc ya... ben yine de dahiliyeye danisacagim bir.
26 yı geçmediği sürece çok önem arzetmiyor canım ben 46 ları gördüm göğüs uçları uyarımı sıkı çamaşır ve stres tetikliyor dostinex e dibe vurdu ama doğal bişeyler deneyim dersen hayıt suyu içebilirsn hormon dengeleme de birebir

Arkadaşlar dr hakan ozkulu tanıyan varmı nasıl bir doktor kür ve bitkisel ilaçlar yapıyormuş bilen varmi???giden deniyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…