Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim dr hiç üzerinde durmadı hatta kuzenimin benden yüksek ona hamile kalma dedi başka dr yani hamileliğe engel olsa korun demezdi
Kızlar kesinlikle tsh inizi düşürün ben 2 yıldır tedavideyim yuksekken hamile kalınca düşük olabiliyor engelli olabiliyor bu hormon çok önemli bebek ilk 3 ay anne tiroidini kullanıyor

Gittim cnm 2. Kesenin gelişimi durmuş. Doktor umut yok dedi ikinci kese ile ilgili. 1. Kesemiz iyiydi çok şükür. Herşey yolundaydı. Öyle cnm....
Allah daim etsin canim .Saglikla kavus insallah .Yakinda sen de gobusunu sevceksin ,onla konuşacaksın, tum uzuntulerini alip goturcek.Sonra ceyiz telasi baslayacak .Dugun hazirligi gibi heyecanli olcak

Allah daim etsin canim .Saglikla kavus insallah .Yakinda sen de gobusunu sevceksin ,onla konuşacaksın, tum uzuntulerini alip goturcek.Sonra ceyiz telasi baslayacak .Dugun hazirligi gibi heyecanli olcak

İnş cnm iyi temennilerin için çok teşekkürler
Tayin istedik şehir değiştiricez inş hayırlı olur bizim için. Cnm sen bu 11.-12. Haftada yapılan ikili testi yaptırdın mı ??? Ben yaptırayım mı ???

bişey söyleyeceğim size biliyorsunuz benim beş tüp bebegim iki kimyasalım var eşimin morfolojisi %6 olmustu.adetin normalde 28.29.30 gün olur fakat bulun 31 gün bir şey Yok test yapmalımıyım yoksa beklemelimiyim olur böyle şeyler büyütüp heyecan yapmamalıyım zaten geçen ay tüp bebegim kimyasal olmuştu o yüzedendir kesin değil mi ne yapmam lazım ki

Test yap cnm ya niye bekliyorsun ki ??? En azından aklındaki soru işareti gider. İnş pozitif çıkar inşşşşşşş

Yaa nereleri yazdiniz Konya var mi ? Yok ben yaptırmadım .Yanlis cikma orani yuksek .Zaten bebegimin burun ve ense ölçümleri normaldi 22.haftada ayrintilida yuzu cok net görünüyor .Down sendromu olmadigi apacik görünüyor. Benim yaptırmama sebebim sonuc kotu cikarsa hamileligim zehir olsun istemedim .E zaten guvenilir degil .Sonuclar supheli cikinca amniosentez oneriyorlar bu da riskli bir operasyon.O yuzden hic keyfimi kaçırmadım. Allahtan gelen basim gözüm üstüne dedim .Sadece kan ve idrar tahlillerimi duzenli yaptiriyorum.Seker yuklemesini yaptirdim ve ayrintili usg yi

Test yap cnm ya niye bekliyorsun ki ??? En azından aklındaki soru işareti gider. İnş pozitif çıkar inşşşşşşş
Offf o testi ve on testini 100 bin kez yaptırmış biri olarak çok zorlanıyorum test alıp sabah ilk idrarla yapmak sanırım olmasa da olmaz alışırız zaten.bu arada size dde çok geçmiş olsun geçen hafta rabbimin mucizesine bak dedim bize de nasip etsin dedim.saglıklı bir evladın olacak sadece onu düşün bence

Yorumlar misiniz lutfen

Eklentiler

• 20180608_123901.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 20180608_124009.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 48
Yorumlar misiniz lutfen
Testiniz pek iyi sayilmaz harerekt toplamı yani 4.ve 3. Hızın toplamı en az %32 olmalı sizde %5
Ml de en az 15 milyon olmalı sizin 6 milyon
Morfoloji yani sekli düzgün sperm %4 olmalı sizin %1
Ama şunu söleyim vitamin takviyesi ile bu degerler düzeliyor inşallah

Allah razi olsun. Tekrar yaptirmayi dusunuyorum birkac dra gorunmeyi dusunuyorum. Insallah cozum bulunur. Kadin doguma gitmeye gerek var mi ? artik isimiz urolojide mi ?

Allah razi olsun. Tekrar yaptirmayi dusunuyorum birkac dra gorunmeyi dusunuyorum. Insallah cozum bulunur. Kadin doguma gitmeye gerek var mi ? artik isimiz urolojide mi ?

Benim esiminde ilk yaptirsigimizda %3 cikmisti daha sonra baska biyerde yaptirdik 5 cikti muhakkak baska guvenilir bir yerde tekrarlayin testi

Kesinlikle yaptir. Trizomi 12(down sendromu) Trizomi 8 (zeka geriligi) icin 2 li 3 lu testi ve 2 . Asama ultrasonu (20. Haftalarda) mutlaka yaptir cnm. ALLAH in izniyle temiz cikacak hersey yolunda gidecek icin rahat edecek. 2 li testte ultrasonda burun kemigine bakiyorlar ( down sendromlularda gelismiyormus) ve ense kalinligi 3 mm gibi birsey alti cikiyor normal oldugunu gosteren sonuclar cnm ..

Kızlar adetin 3. Günü prolaktin hormonu 20 nasıl bir değer.
Gayet normal .. Neden ? Daha once yuksekmiydiki? Kimi dr lar onemsiyor kimileri strese baglidir veya goguslerin asiri uyarilmasi, agir spor vb diyebiliyorlar. Vucud kendini hamile algiliyormusda olmuyormus vs .. ben inanmiyorum. Strese bagli ise dostinex hemen normale dusuruyor zaten ..

Cnm Konya yok. Eşimin ailesine de kendi aileme de yakın yerleri yazdım 3 saat fark var aramızda ama tarafsız bölge olmasını istiyordum inş olur. Bende senin gibi düşünüyorum galiba yaptırmıycam

Cnm kesinliği olmadığı için strese girmek istemiyorum galiba. Varsayalım engelli inş olmazda aldırmıycam etmiycem ama Doğuma kadar stres yaşıycam onun için yaptırmayı düşünmüyorum inş bi sorunda çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…