- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sınıra yakın diye sordum. Ay ay göğüslerimin haraketliliği değişiyor. Prolaktin hormonu çok değişken oluyor galiba.Gayet normal .. Neden ? Daha once yuksekmiydiki? Kimi dr lar onemsiyor kimileri strese baglidir veya goguslerin asiri uyarilmasi, agir spor vb diyebiliyorlar. Vucud kendini hamile algiliyormusda olmuyormus vs .. ben inanmiyorum. Strese bagli ise dostinex hemen normale dusuruyor zaten ..
Canim bu tsh ile mi alakali? Prolaktin degil mi?26 yı geçmediği sürece çok önem arzetmiyor canım ben 46 ları gördüm göğüs uçları uyarımı sıkı çamaşır ve stres tetikliyor dostinex e dibe vurdu ama doğal bişeyler deneyim dersen hayıt suyu içebilirsn hormon dengeleme de birebir
Evet değerleriniz iyi değil ama düzelir Allahın izni ile varikosel varmı emin olun siz kadın doğuma gitmeyin yada kendimden emin olayım derseniz gidin rahim filmi ve hormonlarına baktırın derimAllah razi olsun. Tekrar yaptirmayi dusunuyorumbirkac dra gorunmeyi dusunuyorum. Insallah cozum bulunur. Kadin doguma gitmeye gerek var mi ? artik isimiz urolojide mi ?
2nin altında olması gerektiğini doktorunuz mu dedi? Benim 2.4 bu bir problem öyleyse. Allahım yarabbim birini düzeltmeden biri çıkıyor.Benim 5 lerdeydi ama tedaviyle düşürdüm 2 nin altı olmalı gebelik için canm
Canım tsh 2 bucugun altında olması gerekiyor beni endorine yollamıştı yüksek çıkınca orda ultrason la baktı tekrar kan verdim bı sorun çıkmadı özel hastanede değerlerim hep yüksek çıkıyor benim devlete gittiğmde normaldir prolaktin içinde mr a girdim adenom olabilir diye oda temiz çıkmıştı istersen beni endokrine yolladığı testi atabilirim2nin altında olması gerektiğini doktorunuz mu dedi? Benim 2.4 bu bir problem öyleyse. Allahım yarabbim birini düzeltmeden biri çıkıyor.
Hamile arkadaşlar TSH seviyeniz kaçlardaydı hamile kaldığınızda... lütfen yazar mısınız? Usandım artık sorunlardan..
Beth18 B Beyza_2018 zeynepppppppp Selvi25 P Perican01 Afilim92 etiketliyemediğim diğer arkadaşlardan da cvp bekliyorum. Gebeliğe engel mi gerçekten.
Hayirlisi olsun hakkınizda canim .Cnm Konya yok. Eşimin ailesine de kendi aileme de yakın yerleri yazdım 3 saat fark var aramızda ama tarafsız bölge olmasını istiyordum inş olur. Bende senin gibi düşünüyorum galiba yaptırmıycam
Canim bilmiyorum. Su an memleketteyim .Tahlil sonuclarima bakamiyorum.2nin altında olması gerektiğini doktorunuz mu dedi? Benim 2.4 bu bir problem öyleyse. Allahım yarabbim birini düzeltmeden biri çıkıyor.
Hamile arkadaşlar TSH seviyeniz kaçlardaydı hamile kaldığınızda... lütfen yazar mısınız? Usandım artık sorunlardan..
Beth18 B Beyza_2018 zeynepppppppp Selvi25 P Perican01 Afilim92 etiketliyemediğim diğer arkadaşlardan da cvp bekliyorum. Gebeliğe engel mi gerçekten.
Hayır canım o düzeylerde seyreder zaten panik yapmayın 3 e çıkmasın yeter ha cıktı diyelim onunda hemen düşüren ilacı var benim sorunlarım bitmiyordu boş gebelik yaşadığı mda 8 e kadar çıktı ama ilacıyla hemen düştü.şuan 2 lerde benimde2nin altında olması gerektiğini doktorunuz mu dedi? Benim 2.4 bu bir problem öyleyse. Allahım yarabbim birini düzeltmeden biri çıkıyor.
İnan tsh seviyemi bilmiyorum hiç dikkat etmedim. Gebelikte yaptırdım düşük çıktı baya korktum hatta doktor da istediğimiz şey düşük olması dedi. Yani düşük olması iyi dedi. Ama eve geçince bakarım inş cnm haberdar ederim seni.2nin altında olması gerektiğini doktorunuz mu dedi? Benim 2.4 bu bir problem öyleyse. Allahım yarabbim birini düzeltmeden biri çıkıyor.
canim ben baktim ama degerlerimde tsh.ima bakilmamis. Senin yuksek mi cikti?2nin altında olması gerektiğini doktorunuz mu dedi? Benim 2.4 bu bir problem öyleyse. Allahım yarabbim birini düzeltmeden biri çıkıyor.
Öncelikle testiniz yine böyle gelirse üroloji de eşiniz tedavi olmalı hee bu arada sizde kan testinizi muayenenizi yaptırabilirsinizAllah razi olsun. Tekrar yaptirmayi dusunuyorumbirkac dra gorunmeyi dusunuyorum. Insallah cozum bulunur. Kadin doguma gitmeye gerek var mi ? artik isimiz urolojide mi ?
Bana göre yüksek değil doktorda yüksek demedi. 2.4 çıkmıştı ama şimdi bir arkadaş 2nin altında olması gerekir diyor. Endişelendim.canim ben baktim ama degerlerimde tsh.ima bakilmamis. Senin yuksek mi cikti?
dr normal dkyorsa normaldir canim. Sen canini sıkma stres yapma bosunaBana göre yüksek değil doktorda yüksek demedi. 2.4 çıkmıştı ama şimdi bir arkadaş 2nin altında olması gerekir diyor. Endişelendim.
Benim 2.4 çıktı ama tekrarlayacağım büyün hormonlarımı adeti bekliyorum. Artık sorun istemediğim için endişeleniyorum.Tsh için ben de ilaç kullanıyorum 2 yıldır. Ilaca başlayınca hemen düşüyor zaten. Değeri takip edip ilaç dozunu düzenlemek gerekiyor belli aralıklarla. 3ü geçmedikçe sorun etmiyorlar. Gebelik durumunda da zaten bakılıyor tsh a. Düşürmek için saraçoğlu dereotu kürü öneriyor 3 civarı olanlar onu deneyebilir. Değişken de bir değer zaten. Geçen yazmıştı bir arkadaş bi ay 3 küsür bi ay 1 küsür bi ay 2 küsür çıkmış. Genel olarak hepsi normal değer olduğu için sıkıntı yok. İlaç da sentetik hormon. Başlayınca da bırakılmıyor kolay kolay. Bu bahsettiginiz değerlerin gebeliğe engel olacağını da düşünmüyorum.
Sağol canım benim. Benim ki 2.4 sorun yok gibi ama bir daha baktıracağım.Saklicennet 3.65 olduğunda yollamış beni canım endokrine
Peki gebelik sırasında tedavisi varmı benimde 3,67 şimdi içkillendim dr sorun yok şuan gebelik olunca takip ederim dediTsh için ben de ilaç kullanıyorum 2 yıldır. Ilaca başlayınca hemen düşüyor zaten. Değeri takip edip ilaç dozunu düzenlemek gerekiyor belli aralıklarla. 3ü geçmedikçe sorun etmiyorlar. Gebelik durumunda da zaten bakılıyor tsh a. Düşürmek için saraçoğlu dereotu kürü öneriyor 3 civarı olanlar onu deneyebilir. Değişken de bir değer zaten. Geçen yazmıştı bir arkadaş bi ay 3 küsür bi ay 1 küsür bi ay 2 küsür çıkmış. Genel olarak hepsi normal değer olduğu için sıkıntı yok. İlaç da sentetik hormon. Başlayınca da bırakılmıyor kolay kolay. Bu bahsettiginiz değerlerin gebeliğe engel olacağını da düşünmüyorum.
Tamam canım.İnan tsh seviyemi bilmiyorum hiç dikkat etmedim. Gebelikte yaptırdım düşük çıktı baya korktum hatta doktor da istediğimiz şey düşük olması dedi. Yani düşük olması iyi dedi. Ama eve geçince bakarım inş cnm haberdar ederim seni.
Sürekli bu civarda bir değer mi çıkıyor kaç defa bakıldı? Gebelik durumunda Euthyrox diye bir ilaç var sentetik troit hormonu 25lik başlatırlar yeterli olur.Peki gebelik sırasında tedavisi varmı benimde 3,67 şimdi içkillendim dr sorun yok şuan gebelik olunca takip ederim dedi
Çok takılmamak gerekiyor galiba. Biraz önce baktım ben eski sonuçlara sürekli değişmiş.2.8 olmuş bir ay sonra 1 lere düşmüş. Arada 2 olmuş sonra yine altına inmiş. Aynı yerde yaptırıyorum sürekli testleri. Son aylarda tekrarlamadım yine baktırayım bu ay. Bayrama denk gelecek ama adetBana göre yüksek değil doktorda yüksek demedi. 2.4 çıkmıştı ama şimdi bir arkadaş 2nin altında olması gerekir diyor. Endişelendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?