2 yıldır uğraşıyorum artık uzman oldum diyebilirim profa gidiyorum 2 nin altında tutmak zorundayım dedi hep bana bebek için çok önemli bir hormon2nin altında olması gerektiğini doktorunuz mu dedi? Benim 2.4 bu bir problem öyleyse. Allahım yarabbim birini düzeltmeden biri çıkıyor.
Hamile arkadaşlar TSH seviyeniz kaçlardaydı hamile kaldığınızda... lütfen yazar mısınız? Usandım artık sorunlardan..
Beth18 @Beyza_2018 zeynepppppppp Selvi25 P Perican01 @Afilim92 etiketliyemediğim diğer arkadaşlardan da cvp bekliyorum. Gebeliğe engel mi gerçekten.
Endokrin bu işin ehli dahiliye endokrin kadar ayrıntılı bakmıyor ilaç hemen düşürüyor önemli olan ilaçla ayda bir tahlil vermek dengede tutmakEndokrin uzmanına gitmem gerek demi kadın doğumcum şuan önemli değil dedi bide ne kadar sürede düştü ilaçlarla?
Daha öncesinde hiç dikkat etmedim cok tşk ederim seminerden sonra büyük sehirde bi endokrin druna gideyim bari korktum şimdi adet zamında bakılması şart degil demi tsh ınSürekli bu civarda bir değer mi çıkıyor kaç defa bakıldı? Gebelik durumunda Euthyrox diye bir ilaç var sentetik troit hormonu 25lik başlatırlar yeterli olur.
Ben baktirdim sorunum yok. Esim icinde gidicez. Yeni ise girdi uyku duzeni sasti 3 vardiyali calisiyo suan. O gun gece vardiyadan cikip yaptirmistik testi. Insallah bi yanlislik vardir cok uzgunumEvet değerleriniz iyi değil ama düzelir Allahın izni ile varikosel varmı emin olun siz kadın doğuma gitmeyin yada kendimden emin olayım derseniz gidin rahim filmi ve hormonlarına baktırın derim
Ben tekrar baktıracağım çok teşekkür ederim.Saklicennet benim 1.12 mis .. Dr a prolaktini sordugumda onemli degil o strese baglidir dostinex le hemen duser
bizim icin onemli olan tsh ve fsh demisti .. yani tsh i onemsediklerini orda duydum
Takılmamak elde değil ki!!!Çok takılmamak gerekiyor galiba. Biraz önce baktım ben eski sonuçlara sürekli değişmiş.2.8 olmuş bir ay sonra 1 lere düşmüş. Arada 2 olmuş sonra yine altına inmiş. Aynı yerde yaptırıyorum sürekli testleri. Son aylarda tekrarlamadım yine baktırayım bu ay. Bayrama denk gelecek ama adetSenin ne zaman canım bat
Söylemeniz iyi oldu teşekkür ederim.2 yıldır uğraşıyorum artık uzman oldum diyebilirim profa gidiyorum 2 nin altında tutmak zorundayım dedi hep bana bebek için çok önemli bir hormon
Adet zamanında bakılması şart değil.Daha öncesinde hiç dikkat etmedim cok tşk ederim seminerden sonra büyük sehirde bi endokrin druna gideyim bari korktum şimdi adet zamında bakılması şart degil demi tsh ın
Cnm iki yıl önceki teste baktım da tsh 0.73 imiş.Takılmamak elde değil ki!!!
Benim de bayrama denk geliyor umarım bir iki gün sarkar hep sarkıyor zaten.. test verebilirim.
Sağol canım.Cnm iki yıl önceki teste baktım da tsh 0.73 imiş.
Her konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlarda fikir ayrılığı olabiliyor. Benim 2 yıl önce ilk tahlil verdiğimde 7.71 çıkmıştı üst referans değeri 5.6 idi. Kadın doğumcu endokrin veya dahiliyeye gitmemi söyledi. Sonra endokrin için randevu falan sıkıntı dahiliye de olur dedi. O zaman rastgele randevu alıp gittiğim dahiliyeci bana ilaç bile vermedi. Ilaca başlayınca ömür boyu kullanman lazım dedi ama gebelik olsa yazardım dedi ve iyotlu tuz ye dedi gönderdi.Ben endiselendirmek için demedim şimdi kötü hissettim kendimi ben çok çektim ondan yazmadan duramadım ben doktorun dediğinden yazdım kötü mu ettim bilemedim
Aynen o bendim canım en son ki testi doktora göstermedim henüz fırsat olmadı ama senle konuşunca kafama takılmıştı açıkçası şuna 2.38 çıktı benim de.Tsh için ben de ilaç kullanıyorum 2 yıldır. Ilaca başlayınca hemen düşüyor zaten. Değeri takip edip ilaç dozunu düzenlemek gerekiyor belli aralıklarla. 3ü geçmedikçe sorun etmiyorlar. Gebelik durumunda da zaten bakılıyor tsh a. Düşürmek için saraçoğlu dereotu kürü öneriyor 3 civarı olanlar onu deneyebilir. Değişken de bir değer zaten. Geçen yazmıştı bir arkadaş bi ay 3 küsür bi ay 1 küsür bi ay 2 küsür çıkmış. Genel olarak hepsi normal değer olduğu için sıkıntı yok. İlaç da sentetik hormon. Başlayınca da bırakılmıyor kolay kolay. Bu bahsettiginiz değerlerin gebeliğe engel olacağını da düşünmüyorum.
Böyle stres yaparsan 5 i boylar hayır gerçekten yüksek değil bu aralıklarda seyr eder çoğu kişinin hormonların basdüşmanı strestir unutma bir bakarsın stres prolaktininle oynamış bir bakarsın TSH ile .ama gerçekten senin yüksek değil rahat olSanırım benim ki biraz yüksek
Ben de önemsememiştim bunu farklı farklı çıkmıştı çünkü. Şimdi benim de takıldı bak. 2.38 benim deBöyle stres yaparsan 5 i boylar hayır gerçekten yüksek değil bu aralıklarda seyr eder çoğu kişinin hormonların basdüşmanı strestir unutma bir bakarsın stres prolaktininle oynamış bir bakarsın TSH ile .ama gerçekten senin yüksek değil rahat ol
Sigara alkol kullanıyorsa bırakması iyi olur sağlıklı beslenme de cok önemli haftada iki kere nohut yemeği yeşillik ceviz kabak çekirdeği havuc suyu keçi boynuzu kürü bunlar iyi gelir çobançökerten çayıBen baktirdim sorunum yok. Esim icinde gidicez. Yeni ise girdi uyku duzeni sasti 3 vardiyali calisiyo suan. O gun gece vardiyadan cikip yaptirmistik testi. Insallah bi yanlislik vardir cok uzgunum
Hareket sonucu ayrıntılı değil ileri hareket önemli bide morfoloji 2 bunla gebe kalan var ama dr lar 4 ü sınır kabul edio sayınız gayet iyiKızlar merhaba rica etsem bu testlere bakar mısınız. Eşimin kalıtsal bir hastalığı var doktor Sperm bozukluğu olabilir dedi ama bu sonuçlara iyi dedi siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?