Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2 yıldır uğraşıyorum artık uzman oldum diyebilirim profa gidiyorum 2 nin altında tutmak zorundayım dedi hep bana bebek için çok önemli bir hormon

Ben endiselendirmek için demedim şimdi kötü hissettim kendimi ben çok çektim ondan yazmadan duramadım ben doktorun dediğinden yazdım kötü mu ettim bilemedim

Sürekli bu civarda bir değer mi çıkıyor kaç defa bakıldı? Gebelik durumunda Euthyrox diye bir ilaç var sentetik troit hormonu 25lik başlatırlar yeterli olur.
Daha öncesinde hiç dikkat etmedim cok tşk ederim seminerden sonra büyük sehirde bi endokrin druna gideyim bari korktum şimdi adet zamında bakılması şart degil demi tsh ın

Saklicennet benim 1.12 mis .. Dr a prolaktini sordugumda onemli degil o strese baglidir dostinex le hemen duser
bizim icin onemli olan tsh ve fsh demisti .. yani tsh i onemsediklerini orda duydum

Eklentiler

• 20180608_213717.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
Evet değerleriniz iyi değil ama düzelir Allahın izni ile varikosel varmı emin olun siz kadın doğuma gitmeyin yada kendimden emin olayım derseniz gidin rahim filmi ve hormonlarına baktırın derim
Ben baktirdim sorunum yok. Esim icinde gidicez. Yeni ise girdi uyku duzeni sasti 3 vardiyali calisiyo suan. O gun gece vardiyadan cikip yaptirmistik testi. Insallah bi yanlislik vardir cok uzgunum

Saklicennet benim 1.12 mis .. Dr a prolaktini sordugumda onemli degil o strese baglidir dostinex le hemen duser
bizim icin onemli olan tsh ve fsh demisti .. yani tsh i onemsediklerini orda duydum
Ben tekrar baktıracağım çok teşekkür ederim.
Benim de fshım seninkiyle aynı.. yaşım 27 senin ki yaşına göre iyiymiş maaşallah.

Takılmamak elde değil ki!!!
Benim de bayrama denk geliyor umarım bir iki gün sarkar hep sarkıyor zaten.. test verebilirim.

Ben endiselendirmek için demedim şimdi kötü hissettim kendimi ben çok çektim ondan yazmadan duramadım ben doktorun dediğinden yazdım kötü mu ettim bilemedim
Her konuda olduğu gibi bu konuda da doktorlarda fikir ayrılığı olabiliyor. Benim 2 yıl önce ilk tahlil verdiğimde 7.71 çıkmıştı üst referans değeri 5.6 idi. Kadın doğumcu endokrin veya dahiliyeye gitmemi söyledi. Sonra endokrin için randevu falan sıkıntı dahiliye de olur dedi. O zaman rastgele randevu alıp gittiğim dahiliyeci bana ilaç bile vermedi. Ilaca başlayınca ömür boyu kullanman lazım dedi ama gebelik olsa yazardım dedi ve iyotlu tuz ye dedi gönderdi.
Sonraki ay yine tahlil verdim 7.1e düşmüş başka bir kadın doğumcu baktı ve dahiliyeciye kızdı 50lik euthyrox yazdı ama dahiliyeye git yine mutlaka dedi. 3gün ilacı kullanıp gittiğim dahiliyeci tekrar tahlil istedi 3e düşmüştü ve 25lik kullan dedi. Sonra biz o dönem çok doktor gezdik hiç biri bu gebeliğe engel demedi ama 2 olsun 2.5 olsun diyenler oldu. En son tedavi gördüğümüz merkezde (Şişli memorial )3 de olsa sorun etmiyorlar. Ama tedavi sürecinde hormonlarla çok oynandığı için tsh da bundan etkileniyor ve yüksek gördüklerinde endokrine yönlendiriyorlar direk. Benim dozum şu an 75 oldu. En son tedavi öncesi 2.89 gibi bi değerdi bişey demediler. İlacı içmeden tahlil verince bu civarda çıkıyor içip yaptırınca 1li değerler çıkıyor.

Aynen o bendim canım en son ki testi doktora göstermedim henüz fırsat olmadı ama senle konuşunca kafama takılmıştı açıkçası şuna 2.38 çıktı benim de.

Sanırım benim ki biraz yüksek
Böyle stres yaparsan 5 i boylar hayır gerçekten yüksek değil bu aralıklarda seyr eder çoğu kişinin hormonların basdüşmanı strestir unutma bir bakarsın stres prolaktininle oynamış bir bakarsın TSH ile .ama gerçekten senin yüksek değil rahat ol

Ben de önemsememiştim bunu farklı farklı çıkmıştı çünkü. Şimdi benim de takıldı bak. 2.38 benim de

Ben baktirdim sorunum yok. Esim icinde gidicez. Yeni ise girdi uyku duzeni sasti 3 vardiyali calisiyo suan. O gun gece vardiyadan cikip yaptirmistik testi. Insallah bi yanlislik vardir cok uzgunum
Sigara alkol kullanıyorsa bırakması iyi olur sağlıklı beslenme de cok önemli haftada iki kere nohut yemeği yeşillik ceviz kabak çekirdeği havuc suyu keçi boynuzu kürü bunlar iyi gelir çobançökerten çayı

Kızlar merhaba rica etsem bu testlere bakar mısınız. Eşimin kalıtsal bir hastalığı var doktor Sperm bozukluğu olabilir dedi ama bu sonuçlara iyi dedi siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 54493F6F-573D-425C-AB4D-BCAB263F7624.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhaba rica etsem bu testlere bakar mısınız. Eşimin kalıtsal bir hastalığı var doktor Sperm bozukluğu olabilir dedi ama bu sonuçlara iyi dedi siz ne düşünüyorsunuz
Hareket sonucu ayrıntılı değil ileri hareket önemli bide morfoloji 2 bunla gebe kalan var ama dr lar 4 ü sınır kabul edio sayınız gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…