Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Ankara’da iyi bi perinatolog doktor tavsiyesi olan var mı ? Bi arkadaşım için soruyorum da. Ankara’da oturanlar yardımcı olursa sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden....

Kizlar bugun ankarada çaksir suyu aradm aktrlarda konustugunuz marklar yoktu He ile baslayn bi marka buldm aldm .aranizda bu dedgm marka ile kullann var mi.birde argimac almayi dusunyrm kullnn fyda goren oldu mu.

Kizlar bugun ankarada çaksir suyu aradm aktrlarda konustugunuz marklar yoktu He ile baslayn bi marka buldm aldm .aranizda bu dedgm marka ile kullann var mi.birde argimac almayi dusunyrm kullnn fyda goren oldu mu.
Ben netten sipariş vermiştim bugün geldi fiyatta uygundu cnm

Saklicennet canım tsh hormonu hamilelikte ve hamilelik dusunenlerde 2.5 altında olması gerekıyo seninkisidd altında sıkıntı yapma . Benim hamilelik öncesinde ve hamileliğimi ögrendiğimde 3.7 lerde falandı hemen 25 mg lık ilaca baslattı kadın dogumcum ve ilacı hamilelik boyunca kullanıcam yani ben yüksek değerle hamile kalmıstım . Bir daha da hıc kontrolunu yapmadı nedense gerek yok tekrar tahlıle 9 ay boyuca kullancaksın dedi

Bana da dua et doğumum kolay olsun canim
Nasilsin basladi mi bulantilarin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…