Canım şu 4. Derece hareket yazan ileri hareketlilik. Teşekkürler cevapladıgın için bu AradaHareket sonucu ayrıntılı değil ileri hareket önemli bide morfoloji 2 bunla gebe kalan var ama dr lar 4 ü sınır kabul edio sayınız gayet iyi
Canım sizin morfoloji kaçtı? Bizim de %1Hareket sonucu ayrıntılı değil ileri hareket önemli bide morfoloji 2 bunla gebe kalan var ama dr lar 4 ü sınır kabul edio sayınız gayet iyi
0 dan 1 e çıktk öle kaldı şimdi progeny m kullanıyoruz iyi gelir inşallahCanım sizin morfoloji kaçtı? Bizim de %1
Kızlar Ankara’da iyi bi perinatolog doktor tavsiyesi olan var mı ? Bi arkadaşım için soruyorum da. Ankara’da oturanlar yardımcı olursa sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden....
Ben netten sipariş vermiştim bugün geldi fiyatta uygundu cnmKizlar bugun ankarada çaksir suyu aradm aktrlarda konustugunuz marklar yoktu He ile baslayn bi marka buldm aldm .aranizda bu dedgm marka ile kullann var mi.birde argimac almayi dusunyrm kullnn fyda goren oldu mu.
Dedigim marka mi canim yoksa argimac mi kastedyrsnBen netten sipariş vermiştim bugün geldi fiyatta uygundu cnm
bide sen bilyrsn bu caksiri ac karina mi verym tok mu iki kere vercm gundeBen netten sipariş vermiştim bugün geldi fiyatta uygundu cnm
Bunu bende merak ediyorun eşim tok içiyor ama aç mı içilmeli tok mu?Qvnviv
bide sen bilyrsn bu caksiri ac karina mi verym tok mu iki kere vercm gunde
Çakşırda aksu olan cnmm aç karnına daha iyi ama aç yakalayamıyorum eşimi Ramazanda iftar sonrası ve sahurda içiyorDedigim marka mi canim yoksa argimac mi kastedyrsn
Bana da dua et doğumum kolay olsun canimKızlar kandiliniz mübarek olsun. Allah kalbinizden geçen hayırlı duaları kabul etsin. Hayırlı sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip etsin en tez ve hayırlı zamanda inşşş. Bu akşam bol bol dua Edicem size inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?