- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Ederim inş cnm. Bulantım Yok gibi ama üç gündür dişim çok kötü ağrıyor, başımda ağrıyor miğren gibi hatta bademciğim bile şişti. 20lik dişim ve diş etim ağrıyor. Ne yapacam bilemiyorum cnm.Bana da dua et doğumum kolay olsun canim
Nasilsin basladi mi bulantilarin?
Gecmis olsun doktoruna sor canim sadece parol icmek serbest .O da gecirmiyor zaten hic bir agriyi.Karanfil yagi basabilirsin üstüneEderim inş cnm. Bulantım Yok gibi ama üç gündür dişim çok kötü ağrıyor, başımda ağrıyor miğren gibi hatta bademciğim bile şişti. 20lik dişim ve diş etim ağrıyor. Ne yapacam bilemiyorum cnm.
@saklıcennet nerdee bam yemiş ya yoklugu cok belli oluyo
AaaSaklicennet neden Ban yemis
CAnım arkadaşlarım.Ya evet nerdeSaklicennet bam mı yedi ?
Sağol canım bu iyi geldi. Bir kez daha baktırayım değerler ne alemde bilmiyorum.Saklicennet canım tsh hormonu hamilelikte ve hamilelik dusunenlerde 2.5 altında olması gerekıyo seninkisidd altında sıkıntı yapma . Benim hamilelik öncesinde ve hamileliğimi ögrendiğimde 3.7 lerde falandı hemen 25 mg lık ilaca baslattı kadın dogumcum ve ilacı hamilelik boyunca kullanıcam yani ben yüksek değerle hamile kalmıstım . Bir daha da hıc kontrolunu yapmadı nedense gerek yok tekrar tahlıle 9 ay boyuca kullancaksın dedi
Canım hoş geldin en iyisi o sohbetlere hiç girmemek sanırım.cunku işine gelmeyenler hemen uslubun kötü olmasada şikayet ediyor sanirim.Kızlar biz yine test yaptırdık sonuçları yükledim. Bir ileri iki geri sayıyoruz. Allah hayır etsin. Başka birşey diyemiyorum. Takıldım kaldım. Neden??? Anlam veremiyorum.
Genetikten hiç bahsetmedi. Hormonlar hep normal ondan olsa gerek. Ama soracağım muhakkak. Yarın yazabiliyorum. Mail atacağım ama sanırım cvbı biliyorum. Lütfen bana dua et unutma olur mu. Hamilesin ve tanımadığın birine dua ediyorsun. Kabul olur mutlaka bende sana edeceğim. Allah bebişini sana bağışlasın. Bebeğinin sağlıklı gelişimi için her gün 2 rekat namaz kılabilirsin.Canım hoş geldin en iyisi o sohbetlere hiç girmemek sanırım.cunku işine gelmeyenler hemen uslubun kötü olmasada şikayet ediyor sanirim.
Canım sayıniz çok iyi artmış morfoloji de iyi.bence genetik bir problem vardır bir sebebi mutlaka olmalı neden hareketlenmemelerinin.cunku vücut yeni sperm üretiyor ama onlarda hareketsiz.bnce canım Kaan hocaya hemen yaz.insallah bu mübarek gecede Rabbim sizin bu skntiniİ giderir.Allahim yardımcınız olsun
Canım benim de gec geliyor lekelenmelerden sonra 2 günde sökülüyor malesefSelam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Ederim tabi canım Allah'ım tez vakitte senide yavruna kavustursunGenetikten hiç bahsetmedi. Hormonlar hep normal ondan olsa gerek. Ama soracağım muhakkak. Yarın yazabiliyorum. Mail atacağım ama sanırım cvbı biliyorum. Lütfen bana dua et unutma olur mu. Hamilesin ve tanımadığın birine dua ediyorsun. Kabul olur mutlaka bende sana edeceğim. Allah bebişini sana bağışlasın. Bebeğinin sağlıklı gelişimi için her gün 2 rekat namaz kılabilirsin.
Volumun az olma sebebi ne olablr onu arastrdn mi hic ? Sayininz volum az olmasina ragmen iyi.Kızlar biz yine test yaptırdık sonuçları yükledim. Bir ileri iki geri sayıyoruz. Allah hayır etsin. Başka birşey diyemiyorum. Takıldım kaldım. Neden??? Anlam veremiyorum.
Teşekkürler cnm. 3 gündür çekiyorum mahvoldum. Çok kötü birşeymiş. Diş erlerim kaşınıyor tüm dişim sızlıyor özellikle de 20lik dişim ağrıyor. Diş ağrısı da miğren oluşturuyor başım gözüm hep ağrıyor. Allah Şafi ismiyle şifa verir inş. Sende dikkat et aman diyeyim. Çok kötü bi acı bu.zeynepppppppp canım geçmiş olsun insallah dişinin ağrısı geçer .hamilelikte en çok yaşanan sknti sanırım bende dua ediyorum inşallah agrimaz dişlerim.tatli bişey yiyince sinyal veriyor bir kaçı dikkat ediyorum
Geçmiş olsun diş ağrısı çok fena. Keşke hamile kalmadan önce diş kontrolüne gitseydin. Hamileyken müdahale edilemiyor çünkü. Ben bütün dişlerimi yaptırdım o yüzden benimkilerde çok problemlidir.Ederim inş cnm. Bulantım Yok gibi ama üç gündür dişim çok kötü ağrıyor, başımda ağrıyor miğren gibi hatta bademciğim bile şişti. 20lik dişim ve diş etim ağrıyor. Ne yapacam bilemiyorum cnm.
Geçmiş olsun diş ağrısı çok fena. Keşke hamile kalmadan önce diş kontrolüne gitseydin. Hamileyken müdahale edilemiyor çünkü. Ben bütün dişlerimi yaptırdım o yüzden benimkilerde çok problemlidir.
Aklınızda bulunsun kızlar. Bebek için uğraşıp duruyoruz. Diş probleminiz varsa ertelemeyin. Hamileyken asla tedavi uygulanmıyor çok sıkıntı çekersiniz.
Volüm 1.5 üzeri normal kabul ediliyor bizde 2.5 du bu kez 2 çıkmış. Sordum ben bunu dra sorun etmiyorlar sperm önemli olan. Biri kanal tıkalı olabilir dedi diğeri öyle olsa sperm çıkmaz dedi. Sizinki de sınır içinde diyorlar. Su önemli oluyormuş volüm için. Birde eşim ilişki esnasında daha çok geliyor diyor. Bunu problem etmiyorlar. Bende etmiyorum. En önemli sorun hızımız da ilerleme yaşayamıyoruz maalesef.Volumun az olma sebebi ne olablr onu arastrdn mi hic ? Sayininz volum az olmasina ragmen iyi.
Kuzum sana da çok geçmiş olsun kendi derdimden seninkileri okuyamadım. Bazı hekimler anestezisiz birşeyler yapabiliyorlar. Sen yine de bir diş tabibine danış.Teşekkürler cnm. 3 gündür çekiyorum mahvoldum. Çok kötü birşeymiş. Diş erlerim kaşınıyor tüm dişim sızlıyor özellikle de 20lik dişim ağrıyor. Diş ağrısı da miğren oluşturuyor başım gözüm hep ağrıyor. Allah Şafi ismiyle şifa verir inş. Sende dikkat et aman diyeyim. Çok kötü bi acı bu.
Duan içinde teşekkür ederiz çok samimi bi dua olmuş. Allah razı olsun. Rabbim senin bebişim de korusun sağlıklı bi şekilde kucağına al inş.
Saklicennet cnm Beyza’ya katılıyorum kullanmadığınız şey kalmadı bu iş ilaçla çözülmeyecek galiba ortada bi sorun var bi bunu keşfetseniz sizin için sonuca ulaşmak daha kolay olacak. Neden hareket artmıyor doktora yaz sor, bu gibi vakkaları araştır. İnş rabbim bu gecenin hürmetine size de evlat nasip eder. Bunu çok istiyorum rabbimde biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?