Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm önceki hız yüzde kaçtı çakşırı deneyeli bi hafta oldu ancak demi?

Cnm inş Yüce Rabbim Hz Muhammet yüzü suyu hürmetine sana ve burda evlat isteyen herkese evlat nasip eder en tez zamanda. Tüm kalbimle dua ediyorum sizlere. İnş sorununuz ne ise hallolur biran önce. Rabbim seni ve senin gibi olan kader arkadaşlarımızı selamete çıkarır. Bana da şifa verir inşşşş

canim icini ferah tut. Ben kaan hocaya guvenemedim tup bebek yapin tekrar diyince. Ama cok sukur oldu. Insallah sende basarili bir sonuc alirsiniz tup bebek denemenizde

Güzel arkadaşlarım dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum.ismim Betül ismen dua almayı çok isterim. Rabbim bebek isteyen buradaki tüm arkadaşlarıma benle birlikte hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamişlerimize de sağlıklı gebelik ve sonunda evlatlarına kavuşmayı nasip etsin. Bu güzel gecenin hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah. Saklicennet B Beyza_2018 ayllllliiiin35 zeynepppppppp Beth18 Bir melek gelsin dualarınız da bana da yer verin Canlarım .

Ben inanıyorum bu kadar emeklerimiz çabalarımız sonuçsuz kalmıcak sadece Rabbim bizi cok sevdiği için kolay elde ettirmedi yavrularımız cok şanslı olucak onları cok seven isteyerek dünyaya getirin anne babalara sahip olucak tüm dualarım bize canım.ve şimdiden biliyorum bizimkiler çok şımarık olucak

Kadir geceniz mubarek olsun kızlar .Rabbim bu güzel gece hürmetine isteyen herkese hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.hamile olan arkadaşlarda bebişlerimizi sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah .
Dualarım bu güzel gruptaki arkaslara inşallah en yakın zamanda Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Gönlünüzden geçen duaları kabul etsin(aminnn)))

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Cnm amin inşallah
Bişe sormak istiyorum sizde çakşır suyu kullandınız sanırım ne kadar süre kullandın kaç ay yada kaç lt?ben 2 aydır kullanıyorum da zarar verirmi acaba die merak ettim sayınız cok arttımı kullanırken ?

zeynepppppppp canım sana birşey sormak istiyorum. İnofolik combi içeriğinde l carnitin furuktoz Q10 selenyum gibi takviyeler de var değil mi? Bende başlayacağımda kompleks vitamin istiyorum. Bir de gün aşırı teatrio kullanacağım.
Eşim için de Kaan aydostan cvp bekliyorum. Büyük ihtimal bırakacak bizi.. tüp bebeğe kadar da eşime çakşır suyu, sperra veya argımac, l carnitin, l arjinin, teatrio, omega birde Beyza’nın eczasından ürün alıp devam edeceğim galiba.

Bende çakşıra bi ara verdiğimde ordan alıcam zeynep de ordan almıştı sanırım aklımda o vardı
Sen al da arkandan bende alıyım kuzum
Kaan hocanın cvbını okudum nasıl düşünüyorsunuz eşinle konuştun mu?yıl sonu gibi diyordun daha önce tüp bebek için

Evet canım 3. Senemiz dolsun diye bekleyeceğiz. Rapor almak istiyorum. Hemde 3/4 ay bir süre zarfım olsun ki bende kendimi hazırlayayım. Bu iş bende bitecek anlaşılan. :) anasının yumurtaları kaliteli olsunda bebişlerim zorlanmasınlar.
Biran önce gelip ömrüme ömür katsınlar.

Eğer rapor çıkarmak istiyorsan canım 3ay bekle tedaviye devam et.eczacidan al caksiri içsin.sende inofolic combi kullan.
Beklemek istemiyorsan tüp bebeğe basla
Bekleyeceğim CAnım. Bu arada bende hazırlanacağım. Hem kendimide toparlarım. Rapor da çıkartırız o şekilde başlarız inşallah.

Kaan hoca cevap yazmış.
Canım bir yakınımında çocuğu olmuyor. Spermlerde kuyruk anormalliği var. Bu yüzden hareketleri düşük. Doktor kuyruk önemli değil biz tüp bebekte zaten kuyruğu kırıp kullanıyoruz spermi demiş. Yani baş anormalliği yoksa kuyruk yüzünden hareketsizlik varsa çok sorun değil galiba. Yeterki canlı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…