- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sağol canım benim. Bende çok araştırdım görünürde sadece %15lik bir kuyruk anormalliği var. Kaldı ki çok şükür görünürde %2lik bir normal morfolojimiz normal yapılı spermimiz var. Toplam hareketlilikte 3 milyonla 10 milyon sperm arasında değişiyor. Kuyruk ve orta kısım anormal olup da başı sağlam olan %12 ilk apermimiz de var. Bu kadar olasılığın içinde oluşur inşallah.. aksini düşünmek bile istemiyorum.Canım bir yakınımında çocuğu olmuyor. Spermlerde kuyruk anormalliği var. Bu yüzden hareketleri düşük. Doktor kuyruk önemli değil biz tüp bebekte zaten kuyruğu kırıp kullanıyoruz spermi demiş. Yani baş anormalliği yoksa kuyruk yüzünden hareketsizlik varsa çok sorun değil galiba. Yeterki canlı olsunlar.
Olacak inşallah. Her şeyden önce pozitif ve stressiz olmak önemli. En zoru da bu gibi zaten. İçimizi ferah tutmamız lazım.Sağol canım benim. Bende çok araştırdım görünürde sadece %15lik bir kuyruk anormalliği var. Kaldı ki çok şükür görünürde %2lik bir normal morfolojimiz normal yapılı spermimiz var. Toplam hareketlilikte 3 milyonla 10 milyon sperm arasında değişiyor. Kuyruk ve orta kısım anormal olup da başı sağlam olan %12 ilk apermimiz de var. Bu kadar olasılığın içinde oluşur inşallah.. aksini düşünmek bile istemiyorum.
Cnm içinde bu yazdıkların var mı bilmiyorum. İnan ki bilmiyorum....zeynepppppppp canım sana birşey sormak istiyorum. İnofolik combi içeriğinde l carnitin furuktoz Q10 selenyum gibi takviyeler de var değil mi? Bende başlayacağımda kompleks vitamin istiyorum. Bir de gün aşırı teatrio kullanacağım.
Eşim için de Kaan aydostan cvp bekliyorum. Büyük ihtimal bırakacak bizi.. tüp bebeğe kadar da eşime çakşır suyu, sperra veya argımac, l carnitin, l arjinin, teatrio, omega birde Beyza’nın eczasından ürün alıp devam edeceğim galiba.
Tamam canım çok sağol.Cnm içinde bu yazdıkların var mı bilmiyorum. İnan ki bilmiyorum....
Senin yazdıkların yok cnm içinde 550 mg myo-inozitol, 13,8 mg d-kiro-inozitol ve 200 mcg folik asit var.Tamam canım çok sağol.
Bende öyle biliyordum CAnım.Senin yazdıkların yok cnm içinde 550 mg myo-inozitol, 13,8 mg d-kiro-inozitol ve 200 mcg folik asit var.
Canım rapor için devlette 2-3 igneli aşılama şartı var bilion demiBekleyeceğim CAnım. Bu arada bende hazırlanacağım. Hem kendimide toparlarım. Rapor da çıkartırız o şekilde başlarız inşallah.
Bende bi ay kullandgm inofolik recetesinde okudm dediklerin yok sanrmTamam canım çok sağol.
Ben de bi ay kulannmstm inofolik iceriginde dediklrn yoktu inozitol ve folik asit var diye okumstm .birde ben de uc yili bekldm rapor icin ama asilama sarti da istiyorlar diye bilyrm 2 kere sennn bilgin var mizeynepppppppp canım sana birşey sormak istiyorum. İnofolik combi içeriğinde l carnitin furuktoz Q10 selenyum gibi takviyeler de var değil mi? Bende başlayacağımda kompleks vitamin istiyorum. Bir de gün aşırı teatrio kullanacağım.
Eşim için de Kaan aydostan cvp bekliyorum. Büyük ihtimal bırakacak bizi.. tüp bebeğe kadar da eşime çakşır suyu, sperra veya argımac, l carnitin, l arjinin, teatrio, omega birde Beyza’nın eczasından ürün alıp devam edeceğim galiba.
Zeynoo tayin oldumu acıklandı il dışı?Cnm içinde bu yazdıkların var mı bilmiyorum. İnan ki bilmiyorum....
Asilamanin devlette olmasi mi gerekir rapir icin ozeli kabul etmezler miCanım rapor için devlette 2-3 igneli aşılama şartı var bilion demi
Kafası karışmış sitenin :))ben kullandım kutusunun içindede yazmıyor bunlar.Bende öyle biliyordum CAnım.
https://www.botanikecza.com/Inofolic-Combi-20-Kapsul_28574.html#0
Ama burada ekstra bileşenlerde yazıyor ondan sordum.
Canım benim ilk aşılama özelde o sistemde görünmüyor yaptığım merkezde sadece çatlatma iğnesi görünüyor aldığım puregon iğne yok aşılamaya dair bilgi yokAsilamanin devlette olmasi mi gerekir rapir icin ozeli kabul etmezler mi
Kuzum eğer ileri hız 5 ve beşin altında olunca birde 3 seneyi doldurunca o şartı aramıyorlar araştırmalarıma göre..Canım rapor için devlette 2-3 igneli aşılama şartı var bilion demi
Bence de CAnım bende Yok diye biliyordum zaten inositol için kullanacağım da sitede öyle okuyunca acaba dedim. :)Kafası karışmış sitenin :))ben kullandım kutusunun içindede yazmıyor bunlar.
Canımm tüp mü düşünüyorsun ? Kaan hocaya ne cevap vereceksin?Kuzum eğer ileri hız 5 ve beşin altında olunca birde 3 seneyi doldurunca o şartı aramıyorlar araştırmalarıma göre..
CAnım bizim haraket sorunumuz varya aşılama şartı aramıyorlarmış araştırdım. %5in altın da haraket olunca veriyorlarmış.Bende bi ay kullandgm inofolik recetesinde okudm dediklerin yok sanrm
Ben de bi ay kulannmstm inofolik iceriginde dediklrn yoktu inozitol ve folik asit var diye okumstm .birde ben de uc yili bekldm rapor icin ama asilama sarti da istiyorlar diye bilyrm 2 kere sennn bilgin var mi
Kaan hocaya eşimi tüp bebeğe hazırlamasını söyleyeceğim. Şu an düşünmüyoruz 4/5 ay sonra bu dönemde de bende eşimde hazırlanmak istiyoruz diyeceğim. En kaliteli soerm ve kaliteli yumurtalarla başlamak istiyoruz diyeceğim. Bu süre zarfında normal yolla olursa ne ala ama olmazsa en azından hazırlanmış oluruz.Canımm tüp mü düşünüyorsun ? Kaan hocaya ne cevap vereceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?