Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım benim. Bende çok araştırdım görünürde sadece %15lik bir kuyruk anormalliği var. Kaldı ki çok şükür görünürde %2lik bir normal morfolojimiz normal yapılı spermimiz var. Toplam hareketlilikte 3 milyonla 10 milyon sperm arasında değişiyor. Kuyruk ve orta kısım anormal olup da başı sağlam olan %12 ilk apermimiz de var. Bu kadar olasılığın içinde oluşur inşallah.. aksini düşünmek bile istemiyorum.

Olacak inşallah. Her şeyden önce pozitif ve stressiz olmak önemli. En zoru da bu gibi zaten. İçimizi ferah tutmamız lazım.

Cnm içinde bu yazdıkların var mı bilmiyorum. İnan ki bilmiyorum....

Tamam canım çok sağol.
Bende bi ay kullandgm inofolik recetesinde okudm dediklerin yok sanrm
Ben de bi ay kulannmstm inofolik iceriginde dediklrn yoktu inozitol ve folik asit var diye okumstm .birde ben de uc yili bekldm rapor icin ama asilama sarti da istiyorlar diye bilyrm 2 kere sennn bilgin var mi

CAnım bizim haraket sorunumuz varya aşılama şartı aramıyorlarmış araştırdım. %5in altın da haraket olunca veriyorlarmış.

Canımm tüp mü düşünüyorsun ? Kaan hocaya ne cevap vereceksin?
Kaan hocaya eşimi tüp bebeğe hazırlamasını söyleyeceğim. Şu an düşünmüyoruz 4/5 ay sonra bu dönemde de bende eşimde hazırlanmak istiyoruz diyeceğim. En kaliteli soerm ve kaliteli yumurtalarla başlamak istiyoruz diyeceğim. Bu süre zarfında normal yolla olursa ne ala ama olmazsa en azından hazırlanmış oluruz.

Bu arada arkadaşlar biz 3 kutu sperra kullandık Kaan hoca 3 ay daha kullanın demiş. Hani yan etkisi vardı. Hiçbirşey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…