Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CAnım bizim haraket sorunumuz varya aşılama şartı aramıyorlarmış araştırdım. %5in altın da haraket olunca veriyorlarmış.
Ama şoyle bi durum da var test yaparlarsa size yaptrcgnz yerde 5 in ustu cikti diyelm nolck ben de o sarti duydm ama degisyir surekli diye emin olamyrm once asilama yaptrcm sanrm .senin tüp tutack icimden ole bi his var ins dogl olur tabi de

Canım benim ilk aşılama özelde o sistemde görünmüyor yaptığım merkezde sadece çatlatma iğnesi görünüyor aldığım puregon iğne yok aşılamaya dair bilgi yok
Himm devlatte oldum olasi raht edemdm korkyrm oyuzden sordm canm belki senn yaptrdgn yerle alakalidir tup icn dusunyrz ztb bosa gtmesn onca ilac bari arastrp yaptrlm

Kuzum eğer ileri hız 5 ve beşin altında olunca birde 3 seneyi doldurunca o şartı aramıyorlar araştırmalarıma göre..
Once yaptrblcgm yerleri arastp snra orlarin rapor sartlarini arastrlm hatta gorusmk once dha iyi olr cnku kendimizi hazir hisstgmzde puruz cikmasn sen 4 aya falan dunyrmsn ben olmzsa artis subati beklycm bi yil dolmasini amelelytn oyuzden sen onden bi konus bnce canm. Bir de aşilmaya sicak bakmiyormsn merk ettm

Himm devlatte oldum olasi raht edemdm korkyrm oyuzden sordm canm belki senn yaptrdgn yerle alakalidir tup icn dusunyrz ztb bosa gtmesn onca ilac bari arastrp yaptrlm
Ben şimdi üniversite hastanesinde yaptiriyorum inan yaptirdigim özelden hiç bı fark yok hatta doktoru kendi numarasından arıyorum falan baya ilgili ama ben Aydın'da yaşıyorum küçük bı yer olduğu için olabilir....canım bilmiyorum hatta sisteme bile ilk aşılama yazıldı

Tamam canım. Söylerim tabi. Aynı yerden çakşır aldık ya eşin kullandı mı? Karşılaştırmasını merak ediyorum.
Canım söylemeyi unuttum eşimin değerleri yine düştü birazdan yollarım fotosunu ama şöyle bir durum oldu yikama sonrasi 14milyonla yapıldı aşılama ilki 8 milyondu

Doğrudur canim ama ben ankarayi dusunyrm acaba orda da ole olur mu .ben baskent gögsen hocayi dusnyrm smdilik fikri olan arkadaslr yorum yaparsa sevinrm

Ama şoyle bi durum da var test yaparlarsa size yaptrcgnz yerde 5 in ustu cikti diyelm nolck ben de o sarti duydm ama degisyir surekli diye emin olamyrm once asilama yaptrcm sanrm .senin tüp tutack icimden ole bi his var ins dogl olur tabi de
Bizim raporu çıkaracağımız yerde yaptırmış olduğumuz 1 seneyi doldurmamış farklı tarihlerde testlerimiz var. Varikosel ameliyatını da orada olduk ve ameliyat sonrası da düşük çıkan değerlerimiz var. Bize sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Belki 5/6 tane %5in altında değerimiz var belki daha fazla düzen de 2 test değeri 5in altında. Sorun olmayacaktır.

Çakşırla bu deger artarsa ya rapor zorlaşmasın kuzum

Hulisi hocadA cok iyiymiş arkadasım zor bi hastaydı şükür tuttu onda
Ayni yerdeler dimi canim ben ole anladm bakinca bir de tesaduf soyle bisey oldu ben kadin dogulcu aryrdm kendm icn fatma diye bir hoca buldm baktm snra gogsen hocayla soyadi ayni sanrm esi ankarada yine onun hakknda iyi seylr yazmislr

Yok canım ben aşılamaya sıcak bakmıyorum. Defalarca hormon kullanmak istemiyorum birde eşimin değerleri değişken oluyor. Bir bakıyorsun 10 milyon ileri hızlı var bir bakıyorsun 3 milyon. Tutma olasılığı düşük. İlle de rapor olacak diye birşey Yok aslında.. şansımı deneyeceğim. Oluyorsa çok güzel olur.

Anladm. Hakknda haylrsi olsun ins

Tabiki bende durumlar el verse ben de dusunmezdm dedgn gibi pek bi sans yok bakalm zaman ne gostreck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…