- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Evt o da başkette ama tek dezavantajı hastane cok kalabalık ne yalan söleyim bencillik mi bilmiyorum keşke bu hocalar başka bi hastanede biraz daha pahalı olsaydı oraya giderdim rahat rahat benim aklımda da orası var çünküAyni yerdeler dimi canim ben ole anladm bakinca bir de tesaduf soyle bisey oldu ben kadin dogulcu aryrdm kendm icn fatma diye bir hoca buldm baktm snra gogsen hocayla soyadi ayni sanrm esi ankarada yine onun hakknda iyi seylr yazmislr
Öyle tabi herkes durumuna göre hareket ediyor. Umarım sizin için o aşamalara gerek kalmaz. İnan takviyelerden dolayı o kadar çok masraf yapıyoruz ki. Bir de ben çalışmıyorum. Üstüne okuyorum ve masraflarım var. Raporu da bu yüzden istiyorum.Tabiki bende durumlar el verse ben de dusunmezdm dedgn gibi pek bi sans yok bakalm zaman ne gostreck
Tüp bebek takviyelerden daha uygun oluyor nerdeyse vitaminler aldı başını gidio dolar arttıkça hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kuzucuklar gerisi geçer unutulur inşallan ikizin olur emiÖyle tabi herkes durumuna göre hareket ediyor. Umarım sizin için o aşamalara gerek kalmaz. İnan takviyelerden dolayı o kadar çok masraf yapıyoruz ki. Bir de ben çalışmıyorum. Üstüne okuyorum ve masraflarım var. Raporu da bu yüzden istiyorum.
Aynen ben de evdeyim atanamadm dedgin gibi cok masraflar ettkÖyle tabi herkes durumuna göre hareket ediyor. Umarım sizin için o aşamalara gerek kalmaz. İnan takviyelerden dolayı o kadar çok masraf yapıyoruz ki. Bir de ben çalışmıyorum. Üstüne okuyorum ve masraflarım var. Raporu da bu yüzden istiyorum.
Ne zaman dusunyrsn canim birbimize yardmci olalam sen Ankarada misnEvt o da başkette ama tek dezavantajı hastane cok kalabalık ne yalan söleyim bencillik mi bilmiyorum keşke bu hocalar başka bi hastanede biraz daha pahalı olsaydı oraya giderdim rahat rahat benim aklımda da orası var çünkü
Aminnnn. Aminnnnm . Hiç istemiyordum ikizlerim olsun. Bakımı zor olur göbeğim çatlar sarkar falan diye ama büyük konuşmamak gerekmiş şimdi çok istiyorum ne olursa olsun ikizlerim olsun. Biraz da güzellik merkezlerine para veririm be yapayım olsunda rabbimin izniyle.Tüp bebek takviyelerden daha uygun oluyor nerdeyse vitaminler aldı başını gidio dolar arttıkça hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kuzucuklar gerisi geçer unutulur inşallan ikizin olur emi
Yok canım ben istanbuldayım. Ekim kasım gibi düşünüyorum inşallah.Ne zaman dusunyrsn canim birbimize yardmci olalam sen Ankarada misn
Ben önümüzdeki yaza inşallah kısmetse şuan zaman olarak imkansız bu da beni çok üzüyor küçük bi köydeyiz dr bile yok tüp bebek tutsa bile riskli gebelik sonuçta canımNe zaman dusunyrsn canim birbimize yardmci olalam sen Ankarada misn
Biz de koy gbi bir yerdeyz ama Ankarya 2 3 saat civari bi yer burdan tayin istemden uzaklasmadan dusunyrm ben 1 sene de subatta dolyr belki ben de bahara kadar beklrm kisin sknti olrsa ama ben bu sene sonu gorusmye gidecgm orayla sana da anlatrmBen önümüzdeki yaza inşallah kısmetse şuan zaman olarak imkansız bu da beni çok üzüyor küçük bi köydeyiz dr bile yok tüp bebek tutsa bile riskli gebelik sonuçta canım
Ben sana mi yazmisim canm melege yazdm sandm senn ist. Oldgunu blyrm ona dedgm yeri dusunyrmustaYok canım ben istanbuldayım. Ekim kasım gibi düşünüyorum inşallah.
Üzülme kuzum. Vitamin değişikli yapmamalıydınız. Ben dedim ama ısrar edemedim maalesef. Korkma en kolay artan şey sayı. Allah sizlere sağlık versin. Birde eşin gün aşırı nac kullansın sizde de hafif vizköziük bir durum var sanki.13milyona düştü
Anladım canım.Ben sana mi yazmisim canm melege yazdm sandm senn ist. Oldgunu blyrm ona dedgm yeri dusunyrmusta
Ne kullanıyordu neye geçti ki cnm ?Üzülme kuzum. Vitamin değişikli yapmamalıydınız. Ben dedim ama ısrar edemedim maalesef. Korkma en kolay artan şey sayı. Allah sizlere sağlık versin. Birde eşin gün aşırı nac kullansın sizde de hafif vizköziük bir durum var sanki.
Progeny m kullanıyordu. Sanırım proxeed Yada promene geçti.Ne kullanıyordu neye geçti ki cnm ?
Vizköziük neÜzülme kuzum. Vitamin değişikli yapmamalıydınız. Ben dedim ama ısrar edemedim maalesef. Korkma en kolay artan şey sayı. Allah sizlere sağlık versin. Birde eşin gün aşırı nac kullansın sizde de hafif vizköziük bir durum var sanki.
Progeny m kullanıyorduk canım proxeed plusa geçtikNe kullanıyordu neye geçti ki cnm ?
Ayy sormadan edemeycgm kusura bakma seni de surekli rahtsz edyrm ama iste bsyler ogrenmk istyrz sence vitamin degstmk sknti yratck bisey mi yani hangi surede degstrmk skntiProgeny m kullanıyordu. Sanırım proxeed Yada promene geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?