Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayni yerdeler dimi canim ben ole anladm bakinca bir de tesaduf soyle bisey oldu ben kadin dogulcu aryrdm kendm icn fatma diye bir hoca buldm baktm snra gogsen hocayla soyadi ayni sanrm esi ankarada yine onun hakknda iyi seylr yazmislr
Evt o da başkette ama tek dezavantajı hastane cok kalabalık ne yalan söleyim bencillik mi bilmiyorum keşke bu hocalar başka bi hastanede biraz daha pahalı olsaydı oraya giderdim rahat rahat benim aklımda da orası var çünkü

Tabiki bende durumlar el verse ben de dusunmezdm dedgn gibi pek bi sans yok bakalm zaman ne gostreck
Öyle tabi herkes durumuna göre hareket ediyor. Umarım sizin için o aşamalara gerek kalmaz. İnan takviyelerden dolayı o kadar çok masraf yapıyoruz ki. Bir de ben çalışmıyorum. Üstüne okuyorum ve masraflarım var. Raporu da bu yüzden istiyorum.

Tüp bebek takviyelerden daha uygun oluyor nerdeyse vitaminler aldı başını gidio dolar arttıkça hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kuzucuklar gerisi geçer unutulur inşallan ikizin olur emi

Aynen ben de evdeyim atanamadm dedgin gibi cok masraflar ettk

Ne zaman dusunyrsn canim birbimize yardmci olalam sen Ankarada misn

Aminnnn. Aminnnnm . Hiç istemiyordum ikizlerim olsun. Bakımı zor olur göbeğim çatlar sarkar falan diye ama büyük konuşmamak gerekmiş şimdi çok istiyorum ne olursa olsun ikizlerim olsun. Biraz da güzellik merkezlerine para veririm be yapayım olsunda rabbimin izniyle.

B
Ben önümüzdeki yaza inşallah kısmetse şuan zaman olarak imkansız bu da beni çok üzüyor küçük bi köydeyiz dr bile yok tüp bebek tutsa bile riskli gebelik sonuçta canım
Biz de koy gbi bir yerdeyz ama Ankarya 2 3 saat civari bi yer burdan tayin istemden uzaklasmadan dusunyrm ben 1 sene de subatta dolyr belki ben de bahara kadar beklrm kisin sknti olrsa ama ben bu sene sonu gorusmye gidecgm orayla sana da anlatrm

Ne kullanıyordu neye geçti ki cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…