- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Biz hata ettik sanırım sayımızı baya yükselti progeny m ama hareketimiz düşüktü yineAyy sormadan edemeycgm kusura bakma seni de surekli rahtsz edyrm ama iste bsyler ogrenmk istyrz sence vitamin degstmk sknti yratck bisey mi yani hangi surede degstrmk sknti
En azından neyin fayda ettiğini biliosun yine ona geçersin yanında çakşır kullan bak bide onu dene lütfenBiz hata ettik sanırım sayımızı baya yükselti progeny m ama hareketimiz düşüktü yine
Olduk cnm çok şükür ama biz tüm ortaokulları yazdık 2. Tercihim ilkokulmuş gele gele ilkokul geldiZeynoo tayin oldumu acıklandı il dışı?
Him ben de soyle dusundm takviyelri 3 ay dolmdan degstrmemk mi gerekr yenilnme suresi acisindanBiz hata ettik sanırım sayımızı baya yükselti progeny m ama hareketimiz düşüktü yine
Kesinlikle daha rahattır ben ortaokuldayım öğrenci kalitesi git gide bozuluyor saygısızlaşıyor veliler de aynı şekilde işimizi bize öğretiyor keşke benim branş ilk okulda görev alabilse hem 16 saat 3 güne sığar rahat edersin bebek oluncaOlduk cnm çok şükür ama biz tüm ortaokulları yazdık 2. Tercihim ilkokulmuş gele gele ilkokul geldiilkokul istemiyordum ilkokul geldi. Belki iptal ederim eş durumu isterim. Arkadaşlarda ilkokul iyi karışma diyorlar kararsızım. 16 saat ders varmış. Bir günü boşaltacaklar ama işte kararsızım ilk okul sabır işi. Bende de sabır yok ama Allah’ın işine de karışmak istemiyorum. Vardır bi hikmeti diye de düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım???
Kesinlikle daha rahattır ben ortaokuldayım öğrenci kalitesi git gide bozuluyor saygısızlaşıyor veliler de aynı şekilde işimizi bize öğretiyor keşke benim branş ilk okulda görev alabilse hem 16 saat 3 güne sığar rahat edersin bebek olunca
Sperm sıvısının akışkan olmaması. Sperm sıvıdan sökülüp yumurtaya gidemiyor yahut geç sökülüp gidene kadar ölüyor.Vizköziük ne
Bence sıkıntı değil sadece neyin fayda sağladığını hangi vitaminler daha zengin hangi antioksidan daha kuvvetli bunları bildikten sonra değişiklik yapılabilir. Bizde sürekli değiştiriyoruz. Yine değiştireceğim çünki hızımıza iyi geleni bulamadım henüz.Ayy sormadan edemeycgm kusura bakma seni de surekli rahtsz edyrm ama iste bsyler ogrenmk istyrz sence vitamin degstmk sknti yratck bisey mi yani hangi surede degstrmk sknti
Proxeed hıza iyi geldim mi?Biz hata ettik sanırım sayımızı baya yükselti progeny m ama hareketimiz düşüktü yine
Evet bana demişti malesef. Sen hakkını sonuna kadar kullanmaya çalış canım raporu filanda çıkarttır. Tüp öncesi detoks ile vücudu hazırlamakta etkiliymiş ve başarı oranını arttırıyormuş. Detoksları da bir araştır. Eşime bir aktar vücuttaki toksin maddeyi atamadıktan sonra istediğin kadar macun ye sen zaten sağlıklı beslenmiyormusun önce detoks yapman lazım sonra macun demiş. Biraz araştırınca detoksun tüpte başarıyı arttırdığana dair yazılar okudum.bayramdan sonra eşimle birlikte detoks yapalım istiyorum. Ayrıca leslie nin evde yürğme videolarını da yumurtalıkların güzel çalışması için bir jinekolog tavsiye etmiş ben çok sevdim onu da yapıyoruz bazen eşimle. Tavsiye ederim.Sana dedi değil mi? Yazıklar olsun ya sana Yada bana yalan söyledi. Herşey para olmuş.
Bilmemki testleri attım işte son üç taneyi bu üniversitedeki doktor da proxeed yazdı ama aşılamanın sonucu beklıyoruz almak içinProxeed hıza iyi geldim mi?
Çok sağol canım. Bunu bilmiyordum ama detoks yapmayı düşünüyordum bağırsaklarım ve bünyem açısından. Çünki bazı ay çok şişkin oluyorum ve kendimi kötü hissediyorum özellikle ünlü mamüller tükettiğim zaman özellikle ekmek pirinç gibi şeyleri asla yememeliyim yediğim zaman vücudumun çalışma sistemi değişiyor. Bu açıdan kendimi hazırlayacaktım demek ki detoks yapmalıyım. Eşime de uygularım artık.Evet bana demişti malesef. Sen hakkını sonuna kadar kullanmaya çalış canım raporu filanda çıkarttır. Tüp öncesi detoks ile vücudu hazırlamakta etkiliymiş ve başarı oranını arttırıyormuş. Detoksları da bir araştır. Eşime bir aktar vücuttaki toksin maddeyi atamadıktan sonra istediğin kadar macun ye sen zaten sağlıklı beslenmiyormusun önce detoks yapman lazım sonra macun demiş. Biraz araştırınca detoksun tüpte başarıyı arttırdığana dair yazılar okudum.bayramdan sonra eşimle birlikte detoks yapalım istiyorum. Ayrıca leslie nin evde yürğme videolarını da yumurtalıkların güzel çalışması için bir jinekolog tavsiye etmiş ben çok sevdim onu da yapıyoruz bazen eşimle. Tavsiye ederim.
m ben bir test gördüm %50 hız yazıyordu. Diğerlerinde saki %60ı da görmüşmüydünüz yanlışım hatırlıyorum.Bilmemki testleri attım işte son üç taneyi bu üniversitedeki doktor da proxeed yazdı ama aşılamanın sonucu beklıyoruz almak için
Canım hayırlı olsun ilkokul zordur ama olmadı bir kaç yıl idare edersin ondan sonra tekrar tayin istersinOlduk cnm çok şükür ama biz tüm ortaokulları yazdık 2. Tercihim ilkokulmuş gele gele ilkokul geldiilkokul istemiyordum ilkokul geldi. Belki iptal ederim eş durumu isterim. Arkadaşlarda ilkokul iyi karışma diyorlar kararsızım. 16 saat ders varmış. Bir günü boşaltacaklar ama işte kararsızım ilk okul sabır işi. Bende de sabır yok ama Allah’ın işine de karışmak istemiyorum. Vardır bi hikmeti diye de düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım???
Canım son gönderdiğim test 3 tane dikkatli bak biCanı
m ben bir test gördüm %50 hız yazıyordu. Diğerlerinde saki %60ı da görmüşmüydünüz yanlışım hatırlıyorum.
Baktım şimdi ama öyle aman aman bir düşüş Yok bozma moralini. Mak. Cc de 20 milyon olmuş ama sanki daha yüksek halleri vardı 30 milyon gibi başkasıyla karıştırıyor muyum? Bilemedim.ikisinde de % 45
Canım 50milyona kadar çıktı evet ameliyatın 3.ayi 35.800 olmustuBaktım şimdi ama öyle aman aman bir düşüş Yok bozma moralini. Mak. Cc de 20 milyon olmuş ama sanki daha yüksek halleri vardı 30 milyon gibi başkasıyla karıştırıyor muyum? Bilemedim.
İnşallah aşılamanın sonucu pozitif olur. Aksi hal olursa eski kullandığınıza geçin bence. Birde tek bir ilaçla bu sonuçları almanız da güzel bir ilerleme bir de bir çok takviyeyi aynı anda kullansanız daha çok ilerle bile görebilirsiniz. Şakın canını sıkma. 14 milyon ileri hızlı sperm de yüksek bir rakam. Hele ki yumurtaya yakın bir yere koyuldular bir tanesi tutmuştur. Sizin morfoloji de çok iyiydi maaşallah. Senin bebiş sadece zamanını bekliyor.Canım 50milyona kadar çıktı evet ameliyatın 3.ayi 35.800 olmustu
Canm eşim içti yeni gelenden tadı aynı bi fark yok dedi herşey kontrol altındaİnşallah aşılamanın sonucu pozitif olur. Aksi hal olursa eski kullandığınıza geçin bence. Birde tek bir ilaçla bu sonuçları almanız da güzel bir ilerleme bir de bir çok takviyeyi aynı anda kullansanız daha çok ilerle bile görebilirsiniz. Şakın canını sıkma. 14 milyon ileri hızlı sperm de yüksek bir rakam. Hele ki yumurtaya yakın bir yere koyuldular bir tanesi tutmuştur. Sizin morfoloji de çok iyiydi maaşallah. Senin bebiş sadece zamanını bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?