- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
İYi bari oradan da bir miktar karlıyız. Eşim bıktım artık birşeyler yiyip içmekten diyor.Canm eşim içti yeni gelenden tadı aynı bi fark yok dedi herşey kontrol altında
Deneme yanılma cnm kime n yarıcak belli olmuyor sırayla gidiyoruz işteİYi bari oradan da bir miktar karlıyız. Eşim bıktım artık birşeyler yiyip içmekten diyor.
Hayırlı olsun hamileliğiniz, peki bu süreçte sigaraya devam etti mi eşiniz?Uzun oldu biraz ama okumanizi isterim ve tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir konuyu takip ediyorm öncelikle hepinize tez zamanda hayirli ewlatlara kavusaminizi Rabbimden istiyorm ❤ Bende 1 buçuk seneye yakındır 2. Çocuğum için uğraşıp istedim ilkim hemen olduğu için doktorlar 2 sene dolmadan bi tedavi yolu belirlemek istemediler sürekli doktora giden taraf bendim daha önce spiralle korundugum için vucud kendini anca hazırlıyor vs dendi eşim ilk başlar kabul etmedi doktora gitmeyi kizimda ilk denemede olmuştu ama zaman ve stres demekki erkeklerde de bazı şeyleri degistiyormus 1 sene içinde rahîm film vs çekindim bende herhangi bir sorun bulunmadığı için eşime yonelindi sprem testi verdi ilk sayı 6 milyondu hareket hızı 40 ti doktor sigaryi bırakmasını dengeli beslenmesini stres yapmamsi gerektiğini söyledi ve 3 ay sonraya testi yenileyelim dedi neyse bu zaman zarfinda ilaç vs kullanmadık sadece keçi boynuzu soğuk persi kullandık 3 ay sonra tekrar test için gittik sayı 10 milyon hareket hızı 50 olmuştu ama yine birşey yoktu doktor bu değerle olmaz demiyorm ama zor demişti ve proxeed plus yazdı bunu kullan sabah akşam 3 ay dedi ilacı burda çok araştırdım ve acılan bir sayfada ilaçla birlikte çakşır suyu ve keçi boynuzunda takviye amaçlı bir arada kullanıldığını öğrendim o sayfayı açıp bu bilgiyi yazan arkadaşa sonsuz teşekkürler ettim Allah razı olsun ondan ve sonuç ilaç 2. Kutuya yeni basladik ki hamile olduğumu öğrendim bende sizinle paylaşmak istedim mucizeler ansızın geliyor gerçekten biz ilaci daha 3 ay kullancaz diye düşünürken ilk aydan mutluluğu yaşadık Rabbim isteyen tüm kullarına bu sevinci yasatsn uzun oldu biraz k.bakmayin ama paylaşmak istedim umudunuzu kaybetmeyin ❤
Hayırlı olsun hamileliğiniz, peki bu süreçte sigaraya devam etti mi eşiniz?
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .Allah razı olsun darisi tez zamamda soze olsun insallah❤Sigarayı bıraktı tamamen ilk verdiği testten sonra şuanda da kullanmıyor bi bakıma vesile oldu bu çocuk işi :)
Amin çok sağolun ❤ Rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .
Canm gecmis olsn ins tez vakiitte gecer ben bsy merak ettm disin hamillektn dolayi mi agryor yoksa hamilelige mi denk geldi benmde skntim varda dis konsunda merk ettmKızlar dişim çok kötü ağrıyor geçmiyor bi türlü. Antibiyotik dahi kullanıyorum dün diş doktoruna gittim hamilelik için düşük doz verdi ama geçmiyor. 4 gündür sancıdan ölecem. Lütfen dua edin bana 20lik dişiniz varsa çekin sonra bela oluyor başınıza....
Hamilelik öncesi tek bi gün bile ağrımamıştı hocam. Hamilelik sonrası başladı. Dr hamilelik diş ağrısını tetikliyor dedi.Canm gecmis olsn ins tez vakiitte gecer ben bsy merak ettm disin hamillektn dolayi mi agryor yoksa hamilelige mi denk geldi benmde skntim varda dis konsunda merk ettm
Canım benim ya kıyamam sen hiç üzme kendini daha 3 yıl hiçbirsey Rabbim size de nasip eder. Bizim durumumuzu malesef yaşamayan bilmiyor. Biz o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Elimizden geldiğince birbirimizi teselli ediyor yardım ediyoruz. Malesef bu süreçte en yakın destekçimiz de eşimiz. Benim durumumu annem bile anlamıyor. Biz sizi hemen kucagımıza aldık diyor. O yüzden ablana suç bulma yaşamamış bilmiyor anlayamıyor seniSelam kizlar bende bayadir ugramiyorum buralara biraz icimi dokmek istedim bizde 4 senelik evliyiz 3 senedir istiyoruz bebek ama rabbim daha nasip etmedi bi bildigi vardir elbet. 3 kiziz biz ablamla ayni sene evlendik oda kendinin bebeginin olmuyo saniyodu ama rabbim cok sukur ona nasip etti 3.5 aylik hamile su an.kardesimde benden 2 sene sonra evlendi onlarda istiyorlardi rabbim onada nasip etti 1 kere klomen kullandi ve su an hamile cok sukur dun ogrendik hamile oldugunu. Kardeslerim adinaa ve teyze oldugum icin cok mutluyum cok sukrediyorum ama icim bi degisik oldu kardesimin hamile oldugunu duyunca benden bi yas kucuk. Ablamlarda iftar aciyoduk aradi soyledi tebrik ettim ama bi duygu patlamasi yasadim tutamadim kendimi hungur hungur agladim lavaboya gittim.(biz yeni ev aldik 1 hafta olmadi daha kardeslerim kirada) artik ne alaka bilmiyorum ablam sizde ev aldiniz falan diye bi laf atti ortaya teselli icin soyledigini dusunuyorum ben ama esimin cok zoruna gitmis onla o birmi diye.agladim ablam hic yanima bile gelmedi yani neden anlamadim agladigmi enistem bile gordu o nasil anlamadi esim geldi abdest aliyorum dedim gonderdim oda ben uzuldugum icin uzuldu ama gercekten elimde degildi. Kendimi onlardan soyutlamak istemiyorum ama simdi hep bi araya geldigimizde normal olarak tabi bebislerinden konuscaklar ben oyle bakicam.ay bilmiyorum hic bu kadar caresiz hissetmemistim kendimi
Ben de bazen ayni seyleri dusunyrm kardeslrimn olmaya baslaynca naprm istemdgmden degl ama zor insan eksik yarim his edyr zavalli duruma dusmus gibi his edyrm ama ben olabldgcnce mesafeli olmaya caslyrm herkse en azndan suan tedaviydi biseydi derkn yipranyrz bide bunlri dusunmek istmyrm. Belki sonra yuzlesrm ama simdi degl. Sende esine isine ver kendini cok girme iclerine benm fikrik boyle .Allah sabrini versin hepmize insSelam kizlar bende bayadir ugramiyorum buralara biraz icimi dokmek istedim bizde 4 senelik evliyiz 3 senedir istiyoruz bebek ama rabbim daha nasip etmedi bi bildigi vardir elbet. 3 kiziz biz ablamla ayni sene evlendik oda kendinin bebeginin olmuyo saniyodu ama rabbim cok sukur ona nasip etti 3.5 aylik hamile su an.kardesimde benden 2 sene sonra evlendi onlarda istiyorlardi rabbim onada nasip etti 1 kere klomen kullandi ve su an hamile cok sukur dun ogrendik hamile oldugunu. Kardeslerim adinaa ve teyze oldugum icin cok mutluyum cok sukrediyorum ama icim bi degisik oldu kardesimin hamile oldugunu duyunca benden bi yas kucuk. Ablamlarda iftar aciyoduk aradi soyledi tebrik ettim ama bi duygu patlamasi yasadim tutamadim kendimi hungur hungur agladim lavaboya gittim.(biz yeni ev aldik 1 hafta olmadi daha kardeslerim kirada) artik ne alaka bilmiyorum ablam sizde ev aldiniz falan diye bi laf atti ortaya teselli icin soyledigini dusunuyorum ben ama esimin cok zoruna gitmis onla o birmi diye.agladim ablam hic yanima bile gelmedi yani neden anlamadim agladigmi enistem bile gordu o nasil anlamadi esim geldi abdest aliyorum dedim gonderdim oda ben uzuldugum icin uzuldu ama gercekten elimde degildi. Kendimi onlardan soyutlamak istemiyorum ama simdi hep bi araya geldigimizde normal olarak tabi bebislerinden konuscaklar ben oyle bakicam.ay bilmiyorum hic bu kadar caresiz hissetmemistim kendimi
Ay cnm ya çok üzüldüm. Bu çok tuhaf bi duygu yaşamayan bilmeyen anlamaz. Sana birşey diyeyim mi bak çok şükür Allah nasip etti bebişi inş da devamı gelir sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma alırım ama okulda seminerde ve kaynanamlarda ki onlar gebeliğimi bilmiyor, bebek konusu açıldığında çok üzülüyorum hala daha bugün gözlerim doldu hemen esner gibi yaptım ki anlaşılmasın. Hala derinden etkileniyorum bunu farkettim. Ama ne zaman bi bebek konusu olsa kalkıyorum oradan üzülmek istemiyorum kahrolmak istemiyorum. Zaten yaşadıklarım ağır daha da ağırlaşsın istemiyorum. Kimsenin çocuğunu sevemiyorum ,korkuyorum nazar etti denmesin diye. Bazen de acaba arkadaşların çocuklarına dokunmuyorum sevmiyorum, arkadaşlarım benim onları kıskanıyor olduğumu düşünüyorlar mı ? Diye düşünüyorum. Ama dedim ya uzak duruyorum gerçi senin ablanlar ama yeri geldi ben ablamlardan da uzaklaştım. Beni kötü etkiledikleri için. Rabbim inş yaralarını sarar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Üzülme lütfen. Afilim92 nin dediği gibi iyi düşün hayal kur inş gerçekten gerçekleşecek. Buna İnan çabalamayı bırakma lütfen....Selam kizlar bende bayadir ugramiyorum buralara biraz icimi dokmek istedim bizde 4 senelik evliyiz 3 senedir istiyoruz bebek ama rabbim daha nasip etmedi bi bildigi vardir elbet. 3 kiziz biz ablamla ayni sene evlendik oda kendinin bebeginin olmuyo saniyodu ama rabbim cok sukur ona nasip etti 3.5 aylik hamile su an.kardesimde benden 2 sene sonra evlendi onlarda istiyorlardi rabbim onada nasip etti 1 kere klomen kullandi ve su an hamile cok sukur dun ogrendik hamile oldugunu. Kardeslerim adinaa ve teyze oldugum icin cok mutluyum cok sukrediyorum ama icim bi degisik oldu kardesimin hamile oldugunu duyunca benden bi yas kucuk. Ablamlarda iftar aciyoduk aradi soyledi tebrik ettim ama bi duygu patlamasi yasadim tutamadim kendimi hungur hungur agladim lavaboya gittim.(biz yeni ev aldik 1 hafta olmadi daha kardeslerim kirada) artik ne alaka bilmiyorum ablam sizde ev aldiniz falan diye bi laf atti ortaya teselli icin soyledigini dusunuyorum ben ama esimin cok zoruna gitmis onla o birmi diye.agladim ablam hic yanima bile gelmedi yani neden anlamadim agladigmi enistem bile gordu o nasil anlamadi esim geldi abdest aliyorum dedim gonderdim oda ben uzuldugum icin uzuldu ama gercekten elimde degildi. Kendimi onlardan soyutlamak istemiyorum ama simdi hep bi araya geldigimizde normal olarak tabi bebislerinden konuscaklar ben oyle bakicam.ay bilmiyorum hic bu kadar caresiz hissetmemistim kendimi
Canım benim ya kıyamam sen hiç üzme kendini daha 3 yıl hiçbirsey Rabbim size de nasip eder. Bizim durumumuzu malesef yaşamayan bilmiyor. Biz o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Elimizden geldiğince birbirimizi teselli ediyor yardım ediyoruz. Malesef bu süreçte en yakın destekçimiz de eşimiz. Benim durumumu annem bile anlamıyor. Biz sizi hemen kucagımıza aldık diyor. O yüzden ablana suç bulma yaşamamış bilmiyor anlayamıyor seni
Ben de bazen ayni seyleri dusunyrm kardeslrimn olmaya baslaynca naprm istemdgmden degl ama zor insan eksik yarim his edyr zavalli duruma dusmus gibi his edyrm ama ben olabldgcnce mesafeli olmaya caslyrm herkse en azndan suan tedaviydi biseydi derkn yipranyrz bide bunlri dusunmek istmyrm. Belki sonra yuzlesrm ama simdi degl. Sende esine isine ver kendini cok girme iclerine benm fikrik boyle .Allah sabrini versin hepmize ins
Ay cnm ya çok üzüldüm. Bu çok tuhaf bi duygu yaşamayan bilmeyen anlamaz. Sana birşey diyeyim mi bak çok şükür Allah nasip etti bebişi inş da devamı gelir sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağıma alırım ama okulda seminerde ve kaynanamlarda ki onlar gebeliğimi bilmiyor, bebek konusu açıldığında çok üzülüyorum hala daha bugün gözlerim doldu hemen esner gibi yaptım ki anlaşılmasın. Hala derinden etkileniyorum bunu farkettim. Ama ne zaman bi bebek konusu olsa kalkıyorum oradan üzülmek istemiyorum kahrolmak istemiyorum. Zaten yaşadıklarım ağır daha da ağırlaşsın istemiyorum. Kimsenin çocuğunu sevemiyorum ,korkuyorum nazar etti denmesin diye. Bazen de acaba arkadaşların çocuklarına dokunmuyorum sevmiyorum, arkadaşlarım benim onları kıskanıyor olduğumu düşünüyorlar mı ? Diye düşünüyorum. Ama dedim ya uzak duruyorum gerçi senin ablanlar ama yeri geldi ben ablamlardan da uzaklaştım. Beni kötü etkiledikleri için. Rabbim inş yaralarını sarar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Üzülme lütfen. Afilim92 nin dediği gibi iyi düşün hayal kur inş gerçekten gerçekleşecek. Buna İnan çabalamayı bırakma lütfen....
Bende ablamdan once evlednm o 1 yllki evli seneye cocuk dusyr banada neyi beklyn diyor arada ama bska sebplrdn dolayo ben mesafali oldm aslnda bu durum smd8 isime gelyr napym Allah afetsn kimsenn kotugunu istemm ama niye neden demelerini duymamak icn konusmaya calsmyrm bole iyi buyuk neysere kucuklrinki biraz uzer sanrm ama ins kimse bu eksigi hs etmz zor cnku .bide sehir olrak hc birimz ayni sehirrlde deglz onun da avantaji var .ne bilym ya hayrlsiBiraz daha hassas olabilirlermi bilmiyorum heralde ben olsam kardesimin bebegi olmadigini bilsem herseyi rahat rahat anlatamam sizce anlatilmalimi bence aslinda anlatilmali hersey paylasilmali sonucta teyze ama ben anlatamazdim heralde ya biraz fazla ince dusunuyorum sanirim.
Bide arama mesafe koydum demissiniz ya size karsi tepkileri noldu kardeslerinizin?
Biz genelde hep bi araya beraber toplaniriz ben gelmiyorum desem hem bana darilirlar hemde yanlis anlarlar diye korkuyorum. Ama ben simdiden bunlari dusunuyorum ya mecbur gorusceksin kardeslerim onlar benim.gerektiginde yardimlarina gidicem.
Ablam biraz degisik ama evlilik tarihlerimiz yakin diye zaten arada bi soyleniyodu ne aceleniz vardi diye simdide tek hamile kendisi hosuna gidiyodu heralde kardesmin haamile oldugunu ogrenince bunlarda herseyde hemen benim arkamdan geliyolar keyfini cikartmiyolar falan dedi gulerej tovbe herkesin cocugu kendine onami sorcaktilar yaparken
Benim ablalarım sorunu biliolar daha doğrusu anladılar sölemek zorunda kaldım sonra ise konuyu hiç açmadılar çocuk hersey değil olmasa da olur yeterki mutlu olun diolar hele eniştem canım benim tam bi baba kendisi mesleğinden dolayı kullandığımız ilaçlardan anlamış öyle öğrendiler zaten sonrasında bildiklerini belli bile etmediler ama ben söledim bildiklerini bildiğim içinBende ablamdan once evlednm o 1 yllki evli seneye cocuk dusyr banada neyi beklyn diyor arada ama bska sebplrdn dolayo ben mesafali oldm aslnda bu durum smd8 isime gelyr napym Allah afetsn kimsenn kotugunu istemm ama niye neden demelerini duymamak icn konusmaya calsmyrm bole iyi buyuk neysere kucuklrinki biraz uzer sanrm ama ins kimse bu eksigi hs etmz zor cnku .bide sehir olrak hc birimz ayni sehirrlde deglz onun da avantaji var .ne bilym ya hayrlsi
Morfoloji 3 sıkıntılı bi durum sayılmaz hız ve sayınız nasıl?Arkadaşlar bizim morfoloji 3 daha iki ay felan oldu bunu öğreneli doktora da daha gidemedik daha ondan sonra ama bilgili arkadaşlara sormak istiyorum biz morfoloji sıkıntısı olanlarda ilişki duzeni nasıl olmali ve iliskide hemen kalkmali beklemeli neler yapmamız lazımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?