Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yani bilmediklri icn nie nie yapmyrsnz diyolr annem de ole ama iste insan kendinde olmaymca bunu nasip olrk anlamymrm ben bile bu olaydn snra daha cok nasibe inandm buna eksiklik olrak bakrlr diye dusnyrm ne bileym bu kendimle alakali kocami cok sevdgm icn ona karsi farkli bi bakisla bakarlr dusncesi bile beni uzecek belki ole olmyck ama suan hazir deglm yakinda olsm bi sekilde ogrenrlrdi ama uzak oldgm icn oğrenmedilr smdilk. Haylrsi ne diyeym
 
CAnım benim. Sen şimdi röntgene de giremiyorsun. Diş yüzey de mi? Çıkmaya mı çalışıyor.
 
Eviniz hayırlı olsun. İnşallah içinde cıvıl cıvıl hayırlı evlatlarınla dolsun. Hiç üzülme kuzum sıra sana gelmiş öyle düşün. Sana birşey söyliyeyim İnan çevremde birkaç kişi var bebişleri olmuyor 6 senedir onlar adına da çok istiyorum ama defalarca tüp bebek denemelerine rağmen olmuyor. Bundan ben her nasip vaktine esirdir sözünün ne kadar doğru olduğunu anlıyorum. Hiç üzülme herkes evlat sahibi olacaktır onları düşünme sen eşine ve kendine odaklanmaya çalış bir gün gerçekleşeceğini düşün hep. Allahtan hayırlısını iste her şerrin içinde bir hayır vardır. Şuan şer gibi görüyorsun ama belki hayırdır. Mevlana ne demiş; Allah kişiye 3 şekilde cevap verir. Evet der istediğini verir. Hayır der daha iyisini verir. Bekle der en iyisini verir. Sakın üzülme her düştüğünde daha güçlü olarak ayağa kalk.
 
Ben arkadaşlarımdan farklı düşünüyorum CAnım. Bu bir eksiklik değil. Bu sadece nasip istedikleri kadar herşeyleri mükem olsun vakti gelmeyince olmuyor.
Bence mesafe koymamalısın kendini soyutlamamalısın. Hani korkularının üzerine üzerine gider ya bir insan onun gibi düşün. Nereye kadar uzak duracaksın nereye kadar eksiklik hissedeceksin olacağına inanıyorum ama hadi olmuyor diyelim ne yapacaksın? Sürekli köşe bucak kaçacak mısın? Benim sorunlarımı kimse bilmiyor. O yüzden Yanımda çok rahat davranıyorlar çocuk konusunda. Bende sürekli bebeklerini seviyorum ilgileniyorum kendimi kötü hissetmemeye çalışıyorum. Bunu yendim herkes istediği kadar bebeklerinin keyfini çıkarabilir bende çıkaracağım çünkü...
Eğer ki etrafındaki herkes durumunu biliyorsa ve senden gizleyerek bazı şeyleri yapıp imalarda bulunuyorlarsa şakın kabuğuna çekilme imalarını yüzlerine vur. Bu sizin isteğinizle olan birşey değil size bir lütüf kıymetini bilin de bugün size yarın bana keyfini çıkarın benim olsa keyfini çıkarırım de.. sakın ama sakın eksiklik gibi görmemeni tavsiye ederim. Sen etrafındakilerden daha baskın ol.. oldu ki anlamıyorlar ablaların için geçerli değil ama 3. Şahıslara mesafe koyabilirsin fakat nedenini de söyle düşünce farklılığı ve bakış açısı uyuşmazlığımız var ne paylaşabiliriz ki de.. Canını da sıkma değmez 3 günlük dünya için.
 
Mevlana ne demiş; Allah kişiye 3 şekilde cevap verir. Evet der istediğini verir. Hayır der daha iyisini verir. Bekle der en iyisini verir.

Mevlana ne guzel demis Saklicennet
Allah hepimize insallah en guzeline verecek arkadaslarim. sekerim00 ev icin cok sevindim ne guzel yatiriminizi yapmissiniz. Bebek konusunda da baskasi olsa mesafe koyarsin ama onlar senin dogunca yigenin olacak nasil kendini uzak tutacaksin? Yada ablanin kardesinin dogumu olacak yada sana ihtiyaclari olacak nasil gelemem diyeceksin? Yasin genc diye biliyorum. Bugunlerinin keyfini cikarmaya bak. Ne guzel ev almissiniz esinle bunu kutlayin. Yada soran olur ev borcu oduyoruz cocuk dusunmuyoruz diyin. Bunlari soylemek kolay degil biliyorum ben soyleyememistim. Ama guclu olmak zorundayiz her kosulda...
 
Haklisiniz kizlar yazdiklariniz cok iyi geldi tesekur ederim. Soyutlamicam kendimi zaten yapamazdimda ben bunu cunku aralarinda en kiyimsizi benim heralde annem der hep sen farklisin diye. Simdi bayrama memlekete gidicez millet sorcak sende yokmu sende yokmu diye ay en sinir oldugum sey ya.
 
Canım ablan da olsa ne cektigini bilmiyor. Evle bebegi bir tutmasi da abes olmus .Hic ayni sey mi?Eee insansin sen de duygularin var yapmacık davranmak yerine aglamissin istemsiz .Keske gelip sarsılsalardı da baska bir cumle kurmasalardi .Daha iyi destek olmus olurlardı. Ama Allah cok büyük .Sakin umudunu yitirme .
Bak ben de hamile olduğumu abimle yengeme cok zor soyledim .Cok buruk oldu ikisi de fark ettim .Ama saklanacak bisey degil ki .Benlik bisey de degil .Hani ornek veriyorum onların parasi yok x model araba istiyorlar .Ben de x model arabayi alip nispet yapiyorum .Boyle bisey degil maalesef bebek meselesi .
Ben kirmamak icin hic bebek konusu açmıyorum. Bir sey sorarlarsa soyluyorum .Yengem dedi ki senin evini ben temizleyim hamilesin yapamazsin .Telefonu kapattiktan sonra ben agladim .Bebegin odasi kuruldu eşyaları gorunce daha kötü olur diye .Sirf bu yuzden gelmesini istemiyorum .Ama gelme diyemem .
 
Yani doktor da sınır dedi bende de pko olunca 2 senedir olmadı morfoloji yi de yeni ogrendik sayımız 95 milyon ileri hız %18
İleri toplam hız %32 alt sınır hızınız biraz düşük ama sayınız fazla oldugu için hızın düşüklüğü ve morfolojideki fark cok etkilemez siz pko için bişeyler yapın bence geçmiş olsun
 
3 kere klomen ve 1 kere gonal f + femara kullandım herşey çok güzel diyorlar her zaman benim kontrolümde ama daha pozitif i göremedik başka ne yapmam gerekiyor bilemedim bekliyorum
 
Canm senn abinle yengennde
Ben de kendime soz verdm bebegim olursa olmayanlra karsi daha dikkati olucam ne kadar da uzulmyrm deselerde buruk olurlar evet cok bekledik ama kendi evim de doya doya sevrm diye dusunyrm sen doğrusunu yapmisin .Allah kimsenin kucagini bos koymaz ins.sen cok dusunceli bi annesin masaallah.
 
Hanimlar merhaba nasilsiniz? Birsey sormak istiyorum. Çapada androloji bölümüne gitti eşim. Doktor varikosel var mi diye bakmamis. Hormon testi istememis. Sperm dna hasar testi yapiyorlar orada onu da istememis. Oysa morfolojimiz sifir. En azindan yeni bir semen analizi isteseydi onu da istememiş. Demiş raporunuzu hazirlayacagin kadin infertiliteye gidip asilama icin basvurun. Ya varikosel varsa. Yani tutma ihtimali var mi bu morfoliji ile. Daha evvel ürolojiye gitti onlar da bakmamislardi. Ay ne yapmak gerekiyor bu doktorlar isini bastan savma mi yapiyorlar dersiniz???
 

Afilim bizde bayramda söyliycezz kaynanamlara. Görümceminde 7 yıldır olmuyor nasıl diycem bilemiyorum kara kara düşünüyorum. Onu üzmeden bu işten nasıl çıkacağım hiçbir fikrim yok zaten birinin hamile olduğunu duyunca haliyle çok üzülüyor. Bazen bayılıyor. Ama söylemesem de kaynanam kızacak bize.... iki arada bir derede kaldık..... ama onu hiç üzmek istemiyorum
 
sekerim00 canim üzülme hiç. Benim de en yakin arkadasim hamile kaldi benden 1 yil sonra evlendi. Ve hep gebelik belirtilerinden yakiniyordu dedim ki benim de olsa keske de belirtim olsa. Seninki de dert mi neler çekiyorum ben dedi bana. Hatta burada konu actim en yakin arkasim beni anlamiyor diye kadinlarin çogu onu kiskandigimi ima ettiler. Zaten beni anlamalarini da beklemiyordum çünkü yaşamayan anlayamaz. Kendimi çektim ben geri arkadasima karşı. Baya mesafeli davraniyorum çünkü ona göre benim çektiğim ne ki! Sizin ablaniz da ev sahibi olmamizi bebekle kiyaslamiş hayret birşey gerçekten.. kardesiniz sizden sonra evlenmis 1 sene sonra o da ev sahibi olabilir gayet. Nedir bu yani dertleri mi kiyaslayalim. Çok ayip etmis o lafiyla. Ben bu süreçte kendimi dişa kapadim ve çok rahat ettim. Sana da oneririm.
 
Yazik ya kiyamam Rabbim en kisa zamanda ona da versin. Bence söylemelisiniz ama bebek meselesini cok dillendirmeyin sürekli. Mutlaka öğrenecek zaten. Yaşadığımız icin böyle hassasiz. Benim arkadasimin 8 ay olmadi. Benim 1bucuk sene. Olursa nasil söylerim diyordum ama o bana nisbet yapmisti. Bu hayat gerçekten çok ilginc.
 

Aynen dillendirmeyiz ya. Zaten ben onun ne hissettiğini anladığım için asla bunu yapmam. Ona da hep dua ediyorum
 
Röntgene Giremiyorum maalesef. Diş yüzeyde bi kısmı çok azı , doktor tekrar çıkmaya çalışıyor dedi. Çok ağrılı sancılıymış ya diş olayı.
CAnım umarım diğer yarısı kemik altında değildir. Benim 20lik dişimin yarısı kemik altında çıkamıyor. Hekim cerrahi küçük bir operasyon gerek dedi de yaptırmadım korkumdan. Maalesef ki ona müdahale gerekiyor fakat çok da ısrarcı değil bir müddet sonra vazgeçiyor çıkmaktan. Burada bazı hekimlerin hamilelere özel teknikleri var müdehale ediyorlar aslında.
 
Bence tam tetkikler yapilmadan asilama isine girisilmemeli .Aşılamayı etkileyen faktorler arastirilip oyle yol alinmali .Ornegin morfoloji etkiliyorsa once morfoloji duzeltilmeli
Canim sen kv ye soyle gorumcene direk soyleme .Ya cok farkli bir durum insan ne yapacagini sasiyor.En azindan gorumcen bayram sonu ogrensin .Simdi bayram da zehir olur kafasina takar.Hayiflanir anne olamayacağım diye .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…