Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence de öyle ancak suan ne yapacagim bilemiyorum. Yani ozele gidemem. Devlet de böyle yapiyor. Doktorla gidip konusacagim...

Aynen yarısı kemiğin altında. 12. Haftadan sonra alıcaklar inş. İlk üç ay ve son üç ay almıyorlar maalesef.... Allah yardımcım olur inşşşşşş

Cnm inş bayram günü orda olmaz. Ben söylemezsem dahi Kv söyler yada duyan diğerine söyler..... oda muhakkak duyar. Ama emodex vardı nerdeyse bi kutu ve o eşimin kullandığı ilaçları macunları vs hepsini götürecez onlara. Aslında hep yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Kv de kendi kızının uzulmesini istemiyorsa dilini tutuversin 3 gun .Cunku boyle olaylar cok etkiliyor insani.Ben de ayni seyi abimle yengem icin yapmaya calisiyorum. Cok iyi bi dr buldum ama gelmediler görüşmeye .Bildigim her seyi öneriyorum ama yapmıyorlar umutsuzluk tavan .Esim hassas olduğu icin bizim durumu bilmiyorlar.Kolayca istedik ve oluverdi saniyorlar.

zeynepppppppp canım geçmiş olsun insallah ağrısı geçer dış cok zor birde ağrı kesicide kullnamiyorsun.
Bence görümcene söyleyin belki içi burkulur ama sizin adınıza sevinir.ki saklamanızı da yanlış anlayabilir.sen dediğin gibi zaten bu noktada anlayışlı olgusunu için hassas davranıp onu kirmazsin

Bu ayda 30. Günde kırmızılar göründü bana. daha doğrusu kahverengi göründü ama peşi kırmızı...
Ne kadar daha acaba. Allah büyük!

Eşimin ailesi biliyor eşimde sıkıntı olduğunu. Ama işte görümcemin eşi çok saçma biri hiç problem Yok gibi davranıyor. Eşinin çok üzüldüğünü görüyor ama hiç birşey yapmıyor. Değerleri 1 milyon. Ama umurunda değil adamın. Bakalım elimden geldikçe yardım ediyoruz ama dinleyen anlayan yok. Görümceme çok üzülüyorum

Cnm parol kullanıyorum valla antibiyotikte kullanıyorum doktor verdi sorun olmaz dedi. Kadın doğumcumda kullanabilirsin dedi.

Bu ayda 30. Günde kırmızılar göründü bana. daha doğrusu kahverengi göründü ama peşi kırmızı...
Ne kadar daha acaba. Allah büyük!
Ah canım inşallah birgün sende alacaksın o müjdeyi şuan ezan okunuyor ezanların yüzü suyu hürmetine Allah'ım herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…