Sanim %12 hasar var yani sorun yok ben boyle anladim.Arkadaşlar dna hasar testimiz cıkmış bi yorumlar mısınızBeth18 Saklicennet Afilim92 @Tubeee @birmelekgelsin
Bence de öyle ancak suan ne yapacagim bilemiyorum. Yani ozele gidemem. Devlet de böyle yapiyor. Doktorla gidip konusacagim...Bence tam tetkikler yapilmadan asilama isine girisilmemeli .Aşılamayı etkileyen faktorler arastirilip oyle yol alinmali .Ornegin morfoloji etkiliyorsa once morfoloji duzeltilmeli
Canim sen kv ye soyle gorumcene direk soyleme .Ya cok farkli bir durum insan ne yapacagini sasiyor.En azindan gorumcen bayram sonu ogrensin .Simdi bayram da zehir olur kafasina takar.Hayiflanir anne olamayacağım diye .
Sağol canım benim normal değerler kaç kaç oluyor sınırda mıyız kiSanim %12 hasar var yani sorun yok ben boyle anladim.
Ben de birşey yok diye anladım. Hadi gözünüz aydın.Arkadaşlar dna hasar testimiz cıkmış bi yorumlar mısınızBeth18 Saklicennet Afilim92 @Tubeee @birmelekgelsin
CAnım benim %30dan aşağısı normal %12den aşağısı çok iyi.. tüp bebekte %17den aşağısını sorunsuz kabul ediyorlar. Yani güzel endişe edilecek birşey Yok..Arkadaşlar dna hasar testimiz cıkmış bi yorumlar mısınızBeth18 Saklicennet Afilim92 @Tubeee @birmelekgelsin
K Karabiberim123 %15 ve altı çok iyi yazacaktım 12 yazmışım. :)CAnım benim %30dan aşağısı normal %12den aşağısı çok iyi.. tüp bebekte %17den aşağısını sorunsuz kabul ediyorlar. Yani güzel endişe edilecek birşey Yok..
Ben de birşey yok diye anladım. Hadi gözünüz aydın.
çok sağolun arkadaşlar çok mutlu oldumK Karabiberim123 %15 ve altı çok iyi yazacaktım 12 yazmışım. :)
İzmir Ege laba verdik onlar düzene gönderiyorlar.K Karabiberim123 nerede yaptirdiniz tahlili?
HasarsızSağol canım benim normal değerler kaç kaç oluyor sınırda mıyız ki
CAnım umarım diğer yarısı kemik altında değildir. Benim 20lik dişimin yarısı kemik altında çıkamıyor. Hekim cerrahi küçük bir operasyon gerek dedi de yaptırmadım korkumdan. Maalesef ki ona müdahale gerekiyor fakat çok da ısrarcı değil bir müddet sonra vazgeçiyor çıkmaktan. Burada bazı hekimlerin hamilelere özel teknikleri var müdehale ediyorlar aslında.
Bence tam tetkikler yapilmadan asilama isine girisilmemeli .Aşılamayı etkileyen faktorler arastirilip oyle yol alinmali .Ornegin morfoloji etkiliyorsa once morfoloji duzeltilmeli
Canim sen kv ye soyle gorumcene direk soyleme .Ya cok farkli bir durum insan ne yapacagini sasiyor.En azindan gorumcen bayram sonu ogrensin .Simdi bayram da zehir olur kafasina takar.Hayiflanir anne olamayacağım diye .
Kv de kendi kızının uzulmesini istemiyorsa dilini tutuversin 3 gun .Cunku boyle olaylar cok etkiliyor insani.Ben de ayni seyi abimle yengem icin yapmaya calisiyorum. Cok iyi bi dr buldum ama gelmediler görüşmeye .Bildigim her seyi öneriyorum ama yapmıyorlar umutsuzluk tavan .Esim hassas olduğu icin bizim durumu bilmiyorlar.Kolayca istedik ve oluverdi saniyorlar.Cnm inş bayram günü orda olmaz. Ben söylemezsem dahi Kv söyler yada duyan diğerine söyler..... oda muhakkak duyar. Ama emodex vardı nerdeyse bi kutu ve o eşimin kullandığı ilaçları macunları vs hepsini götürecez onlara. Aslında hep yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Amin inşallah ilk testimiz bu canım :)HasarsızAllah guzel haberler almayi nasip etsin en kisa zamanda .Daha once var miydi hasar ilk kez mi yaptirdiniz ?
Kv de kendi kızının uzulmesini istemiyorsa dilini tutuversin 3 gun .Cunku boyle olaylar cok etkiliyor insani.Ben de ayni seyi abimle yengem icin yapmaya calisiyorum. Cok iyi bi dr buldum ama gelmediler görüşmeye .Bildigim her seyi öneriyorum ama yapmıyorlar umutsuzluk tavan .Esim hassas olduğu icin bizim durumu bilmiyorlar.Kolayca istedik ve oluverdi saniyorlar.
zeynepppppppp canım geçmiş olsun insallah ağrısı geçer dış cok zor birde ağrı kesicide kullnamiyorsun.
Bence görümcene söyleyin belki içi burkulur ama sizin adınıza sevinir.ki saklamanızı da yanlış anlayabilir.sen dediğin gibi zaten bu noktada anlayışlı olgusunu için hassas davranıp onu kirmazsin
Parola kullandırıyorlar insallah geçer canımCnm parol kullanıyorum valla antibiyotikte kullanıyorum doktor verdi sorun olmaz dedi. Kadın doğumcumda kullanabilirsin dedi.
Ah canım inşallah birgün sende alacaksın o müjdeyi şuan ezan okunuyor ezanların yüzü suyu hürmetine Allah'ım herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat versinBu ayda 30. Günde kırmızılar göründü bana.daha doğrusu kahverengi göründü ama peşi kırmızı...
Ne kadar daha acaba. Allah büyük!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?