Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu ayda 30. Günde kırmızılar göründü bana. daha doğrusu kahverengi göründü ama peşi kırmızı...
Ne kadar daha acaba. Allah büyük!
Aynı durumdayız kuzum daha 3 gün varken geliyor benimki. Bir yandan üzülüp bir yandan sevindim en azından bayrama gelmeyecek yoğunluğu. Geliş şekilleride değişti benimde kahve geldi ilk. Gece mi sökecek bilmiyorum

Arkadaşlar aşağıdaki hormon değerlerimi değerlendirebilir misiniz?
Fsh: 9,69
Tsh: 2,01
E2:64,17
Progestron:0,27
Lh:11,32
Prolaktin:19,69
Amh:2,11

Eklentiler

• IMG_20180613_215645.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20180613_215527.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 34
Artık herşeyi normal karşılıyorum. Bir erken geliyor bir geç geliyor. Bari Ramazan’ı tamamlayıp dualarımı yapabilseyidim. Testlerimi de yaptıramayacağım bayrama denk geldi. Seninki de bayrama denk gelecekti sanırım.

Saklicennet canim Allah sana ve diger arkadaşlarımıza da nasip edecek .Buna inanıyorum. Sen de inan .Kendini hamile hayal etmekten hic vazgeçme .Olumlu seyler düşün. Hic bir sey icin uzme kendini .
İnan yapıyorum. Hiç olmayacak gibi asla düşünmüyorum. Hep olacak diyorum ama arada herkes gibi bende kötü oluyorum. Nasip kısmet yapabileceğimiz tek şey dua etmek ve çaba göstermek.
Bunu da elimden geldiğince yapıyorum.

Arefe gunki dualar cok kiymetli .Gecen sene ben bayrama giderken baslamistim okumaya.10 000 Ihlas i Serif.Esim ve annem destekledi bitirdik sabahtan aksama .Sen de okuyabilirsin.
Evet canim yarin kiymetli bir gün. Her firsatta dua etmeliyiz

3 kere klomen ve 1 kere gonal f + femara kullandım herşey çok güzel diyorlar her zaman benim kontrolümde ama daha pozitif i göremedik başka ne yapmam gerekiyor bilemedim bekliyorum
Ben yumurta gelisimi için inofolic combi kullanıyorum pco hastaları için bende yok şükür şimdilik ama banada i geldi burda bircok arkadas kullanıyoruz bi araştır istersen

Hiç bilmiyorum valla. O nedir? Muayenede doktor herşey yolunda dedi ama...
Polikistik over. Kötü birşey değil olması gereken yumurtada. Daha fazla yumurtan oluyor. Değerlerini yorumlamak isterdim ama yanlış birşey söylemek istemiyorum çünkü çok fazla bilgili değilim. Bir arkadaşımız vardı ama bir türlü etiketleyemedim ismini yanlış yazıyorum galiba bilen arkadaşlar etiketlesin arkadaşımıza yardımcı olalım.
Neden pco var mı diye sordum çünki bana da kimse şimdiye kadar dememişti bende fsh 7 lh 9 çıkınca doktor sen pcolusun dedi sonra sınırındasın dedi ama ulturosonda birşey görüp demedi sonuca da bağlamadık açıkcası pco var mı yok mu bilmiyorum. Seninde lh fsh dan yüksek acaba sana dediler mi diye merak ettim. Adet düzenin nasıl?

Arefe gunki dualar cok kiymetli .Gecen sene ben bayrama giderken baslamistim okumaya.10 000 Ihlas i Serif.Esim ve annem destekledi bitirdik sabahtan aksama .Sen de okuyabilirsin.

Evet canim yarin kiymetli bir gün. Her firsatta dua etmeliyiz
Biliyor musun ben Ramazan’ı dolu dolu geçiremedim maalesef. sınavlarım Ramazan’a denk geldi hiçbirşey yapamadım. Sadece namaz kıldım dua ettim arada teravih kıldım dua ettim ama Yasin ve Meryem süresi okuyacaktım yapamadım. Eşim bebeğimizin niyetine Hatim yaptı duasını yarın yapacak. İnşallah kabul olur. Ne duyarsak yapıyoruz. Ben üç ayların ilk 2sinde hangi gün ve gece ne makbul hangi günde dualar kabul tek tek yaptım. Elimden başka birşey gelmiyor. Sen de dua et ne olur.

Ben yumurta gelisimi için inofolic combi kullanıyorum pco hastaları için bende yok şükür şimdilik ama banada i geldi burda bircok arkadas kullanıyoruz bi araştır istersen
Kullanıyorum onu da canım baya takviye kullandım aldım d vitamin i B12 vitamini inofolic in şase ni de kullandim

Kuzum sitesinde vermiş bu rakamları bende araştırdım bu şekilde diyordu ama en iyisi %15in altında olması bizimde 18di acaba düşmüş olabilir mi?
Bizim 3 ayda 51 den 8 e düştü değişken bişe ya şimdi yükselmiş olabilir o yüzden takılmıyorum tek odak noktam sayı ve morfoloji temmuz sonu belli olur o da bu arada çakşır bi yere kadar sayıyı artırıyormuş bazıların öyle olmus çok içse bile umarım bizim biraz daha artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…