Aynı durumdayız kuzum daha 3 gün varken geliyor benimki. Bir yandan üzülüp bir yandan sevindim en azından bayrama gelmeyecek yoğunluğu. Geliş şekilleride değişti benimde kahve geldi ilk. Gece mi sökecek bilmiyorumBu ayda 30. Günde kırmızılar göründü bana.daha doğrusu kahverengi göründü ama peşi kırmızı...
Ne kadar daha acaba. Allah büyük!
Artık herşeyi normal karşılıyorum. Bir erken geliyor bir geç geliyor. Bari Ramazan’ı tamamlayıp dualarımı yapabilseyidim. Testlerimi de yaptıramayacağım bayrama denk geldi. Seninki de bayrama denk gelecekti sanırım.Aynı durumdayız kuzum daha 3 gün varken geliyor benimki. Bir yandan üzülüp bir yandan sevindim en azından bayrama gelmeyecek yoğunluğu. Geliş şekilleride değişti benimde kahve geldi ilk. Gece mi sökecek bilmiyorum
İnan yapıyorum. Hiç olmayacak gibi asla düşünmüyorum. Hep olacak diyorum ama arada herkes gibi bende kötü oluyorum. Nasip kısmet yapabileceğimiz tek şey dua etmek ve çaba göstermek.Saklicennet canim Allah sana ve diger arkadaşlarımıza da nasip edecek .Buna inanıyorum. Sen de inan .Kendini hamile hayal etmekten hic vazgeçme .Olumlu seyler düşün. Hic bir sey icin uzme kendini .
Pco sendromun var mı?Arkadaşlar aşağıdaki hormon değerlerimi değerlendirebilir misiniz?
Fsh: 9,69
Tsh: 2,01
E2:64,17
Progestron:0,27
Lh:11,32
Prolaktin:19,69
Amh:2,11
Arefe gunki dualar cok kiymetli .Gecen sene ben bayrama giderken baslamistim okumaya.10 000 Ihlas i Serif.Esim ve annem destekledi bitirdik sabahtan aksama .Sen de okuyabilirsin.İnan yapıyorum. Hiç olmayacak gibi asla düşünmüyorum. Hep olacak diyorum ama arada herkes gibi bende kötü oluyorum. Nasip kısmet yapabileceğimiz tek şey dua etmek ve çaba göstermek.
Bunu da elimden geldiğince yapıyorum.
Evet canim yarin kiymetli bir gün. Her firsatta dua etmeliyizKızlar yarın ikindi namazı sonrası ve akşam namazına kadar geçen sürede bol bol dua edin. Duşlar kabul oluyormuş. Çokça tövbe edin ve içinizden geçen duaları edin bende inş edicem hem size hem kendime. Sizlerde kendinize ve bizlere dua edin. Allah kabul etsin şimdiden
Hiç bilmiyorum valla. O nedir? Muayenede doktor herşey yolunda dedi ama...Pco sendromun var mı?
Ben yumurta gelisimi için inofolic combi kullanıyorum pco hastaları için bende yok şükür şimdilik ama banada i geldi burda bircok arkadas kullanıyoruz bi araştır istersen3 kere klomen ve 1 kere gonal f + femara kullandım herşey çok güzel diyorlar her zaman benim kontrolümde ama daha pozitif i göremedik başka ne yapmam gerekiyor bilemedim bekliyorum
Polikistik over. Kötü birşey değil olması gereken yumurtada. Daha fazla yumurtan oluyor. Değerlerini yorumlamak isterdim ama yanlış birşey söylemek istemiyorum çünkü çok fazla bilgili değilim. Bir arkadaşımız vardı ama bir türlü etiketleyemedim ismini yanlış yazıyorum galiba bilen arkadaşlar etiketlesin arkadaşımıza yardımcı olalım.Hiç bilmiyorum valla. O nedir? Muayenede doktor herşey yolunda dedi ama...
Canm geçmiş olsun hasar yok gibi %12 çıkmış %20 nin altını istiolarArkadaşlar dna hasar testimiz cıkmış bi yorumlar mısınızBeth18 Saklicennet Afilim92 @Tubeee @birmelekgelsin
Biliyor musun ben Ramazan’ı dolu dolu geçiremedim maalesef.Arefe gunki dualar cok kiymetli .Gecen sene ben bayrama giderken baslamistim okumaya.10 000 Ihlas i Serif.Esim ve annem destekledi bitirdik sabahtan aksama .Sen de okuyabilirsin.
Evet canim yarin kiymetli bir gün. Her firsatta dua etmeliyiz
Kuzum bizim ilk %25 di kaan hoca tedaviye aldı %20 altı istediCAnım benim %30dan aşağısı normal %12den aşağısı çok iyi.. tüp bebekte %17den aşağısını sorunsuz kabul ediyorlar. Yani güzel endişe edilecek birşey Yok..
Kuzum sitesinde vermiş bu rakamları bende araştırdım bu şekilde diyordu ama en iyisi %15in altında olması bizimde 18di acaba düşmüş olabilir mi?Kuzum bizim ilk %25 di kaan hoca tedaviye aldı %20 altı istedi
Kullanıyorum onu da canım baya takviye kullandım aldım d vitamin i B12 vitamini inofolic in şase ni de kullandimBen yumurta gelisimi için inofolic combi kullanıyorum pco hastaları için bende yok şükür şimdilik ama banada i geldi burda bircok arkadas kullanıyoruz bi araştır istersen
Arkadaşlar aşağıdaki hormon değerlerimi değerlendirebilir misiniz?
Fsh: 9,69
Tsh: 2,01
E2:64,17
Progestron:0,27
Lh:11,32
Prolaktin:19,69
Amh:2,11
Bizim 3 ayda 51 den 8 e düştü değişken bişe ya şimdi yükselmiş olabilir o yüzden takılmıyorum tek odak noktam sayı ve morfoloji temmuz sonu belli olur o da bu arada çakşır bi yere kadar sayıyı artırıyormuş bazıların öyle olmus çok içse bile umarım bizim biraz daha artarKuzum sitesinde vermiş bu rakamları bende araştırdım bu şekilde diyordu ama en iyisi %15in altında olması bizimde 18di acaba düşmüş olabilir mi?
21 gün progesteron tahlilin nasıl gelio o yumurtan hakkında fikir verirmişKullanıyorum onu da canım baya takviye kullandım aldım d vitamin i B12 vitamini inofolic in şase ni de kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?