Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah artar. Uzun ve meşakkatli yolumuz var anlışılan.

Bulunduğumuz yerde gittik ama oda iyice sinirimizi bozdu. Aynı şeyleri söyledi. Beslenmeye dikkat etmeye çalışıyoruz. Bayram tatilinden sonra birşeylere karar vereceğiz sanırım. Siz cevap yazdınızmı Kaan hocaya?

P Perican01 ablacım
Afilimin dediği doktora mı gittiniz?
Yakında tüm doktorlardan nefret edeceğim. O kıvama geldim. Yazmadım daha. Ondan da gönlüm geçti. Ben artık kendi bildiğim doğrultuda yürüyeceğim.

21 gün progesteron tahlilin nasıl gelio o yumurtan hakkında fikir verirmiş
O hiç olmadı da genelde yumurta kontrolunde en az 2 yumirtam oluyor biz esimin işinden dolayi biraz koy gibi yerde oturuyoruz çok zor şartlarda kontrollere gidip geldiğimiz için doktorum çok ayrıntılı herseyini ay ay kontrol ederiz de imkanlar kısıtlı diyor düşünün başka şehire özel klinigi olan bı doktora gittik 3_4 ay artık Ramazan diye bıraktık bide ikikizde calisiuoruzcok yorucu oldu ben daha gitmeyi düşünmüyor um ama olduğumuz şehir de özel Medicana var oraya gidecegim bu testleri de ordaa yaptirabilirim orası bile bir saat uzaklıkta ama mecbur tabi insallin adet olmam gerek kalmadan hamile kalirim bekleyen herkesde o güzel duyguyu tadar insallah

Saklicennet bu ara bir macuna başladım. Acaba bundan dolayı mı böyle çıktı değerler? Normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 25 günde oldum. Normalde bir sıkıntı yoktu. Ama acaba normal değerleri de mi bozdum naptım. Valla cnm sıkıldı...

Arkadaşlar aşağıdaki hormon değerlerimi değerlendirebilir misiniz?
Fsh: 9,69
Tsh: 2,01
E2:64,17
Progestron:0,27
Lh:11,32
Prolaktin:19,69
Amh:2,11
Yaşın kaçtı? Amh gayet iyi. Prolaktin tsh progesteron falan da. Amh değerine göre fsh biraz yükselmiş geldi 10a yaklaşmış geçmesi iyi değil.e2 de biraz yüksek ideali 30-50 arası olması. lh da fsh dan yüksek altında olması iyi. Yani bu aya özel de olabilir bu hafif dengesizlik. Amh iyi olduğu için rezervin iyi olduğunu anlıyorum ama diğer hormonların dengesi için bişeyler yapsan iyi olur. Saraçoğlunun tavsiyeleri vardı hayıt mıydı tam hatırlamıyorum.
Saklicennet yeni gördüm kusura bakma. Durum böyle...

Adet düzensizliğin var mı diyecektim bir de. Adetin kaçıncı günü bakıldı bu değerler? O macunu bırakıp hiç bişey kullanmadan diğer ay tekrar baktirabilirsin. Bazen kaş yapacağız derken göz çıkarabiliyoruz.

Arkadaşlar dna hasar testimiz cıkmış bi yorumlar mısınız Beth18 Saklicennet Afilim92 @Tubeee @birmelekgelsin
Bu dna hasarına bakarak aslında ameliyata gerek yok da denilebilirdi. Kaan hoca da sanırım hasar belli bir değerin altında olunca varikosel ameliyatına gerek görmüyor. O yönde şeyler okuduğum için eşim de zaten istemediği için ameliyat konusunda ısrar etmemiştim hasara baktırıp 23 sonucu çıkınca. Sizin bu testte
2204 inceleme yapılmış bu sonucu daha güvenilir hale getiriyor. Bizim dna hasar testimizde 284 örnek incelenmiş. İstanbulda bilindik bir doktora gittik hikayemizı anlattık benim mantığımı doğru buldu ama düzenin bu şekilde inceleme yapmış olmasına kızmıştı. Hatta arayıp uyaracağını söylemişti. 20 milyon sperm var sen 284 sperm üzerinden değerlendirme yapıyorsun.
Sizin bu değer gayet iyi. Zaten arkadaşlar da yazmış %15 altı normal. Yaşadığımız durumdan dolayı bu ayrıntıyı da belirtmek istedim. Hası hayırlısı.

Aynı noktaya takılmışız. Bende çok kızıyorum. 40 milyon spermde. Topu topu 400 sperme bakıp karar vermişler. Çok sinirimi bozmuşlardı. Şimdi tekrar para verip tekrar mı baktıracağız. Saçmalık resmen.

DErt edilecek birşey değil çok şükür ki pco olsan bile bir ilaçla işi çözüyorsun. Sıkıntı yapma sen testleri tekrarla ama hiçbirşey kullanma.

Anlattığın durumun aynısı bende de var olduda gebelik olursa ani müdahale edicek doktora 2 saat uzaklıktayız tabi bu tedavimizi de kısıtlıyor ben bulundugun yerde devlet hastanesi var orda test yaptırıp sonuçları özele gidince gösteriyorum mağlum 3. Ve 21. Gün testleri için merkeze gidemiyorum Rabbim bu şartlarda işimizi kolaylaştırsın inşallah

Kırmızıları gelen arkadaşlara selam olsun. Taş çatlasa 3 günüm var benim de. Şuan karnimda adet agrilari mevcut. Yüreğim hop hop. Umudum bitik. Aglamakliyim. Canim cok aciyor. Artik cok yoruldum. Soru çözüyordum bu soru geldi. Sanirim ruh halimi yansitiyor. Ben de çocuk isterken komşunun marullara sarmayayim. Kafayi kirmayayim. Psikolojim yipranmasin. Delirmeyeyim. Cok korkuyorum. Dua edin ((

Eklentiler

• Screenshot_20180614-041308.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhabalar Arefe’niz mübarek olsun arefe gününde hem Ramazan hem kurban bin adet ihlas süresi okuyup istediğiniz duayı edin ben geçen yıl bu niyetle hem Ramazan hem kurban Arefe’sinde okumuştum ondan önceki yılda başka birşey için okumuştum Rabbim kabul etti hamdolsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş

Amin canim inşallah Allah yardımcımız olsun

Canm geçmiş olsun hasar yok gibi %12 çıkmış %20 nin altını istiolar

teşekkür ederim yorumlarınıza. O kadar boşlukta kaldık ki 3. Spermiyogramı yaptırdıktan sonra. Değerlerimiz düşmüş morfoloji düşmüş. 2 sene içinde hiç hamile kalamadım. Allah kimseye yaşatmasın. İki doktor da ameliyat deyince hiç düşünmek istemedik. İnşallah faydası olmuştur olur ameliyatın. Testi ameliyat sonrası aldık biz. Ama görsek bile sonucu sanırım ameliyat olurdu eşim bi umut diye. Hayırlısı olur inşallah. Bu ara güzel haberler aldık alıyoruz inşallah bebek haberimiz de gelir :)

selam kızlar arefeniz mübarek olsun.
bugun memlekete gidiyoruz
öğlene kadar işteyim
ablam saat 12ye randevu almış siz hiç görmediniz yiğenini diye
bide cinsiyet için belki gösterir
beraber gidicez eşimde olucak

Cnm öncelikle çok teşekkür ederim. Yaş 34.Bu e2 ne oluyor? Neyin belirtisi? Bu arada hayıt tohumunu başladım. İnş işe yarar. Fsh 13 tü bir ölçtğrdüğğmde. Şimdi 9 a düşmüş. Belkş macunu etkisidir.

selam kızlar arefeniz mübarek olsun.
bugun memlekete gidiyoruz
öğlene kadar işteyim
ablam saat 12ye randevu almış siz hiç görmediniz yiğenini diye
bide cinsiyet için belki gösterir
beraber gidicez eşimde olucak
Ablan ya cok iyi niyetli ya da cok düşüncesiz ortasi yok bilemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…