Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm nasilsin cinsiyeti ogrendin mi ?Hangi doktora gidiyordun?

Kizlar ben de ruyamda bir bebek gördüm kizdi sanirim .Kucağımdaydi .Arabaya binince koynuma basiyordum ama benim bebeğim değildi. Bebisi halam diye seviyordum .Abimin bebegiydi .Kizlar mubarek gün nolur dualarinizi eksik etmeyin .Siz de benim duamda olacaksiniz .

İnş hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Gerçekten hiç bu süreçlerin böylesi zor olacağı aklıma gelmezdi. Her olumsuzlukta sanki bir dalım daha kırılıyor hayata. Artık tüp bebek düşünmeye başladım. Ama sırf acaba o da olumsuz olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. O olumsuzluğu kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum. 1 aşılama yaptırdık tutmadı. Ondan bile çok etkilendim. En kötüsü zaman akıp geçiyor. Ben elim kolum bağlı oturuyorum.Ve her ay bir umut bekliyorum. Ne kadar çaba sarfetsekte Allahtan herşey. İnsanların acıyarak bakmalarını mı ararsınız. Laf çarpmalarını mı. Ki en çok da buna malesef bayanlar maruz kalıyor. Sanki tek başımıza yapıyoruz çocuğu.... Amaaan... O kadar doluyum ki...

Evet ona gittik ama hasta-doktor uyuşması ayrı bişey sanırım biz bu konu da şanssız bir dönem geçiriyoruz. Sizin bu 800 e yaptırdığınız test genetik test mi yani adı öylemi geçiyor?

Tüm duygularını aynen paylaşıyorum canım. Ama imtihan işte. Bunun Allah tan gelen bir imtihan olduğunu düşününce rahatlıyorum boşver ne düşünürlerse düşünsünler bu da onlara düşen bir imtihan çünkü.

Dışarıdan gelen sozlere kulak tikayin .Allah her seyin en dogrusunu bilir. Hayirli zamanda hayirli gebelikler nasip etsin insallah .Bayramda keyfinizi kaçırmayın. Ben geçen sene acaba seneye bayramda hamile olacak miyim nasil olcak diye düşündüm hep.Simdi 2 kisilik son bayramimiz .Diğer bayrama bebeğim kucagimda olacak insallah. Emin olun bir senede neler değişiyor. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin .Bayramlari gerçekten bayram gibi yasayabilin

Doğru cnm. Hayatta her şey imtihan. Zaten bunu bilmese insan çıldırır..... Napalım sabrediyoruz bizde bekliyoruz bakalım...

Cnm senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok doğru söylüyorsun. Kulak tıkamak lazım. Hayatta hiç bir konuda plan yapmamak lazım bir de. Bunu çok ii biliyoruz aslında ama bazen aciz kalıyoruz işte. Umutsuzluğa düşüyoruz malesef. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inş....

Amin insallah .Aslinda ilk sayfaya bakinca mucadeleyi kazananlarin sayisi az değil. Herkes sırasını bekliyor. Üzülmeyin. Tedavi surecinde yıpranınca insan hamileligin tadini bike cikaramiyor.Benim ilk 3 ayim hep kaybetme korkusuyla gecti.Kanamam oldukca kaybedecegim diye agladim .Hamilelik saglam psikoloji istiyor gercekten .

Evet ona gittik ama hasta-doktor uyuşması ayrı bişey sanırım biz bu konu da şanssız bir dönem geçiriyoruz. Sizin bu 800 e yaptırdığınız test genetik test mi yani adı öylemi geçiyor?
Panel diye geçiyor sanırım. Biz isimlerini söyleyerek istemiştik. Ros yüksek çıkmıştı. Şuan ne durumda bilmiyorum.
O uyuşmazlık bizde de var o zaman. Eşime hep doktorları ben büyük uğraşlarla buldum ve hepsine gittik gel gör ki hiç biri şifa olmadı. Hiç biri beni tatmin etmedi. Sanki yolumdan sapıyorum onlara ulaşıyorum onlarda beni olumsuz sözleriyle tekrar eski yoluma sokuyorlar. Anlamadım gitti. Sanki bir yere çıkmam gerekiyor da ben hep yolumu değiştiriyorum gibi... bu işin sonunda ne var bilmiyorum. Bu kadar olumsuzluklar beni bir yere çıkarıyor onu bekliyorum.
Eşim tüp bebek merkezi bakıyor. Bana diyor ki İstanbul’un en iyi merkezleri buralarmış falan... benim gönlümde nedense emsey var dedim oda kararı bana bırakıyor sen nerede mutlu güvende ve huzurlu olacaksan orası olsun diyor fakat dedim ki bütün kararları sürekli ben verdim sürekli doktorları tedavi yöntemlerini ben seçtim ama hiç sonuç alamadım. Şimdi de korkuyorum biryer seçmeye yine başarısız olacağım diye. Sanki bende birşey var elimi attığımı kurutuyorum.

Suskun Ceylan kuzum nasılsın? Kaçıncı günün bugün. Biz kırmızıları gördük Inşallah bayram sana güzel haberlerle gelir
Çok şükür iyiyim canım 9.gün bugün bayramın 3.günü test yapıcam göguslerım agrıyor çatlatma iğnesinden sonra hep agrıdı akıntı varmı yokmu anlayamıyorum çünkü jel kullanıyorum bakalım canım hayırlısı olsun inşallah

B Birmucize bizim hormon testlerimiz de yalan oldu. Gele gele bayrama denk geldik.
Evet kuzum ya. Bir ay sonraya erteleyeceğiz artık. Bir bakmışız o zamanda adet gelmiyormuş Hadi inşallah diyelim. Bu ay aslında gidecektim doktora tahlilleri yaptırıp. Ne diyecekse artık onu uygulayacağım. Bu belirsizlik öldürüyor insanı. Sanki bir amacın olunca kafa daha rahat olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…