Canimm nasilsin cinsiyeti ogrendin mi ?Hangi doktora gidiyordun?Kızlar merhabalar Arefe’niz mübarek olsun arefe gününde hem Ramazan hem kurban bin adet ihlas süresi okuyup istediğiniz duayı edin ben geçen yıl bu niyetle hem Ramazan hem kurban Arefe’sinde okumuştum ondan önceki yılda başka birşey için okumuştum Rabbim kabul etti hamdolsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş
İnş hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Gerçekten hiç bu süreçlerin böylesi zor olacağı aklıma gelmezdi. Her olumsuzlukta sanki bir dalım daha kırılıyor hayata. Artık tüp bebek düşünmeye başladım. Ama sırf acaba o da olumsuz olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. O olumsuzluğu kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum. 1 aşılama yaptırdık tutmadı. Ondan bile çok etkilendim. En kötüsü zaman akıp geçiyor. Ben elim kolum bağlı oturuyorum.Ve her ay bir umut bekliyorum. Ne kadar çaba sarfetsekte Allahtan herşey. İnsanların acıyarak bakmalarını mı ararsınız. Laf çarpmalarını mı. Ki en çok da buna malesef bayanlar maruz kalıyor. Sanki tek başımıza yapıyoruz çocuğu.... Amaaan... O kadar doluyum ki...Kizlar ben de ruyamda bir bebek gördüm kizdi sanirim .Kucağımdaydi .Arabaya binince koynuma basiyordum ama benim bebeğim değildi. Bebisi halam diye seviyordum .Abimin bebegiydi .Kizlar mubarek gün nolur dualarinizi eksik etmeyin .Siz de benim duamda olacaksiniz .
Evet ona gittik ama hasta-doktor uyuşması ayrı bişey sanırım biz bu konu da şanssız bir dönem geçiriyoruz. Sizin bu 800 e yaptırdığınız test genetik test mi yani adı öylemi geçiyor?@Perican01 ablacım
Afilimin dediği doktora mı gittiniz?
Yakında tüm doktorlardan nefret edeceğim. O kıvama geldim. Yazmadım daha. Ondan da gönlüm geçti. Ben artık kendi bildiğim doğrultuda yürüyeceğim.
Tüm duygularını aynen paylaşıyorum canım. Ama imtihan işte. Bunun Allah tan gelen bir imtihan olduğunu düşününce rahatlıyorum boşver ne düşünürlerse düşünsünler bu da onlara düşen bir imtihan çünkü.İnş hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Gerçekten hiç bu süreçlerin böylesi zor olacağı aklıma gelmezdi. Her olumsuzlukta sanki bir dalım daha kırılıyor hayata. Artık tüp bebek düşünmeye başladım. Ama sırf acaba o da olumsuz olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. O olumsuzluğu kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum. 1 aşılama yaptırdık tutmadı. Ondan bile çok etkilendim. En kötüsü zaman akıp geçiyor. Ben elim kolum bağlı oturuyorum.Ve her ay bir umut bekliyorum. Ne kadar çaba sarfetsekte Allahtan herşey. İnsanların acıyarak bakmalarını mı ararsınız. Laf çarpmalarını mı. Ki en çok da buna malesef bayanlar maruz kalıyor. Sanki tek başımıza yapıyoruz çocuğu.... Amaaan... O kadar doluyum ki...
Bende ne dusunecegimi bilmiyorum desemAblan ya cok iyi niyetli ya da cok düşüncesiz ortasi yok bilemedim .
Dışarıdan gelen sozlere kulak tikayin .Allah her seyin en dogrusunu bilir. Hayirli zamanda hayirli gebelikler nasip etsin insallah .Bayramda keyfinizi kaçırmayın. Ben geçen sene acaba seneye bayramda hamile olacak miyim nasil olcak diye düşündüm hep.Simdi 2 kisilik son bayramimiz .Diğer bayrama bebeğim kucagimda olacak insallah. Emin olun bir senede neler değişiyor. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin .Bayramlari gerçekten bayram gibi yasayabilinİnş hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Gerçekten hiç bu süreçlerin böylesi zor olacağı aklıma gelmezdi. Her olumsuzlukta sanki bir dalım daha kırılıyor hayata. Artık tüp bebek düşünmeye başladım. Ama sırf acaba o da olumsuz olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. O olumsuzluğu kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum. 1 aşılama yaptırdık tutmadı. Ondan bile çok etkilendim. En kötüsü zaman akıp geçiyor. Ben elim kolum bağlı oturuyorum.Ve her ay bir umut bekliyorum. Ne kadar çaba sarfetsekte Allahtan herşey. İnsanların acıyarak bakmalarını mı ararsınız. Laf çarpmalarını mı. Ki en çok da buna malesef bayanlar maruz kalıyor. Sanki tek başımıza yapıyoruz çocuğu.... Amaaan... O kadar doluyum ki...
Doğru cnm. Hayatta her şey imtihan. Zaten bunu bilmese insan çıldırır..... Napalım sabrediyoruz bizde bekliyoruz bakalım...Tüm duygularını aynen paylaşıyorum canım. Ama imtihan işte. Bunun Allah tan gelen bir imtihan olduğunu düşününce rahatlıyorum boşver ne düşünürlerse düşünsünler bu da onlara düşen bir imtihan çünkü.
Cnm senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok doğru söylüyorsun. Kulak tıkamak lazım. Hayatta hiç bir konuda plan yapmamak lazım bir de. Bunu çok ii biliyoruz aslında ama bazen aciz kalıyoruz işte. Umutsuzluğa düşüyoruz malesef. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inş....Dışarıdan gelen sozlere kulak tikayin .Allah her seyin en dogrusunu bilir. Hayirli zamanda hayirli gebelikler nasip etsin insallah .Bayramda keyfinizi kaçırmayın. Ben geçen sene acaba seneye bayramda hamile olacak miyim nasil olcak diye düşündüm hep.Simdi 2 kisilik son bayramimiz .Diğer bayrama bebeğim kucagimda olacak insallah. Emin olun bir senede neler değişiyor. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin .Bayramlari gerçekten bayram gibi yasayabilin
Amin insallah .Aslinda ilk sayfaya bakinca mucadeleyi kazananlarin sayisi az değil. Herkes sırasını bekliyor. Üzülmeyin. Tedavi surecinde yıpranınca insan hamileligin tadini bike cikaramiyor.Benim ilk 3 ayim hep kaybetme korkusuyla gecti.Kanamam oldukca kaybedecegim diye agladim .Hamilelik saglam psikoloji istiyor gercekten .Cnm senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok doğru söylüyorsun. Kulak tıkamak lazım. Hayatta hiç bir konuda plan yapmamak lazım bir de. Bunu çok ii biliyoruz aslında ama bazen aciz kalıyoruz işte. Umutsuzluğa düşüyoruz malesef. Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inş....
Benimde bata 3 gün var acaba mı diye düşünmeden edemiyor insanSuskun Ceylan kuzum nasılsın? Kaçıncı günün bugün. Biz kırmızıları gördük Inşallah bayram sana güzel haberlerle gelir
İnşallah seninde bayram şekerin geliyordur canımBenimde bata 3 gün var acaba mı diye düşünmeden edemiyor insan
Amiiiiiin ay nasıl güzel hoş bir sürpriz olurİnşallah seninde bayram şekerin geliyordur canımRabbim bekleyen herkesi muradına erdirsin
Panel diye geçiyor sanırım. Biz isimlerini söyleyerek istemiştik. Ros yüksek çıkmıştı. Şuan ne durumda bilmiyorum.Evet ona gittik ama hasta-doktor uyuşması ayrı bişey sanırım biz bu konu da şanssız bir dönem geçiriyoruz. Sizin bu 800 e yaptırdığınız test genetik test mi yani adı öylemi geçiyor?
Bende gördüm canım yine olmadı. Başka bahara diye diye kaç bahar geçiyor. SoldumSuskun Ceylan kuzum nasılsın? Kaçıncı günün bugün. Biz kırmızıları gördük Inşallah bayram sana güzel haberlerle gelir
Çok şükür iyiyim canım 9.gün bugün bayramın 3.günü test yapıcam göguslerım agrıyor çatlatma iğnesinden sonra hep agrıdı akıntı varmı yokmu anlayamıyorum çünkü jel kullanıyorum bakalım canım hayırlısı olsun inşallahSuskun Ceylan kuzum nasılsın? Kaçıncı günün bugün. Biz kırmızıları gördük Inşallah bayram sana güzel haberlerle gelir
Evet kuzum ya. Bir ay sonraya erteleyeceğiz artık. Bir bakmışız o zamanda adet gelmiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?