Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Az kalmış canım. Hadi inşallah senden gelir iyi haberler. Mübarek günde dualarımız seninle

Göğüslerimin ağrımasından gıcık oluyorum:/
Cnm hele gebe kal o zaman göğüs ağrısını görürsün :) ben bazen diyorum ki göğüs bölgeme Demir’den tel kaptırayım ki hiç birşey değmesin :) gece uyurken kazara elim değince bile ağrıdan uyanıyorum. Haaaaa bide büyümesi de cabası. 80 beden kullanırken geçen 85 beden aldım keşke 90 beden alsaydım diye düşündüm şiştikçe şişiyor :)))

İmtihan diyorum ve Allah a sığınıyorum sadece canım tüp sürecinde psikolojin çok önemli sen yinede içine sinen yerde yaptırmaya çalış çünkü bayan için biraz daha meşakkatli bir yol...insana ulaşamadığı şey imkansız gibi görünür ya gün için de sürekli acaba gerçekten birgün olur mu ya hiç olmazsa nasıl bir hayatım olur diye düşünürken buluyorum kendimi. Sonra Allah büyük Allah tan ümit kesmek yanlış olur sabretmem gerek diyorum kendime. İnşallah birgün gerçekten geçer bu günlerde bu günleri hatırlarız.

Canimm nasilsin cinsiyeti ogrendin mi ?Hangi doktora gidiyordun?
Hamdolsun iyi kötü idare ediyoruz rengin e gidiyordum ama suyun az falan deyince korktum Ali acar dan da randevu alamayınca Mustafa başaran gittim hamdolsun o sıkıntı yok dedi şimdilik iki dr a gidiyorum inş kızım olacak Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş

Yaa prenses saglikla gelsin .Bebek urunleri topigime bekliyorum .Hem alacaklarin icin fikir olur hem sen de aldiklarini paylaşırsın. Dogum cantasi listemi bile paylastim

Mustafa Basaran i bilmem de.Ahmet Basaran a gitmistim ayrintili usg icin harika bir doktor cok takdir etmiştim.

Yakinda emzirme sutyeni kullanman gerekcek .Sutyenler hic rahat ettirmiyor

Hic geçmeyecek gibi oluyor bir kuyuya dusmussun de ne isik var ne tirmanacak merdiven var gibi hissediyorsun. Ama Allah o mucizeyi karnina koydugu zaman tum dertlerin uçup gidiyor .Ben mi cekmisim bu acilari diyorsun .Sanki hemen hamile kalmissin gibi hafifliyorsun .Icinde kelebekler ucuyor .

Alişan da baba oluyormuş. Biz beyazıtı bile baba yaparız sanırım.

Cnm bugün sana ismen dua ettim. İçimden senin olacak diye geçiyor. Kafaya takma cnm bu kadar bak olacağı varsa da olmuyor bu durumda. Sen adet oldun diye üzülüyorsun anlayorum ama rabbime dua et çok tövbe et hep iste ve çok çabala. Şu bizim kullandığımız ilaç ve macunları al kullan iki ay ya dene lütfennnnnn

10 11 kilo falan aldim canim.Ilk 20 hafta 4 kilo falan almistim. 20 den sonra daha cok aldim.15 filan olcak sanirim doguma kadar .56 57 ile hamile kalmıştım

Ben 58 ile başladım şuan 56 yım. Bakalım ben kaç kilo alıcam. Sen az almışsın yine. Dikkat et ekmek şeker çok tüketme cnm

Ben 58 ile başladım şuan 56 yım. Bakalım ben kaç kilo alıcam. Sen az almışsın yine. Dikkat et ekmek şeker çok tüketme cnm
Canim bebegin suyu ,ağırlığı, plesenta derken yük artiyor . Dikkat edersen sen de cok almazsin onemli olan ihtiyacin olan seyler tuketmek .

Allah razı olsun. Bugün eşimle birlşkte dua ettik inşallah dualarımızdan biri makbul zamana denk gelmiştir. İnşallah sizlerin benim için benim sizler için yaptığım dualar kabul olur ne diyeyim.
Artık bitkisellere geçeceğiz. Alacak eşim CAnım onlarda deneyeceğiz. Herkes biraz da olsa ilerliyor ben ilerleyemiyorum diye üzülüyorum ama rabbimin bizim için daha güzel planları vardır inşallah.

Canim bebegin suyu ,ağırlığı, plesenta derken yük artiyor . Dikkat edersen sen de cok almazsin onemli olan ihtiyacin olan seyler tuketmek .

Cnm inş dikkat edebilirim şimdiden iştahım çok açık. Sonumu düşünemiyorum bide benim eşim kilo konusunda çok hassas kiloyu hiç sevmiyor ama yapacak birşey Yok alınacak kilolar

İnş cnm ben çok inanıyorum olacak inş sende inan buna lütfen

Cnm inş dikkat edebilirim şimdiden iştahım çok açık. Sonumu düşünemiyorum bide benim eşim kilo konusunda çok hassas kiloyu hiç sevmiyor ama yapacak birşey Yok alınacak kilolar
20.haftalarda seker yuklemesi yapılıyor o zamana kadar dikkat et .Kontrolsüz kilo alma .Icimizde can tasiyoruz illa ki alacagiz 10 kilo filan cok normal ama 70.le baslayip 90 la bitirenler oluyor oylesi cok tehlikeli .Bir tanıdığım sisman hamile kaldi sezeryan oldu .Karni sezeryan dikişlerine yapışmıştı sarkip .Oylesinden de Allah korusun.

Canim bazen neyin neye iyi geleceğini tahmin edemiyor insan .Keske once kullansaydık, o doktorla once gorusseydik diyor .Mesela ben caksiri cok duydum ama cok sonradan aldim .Nasip gercekten. Bir sey vesile olcaksa oluyor.

Aslında çok yiyorum tabak tabak ama hamur işi, ekmek, şeker tüketmiyorum kilo almıyorum aksine veriyorum yada aynı kalıyorum. Dikkat ederim inş cnm

Zeynep ben bayram sonrası istanbuldaki senin dediğin yerle iletişime geçicem seminerde ararım hemen kargolar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…