Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öyle düşünme canım imtihan sadece Birgün elbet olacak kaç yıldır bekliyorsun canım sen hatırlayamadım ama ben evleneli 6yil oldu 4senedir bunun mücadelesini veriyorum kayiplarim var.olmayinca olmuyor insallah Rabbim şimdi nasip edecek diye dua ediyorum.ama inan hamile kaldığında o sıkıntıların hepsini unutacaksin .sanki hiç o acilari sen yasamamissin gibi mutlu olacaksın.

Kızlar aynen afilim in dediği gibi oluyor.insallah bir gün hepinizin bu acısı dinecek yarası iyileşecek.Allahim hepimizin yüzünu guldursun

Yok cnm kullanmıyorum. Folik asit , ecopirin, progestan ve prednol kullanıyorum prednolu da gün aşırı 2 mg kullanıyorum salı günü tamamen bırakıcam inş. Sen kullanıyor musun ???
Yok canım bende kullanmıyorum ama midem kötü ekmek yiyince bastırıyor bişey önünde bebeğe faydası çok yoktur sanırım doktoruma sordum daha erken olduğunu söyledi.bende endişe ediyorum iyi beslenemiyorum diye.sudan bile tiksiniyorum

Ah canım sen ne uzun beklemişsin. Ama rabbim yarattıklarının neyi kaldırıp kaldıramayacağını bilmez mi? Ne mutlu sana ki isyan etmeden mutluluğa ulaştın.
Benim Ağustos’ta 2senem olacak uğraşalı. Evliliğimin 3. Senesi. Biz 2/3 sene istemiyorduk ama iyiki erkenden kalkışmışız bu işe diye düşünüyorum şimdi.
Er yada geç olacağını bilsem hiç sorun değil ama sadece inanıyorum o kadar. Bir de elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum. Büyük bütçeli şeylere kalkışamıyorum. Tatil planı dahi yapamıyorum. Tedavi masraflarını geçtim. 2. 3. Tüp bebekleri düşünüyorum. Ben biraz takıntılıyım galiba.

Cnm 12 haftaya kadar yediğin hiç birşeyin çocuğa faydası yokmuş. Doktor dedi. Hiç panik yapma. Dr bana dedi ki tüm gün aç kalsanda bebişin büyümeye devam eder. Onun için rahat ol. 12. Haftadan sonra senin yendiğin içtiğin bebek gelişimi için önemli oluyor. Zaten 12. Haftadan sonrada mide bulantın geçer inş. Rabbim çok güzel ayarlıyor herşeyi maşallahhhhh

Canım biz bilicsizdik canım ondan da bu kadar uzun sürdü belki tabi Allah'ım nasipte etmemis demekki diyorum.ama maşallah bak siz baya yol kat ettiniz sayıniz iyi hızınız çok az da olsa yine de hızlı olan düzgün spermler var .yani hızınız sıfır cikmiyor çok şükür ki.canim siz şimdi o karışımları alın kullanın sende inofolic e başladın devam et.yumurta takibi yap ve günlerde iki kez yapmayı deneyin canım.preseed jelide kullan.Allah buyuk Rabbim kapılarını açacaktır.belkide tüp bebekle çocuk sahibi olmak sana nasiptir.bunuda bilemeyiz.sen planladığın gibi iki üç ay böyle dene olmadı Ekim'de tüp bebek yaparsınız, ve insllah tutar.hrp dualarimdasiniz, aklımdasın

Canııımm bu aralar tayinimiz çıktı onun telaşı var ama kafamda devamlı hasar tüp bebek yazın bu işler olur mu ne bileyim bir sürü soru işareti vardı kaç gündür giremiyorum düzgün. Bugün güya test vermeye geldik sabahtan gelin dediler. Testi verdikten sonra arıyorlar bayram süresince beklerse hasar yüksek çıkar diye. Sinir oldum il dışından geldik bu ne şimdi diye. Ama yapacak bir şey yoK. 15 haziran demişti Kaan hoca kaldı 25 ine falan daha önce tekrar gelemeyiz. Off ya

İnşallah canım inşallah herşey çok güzel olur bizler için. Ben işimi Allah’a bıraktım ona sığınıyorum. Hiç gebelik gerçekleşmedi açıkcası normal yolla gerçekleşme olasılığının çok ama çok düşük olduğunu düşünüyorum. inşallah allahım ol der ve olur.
Ben her zaman ki gibi elimden gelen herşeyi yapacağım.

Hayırlı olsun canım.
Test içinde üzülme sonuçta tedavidesin umarım güzel sonuç alırsınız. Tüp bebeğe hemen geçmeyi mi düşünüyorsun?

Hayırlı olsun canım.
Test içinde üzülme sonuçta tedavidesin umarım güzel sonuç alırsınız. Tüp bebeğe hemen geçmeyi mi düşünüyorsun?
Ne bileyim canım sıkıldı bu hasar tedavisi çok zorlu oldu. Hep bir şeyler engel oluyor ama vardır bi hayır diyorum. Ya eşim istiyor ben de kararsızım aslında. Sadece şey yazın olmasa sömestr e bırakmam gerekebilir. Öğretmenim okul varken bu tedavi zorlayabilir onu düşünüyorum. Ne bileyim mervem ya kafam karışık. Yaş da gidiyor 29 30 diye. Bi diyorum hasar düşerse B Beyza_2018 in kullandıklarını mı kullansam. Bu ay benim adetim de bi değişik oldu kahverengi ile başladı ve biterken 6. Günden biterken 8 e uzadı ama o arada sadece kahverengi böyle akıntı gibi geldi. İnofolic kullanıyorum o mu etkiliyor ki ?

Biliyor musun ben de böyle hissediyorum o hareketsiz %70 kıpırdamıyo.hasar sonucunu öğrenince çakşır a öı başlasam.

Mustafa başaran da çok iyi tam 30-40 dk ultrasonda bakıyor bide bu ayrıntılı ultrason değil diyor her hastası ile en az yarım saat ilgileniyor ben daha önce medıcana da iken de gitmiştim beğenmiştim bilgili ama aynı zamanda EGO’su yüksek bir doktor ben beğeniyorum çok dobra bir adam neyse söylüyor neler olur neler olmaz nelere dikkat edilmeli o topiği bilmiyordum ben aylardır raporlu olduğum için çarşıya çıkmadım önümüzdeki aydan itibaren yavaş yavaş başlarım alışverişe senin az kalmış Rabbim kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatle gelsin inş bebiş

Biliyor musun ben de böyle hissediyorum o hareketsiz %70 kıpırdamıyo.hasar sonucunu öğrenince çakşır a öı başlasam.
Benim yaşımda 27 oldu şaka maka...
Hasar düşerse tekrar yükselme olasılığı nedir bilmiyorum açıkcası ama isterim en az 3 ay bitkisel kürlerde deneyin.. biz bitkisele geçiyoruz artık. Oda fayda etmezse hiçbirşey fayda etmez diye düşünüyorum. Varikoseli rafa kaldırdım. Onu beklemek istemiyorum tüp bebek cazip geliyor. Sen Canını sıkma sizde haraketsiz 70 bizde 95 arada çok fark var. İnsanlar 40 milyon spermle hamile kalıyor ha 40 milyonun %50si ileri haraket ha da 100 milyonun %20si ileri haraket fark eden birşey yok. Sen umutlu ol. Keşke bizimde azalsa haraketsizlik.

Kahverengiyle başlayıp kahverengiyle bitmesi problem değilmiş ben baya bir araştırmıştım benimde öyle oluyor ama basende biraz kahverengi akıntı sonrası kırmızıya dönüyor bitişte de geliyor. Eskiler geliyormuş. Olması da normalmiş. Bende gelir hep.

Yaa ben göğüs agrim olunca adet olucam sanıyordum ondan umudum yoktu

Öyle mi dersin.. aslında benim de bi tarafım öyle diyor..keşke o hiç kıpırdamayalar bi hareketlense. Dediğin doğru ileri ve yavaş toplam %16 17 mi neydi son testte.. tüp bebek bana da cazip geliyor işte kafamda deli sorular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…