- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Zeynep balık yağı kullanıyor musunAslında çok yiyorum tabak tabak ama hamur işi, ekmek, şeker tüketmiyorum kilo almıyorum aksine veriyorum yada aynı kalıyorum. Dikkat ederim inş cnm
Öyle düşünme canım imtihan sadece Birgün elbet olacak kaç yıldır bekliyorsun canım sen hatırlayamadım ama ben evleneli 6yil oldu 4senedir bunun mücadelesini veriyorum kayiplarim var.olmayinca olmuyor insallah Rabbim şimdi nasip edecek diye dua ediyorum.ama inan hamile kaldığında o sıkıntıların hepsini unutacaksin .sanki hiç o acilari sen yasamamissin gibi mutlu olacaksın.Panel diye geçiyor sanırım. Biz isimlerini söyleyerek istemiştik. Ros yüksek çıkmıştı. Şuan ne durumda bilmiyorum.
O uyuşmazlık bizde de var o zaman. Eşime hep doktorları ben büyük uğraşlarla buldum ve hepsine gittik gel gör ki hiç biri şifa olmadı. Hiç biri beni tatmin etmedi. Sanki yolumdan sapıyorum onlara ulaşıyorum onlarda beni olumsuz sözleriyle tekrar eski yoluma sokuyorlar. Anlamadım gitti. Sanki bir yere çıkmam gerekiyor da ben hep yolumu değiştiriyorum gibi... bu işin sonunda ne var bilmiyorum. Bu kadar olumsuzluklar beni bir yere çıkarıyor onu bekliyorum.
Eşim tüp bebek merkezi bakıyor. Bana diyor ki İstanbul’un en iyi merkezleri buralarmış falan... benim gönlümde nedense emsey var dedim oda kararı bana bırakıyor sen nerede mutlu güvende ve huzurlu olacaksan orası olsun diyor fakat dedim ki bütün kararları sürekli ben verdim sürekli doktorları tedavi yöntemlerini ben seçtim ama hiç sonuç alamadım. Şimdi de korkuyorum biryer seçmeye yine başarısız olacağım diye. Sanki bende birşey var elimi attığımı kurutuyorum.
Kızlar aynen afilim in dediği gibi oluyor.insallah bir gün hepinizin bu acısı dinecek yarası iyileşecek.Allahim hepimizin yüzünu guldursunHic geçmeyecek gibi oluyor bir kuyuya dusmussun de ne isik var ne tirmanacak merdiven var gibi hissediyorsun. Ama Allah o mucizeyi karnina koydugu zaman tum dertlerin uçup gidiyor .Ben mi cekmisim bu acilari diyorsun .Sanki hemen hamile kalmissin gibi hafifliyorsun .Icinde kelebekler ucuyor .
Bize kargoladılar cnm 3 gün içinde elimizde oldu. İnş sizinde olur. İnş vesile olurZeynep ben bayram sonrası istanbuldaki senin dediğin yerle iletişime geçicem seminerde ararım hemen kargolar sanırım
Yok cnm kullanmıyorum. Folik asit , ecopirin, progestan ve prednol kullanıyorum prednolu da gün aşırı 2 mg kullanıyorum salı günü tamamen bırakıcam inş. Sen kullanıyor musun ???Zeynep balık yağı kullanıyor musun
Yok canım bende kullanmıyorum ama midem kötü ekmek yiyince bastırıyor bişey önünde bebeğe faydası çok yoktur sanırım doktoruma sordum daha erken olduğunu söyledi.bende endişe ediyorum iyi beslenemiyorum diye.sudan bile tiksiniyorumYok cnm kullanmıyorum. Folik asit , ecopirin, progestan ve prednol kullanıyorum prednolu da gün aşırı 2 mg kullanıyorum salı günü tamamen bırakıcam inş. Sen kullanıyor musun ???
Ah canım sen ne uzun beklemişsin. Ama rabbim yarattıklarının neyi kaldırıp kaldıramayacağını bilmez mi? Ne mutlu sana ki isyan etmeden mutluluğa ulaştın.Öyle düşünme canım imtihan sadece Birgün elbet olacak kaç yıldır bekliyorsun canım sen hatırlayamadım ama ben evleneli 6yil oldu 4senedir bunun mücadelesini veriyorum kayiplarim var.olmayinca olmuyor insallah Rabbim şimdi nasip edecek diye dua ediyorum.ama inan hamile kaldığında o sıkıntıların hepsini unutacaksin .sanki hiç o acilari sen yasamamissin gibi mutlu olacaksın.
Yok canım bende kullanmıyorum ama midem kötü ekmek yiyince bastırıyor bişey önünde bebeğe faydası çok yoktur sanırım doktoruma sordum daha erken olduğunu söyledi.bende endişe ediyorum iyi beslenemiyorum diye.sudan bile tiksiniyorum
Canım biz bilicsizdik canım ondan da bu kadar uzun sürdü belki tabi Allah'ım nasipte etmemis demekki diyorum.ama maşallah bak siz baya yol kat ettiniz sayıniz iyi hızınız çok az da olsa yine de hızlı olan düzgün spermler var .yani hızınız sıfır cikmiyor çok şükür ki.canim siz şimdi o karışımları alın kullanın sende inofolic e başladın devam et.yumurta takibi yap ve günlerde iki kez yapmayı deneyin canım.preseed jelide kullan.Allah buyuk Rabbim kapılarını açacaktır.belkide tüp bebekle çocuk sahibi olmak sana nasiptir.bunuda bilemeyiz.sen planladığın gibi iki üç ay böyle dene olmadı Ekim'de tüp bebek yaparsınız, ve insllah tutar.hrp dualarimdasiniz, aklımdasınAh canım sen ne uzun beklemişsin. Ama rabbim yarattıklarının neyi kaldırıp kaldıramayacağını bilmez mi? Ne mutlu sana ki isyan etmeden mutluluğa ulaştın.
Benim Ağustos’ta 2senem olacak uğraşalı. Evliliğimin 3. Senesi. Biz 2/3 sene istemiyorduk ama iyiki erkenden kalkışmışız bu işe diye düşünüyorum şimdi.
Er yada geç olacağını bilsem hiç sorun değil ama sadece inanıyorum o kadar. Bir de elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum. Büyük bütçeli şeylere kalkışamıyorum. Tatil planı dahi yapamıyorum. Tedavi masraflarını geçtim. 2. 3. Tüp bebekleri düşünüyorum. Ben biraz takıntılıyım galiba.
Canııımm bu aralar tayinimiz çıktı onun telaşı var ama kafamda devamlı hasar tüp bebek yazın bu işler olur mu ne bileyim bir sürü soru işareti vardı kaç gündür giremiyorum düzgün. Bugün güya test vermeye geldik sabahtan gelin dediler. Testi verdikten sonra arıyorlar bayram süresince beklerse hasar yüksek çıkar diye. Sinir oldum il dışından geldik bu ne şimdi diye. Ama yapacak bir şey yoK. 15 haziran demişti Kaan hoca kaldı 25 ine falan daha önce tekrar gelemeyiz. Off ya@Erva_umut @rvydmrt kızlar iyi misiniz?
L Longway2015 canım hasara ne zaman baktıracaksınız? İnşallah herşey yoluna giriyordur.
@ayllllliiiin35 aylincim aynı temenniler senin içinde geçerli. Doktora gittiniz mi? Şuan hangi aşamadasınız?
İnşallah canım inşallah herşey çok güzel olur bizler için. Ben işimi Allah’a bıraktım ona sığınıyorum. Hiç gebelik gerçekleşmedi açıkcası normal yolla gerçekleşme olasılığının çok ama çok düşük olduğunu düşünüyorum. inşallah allahım ol der ve olur.Canım biz bilicsizdik canım ondan da bu kadar uzun sürdü belki tabi Allah'ım nasipte etmemis demekki diyorum.ama maşallah bak siz baya yol kat ettiniz sayıniz iyi hızınız çok az da olsa yine de hızlı olan düzgün spermler var .yani hızınız sıfır cikmiyor çok şükür ki.canim siz şimdi o karışımları alın kullanın sende inofolic e başladın devam et.yumurta takibi yap ve günlerde iki kez yapmayı deneyin canım.preseed jelide kullan.Allah buyuk Rabbim kapılarını açacaktır.belkide tüp bebekle çocuk sahibi olmak sana nasiptir.bunuda bilemeyiz.sen planladığın gibi iki üç ay böyle dene olmadı Ekim'de tüp bebek yaparsınız, ve insllah tutar.hrp dualarimdasiniz, aklımdasın
Hayırlı olsun canım.Canııımm bu aralar tayinimiz çıktı onun telaşı var ama kafamda devamlı hasar tüp bebek yazın bu işler olur mu ne bileyim bir sürü soru işareti vardı kaç gündür giremiyorum düzgün. Bugün güya test vermeye geldik sabahtan gelin dediler. Testi verdikten sonra arıyorlar bayram süresince beklerse hasar yüksek çıkar diye. Sinir oldum il dışından geldik bu ne şimdi diye. Ama yapacak bir şey yoK. 15 haziran demişti Kaan hoca kaldı 25 ine falan daha önce tekrar gelemeyiz. Off ya
Ne bileyim canım sıkıldı bu hasar tedavisi çok zorlu oldu. Hep bir şeyler engel oluyor ama vardır bi hayır diyorum. Ya eşim istiyor ben de kararsızım aslında. Sadece şey yazın olmasa sömestr e bırakmam gerekebilir. Öğretmenim okul varken bu tedavi zorlayabilir onu düşünüyorum. Ne bileyim mervem ya kafam karışık. Yaş da gidiyor 29 30 diye. Bi diyorum hasar düşerse B Beyza_2018 in kullandıklarını mı kullansam. Bu ay benim adetim de bi değişik oldu kahverengi ile başladı ve biterken 6. Günden biterken 8 e uzadı ama o arada sadece kahverengi böyle akıntı gibi geldi. İnofolic kullanıyorum o mu etkiliyor ki ?Hayırlı olsun canım.
Test içinde üzülme sonuçta tedavidesin umarım güzel sonuç alırsınız. Tüp bebeğe hemen geçmeyi mi düşünüyorsun?
Biliyor musun ben de böyle hissediyorum o hareketsiz %70 kıpırdamıyo.hasar sonucunu öğrenince çakşır a öı başlasam.İnşallah canım inşallah herşey çok güzel olur bizler için. Ben işimi Allah’a bıraktım ona sığınıyorum. Hiç gebelik gerçekleşmedi açıkcası normal yolla gerçekleşme olasılığının çok ama çok düşük olduğunu düşünüyorum. inşallah allahım ol der ve olur.
Ben her zaman ki gibi elimden gelen herşeyi yapacağım.
Mustafa başaran da çok iyi tam 30-40 dk ultrasonda bakıyor bide bu ayrıntılı ultrason değil diyor her hastası ile en az yarım saat ilgileniyor ben daha önce medıcana da iken de gitmiştim beğenmiştim bilgili ama aynı zamanda EGO’su yüksek bir doktor ben beğeniyorum çok dobra bir adam neyse söylüyor neler olur neler olmaz nelere dikkat edilmeli o topiği bilmiyordum ben aylardır raporlu olduğum için çarşıya çıkmadım önümüzdeki aydan itibaren yavaş yavaş başlarım alışverişe senin az kalmış Rabbim kolay Doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatle gelsin inş bebişYaa prenses saglikla gelsin .Bebek urunleri topigime bekliyorum .Hem alacaklarin icin fikir olur hem sen de aldiklarini paylaşırsın. Dogum cantasi listemi bile paylastim
Mustafa Basaran i bilmem de.Ahmet Basaran a gitmistim ayrintili usg icin harika bir doktor cok takdir etmiştim.
Benim yaşımda 27 oldu şaka maka...Biliyor musun ben de böyle hissediyorum o hareketsiz %70 kıpırdamıyo.hasar sonucunu öğrenince çakşır a öı başlasam.
Kahverengiyle başlayıp kahverengiyle bitmesi problem değilmiş ben baya bir araştırmıştım benimde öyle oluyor ama basende biraz kahverengi akıntı sonrası kırmızıya dönüyor bitişte de geliyor. Eskiler geliyormuş. Olması da normalmiş. Bende gelir hep.Ne bileyim canım sıkıldı bu hasar tedavisi çok zorlu oldu. Hep bir şeyler engel oluyor ama vardır bi hayır diyorum. Ya eşim istiyor ben de kararsızım aslında. Sadece şey yazın olmasa sömestr e bırakmam gerekebilir. Öğretmenim okul varken bu tedavi zorlayabilir onu düşünüyorum. Ne bileyim mervem ya kafam karışık. Yaş da gidiyor 29 30 diye. Bi diyorum hasar düşerse B Beyza_2018 in kullandıklarını mı kullansam. Bu ay benim adetim de bi değişik oldu kahverengi ile başladı ve biterken 6. Günden biterken 8 e uzadı ama o arada sadece kahverengi böyle akıntı gibi geldi. İnofolic kullanıyorum o mu etkiliyor ki ?
Yaa ben göğüs agrim olunca adet olucam sanıyordum ondan umudum yoktuCnm hele gebe kal o zaman göğüs ağrısını görürsün :) ben bazen diyorum ki göğüs bölgeme Demir’den tel kaptırayım ki hiç birşey değmesin :) gece uyurken kazara elim değince bile ağrıdan uyanıyorum. Haaaaa bide büyümesi de cabası. 80 beden kullanırken geçen 85 beden aldım keşke 90 beden alsaydım diye düşündüm şiştikçe şişiyor :)))
İnşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülsün insallah :)Az kalmış canım. Hadi inşallah senden gelir iyi haberler. Mübarek günde dualarımız seninle
Öyle mi dersin.. aslında benim de bi tarafım öyle diyor..keşke o hiç kıpırdamayalar bi hareketlense. Dediğin doğru ileri ve yavaş toplam %16 17 mi neydi son testte.. tüp bebek bana da cazip geliyor işte kafamda deli sorular..Benim yaşımda 27 oldu şaka maka...
Hasar düşerse tekrar yükselme olasılığı nedir bilmiyorum açıkcası ama isterim en az 3 ay bitkisel kürlerde deneyin.. biz bitkisele geçiyoruz artık. Oda fayda etmezse hiçbirşey fayda etmez diye düşünüyorum. Varikoseli rafa kaldırdım. Onu beklemek istemiyorum tüp bebek cazip geliyor. Sen Canını sıkma sizde haraketsiz 70 bizde 95 arada çok fark var. İnsanlar 40 milyon spermle hamile kalıyor ha 40 milyonun %50si ileri haraket ha da 100 milyonun %20si ileri haraket fark eden birşey yok. Sen umutlu ol. Keşke bizimde azalsa haraketsizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?