- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Öyle oldu canım tabi arada kırmızıya döndü normal süresinde. Tamam o zaman teşekkür ederim canımKahverengiyle başlayıp kahverengiyle bitmesi problem değilmiş ben baya bir araştırmıştım benimde öyle oluyor ama basende biraz kahverengi akıntı sonrası kırmızıya dönüyor bitişte de geliyor. Eskiler geliyormuş. Olması da normalmiş. Bende gelir hep.
Olsunda nasıl olursa olsun canım. Normal tüp hiç fark etmez. Bizim de seçilmiş tüp bebişlerimiz belki ikizlerimiz olur inşallahhhhhhhh..Öyle mi dersin.. aslında benim de bi tarafım öyle diyor..keşke o hiç kıpırdamayalar bi hareketlense. Dediğin doğru ileri ve yavaş toplam %16 17 mi neydi son testte.. tüp bebek bana da cazip geliyor işte kafamda deli sorular..
Ay hiç sorma yaaa şimdi gördüm hıza bak maşallah.Alişan da baba oluyormuş. Biz beyazıtı bile baba yaparız sanırım.
O günü sabırla bekliyorum..Hic geçmeyecek gibi oluyor bir kuyuya dusmussun de ne isik var ne tirmanacak merdiven var gibi hissediyorsun. Ama Allah o mucizeyi karnina koydugu zaman tum dertlerin uçup gidiyor .Ben mi cekmisim bu acilari diyorsun .Sanki hemen hamile kalmissin gibi hafifliyorsun .Icinde kelebekler ucuyor .
Ee daha önce vermeden seselermiş ya keşke. Biz onca yollar gidiyoruz paralar döküyoruz emek harcıyoruz. 1 cümleyle ortada bırakıyorlar çok kızıyorum düşüncesiz olan herkese.Canııımm bu aralar tayinimiz çıktı onun telaşı var ama kafamda devamlı hasar tüp bebek yazın bu işler olur mu ne bileyim bir sürü soru işareti vardı kaç gündür giremiyorum düzgün. Bugün güya test vermeye geldik sabahtan gelin dediler. Testi verdikten sonra arıyorlar bayram süresince beklerse hasar yüksek çıkar diye. Sinir oldum il dışından geldik bu ne şimdi diye. Ama yapacak bir şey yoK. 15 haziran demişti Kaan hoca kaldı 25 ine falan daha önce tekrar gelemeyiz. Off ya
İlk ayda tutturmuşlar.Ay hiç sorma yaaa şimdi gördüm hıza bak maşallah.
Öyle tabii amin.İlk ayda tutturmuşlar.Allah daim etsin diyelim artık.
Ne desem ne yapsam boş. Ben diyecek bir şey bulamıyorum. Kaan hocanın dediği tarihte geçmiş oluyor biz verinceye kadar.. farkeder mi onu da bilmiyorum.. Temmuz 5 te yazın dedi test o zamana yetişecek mi bakalım. Güya yetiştiririm demişEe daha önce vermeden seselermiş ya keşke. Biz onca yollar gidiyoruz paralar döküyoruz emek harcıyoruz. 1 cümleyle ortada bırakıyorlar çok kızıyorum düşüncesiz olan herkese.
İnşallah yetiştirir canım kendi imtahanımız içinde insanlarla da imtihan oluyoruz.Ne desem ne yapsam boş. Ben diyecek bir şey bulamıyorum. Kaan hocanın dediği tarihte geçmiş oluyor biz verinceye kadar.. farkeder mi onu da bilmiyorum.. Temmuz 5 te yazın dedi test o zamana yetişecek mi bakalım. Güya yetiştiririm demiş
Normalde cok yogun ama ben hic savsakladigini ustun koru baktigini aceleye getirdigini hic gormedim. Cunku randevu saatine uyarsan her zaman duzgun muayene ediyor yani aceleye getirmiyor ayirmasi gereken zamani hep ayiriyor hastasina .. sakin agir basli tek tek, seviyorum bu yonunu .. hatta ben bazen eh hep ayni seyler hadi biz mesgul etmiyelim falan hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?