Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öyle oldu canım tabi arada kırmızıya döndü normal süresinde. Tamam o zaman teşekkür ederim canım

Olsunda nasıl olursa olsun canım. Normal tüp hiç fark etmez. Bizim de seçilmiş tüp bebişlerimiz belki ikizlerimiz olur inşallahhhhhhhh..

O günü sabırla bekliyorum..

Ee daha önce vermeden seselermiş ya keşke. Biz onca yollar gidiyoruz paralar döküyoruz emek harcıyoruz. 1 cümleyle ortada bırakıyorlar çok kızıyorum düşüncesiz olan herkese.

Güzel kalpli arkadaşlarım. Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile kalplerimizi de bayram yerine çevirsin inşallah. Bayramlarımız buruk ve hüzünlü olmasın. Gözlerimizin içine baktığında her anımızı bayrama tadında yaşatan bebeklerimiz olsun ama ne olursa olsun dünya ve ahiretimiz için hayırlı olan olsun.
Kalabalık ailelerimizle geçireceğimiz nice güzel bayramlarımız olsun inşallah.
Gözümüzle kalplerimizin dili olsa da konuşsa. Bizi bizlerden başka kimse böyle güzel anlayamaz canlarım...

Ee daha önce vermeden seselermiş ya keşke. Biz onca yollar gidiyoruz paralar döküyoruz emek harcıyoruz. 1 cümleyle ortada bırakıyorlar çok kızıyorum düşüncesiz olan herkese.
Ne desem ne yapsam boş. Ben diyecek bir şey bulamıyorum. Kaan hocanın dediği tarihte geçmiş oluyor biz verinceye kadar.. farkeder mi onu da bilmiyorum.. Temmuz 5 te yazın dedi test o zamana yetişecek mi bakalım. Güya yetiştiririm demiş

Güzel arkadaşlarım tanımadığım görmediğim güzel insanlar kader yoldaşlarım. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Kurban bayramına bekleyen arkadaşlarımla beraber hamiş girelim inşallah hepinizi çok seviyorum nice bayramlarda kuzularımızla olalım inşallah.. Hepinizi ayrı ayrı yanaklarınızdan öpüyorum.

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlarım seneye ramazan da kucagımızda hepimiz bayramımızı tebrik ederiz inşallah Rabbim en kısa zamanda kavustursun hamile olanları;hasretle bekleyen arkadaşlarımı

İnşallah yetiştirir canım kendi imtahanımız içinde insanlarla da imtihan oluyoruz.

P Perican01 bir görünüp bir kayboluyorsun diyecektim. :) bir de Nesrin hanımın yoğunluğu nasıl?
Normalde cok yogun ama ben hic savsakladigini ustun koru baktigini aceleye getirdigini hic gormedim. Cunku randevu saatine uyarsan her zaman duzgun muayene ediyor yani aceleye getirmiyor ayirmasi gereken zamani hep ayiriyor hastasina .. sakin agir basli tek tek, seviyorum bu yonunu .. hatta ben bazen eh hep ayni seyler hadi biz mesgul etmiyelim falan hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…