- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Üzülme canım. Yetişmezse eğer o tarihte Kaan hocaya yetişmedi sonuçlar 3/4 gün sonrası için bize tekrar tarih verir misiniz? Sonuçları yazalım dersin. Yeterki hasar düşmüş olsun gerisi önemli değil.Ne desem ne yapsam boş. Ben diyecek bir şey bulamıyorum. Kaan hocanın dediği tarihte geçmiş oluyor biz verinceye kadar.. farkeder mi onu da bilmiyorum.. Temmuz 5 te yazın dedi test o zamana yetişecek mi bakalım. Güya yetiştiririm demiş
Sanırım bende tedavime onda başlayacağım. Belki çok çok ünlü doktor ve hastane değil ama ben şehir dışından o hastaneye detaylı tetkikler yaptırılması için gönderilen hastalar biliyorum. Bir de biyologlarını araştırdım. Baya deneyimleri var belki bir memorial kadar değil ama bilmiyorum. Gönlüm oradan yana nedense... birde çok hastalarla karşı karşıya gelmek üzücü şeylerle karşılaşmakta istemiyorum. Emsey de bu oran belki daha düşüktür. Sadece tüp bebek hastanesi değil bu yönden de strese girmem diye düşündüm. Bilmiyorum kafam çok karışık. Durmadan karar vermek zorunda kalıyorum.Normalde cok yogun ama ben hic savsakladigini ustun koru baktigini aceleye getirdigini hic gormedim. Cunku randevu saatine uyarsan her zaman duzgun muayene ediyor yani aceleye getirmiyor ayirmasi gereken zamani hep ayiriyor hastasina .. sakin agir basli tek tek, seviyorum onu
Sen sureci tamamla eger kararin kesin tup bebek olacaksa tum ayrintilari tek tek paylasir konusuruz cnm her zaman yanindayim bunu unutma ...Sanırım bende tedavime onda başlayacağım. Belki çok çok ünlü doktor ve hastane değil ama ben şehir dışından o hastaneye detaylı tetkikler yaptırılması için gönderilen hastalar biliyorum. Bir de biyologlarını araştırdım. Baya deneyimleri var belki bir memorial kadar değil ama bilmiyorum. Gönlüm oradan yana nedense... birde çok hastalarla karşı karşıya gelmek üzücü şeylerle karşılaşmakta istemiyorum. Emsey de bu oran belki daha düşüktür. Sadece tüp bebek hastanesi değil bu yönden de strese girmem diye düşündüm. Bilmiyorum kafam çok karışık. Durmadan karar vermek zorunda kalıyorum.
Tamam ablacım allah razı olsun. Şuan sadece sperm ve yumurta kalitelerini yükseltmeye odaklıyım. Doktorların önerdiği yaşam tarzı ve vitaminleri sen ve diğer arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.Sen sureci tamamla eger kararin kesin tup bebek olacaksa tum ayrintilari tek tek paylasir konusuruz cnm her zaman yanindayim bunu unutma ...
Ben disardan olan hic bir takviyeyi kullanmadim cnm (Sadece arisutu polen tableti 15 gun) hergun ispanak yedim hergun mutlaka b bardak nar suyu skıp icdim transferden sonra hergun havuc suyuna gecdim. Hic yemezdim hergun mutlaka peynir yumurta guzel yenilebilir domates, c vitamini acisindan 3 4 yesil koy biberi, her gun b ara ogunde bi kupa gunluk sut .. belki transfer donemi v ilk uc ayda 14 15 kilo aldim kendime bakmakdan ama sonra durdu zaten sporada basladim yuruyorum hamile platesi vs .. kilo alimini problem yapma v cok iyi beslen ( hergun badem ceviz kayisi ve ev yogurduda yedim)Tamam ablacım allah razı olsun. Şuan sadece sperm ve yumurta kalitelerini yükseltmeye odaklıyım. Doktorların önerdiği yaşam tarzı ve vitaminleri sen ve diğer arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.
Aaa ilk üç ay ne kadar kilo almışsın ama yapacak birşey Yok sanırım. Doktorlar hamileliğe 3 ay önceden hazırlanın diyorlar o yüzden şimdiden başlayacağım. İnofolik arjinin teatrio antioksidan açısından bunlara başlamak istiyorum. Vitamin ölçümlerimi yaptırıp onları dengeleyeceğim. Ben kötü alışkanlığım kahve ve çikolata onu dengelemem gerek. Senin tavsiyelerine de uyacağım. Kahvaltı alışkanlığım Yok. Onu düzene sokmam lazım. Çok teşekkür ederim.Ben disardan olan hic bir takviyeyi kullanmadim cnm (Sadece arisutu polen tableti 15 gun) hergun ispanak yedim hergun mutlaka b bardak nar suyu skıp icdim transferden sonra hergun havuc suyuna gecdim. Hic yemezdim hergun mutlaka peynir yumurta guzel yenilebilir domates, c vitamini acisindan 3 4 yesil koy biberi, her gun b ara ogunde bi kupa gunluk sut .. belki transfer donemi v ilk uc ayda 14 15 kilo aldim kendime bakmakdan ama sonra durdu zaten sporada basladim yuruyorum hamile platesi vs .. kilo alimini problem yapma v cok iyi beslen ( hergun badem ceviz kayisi ve ev yogurduda yedim)
Aslinda uc ayda almadim bu tedaviye hazirlandigim surecden bugune kadar aldim tabi biranda sporu birakmanin e bide ilk uc ay istah artisinin etkisi cok oldu ama bebegim tutunsun saglikli olsunda diye .. mecburuz binevi. Ama 3 aydan sonra hersey serbest yuzme yuruyus plates vs .. bunlara yeniden basladim 1.5 ayda sadece 250 gram aldim ... bundan sonrasi kontrollu gider diye dusunuyorum (iyiki iyiki .. iyiki sigara icmiyorsun cok iyi)Aaa ilk üç ay ne kadar kilo almışsın ama yapacak birşey Yok sanırım. Doktorlar hamileliğe 3 ay önceden hazırlanın diyorlar o yüzden şimdiden başlayacağım. İnofolik arjinin teatrio antioksidan açısından bunlara başlamak istiyorum. Vitamin ölçümlerimi yaptırıp onları dengeleyeceğim. Ben kötü alışkanlığım kahve ve çikolata onu dengelemem gerek. Senin tavsiyelerine de uyacağım. Kahvaltı alışkanlığım Yok. Onu düzene sokmam lazım. Çok teşekkür ederim.
Çok şükür ne sigara ne Alkol kullanmıyorum. İlaç antibiyotik de kullanmıyorum. Kendimi de hazırlayacağım umarım herşey yolunda gider. Eşimde 1 senedir neredeyse takviye alıyor. Herşey yolunda gider inşallah. Ben bağışıklığı kuvvetli olanlarda tutmuyormuş ya ondan da korkuyorum. Ben kolay kolay hasta olmuyorum. En son ne zaman grip olduğumu dahi hatırlamıyorum bu sorun olur mu diye merak ediyorum. Bu aydan geçti önümüzdeki ay testleri yaptırmaya başlayacağım. Ön görüşmeye de gideceğim. Artık beklemek istemiyorum. Hiç birşey yapamaz olduk. Eşimle bugün konuştum da bebek işine kalkışmadan önce sürekli tatile giderdik. Ben hep kendimle ilgilenirdim. Bakımlar alışverişler. Farklı yerlerde yemekler yerdik. Bunun gibi bir çok şeyler ama şimdi hiçbirşey yapamıyoruz daha doğrusu yapmak istemiyoruz. Sürekli bebek konuşur olduk. Her günümüz bebiş diye geçiyor. Ömrümüzden bu güzel vakitler hiçbirşey anlamadan akıp gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Artık geçsin istiyorum.Aslinda uc ayda almadim bu tedaviye hazirlandigim surecden bugune kadar aldim tabi biranda sporu birakmanin e bide ilk uc ay istah artisinin etkisi cok oldu ama bebegim tutunsun saglikli olsunda diye .. mecburuz binevi. Ama 3 aydan sonra hersey serbest yuzme yuruyus plates vs .. bunlara yeniden basladim 1.5 ayda sadece 250 gram aldim ... bundan sonrasi kontrollu gider diye dusunuyorum (iyiki iyiki .. iyiki sigara icmiyorsun cok iyi)
Canım benim ya öyle oluyor sanki o olmadan bebek aklında iken tatile cıksam diyorsan cksan aklında,ailemi görsem rahatlarım diyorsn görüryorsn hala aklında oluyor ama kavuşunca herşey daha lezzetli gelecek senin içinde yakındır inşallah .Rabbim tıp ilmini ne kadar genişletti sende vakit kaybetme hemen bu tüp bebek ilmine giriş .İkizler yağsın basından.şu zamanlar yüzünde gülücükler olustursun hattına gelince inşallah sabah namazı seher vakti ediyorum bu duayı sana ve buradaki tüm arkadaşlaraÇok şükür ne sigara ne Alkol kullanmıyorum. İlaç antibiyotik de kullanmıyorum. Kendimi de hazırlayacağım umarım herşey yolunda gider. Eşimde 1 senedir neredeyse takviye alıyor. Herşey yolunda gider inşallah. Ben bağışıklığı kuvvetli olanlarda tutmuyormuş ya ondan da korkuyorum. Ben kolay kolay hasta olmuyorum. En son ne zaman grip olduğumu dahi hatırlamıyorum bu sorun olur mu diye merak ediyorum. Bu aydan geçti önümüzdeki ay testleri yaptırmaya başlayacağım. Ön görüşmeye de gideceğim. Artık beklemek istemiyorum. Hiç birşey yapamaz olduk. Eşimle bugün konuştum da bebek işine kalkışmadan önce sürekli tatile giderdik. Ben hep kendimle ilgilenirdim. Bakımlar alışverişler. Farklı yerlerde yemekler yerdik. Bunun gibi bir çok şeyler ama şimdi hiçbirşey yapamıyoruz daha doğrusu yapmak istemiyoruz. Sürekli bebek konuşur olduk. Her günümüz bebiş diye geçiyor. Ömrümüzden bu güzel vakitler hiçbirşey anlamadan akıp gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Artık geçsin istiyorum.
Çok şükür ne sigara ne Alkol kullanmıyorum. İlaç antibiyotik de kullanmıyorum. Kendimi de hazırlayacağım umarım herşey yolunda gider. Eşimde 1 senedir neredeyse takviye alıyor. Herşey yolunda gider inşallah. Ben bağışıklığı kuvvetli olanlarda tutmuyormuş ya ondan da korkuyorum. Ben kolay kolay hasta olmuyorum. En son ne zaman grip olduğumu dahi hatırlamıyorum bu sorun olur mu diye merak ediyorum. Bu aydan geçti önümüzdeki ay testleri yaptırmaya başlayacağım. Ön görüşmeye de gideceğim. Artık beklemek istemiyorum. Hiç birşey yapamaz olduk. Eşimle bugün konuştum da bebek işine kalkışmadan önce sürekli tatile giderdik. Ben hep kendimle ilgilenirdim. Bakımlar alışverişler. Farklı yerlerde yemekler yerdik. Bunun gibi bir çok şeyler ama şimdi hiçbirşey yapamıyoruz daha doğrusu yapmak istemiyoruz. Sürekli bebek konuşur olduk. Her günümüz bebiş diye geçiyor. Ömrümüzden bu güzel vakitler hiçbirşey anlamadan akıp gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Artık geçsin istiyorum.
Insallah cnm Insallah yakin gelecek planlariniza hep bebisi dahil edersiniz bundan sonra. Hayirlisiyla b tutsun, cinsiyeti belli olacak bi heycan b mutluluk .. evde yataginin yerini ayarlama, esyalarina yer acma, carsaf takimlari uyku setleri, alisverisi, hep onun uzerine konusma onun icin yemek, gelecekte onun uzerine planlar .. mesela esim diyorki bizim son yanliz tatilimiz ay seneye oğluşumuz olcak onuda yuzdurecegiz bicir bicir ona mayo alcaz babasi pipisini yesin :))) Rabbim en kisa zamanda sifa kimdeyse kimin elindeyse o vesile saglikla biran once sanada nasip etsin bu duyguyu ... ( bagisiklik sistemiyle ilgili ilk defa duydum bilgim yok)Çok şükür ne sigara ne Alkol kullanmıyorum. İlaç antibiyotik de kullanmıyorum. Kendimi de hazırlayacağım umarım herşey yolunda gider. Eşimde 1 senedir neredeyse takviye alıyor. Herşey yolunda gider inşallah. Ben bağışıklığı kuvvetli olanlarda tutmuyormuş ya ondan da korkuyorum. Ben kolay kolay hasta olmuyorum. En son ne zaman grip olduğumu dahi hatırlamıyorum bu sorun olur mu diye merak ediyorum. Bu aydan geçti önümüzdeki ay testleri yaptırmaya başlayacağım. Ön görüşmeye de gideceğim. Artık beklemek istemiyorum. Hiç birşey yapamaz olduk. Eşimle bugün konuştum da bebek işine kalkışmadan önce sürekli tatile giderdik. Ben hep kendimle ilgilenirdim. Bakımlar alışverişler. Farklı yerlerde yemekler yerdik. Bunun gibi bir çok şeyler ama şimdi hiçbirşey yapamıyoruz daha doğrusu yapmak istemiyoruz. Sürekli bebek konuşur olduk. Her günümüz bebiş diye geçiyor. Ömrümüzden bu güzel vakitler hiçbirşey anlamadan akıp gidiyor ve ben çok üzülüyorum. Artık geçsin istiyorum.
Üzülmemek elde değil ama demekki zamanı var canım sabretO kadar üzgünüm ki. Bu ay da kırmızılar geldi. Mahfoldum artik. Aglayip tepki bile veremiyorum. Böyle ot gibiyim.
Sağol canim cok sagol. Zamani gelsin istiyorun artik hayirlisi..Üzülmemek elde değil ama demekki zamanı var canım sabret
Hepimiz böyleyiz seni gerçekten iyi anlıyoruz. Sakin kalınmıyor bazen ama rabbime duadan başka çıkar yolu yokSağol canim cok sagol. Zamani gelsin istiyorun artik hayirlisi..
Öyle gercekten deHepimiz böyleyiz seni gerçekten iyi anlıyoruz. Sakin kalınmıyor bazen ama rabbime duadan başka çıkar yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?