- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Cnm anlayamadım tam olarak ne dedin ???Arkadaşlar bugün birşey okudum. Tüp bebekte kadının tüplerinin tıkanması gibi birşey miyom oluşumu riskleri var mı? Edinmiş olduğum bilgiler var olduğu doğrultusunda.
Miyom olusumunu asilamada duymustm yunurta gelistrci iğne falan dozu ayarlnamdiginda dogru sekilde cokca gelisen yumurtalar sonucunda olusyrms tupte topladiklari icin istenilen kadar ole bisey olacagini okumadm .yani ben miyomu bu sekilde anlamstm belki de yanls bilyrdm canimArkadaşlar bugün birşey okudum. Tüp bebekte kadının tüplerinin tıkanması gibi birşey miyom oluşumu riskleri var mı? Edinmiş olduğum bilgiler var olduğu doğrultusunda.
Al benden de okadar kirmizlar da geldi gelecek birde.inatla gelecegine inanamak icin uğrasyrm ama baska seylrde sansli oldugumi dusunrek avutyrm kendimimesela bir arkadasm var cok koly hatta istemdgi halde bebek sahibi oldu ama eşi biraz anlayisz davranislari kaba bilemyrm benm esim bu sorun ortada yokken bile yardimsever ilimli birydi smdi dha da artti guzel davranislri . Ne bileym olumlu yonlerden de bakmak istyrm .cok sukur o yuzdenGünaydın arkadaşlar. Valla şu faceyi inst mı kapatmak istiyorum. Herkesin mi çocuğu olur. Ağlamak istiyorum her bebek paylaşımını gördüğümde of of
Hmmm ben hiç duymadım böyle birşeyi cnm. İlk defa senden duydum. Kötü şeyleri düşünme, aklına getirme sakın.... bak ben ocak hamile gurubuna bile çok nadir giriyorum. Birinin bi problemi olduğunda bende de mi olacak diye panik yapıyordum. Girmiyorum.... çok araştırma tatlım bazen bazı konularda cahil olmak çok daha iyi. En azından tedirgin olmuyorsun. Kafan rahat oluyor.zeynepppppppp bazı kişilerin tüp bebek uygulamasından sonra tüpleri tıkanabiliyormuş. Miyom oluşabiliyormuş. Rabbim korusun ona sığınıyorum. Araştırma yapmak istemiyorum ama duramıyorum.
Bende bekliyorum bugün yarın kırmızıları. Bu arada Allah var eş yönünden bende şanslı oldugumu hissediyorum. Eminim cok güzel bir babaAl benden de okadar kirmizlar da geldi gelecek birde.inatla gelecegine inanamak icin uğrasyrm ama baska seylrde sansli oldugumi dusunrek avutyrm kendimimesela bir arkadasm var cok koly hatta istemdgi halde bebek sahibi oldu ama eşi biraz anlayisz davranislari kaba bilemyrm benm esim bu sorun ortada yokken bile yardimsever ilimli birydi smdi dha da artti guzel davranislri . Ne bileym olumlu yonlerden de bakmak istyrm .cok sukur o yuzden
3 kez tüp bebek yaptırdım hiç böyle birşey duymadım başıma da gelmedi.tüplerle tüp bebek ne alakası var ki.bende hiç miyim olmadı bugüne kadar.miyom tedavisizde olan birşeyzeynepppppppp bazı kişilerin tüp bebek uygulamasından sonra tüpleri tıkanabiliyormuş. Miyom oluşabiliyormuş. Rabbim korusun ona sığınıyorum. Araştırma yapmak istemiyorum ama duramıyorum.
Bende hiç duymamıştım. Araştırırken okudum. Hatta bir kadın miyomdan ameliyat da olmuş. Tüp bebek sonrası oluşmuş falan filan. Miyom da kist gibi adetle gitmiyor. Biraz korktum ama yapapabilinecek birşey Yok maalesef. En azından sık olan birşey değil galiba..3 kez tüp bebek yaptırdım hiç böyle birşey duymadım başıma da gelmedi.tüplerle tüp bebek ne alakası var ki.bende hiç miyim olmadı bugüne kadar.miyom tedavisizde olan birşey
Ben hiç duymadım ama tüpe başlayıp miyomu önceden olup tedavi olan çok okudum .Ben tedavi öncesi hep multivitamin folik asit.omega, koenzim arada D vitamini,arı sütü kapsülü kullandım cnm.Bize hep icsi uygulandı yani tek sperm alınıp yumurtaya bırakıldı ,benimde geçen aklıma geldi klasik tüpte milyonlarca spermi yumurta etrafına bırakıyorlar birtane sperm gidip döllüyor ,önceki yıllarda klasik tüp bebek uygulanıyordu ve bu kadar başarısızlık olmuyordu yurtdışında da diyelim 10 yumurta var bunun 5 ine icsi 5 ine klasik tüp bebek uygulaması yapılıyormuş klasiği daha çok tercih ediyorlarmış .bizim 3 başarısız deneme icsi ile belki düzgün sperm seçilemedi diye düşünüyorum birdaha denersem klasik tüpü deneyeceğim ,sende bir araştır derimBende hiç duymamıştım. Araştırırken okudum. Hatta bir kadın miyomdan ameliyat da olmuş. Tüp bebek sonrası oluşmuş falan filan. Miyom da kist gibi adetle gitmiyor. Biraz korktum ama yapapabilinecek birşey Yok maalesef. En azından sık olan birşey değil galiba..
Sana doktorların tedavi öncesi takviyeler verdi mi?
L arjinin baktım da miligramı düşük bulamadım.
CAnım benim. Bence sen denediğin merkezin azizlisine uğradın. Ben dediğini araştırdım. Onda da hasarlı olan spermin veya güçsüz spermlerin de dölleme şansı oluyormuş fakat seçilmiş sperm en iyi ve kalitelilerinden oldığu için başarısızlık şansı düşüyormuş. Bende seçilmiş istiyorum açıkcası.Ben hiç duymadım ama tüpe başlayıp miyomu önceden olup tedavi olan çok okudum .Ben tedavi öncesi hep multivitamin folik asit.omega, koenzim arada D vitamini,arı sütü kapsülü kullandım cnm.Bize hep icsi uygulandı yani tek sperm alınıp yumurtaya bırakıldı ,benimde geçen aklıma geldi klasik tüpte milyonlarca spermi yumurta etrafına bırakıyorlar birtane sperm gidip döllüyor ,önceki yıllarda klasik tüp bebek uygulanıyordu ve bu kadar başarısızlık olmuyordu yurtdışında da diyelim 10 yumurta var bunun 5 ine icsi 5 ine klasik tüp bebek uygulaması yapılıyormuş klasiği daha çok tercih ediyorlarmış .bizim 3 başarısız deneme icsi ile belki düzgün sperm seçilemedi diye düşünüyorum birdaha denersem klasik tüpü deneyeceğim ,sende bir araştır derim
Canim sen kendin icin mi ariyorsn ben bi tane multivitamn tarzi blyrm arjininde var icnde dusuk 0.25 mi ne kadinlr icn sanrm prowomen ismnde anlasilacgi uzre bi bak istrsnBende hiç duymamıştım. Araştırırken okudum. Hatta bir kadın miyomdan ameliyat da olmuş. Tüp bebek sonrası oluşmuş falan filan. Miyom da kist gibi adetle gitmiyor. Biraz korktum ama yapapabilinecek birşey Yok maalesef. En azından sık olan birşey değil galiba..
Sana doktorların tedavi öncesi takviyeler verdi mi?
L arjinin baktım da miligramı düşük bulamadım.
Evet kendim için arıyorum. Günlük 20mglık falan olsa çok iyi olur. Yada maksimum 50 mg.Canim sen kendin icin mi ariyorsn ben bi tane multivitamn tarzi blyrm arjininde var icnde dusuk 0.25 mi ne kadinlr icn sanrm prowomen ismnde anlasilacgi uzre bi bak istrsn
Kuzum benim allah sana bağışlasın bebişini. Sen moralini yüksek tut. Allah’ın izniyle birşey olmayacak.Kızlar sancım vardı doktora geldik. Bebeğimiz iyi ama kesenin yanında biraz kanama alanı oluşmuş . İğne yapacaklar. Ayağa kalkma dedi doktor. Moralim çok bozuk dua edin bize lütfen....
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle, ekstra kendini yoracak bişi yaptın mı?Kızlar sancım vardı doktora geldik. Bebeğimiz iyi ama kesenin yanında biraz kanama alanı oluşmuş . İğne yapacaklar. Ayağa kalkma dedi doktor. Moralim çok bozuk dua edin bize lütfen....
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle, ekstra kendini yoracak bişi yaptın mı?
Gebelikte ilişki tehlikeli mi? Bilmiyordum. Dikkat edin CAnım.Yok yapmadım ama 2 gün önce ilişki olmuştu muhtemelen bundan kaynaklı diye düşünüyorum.
Bi daha tövbe. Cnm ne olur dua et bize...Gebelikte ilişki tehlikeli mi? Bilmiyordum. Dikkat edin CAnım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?