Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet imsi istedik uygulamadılar ., icsi sayı düşüklüğünde 1 milyon altı falan olunca uygulanmaya başlamış sonradan herkese uygulanır oldu. Bende icside spermin yumurta içine enjekte edilirken baş kısmında problem olabildiğini okudum. Bilemiyorum artık .

zeynepppppppp bazı kişilerin tüp bebek uygulamasından sonra tüpleri tıkanabiliyormuş. Miyom oluşabiliyormuş. Rabbim korusun ona sığınıyorum. Araştırma yapmak istemiyorum ama duramıyorum.
Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Öncesinde bildiğim bir kistim yoktu hatta tedavi sürecinde ki kontrollerimde de kist var denmedi hiç. Ama gebelik sürecinde kist var dendi. Acaba kullandığım hormonlar mı oluşturdu şimdi bende de bir soru işareti oluştu.

Gecmis olsn canim
Korkma Allahin izniyle birsey olmaz ama dikkat et cok hareket etme bu surecte.
Hatta seminere gidiyorsundur rapor al yat sicakta ugrasma
Rapor aldım cnm. Uzanıyorum bol bol su iç ve uzan dedi. Yapmaya çalışıyorum. Sancım var biraz. Oda geçse rahatlarım inş. İğne yaptılar progestanı da 2 ye çıkardı doktor. İni şifa olur

Rapor aldım cnm. Uzanıyorum bol bol su iç ve uzan dedi. Yapmaya çalışıyorum. Sancım var biraz. Oda geçse rahatlarım inş. İğne yaptılar progestanı da 2 ye çıkardı doktor. İni şifa olur
Tedbirini almissin canim sen.
Rabbim korur insallah onu korkma.
Cok arkadasim boyle boyle dogurdu herkeste bir olmuyor maalesef. Kimi hoplar ziplar kucagindan cocugu inmez hamileligi rahat gecer, kimjsi de 9 ay yatarak gecirir

CAnım ben ımsı isteyeceğim. Spermi büyütüyorlar şekil bakımından en iyisini seçiyorlar ve başını inceliyorlar bu sayede bazı spermlerin baş kısmı baloncuk baloncuk oluyor buda hasar varlığına işaret ediyormuş. Imsı bu konuda ki olumsuzlukları ortadan kaldırıyormuş. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Oluyormuş maalesef. Kist adetten sonra gidiyormuş Yada Doğum kontrol hapı kullanılıyor diye okudum. Ondan korkma çözümü var çok şükür. Miyom olmasında.

Kızlar sancım vardı doktora geldik. Bebeğimiz iyi ama kesenin yanında biraz kanama alanı oluşmuş . İğne yapacaklar. Ayağa kalkma dedi doktor. Moralim çok bozuk dua edin bize lütfen....
Canım hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.9ay boyunca kanaması olup cocugunu kucağına alan arkadaşım var benim.bebek ve kese iyiyse kanamayı durduruyorlar.

Bizde istedikte keyifleri istememiş uygulamak ,

Canım hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.9ay boyunca kanaması olup cocugunu kucağına alan arkadaşım var benim.bebek ve kese iyiyse kanamayı durduruyorlar.
Beyza inş. Dua et bize lütfen çok korkuyorum ya birşey olursa diye. Bebeğimiz iyiydi kesemizde iyiydi çok şükür. Yarın kendi doktoruma gideceğim inşşşş.

Bizde istedikte keyifleri istememiş uygulamak ,
Evet maalesef orada büyük hata ve ihmalkarlık olduğu ortada. Örtbas etmek adına size uygun olanı seçtik falan dediler ama allah biliyor ve herkes yaptığının karşılığını bulacak er yada geç.

Beyza inş. Dua et bize lütfen çok korkuyorum ya birşey olursa diye. Bebeğimiz iyiydi kesemizde iyiydi çok şükür. Yarın kendi doktoruma gideceğim inşşşş.
Sen kan sulandırıcı da kullanıyorsun.oda sebep olmuştur.en ufak bir yorgunluktan dolayı.bol bol dinlen canım hiç yorma kendini Allah'ım yavrunu sana bağışlasın

Sen kan sulandırıcı da kullanıyorsun.oda sebep olmuştur.en ufak bir yorgunluktan dolayı.bol bol dinlen canım hiç yorma kendini Allah'ım yavrunu sana bağışlasın
O etki eder mi ???? Bilmiyordum karnım zaten yer yer mosmor olmuş. 9 ay böyle nasıl geçecek bilmiyorum Rabbim bize yardım etsin. Çok zor bu işler yaaaaaaa

Kizlar bi sey sorcam ben adetin 3. Gunu olan hormon testlerini yaptrcm da bu testler icin ögleden sonra gitsem olur mu yaparlar mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…