- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Evet imsi istedik uygulamadılar ., icsi sayı düşüklüğünde 1 milyon altı falan olunca uygulanmaya başlamış sonradan herkese uygulanır oldu. Bende icside spermin yumurta içine enjekte edilirken baş kısmında problem olabildiğini okudum. Bilemiyorum artık .CAnım benim. Bence sen denediğin merkezin azizlisine uğradın. Ben dediğini araştırdım. Onda da hasarlı olan spermin veya güçsüz spermlerin de dölleme şansı oluyormuş fakat seçilmiş sperm en iyi ve kalitelilerinden oldığu için başarısızlık şansı düşüyormuş. Bende seçilmiş istiyorum açıkcası.
Sanırım sen merkezle konuşmuştun ve onlar sana biz sizin için en uygun olanı yapıyoruz. Tarzında konuşmuşlardı ve istediğiniz bir uygulamayı yapmamışlardı. Yanlış mı hatırladım.
Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Öncesinde bildiğim bir kistim yoktu hatta tedavi sürecinde ki kontrollerimde de kist var denmedi hiç. Ama gebelik sürecinde kist var dendi. Acaba kullandığım hormonlar mı oluşturdu şimdi bende de bir soru işareti oluştu.zeynepppppppp bazı kişilerin tüp bebek uygulamasından sonra tüpleri tıkanabiliyormuş. Miyom oluşabiliyormuş. Rabbim korusun ona sığınıyorum. Araştırma yapmak istemiyorum ama duramıyorum.
Gecmis olsn canimBi daha tövbe. Cnm ne olur dua et bize...
Rapor aldım cnm. Uzanıyorum bol bol su iç ve uzan dedi. Yapmaya çalışıyorum. Sancım var biraz. Oda geçse rahatlarım inş. İğne yaptılar progestanı da 2 ye çıkardı doktor. İni şifa olurGecmis olsn canim
Korkma Allahin izniyle birsey olmaz ama dikkat et cok hareket etme bu surecte.
Hatta seminere gidiyorsundur rapor al yat sicakta ugrasma
Tedbirini almissin canim sen.Rapor aldım cnm. Uzanıyorum bol bol su iç ve uzan dedi. Yapmaya çalışıyorum. Sancım var biraz. Oda geçse rahatlarım inş. İğne yaptılar progestanı da 2 ye çıkardı doktor. İni şifa olur
CAnım ben ımsı isteyeceğim. Spermi büyütüyorlar şekil bakımından en iyisini seçiyorlar ve başını inceliyorlar bu sayede bazı spermlerin baş kısmı baloncuk baloncuk oluyor buda hasar varlığına işaret ediyormuş. Imsı bu konuda ki olumsuzlukları ortadan kaldırıyormuş. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Evet imsi istedik uygulamadılar ., icsi sayı düşüklüğünde 1 milyon altı falan olunca uygulanmaya başlamış sonradan herkese uygulanır oldu. Bende icside spermin yumurta içine enjekte edilirken baş kısmında problem olabildiğini okudum. Bilemiyorum artık .
Oluyormuş maalesef. Kist adetten sonra gidiyormuş Yada Doğum kontrol hapı kullanılıyor diye okudum. Ondan korkma çözümü var çok şükür. Miyom olmasında.Ben tüp bebek tedavisi gördüm. Öncesinde bildiğim bir kistim yoktu hatta tedavi sürecinde ki kontrollerimde de kist var denmedi hiç. Ama gebelik sürecinde kist var dendi. Acaba kullandığım hormonlar mı oluşturdu şimdi bende de bir soru işareti oluştu.
Canım hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.9ay boyunca kanaması olup cocugunu kucağına alan arkadaşım var benim.bebek ve kese iyiyse kanamayı durduruyorlar.Kızlar sancım vardı doktora geldik. Bebeğimiz iyi ama kesenin yanında biraz kanama alanı oluşmuş . İğne yapacaklar. Ayağa kalkma dedi doktor. Moralim çok bozuk dua edin bize lütfen....
Bizde istedikte keyifleri istememiş uygulamak ,CAnım ben ımsı isteyeceğim. Spermi büyütüyorlar şekil bakımından en iyisini seçiyorlar ve başını inceliyorlar bu sayede bazı spermlerin baş kısmı baloncuk baloncuk oluyor buda hasar varlığına işaret ediyormuş. Imsı bu konuda ki olumsuzlukları ortadan kaldırıyormuş. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Geçmiş olsun dikkat et kendineRapor aldım cnm. Uzanıyorum bol bol su iç ve uzan dedi. Yapmaya çalışıyorum. Sancım var biraz. Oda geçse rahatlarım inş. İğne yaptılar progestanı da 2 ye çıkardı doktor. İni şifa olur
Beyza inş. Dua et bize lütfen çok korkuyorum ya birşey olursa diye. Bebeğimiz iyiydi kesemizde iyiydi çok şükür. Yarın kendi doktoruma gideceğim inşşşş.Canım hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.9ay boyunca kanaması olup cocugunu kucağına alan arkadaşım var benim.bebek ve kese iyiyse kanamayı durduruyorlar.
Evet maalesef orada büyük hata ve ihmalkarlık olduğu ortada. Örtbas etmek adına size uygun olanı seçtik falan dediler ama allah biliyor ve herkes yaptığının karşılığını bulacak er yada geç.Bizde istedikte keyifleri istememiş uygulamak ,
karnına sür bebeğine sürekliRapor aldım cnm. Uzanıyorum bol bol su iç ve uzan dedi. Yapmaya çalışıyorum. Sancım var biraz. Oda geçse rahatlarım inş. İğne yaptılar progestanı da 2 ye çıkardı doktor. İni şifa olur
Sen kan sulandırıcı da kullanıyorsun.oda sebep olmuştur.en ufak bir yorgunluktan dolayı.bol bol dinlen canım hiç yorma kendini Allah'ım yavrunu sana bağışlasınBeyza inş. Dua et bize lütfen çok korkuyorum ya birşey olursa diye. Bebeğimiz iyiydi kesemizde iyiydi çok şükür. Yarın kendi doktoruma gideceğim inşşşş.
Ayetel kürsü okuyorum karnıma ellerimi sürüyorum inş Rabbim bize yardım eder.Canm cok geçmiş olsun dua oku
karnına sür bebeğine sürekli
O etki eder mi ???? Bilmiyordum karnım zaten yer yer mosmor olmuş. 9 ay böyle nasıl geçecek bilmiyorum Rabbim bize yardım etsin. Çok zor bu işler yaaaaaaaSen kan sulandırıcı da kullanıyorsun.oda sebep olmuştur.en ufak bir yorgunluktan dolayı.bol bol dinlen canım hiç yorma kendini Allah'ım yavrunu sana bağışlasın
Amin canım .hamile olmaklada iş bitmiyorO etki eder mi ???? Bilmiyordum karnım zaten yer yer mosmor olmuş. 9 ay böyle nasıl geçecek bilmiyorum Rabbim bize yardım etsin. Çok zor bu işler yaaaaaaa
Canim çok geçmiş olsun dikkat et Rabbimin izniyle hiç bişe olmazKızlar sancım vardı doktora geldik. Bebeğimiz iyi ama kesenin yanında biraz kanama alanı oluşmuş . İğne yapacaklar. Ayağa kalkma dedi doktor. Moralim çok bozuk dua edin bize lütfen....
Kizlar bi sey sorcam ben adetin 3. Gunu olan hormon testlerini yaptrcm da bu testler icin ögleden sonra gitsem olur mu yaparlar mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?