Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçen size attığım değerler bunlar bugün görüşmesi vardı doktor nasıl hamile kalamassınız doğal yolla gebelik çoktan olmalıydı demiş.bizim morfoloji sorunumuz var demiş eşim ona da progney m başka verecek ilaç Yok demiş ne yapmam gerek hiç anlammış değilim 4 başarısız tüp bebek 2aşılmama nie tutmuyorum o zaman ya

Eklentiler

• B1EB64D4-5E18-4DF5-B82C-96257155B7D7.webp
    B1EB64D4-5E18-4DF5-B82C-96257155B7D7.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
Geçen size attığım değerler bunlar bugün görüşmesi vardı doktor nasıl hamile kalamassınız doğal yolla gebelik çoktan olmalıydı demiş.bizim morfoloji sorunumuz var demiş eşim ona da progney m başka verecek ilaç Yok demiş ne yapmam gerek hiç anlammış değilim 4 başarısız tüp bebek 2aşılmama nie tutmuyorum o zaman ya
DNA hasarına baktırdınız mı?

Anladığım kadarıyla baş anomisi yüksek fakat ayrıntısı Yok baştaki hasar derecesi de önemli. Ayrıntılı morfolojiye bakan bir yer varsa baktırın isterseniz. Baştaki anomi de ayrıntılandırılsın.
Spermin başı için d vitamini çok önemli eşinde eksiklik varsa takviye alınılabilir. Pycnogenol antioksidandır zararı olmaz denemekte fayda var morfolojiye iyi geldiği araştırmalarla kanıtlanmış. Propolis bal polen kullanın. Bunları yapın gerisi de rabbimin izniyle inşallah. Tevekkül etmek lazım 4 tane negatifin nedenleri tabi araştırılmalı ama zamanı gelince olacağına İnan sen yinede vazgeçme.

İyiyim canım çok şükür.sen nasılsın :)
En son hcg pazar günü yaptırdım çok şükür iki kat artmış canım ama progesteron düşük biraz doktorum iğne verdi kullanıyorum onlarla artıyor çok şükür canm .
Cuma günü keseyi görürum inşallah
Insallah canim .Hayirli olsun
Kizlar 1573 cikmis degerim
İlk kez beklemeden gecirdim artacak mu diye. İnsallah bu kez devam eder. Progesteron 17 dusuk mu?
Biraz beklersen direk keseyi görürsün hayirli olsun insallah

Bizde aynı durumdayız değerlerimiz benziyor 1aşılama 3tüp negatif 4 yılda hiç gebelik oluşmadı,benim değerlerimde normal gebelik oluşmuyor.Martta tüp bebeğe başlıyoruz tekrar

Afilim92 Afilim92 Beth18 Beth18 Bestttt Bestttt R ruyagokk Selvi25 Selvi25 unuttuğum varsa bağışlayın. Maaşallah ne kadar çok umudumuz olmuş. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah bizlerde arkanızdan geliriz inşallah bebeklerimizi konuşacağımız zamanları da görürüz.
Bizler için dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sizlerin güzel haberleriyle umutlanıyoruz.

Afilim92 Afilim92 Beth18 Beth18 Bestttt Bestttt R ruyagokk Selvi25 Selvi25 unuttuğum varsa bağışlayın. Maaşallah ne kadar çok umudumuz olmuş. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah bizlerde arkanızdan geliriz inşallah bebeklerimizi konuşacağımız zamanları da görürüz.
Bizler için dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sizlerin güzel haberleriyle umutlanıyoruz.
Kuzum benim insallah darisi en hayirli zamanda sizlere olsun. İnan cok istiyorum. Allah hepimizin yuzunu guldursun.

İnş cnm inş. Eşimi yine teste yolladım dört gözle sonuçları bekliyoruz. Araştırmaya yolladım yine. Endokrin Dr dostşnex sperm sayısını düşürmez aksine çoğaltır demiş ve tüm ilaç vitamin herşeyi de kes demiş kullanma. Ne yapacağımızı şaşırdık.

Eki Görüntüle 2113665 Kızlar bakın bugün testi tekrarlattım araştır hastanesi tüp bebek bölümünde. Nasıl sizce ??? Sayımız biraz artmış. Hareketlimizde artıyor her ay maşallah. Bu gözler %98 hareketsizi görmüştü. Çok şükür bugünlerimize.
Maaşallah ameliyat işe yaramış. İnşallah böyle artışları bizde görürüz 93 haraketsizliği inşallah bizde düşürürüz.

Maaşallah ameliyat işe yaramış. İnşallah böyle artışları bizde görürüz 93 haraketsizliği inşallah bizde düşürürüz.

Amin cnm inş. Promen k bize çok iyi geldi. Cnm bu com vitex kullandık bu ay senin tavsiyenle 10.5 ml olan sperm sayımız 15.5 olmuş. Teşekkürler. Bu işlerde çok iyisin cnm valla. Taktir ediyorum seni.

Amin cnm inş. Promen k bize çok iyi geldi. Cnm bu com vitex kullandık bu ay senin tavsiyenle 10.5 ml olan sperm sayımız 15.5 olmuş. Teşekkürler. Bu işlerde çok iyisin cnm valla. Taktir ediyorum seni.
Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sana en yakın zamanda hikayeni az çok biliyorum. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın. Sen solgar bırakma eşinde takviyeleri bırakmasın isterseniz argımac kullanın günde 1 tane isterseniz vitex kullanın 1 tane Yada gün aşırı kendiniz ayarlayın ama tamamen vitaminleri bırakmayın. Dr neden böyle birşey dedi sebebini sorsaydınız nedeni sağlıkla alakalı Yada kullandığınız ilaçla etkileşimemi giriyor. O zaman bırakın. Nedeni önemli.
Bana da dua et olur mu bende biraz düzelme göreyim inşallah.

Bizde aynı durumdayız değerlerimiz benziyor 1aşılama 3tüp negatif 4 yılda hiç gebelik oluşmadı,benim değerlerimde normal gebelik oluşmuyor.Martta tüp bebeğe başlıyoruz tekrar
Koyamam sana yani seni en iyi ben anlarım biz de transfer yapacağız dondurulmuşlar la ama artık tüp bebek istemiyorum yeter rabbim verirsehayorlısı

Evet cnm yapıyırum bi geçen ay kaçırdn ondan önceki ay yapmıştım bu ayda yapıorm cnm bugün yarın yumurtlarm ileri hareketi artırmak için çakşır kökü suyu aldm eşim kullanıyor bakalım ileri hareket artsa inşallah
Canim bende aldım ovalosyan testi bu ay deneyeceğim bakalım nasıl sonuç verecek ilk defa yapacağım inşallah iyice stres yapmam
Birde arkadaşlar ben iki gebeligimde de sadece iki iliskiyle hamile kalmıştım acaba bu ay sadece o günler iki kez ilişki olsa yetermi

Koyamam sana yani seni en iyi ben anlarım biz de transfer yapacağız dondurulmuşlar la ama artık tüp bebek istemiyorum yeter rabbim verirsehayorlısı
Valla gün geçtikçe olmayacak herhalde diyorum, bu sayfada bizden kötü değerlerle normal gebe kalındı bizde kalırız diyorum ama zaman geçtikçe olmadığını gördükçe umudum kalmıyor.inşallah bu tedavi de gebe kalacağım inanıyorum

Back
X