- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi ama hala kararsızım bir tüp bebek merkezi hafta sonları çalışmaz mı canım uzaktan gidecekler için bu sıkıntı ben adetimi nasıl hafta içine ayarlıycam veya tedavi başladıktan sonra her gün ultrason gerekiyor cumartesi pazar kapalılarsa nasıl takip edilecekAnkarada hangi hastane acaba
Devlet olduğu için kapalı sanırım, bizde ankarada başladık gürgan klinikte bende adet olunca gideceğim o yüzden sordum nerede diyeKaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi ama hala kararsızım bir tüp bebek merkezi hafta sonları çalışmaz mı canım uzaktan gidecekler için bu sıkıntı ben adetimi nasıl hafta içine ayarlıycam veya tedavi başladıktan sonra her gün ultrason gerekiyor cumartesi pazar kapalılarsa nasıl takip edileceksinirlerim bozuldu resmen
Sizin raporlumu ne kadar tutuyo cnm?Devlet olduğu için kapalı sanırım, bizde ankarada başladık gürgan klinikte bende adet olunca gideceğim o yüzden sordum nerede diye
Ank damı kalıcaksınız yoksa mesafe yakınsa git gelmi yapıcaksınız yani ilçe de falansanız?Günaydın arkadaşlar tüp bebek tedavisine adetin 4. Günü başlanır mı?Bugün sabah namazına kalktığımda hafif lekelenmem oldu tarlusal kullanıyorum he iyi dedim adet oldum çok şükür bugün akşam gideriz Ankara'ya yarında ikinci günü olur tedaviye başlanır diye düşündüm ama şuan hiçbirşey yok adet olmamışım şimdi yarına adet olursam hafta sonuna denk gelicek ve pazartesi 4. Gün olucak![]()
Prenses hayali biraz zor gibi mesela Haziran Temmuz topiginde %90 erkek bu yil erkek patlamasi varmisYeni gün yeni umut.
Bebek sevesim geldi hadi Doğurunda azacık da olsa özlem gidereyimsizlerden prenses de bekliyorum bir prensimiz var prensesimiz eksik boşluğu doldurmak lazım.
![]()
Bana zaman sorunu varda ve maddi sıkıntı yoksa özel daha mantıklı gelio nedense.benim aklında özel ank tüp bebek merkezi ve başkent var tabi kaan hocanın tavsiye ettiği özel bi yer varsa orayıda araştırırım amaKaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi ama hala kararsızım bir tüp bebek merkezi hafta sonları çalışmaz mı canım uzaktan gidecekler için bu sıkıntı ben adetimi nasıl hafta içine ayarlıycam veya tedavi başladıktan sonra her gün ultrason gerekiyor cumartesi pazar kapalılarsa nasıl takip edileceksinirlerim bozuldu resmen
ya cok tatlisin ya sagolasin insallah saglikli olsunda insallah canim. Baska bir sey istemem. Allah isteyen herkese nasip etsin sanada en guzelinden nasip etsin insallah :)Söylediğim senin için geçerli değildi ama :) senden bir prens ve bir de prenses bekliyorum Allah’ın izniyle.![]()
Yok canim zaten rapor cikarmakla ugrasmiyorsun ki ben bosuna para vermeyin istiyorum. Gerekli evraklari evinden gelirken getirirsen ekstra zamana gerek yok yani oncesinde bisey yapmiyosun. Zaten transfere kadar rapor cikmis oluyor. Sen bir seyle ugrasmiyorsun hastahane hallediyor.Ben sanki rapor devlette çıkarılıyor sonra özelde kullanılıyor diye hatırladım kusura bakma. Biz yurtdışında olduğumuz için vaktimiz çok kısıtlı oluyor bende rapor çıkartmak istedin ama eşimin iznini sadece yumurta toplamada kullanabileceğiz
histeroskopi de yapildi canim toplamda dr. Muayene ucreti dahil 500 tl odedik. Ozel hastahane idi. Hemde taninmis koklu bi hastahaneSeninki rahim filmi olabilir canım tüplere sıvı veriliyor açık mı kapalı mı diye, onu bende çektirmiştim, histereskopi anestezisiz çekmiyorlar çünkü
ya sorma kim istemez ki. Allah nasil takdir ettiyse onu yasayacgiz canim. Insallah alnimda guzel gunler yazilidir. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 olduBestttt canım ne yaptın tekrar kan verecektin
Canım en son ne zaman kan testi yapmıştin.Kese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 olduyine ayni değer yine hüsran
Kese 4mm gorundu ama kan 1573 ten 2389 olduyine ayni değer yine hüsran
Hayırlı olsun canım Gürhan klinikte iyi diye okudum Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsinDevlet olduğu için kapalı sanırım, bizde ankarada başladık gürgan klinikte bende adet olunca gideceğim o yüzden sordum nerede diye
Ank damı kalıcaksınız yoksa mesafe yakınsa git gelmi yapıcaksınız yani ilçe de falansanız?
Mesafe yakın değil canım tedaviye başladıktan sonra orda kalırız ama uzun protokol uygularlarsa bir aylık ilaç verip sonraki adetinde gel derlerse eve döneriz.Ben özellere güvenemiyorum daha önce genartta denedik bana güven vermiyor açıkçası özellerden korkuyorum extra ücret çıkartırlar ticari yönünden bakıyorlar gibime geliyor ama devlet gerekli tedavileri uygular diyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorumBana zaman sorunu varda ve maddi sıkıntı yoksa özel daha mantıklı gelio nedense.benim aklında özel ank tüp bebek merkezi ve başkent var tabi kaan hocanın tavsiye ettiği özel bi yer varsa orayıda araştırırım ama
Yüzde 52 falan. Keşke baktırmasaydım. Kese de göründü 4mm. Ama öncekilerde de vardi gerciCanım en son ne zaman kan testi yapmıştin.
Yüzde 60 artış olması yeterli canım .inşallah hiç birşey olmaz canım skma canını
Keske ama hic inanmiyorumBence deBestttt canım karaları bağlama bak gör bişey olmayacak üzme kendini oda etkilenir
Bazi yerlerde diyor ama benim öncekiler de boyle oldu ondan umudum yokCnm keseden sonra mı bilmiyorum ama bi süre sonra beta 2 ye katlamıyormuş daha yavaş katlanıyormuş. Doktor demişti bi araştır istersen.... üzülme cnm olacağına İnan.
Kendime söz geçiremiyorum hasar dustu diye cok heveslenmistim sok oldum.Bestttt ya lütfen moralini bozma hemen stresten düşecek bebişin rabbimden herşey biliyorsun sen dua et Allah’a emanet et daha da korkma inşallah bu kez birşey olmayacak.
Tamam canim yapacagimBestttt canım karnına elini köy bol bol ayetel kürsü oku ve birşey olmayacagina inan.dualari inanarak yapatsan Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz kuzum
Canım sen hangi hastanede yaptırdın belki daha önce yazmışsındır ben göremedimya cok tatlisin ya sagolasin insallah saglikli olsunda insallah canim. Baska bir sey istemem. Allah isteyen herkese nasip etsin sanada en guzelinden nasip etsin insallah :)
Yok canim zaten rapor cikarmakla ugrasmiyorsun ki ben bosuna para vermeyin istiyorum. Gerekli evraklari evinden gelirken getirirsen ekstra zamana gerek yok yani oncesinde bisey yapmiyosun. Zaten transfere kadar rapor cikmis oluyor. Sen bir seyle ugrasmiyorsun hastahane hallediyor.
histeroskopi de yapildi canim toplamda dr. Muayene ucreti dahil 500 tl odedik. Ozel hastahane idi. Hemde taninmis koklu bi hastahane
ya sorma kim istemez ki. Allah nasil takdir ettiyse onu yasayacgiz canim. Insallah alnimda guzel gunler yazilidir. Allah isteyen herkese nasip etsin