Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ankarada hangi hastane acaba
Kaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi ama hala kararsızım bir tüp bebek merkezi hafta sonları çalışmaz mı canım uzaktan gidecekler için bu sıkıntı ben adetimi nasıl hafta içine ayarlıycam veya tedavi başladıktan sonra her gün ultrason gerekiyor cumartesi pazar kapalılarsa nasıl takip edilecek :kızgın: sinirlerim bozuldu resmen

Kaan hoca Ankara tıp fakültesini önerdi ama hala kararsızım bir tüp bebek merkezi hafta sonları çalışmaz mı canım uzaktan gidecekler için bu sıkıntı ben adetimi nasıl hafta içine ayarlıycam veya tedavi başladıktan sonra her gün ultrason gerekiyor cumartesi pazar kapalılarsa nasıl takip edilecek :kızgın: sinirlerim bozuldu resmen
Devlet olduğu için kapalı sanırım, bizde ankarada başladık gürgan klinikte bende adet olunca gideceğim o yüzden sordum nerede diye

Günaydın arkadaşlar tüp bebek tedavisine adetin 4. Günü başlanır mı?Bugün sabah namazına kalktığımda hafif lekelenmem oldu tarlusal kullanıyorum he iyi dedim adet oldum çok şükür bugün akşam gideriz Ankara'ya yarında ikinci günü olur tedaviye başlanır diye düşündüm ama şuan hiçbirşey yok adet olmamışım şimdi yarına adet olursam hafta sonuna denk gelicek ve pazartesi 4. Gün olucak :işsiz:
Ank damı kalıcaksınız yoksa mesafe yakınsa git gelmi yapıcaksınız yani ilçe de falansanız?

Yeni gün yeni umut.:anneadayı::KK200:
Bebek sevesim geldi hadi Doğurunda azacık da olsa özlem gidereyim :KK49: sizlerden prenses de bekliyorum bir prensimiz var prensesimiz eksik boşluğu doldurmak lazım. :KK15:
Prenses hayali biraz zor gibi mesela Haziran Temmuz topiginde %90 erkek bu yil erkek patlamasi varmis :KK49:

Bana zaman sorunu varda ve maddi sıkıntı yoksa özel daha mantıklı gelio nedense.benim aklında özel ank tüp bebek merkezi ve başkent var tabi kaan hocanın tavsiye ettiği özel bi yer varsa orayıda araştırırım ama

Söylediğim senin için geçerli değildi ama :) senden bir prens ve bir de prenses bekliyorum Allah’ın izniyle. :KK73:
ya cok tatlisin ya sagolasin insallah saglikli olsunda insallah canim. Baska bir sey istemem. Allah isteyen herkese nasip etsin sanada en guzelinden nasip etsin insallah :)

Ben sanki rapor devlette çıkarılıyor sonra özelde kullanılıyor diye hatırladım kusura bakma. Biz yurtdışında olduğumuz için vaktimiz çok kısıtlı oluyor bende rapor çıkartmak istedin ama eşimin iznini sadece yumurta toplamada kullanabileceğiz
Yok canim zaten rapor cikarmakla ugrasmiyorsun ki ben bosuna para vermeyin istiyorum. Gerekli evraklari evinden gelirken getirirsen ekstra zamana gerek yok yani oncesinde bisey yapmiyosun. Zaten transfere kadar rapor cikmis oluyor. Sen bir seyle ugrasmiyorsun hastahane hallediyor.
Seninki rahim filmi olabilir canım tüplere sıvı veriliyor açık mı kapalı mı diye, onu bende çektirmiştim, histereskopi anestezisiz çekmiyorlar çünkü
histeroskopi de yapildi canim toplamda dr. Muayene ucreti dahil 500 tl odedik. Ozel hastahane idi. Hemde taninmis koklu bi hastahane

Beth18 Beth18 canım senin biri kız biri erkek olsa ne iyi olur demi:KK39:
ya sorma kim istemez ki. Allah nasil takdir ettiyse onu yasayacgiz canim. Insallah alnimda guzel gunler yazilidir. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bestttt Bestttt ya lütfen moralini bozma hemen stresten düşecek bebişin rabbimden herşey biliyorsun sen dua et Allah’a emanet et daha da korkma inşallah bu kez birşey olmayacak.

Bestttt Bestttt canım karnına elini köy bol bol ayetel kürsü oku ve birşey olmayacagina inan.dualari inanarak yapatsan Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz kuzum

Devlet olduğu için kapalı sanırım, bizde ankarada başladık gürgan klinikte bende adet olunca gideceğim o yüzden sordum nerede diye
Hayırlı olsun canım Gürhan klinikte iyi diye okudum Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
Ank damı kalıcaksınız yoksa mesafe yakınsa git gelmi yapıcaksınız yani ilçe de falansanız?
Bana zaman sorunu varda ve maddi sıkıntı yoksa özel daha mantıklı gelio nedense.benim aklında özel ank tüp bebek merkezi ve başkent var tabi kaan hocanın tavsiye ettiği özel bi yer varsa orayıda araştırırım ama
Mesafe yakın değil canım tedaviye başladıktan sonra orda kalırız ama uzun protokol uygularlarsa bir aylık ilaç verip sonraki adetinde gel derlerse eve döneriz.Ben özellere güvenemiyorum daha önce genartta denedik bana güven vermiyor açıkçası özellerden korkuyorum extra ücret çıkartırlar ticari yönünden bakıyorlar gibime geliyor ama devlet gerekli tedavileri uygular diyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum

Canım en son ne zaman kan testi yapmıştin.
Yüzde 60 artış olması yeterli canım .inşallah hiç birşey olmaz canım skma canını
Yüzde 52 falan. Keşke baktırmasaydım. Kese de göründü 4mm. Ama öncekilerde de vardi gerci
Bence de Bestttt Bestttt canım karaları bağlama bak gör bişey olmayacak üzme kendini oda etkilenir
Keske ama hic inanmiyorum :(
Cnm keseden sonra mı bilmiyorum ama bi süre sonra beta 2 ye katlamıyormuş daha yavaş katlanıyormuş. Doktor demişti bi araştır istersen.... üzülme cnm olacağına İnan.
Bazi yerlerde diyor ama benim öncekiler de boyle oldu ondan umudum yok
Bestttt Bestttt ya lütfen moralini bozma hemen stresten düşecek bebişin rabbimden herşey biliyorsun sen dua et Allah’a emanet et daha da korkma inşallah bu kez birşey olmayacak.
Kendime söz geçiremiyorum hasar dustu diye cok heveslenmistim sok oldum.
Bestttt Bestttt canım karnına elini köy bol bol ayetel kürsü oku ve birşey olmayacagina inan.dualari inanarak yapatsan Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz kuzum
Tamam canim yapacagim

ya cok tatlisin ya sagolasin insallah saglikli olsunda insallah canim. Baska bir sey istemem. Allah isteyen herkese nasip etsin sanada en guzelinden nasip etsin insallah :)

Yok canim zaten rapor cikarmakla ugrasmiyorsun ki ben bosuna para vermeyin istiyorum. Gerekli evraklari evinden gelirken getirirsen ekstra zamana gerek yok yani oncesinde bisey yapmiyosun. Zaten transfere kadar rapor cikmis oluyor. Sen bir seyle ugrasmiyorsun hastahane hallediyor.
histeroskopi de yapildi canim toplamda dr. Muayene ucreti dahil 500 tl odedik. Ozel hastahane idi. Hemde taninmis koklu bi hastahane

ya sorma kim istemez ki. Allah nasil takdir ettiyse onu yasayacgiz canim. Insallah alnimda guzel gunler yazilidir. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım sen hangi hastanede yaptırdın belki daha önce yazmışsındır ben göremedim

Back
X