Erkek İnfertilitesi Morfoloji sonucundan anlayanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

_kunfeyekun_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.639
2.795
133
Arkadaslar dna hasar sorunu vardi esimin.
Cok sukur ki onu duzelttik derken morfolojimiz kasimda 1,simdi de 0 cikmis.
Anlayanlar bir bakabilir mi kuyruk bas hic anlamiyorum.
Morfoloji sorunumuz su an ciktigi icin saskiniz..

Eklentiler

• Screenshot_20180201-165014.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 463
Arkadaslar dna hasar sorunu vardi esimin.
Cok sukur ki onu duzelttik derken morfolojimiz kasimda 1,simdi de 0 cikmis.
Anlayanlar bir bakabilir mi kuyruk bas hic anlamiyorum.
Morfoloji sorunumuz su an ciktigi icin saskiniz..
Şimdi DNA hasarınız kaç oldu normalde DNA hasarı düzelince morfoloji artışı beklenir ama olmayada biliyor. Morfoloji 0 görünüyor ama şiddetli bir şekil bozukluğu göremedim. Takviye alıyor musunuz?

_kunfeyekun_ canim morfoloji nasil artar yada neden duser bilemiyorum. Genelde dr.larda pek onemsemiyorlar ya. Ama sayiniz artmis mi? 12 milyon cok dusuk degilmis. Ama inanki morfoloji hakkinda hic yorum yapamiyorum.

Şimdi DNA hasarınız kaç oldu normalde DNA hasarı düzelince morfoloji artışı beklenir ama olmayada biliyor. Morfoloji 0 görünüyor ama şiddetli bir şekil bozukluğu göremedim. Takviye alıyor musunuz?
Dna hasarimiz 12ye dustu. Impryl koruyucu amacli kullaniyor esim. Ekstradan ben de pharmaton cinko ve solgar carnitin kullandirdim 1 ay. Hafif amorf falan nedir hic yorumlayamiyorum
Ya mikrogende bizimde 0 çıktı başka yerde en kötü 4 tü bence orası cok katı incelio morfolojiyi
Evet yaa. Duzende cok yuksekti ama gen art hep boyle dusuk
_kunfeyekun_ canim morfoloji nasil artar yada neden duser bilemiyorum. Genelde dr.larda pek onemsemiyorlar ya. Ama sayiniz artmis mi? 12 milyon cok dusuk degilmis. Ama inanki morfoloji hakkinda hic yorum yapamiyorum.
Kuzum duzende 40 milyona yakin cikiyordu. Kasimda gen artta 6 milyon cikti simdi de 12 milyon. Kullandigimiz ilaclar harekete ve sayiya fayda etmis ama morfoloji sifir.
Acaba tatil donusu normal bir devlet hastanesinde yeniden mi yaptirsam.
Kaan hocaya da msj attim ama tabi bilmem kac ay sonra yazdigi icin ne yapacagim anlamadim.
Hasar sonucu da 2 hafta sonra cikacak. Yeniden yukselmemistir insallahhhh

_kunfeyekun_ amorf şekilsiz baş demek canım. Piriform armut baş Stoplazmik droplet spermin olgunlaşmadığı yani olgunlaşmamış sperm anlamına gelir. En zorlayıcı bozukluklar amorf baş, serbest baş başsız, büyük baş, nokta baş bunlarda tüp bebek de zorlaşıyor fakat spermin tamamını kapsaması gerek yani yüzde doksan küsürler Olmalı o zaman genetik veya yapısal bozukluklardan şüpheleniliyor fakat sizde böyle bir durum söz konusu değil endişe etme o yüzden. Sadece takviyelere devam pharmoton yerine solgar male tavsiye ederim d vitaminine baktırsın eşin soermin baş kısmı için d vitamini önemli eksikse takviye alsın. Omega 3 de kullansın muhakkak emin azından gün aşırı. Çinko günlük 24 mg geçmesin e vitamin 100 mg üzerinde olsun antioksidan alsın, pycnogenol 30 mg kullanabilir. C vitamini 250 mg üzerinde olsun muhakkak e,c,çinko,selenyum,Q10,arjinin,karnitin,glütasyon,folikasit içeren vitaminler kullanın. Arı sütü bal polen propolis de kullansın. Hepsi çöm gibi görünebilir ama hepsinden günlük alım dozunu ayarlayarak verirsen hiçbirşey olmaz. Eşin ara ara kendini dinlesin gözlemlesin ona göre ayarlamayı siz yapın. Zamanla yükselir merak etme.

Cookk tesekkurler canim tavsiyelerini dikkate alacagim.
Morfolojimiz sinirin hep ustunde cikardi ilk kez basimiza geliyor moralimiz cok bozuldu.
Yine de baska bir yerde test verdirecegim belki daha normal cikar. Hasar duzeldikce morfoloji de duzelir diye biliyordum ama maalesef bizde tersi oldu

Biz tam tamına 17 aydır uğraşıyoruz ve 1 kez bile morfolojiyi 1 göremedik hep sıfır hep sıfır. Bence gereksiz çok üzülmeniz Eğer bu değeri 1, 2, 3, 4 gördüyseniz bir daha göreceksiniz demektir. Morfoloji için milyonlarca sperm içindeki 100 spermi değerlendirip söylüyorlar ve bakan kişiye göre de değişkenlik gösteriyor. Birazcık sabretmek lazım.

Peki morfolojiyle tup bebek de mi basarisiz oluyor?
17 ay da insani yoran bir surec. Rabbim yardimciniz olsun canim. Sabrimizin emegimizin karsiligini aliriz insallahhh

Peki morfolojiyle tup bebek de mi basarisiz oluyor?
17 ay da insani yoran bir surec. Rabbim yardimciniz olsun canim. Sabrimizin emegimizin karsiligini aliriz insallahhh
BEnim hikayem çok uzun hala devam ediyoruz bakalım inşallah birşeyler olur. Tüp bebek aşamasına geçmiyorum canlı spermimizde az.. varikosel ameliyatı olcaz inşallah düzelir. Morfoloji tüp bebek de etken olabiliyor da olmayabiliyor da karışık bir mevzu.

Rabbim yardimciniz olsun insallahh

anladim ama hala antioksidan takviye kullaniyorsaniz yukselmez dna hasari kaan aydos bize oyle soylemisti

Merhaba kızlar bu tüp bebek negatif nedenleri ne olabilir mesela morfoljı ve dna hasar. Ne kadar etkili sayı ve hızın onemi olmadıgı biliyorum tese ile seçilem sperm ler me kadar inceleniyor

Merhaba kızlar bu tüp bebek negatif nedenleri ne olabilir mesela morfoljı ve dna hasar. Ne kadar etkili sayı ve hızın onemi olmadıgı biliyorum tese ile seçilem sperm ler me kadar inceleniyor
Dna hasarın etkili oldugunu biliyorum çünkü morfoloji iyi olsa bile hasar anlaşılmıyormuş iyi sperm secerken.morfolojide ımsı yönteminde önemli değilmiş die duydum

Dna hasarın etkili oldugunu biliyorum çünkü morfoloji iyi olsa bile hasar anlaşılmıyormuş iyi sperm secerken.morfolojide ımsı yönteminde önemli değilmiş die duydum
Yani morfolojı imsi ile seçlebiliyor demi sonuç ta 9000 kat büyütünce baş kuyruk nasıl anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…