• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji sonucundan anlayanlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_
Canım e vitamini kullan 400 lük olandan. Pycnogenol al c vitamini açısından iyi gelir. Çinko günlük 24mg geçmesin. Omega 3 kullanın muhakkak. Eşinin d vitamini eksiği varsa onuda tamamlayın bunlar hep morfoloji için önemli şeyler.

_kunfeyekun_ _kunfeyekun_
Canım e vitamini kullan 400 lük olandan. Pycnogenol al c vitamini açısından iyi gelir. Çinko günlük 24mg geçmesin. Omega 3 kullanın muhakkak. Eşinin d vitamini eksiği varsa onuda tamamlayın bunlar hep morfoloji için önemli şeyler.
Sen daha once de yazmistin bunlari canim.
Pycnogenol solgar in var. Baska nelerin icinde var acaba? Impryl ile ters etkilesim olmaz degil mi? Bunlari ayri ayri mi alalim yoksa hepsini iceren bir tek ilac mi daha iyi olur

Sen daha once de yazmistin bunlari canim.
Pycnogenol solgar in var. Baska nelerin icinde var acaba? Impryl ile ters etkilesim olmaz degil mi? Bunlari ayri ayri mi alalim yoksa hepsini iceren bir tek ilac mi daha iyi olur
Hiçbirşey olmaz merak etme pycnogenol bir antioksidandır ve fayda sağlayacaktır. Bunların hepsi tek ilaçta toplanmamış ayrı ayrı almanı gerekecektir.
İçşnizin rahat etmesi için araştır canım. D vitamini özellikle spermin başı için çok önemli. Eşin kendini dinlesin bunları kullanırken. Yan etki görürse bıraksın ama birşey olmayacaktır sadece bağırsakları çok çalışabilir. :-)

Hiçbirşey olmaz merak etme pycnogenol bir antioksidandır ve fayda sağlayacaktır. Bunların hepsi tek ilaçta toplanmamış ayrı ayrı almanı gerekecektir.
İçşnizin rahat etmesi için araştır canım. D vitamini özellikle spermin başı için çok önemli. Eşin kendini dinlesin bunları kullanırken. Yan etki görürse bıraksın ama birşey olmayacaktır sadece bağırsakları çok çalışabilir. :-)
Tamam canim sagol
Calissin calissin diyete faydasi olur daha hizli kilo verir belki dombili :işsiz::KK45:

Evt cnm hasar düştü şükür morfoloji 0 geldi sayıda düşük şimdi onla ugraşıyorum şubat sonu test tekrarlıcaz bakalım ne alemde
Bize benziyor desene durumunuz.
Bizim de dna hasari dustu fakat morfolojiyle sayi da dustu ve ilginc ki kaan hoca ona ragmen 6 ayda dogal yolla gebelik olabilir demis.
Sanki sadece hasar sebep gibi

Bize benziyor desene durumunuz.
Bizim de dna hasari dustu fakat morfolojiyle sayi da dustu ve ilginc ki kaan hoca ona ragmen 6 ayda dogal yolla gebelik olabilir demis.
Sanki sadece hasar sebep gibi
Bize 1 martta cvp vericek ben biliyorum cvbı bekleyin spermle ilgili sorun yok dicek ondan merak etmiyorum kendi çapında araştırma yaptım takviye kullanıyorum kaan hocanın söyledikleri dışında sen neler kullanıyorsun cnm

Bize 1 martta cvp vericek ben biliyorum cvbı bekleyin spermle ilgili sorun yok dicek ondan merak etmiyorum kendi çapında araştırma yaptım takviye kullanıyorum kaan hocanın söyledikleri dışında sen neler kullanıyorsun cnm
Havuc suyuna basladik,l carnitin pharmaton cinko uclusunu kullandi esim 1 ay. Bu ay da l carnitin ve pycnegenol alacagim. Bunlari buldum kk dan ve bir makaleden.
Kendim de ari sutu bal polen karisimj yiyorum hergun. Bir de preseed jel kullaniyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20180205-221007.webp
    Screenshot_20180205-221007.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_20180205-200057.webp
    Screenshot_20180205-200057.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 84
Havuc suyuna basladik,l carnitin pharmaton cinko uclusunu kullandi esim 1 ay. Bu ay da l carnitin ve pycnegenol alacagim. Bunlari buldum kk dan ve bir makaleden.
Kendim de ari sutu bal polen karisimj yiyorum hergun. Bir de preseed jel kullaniyorum.
Bende bu ilk paylaştıgını görmüştüm ve q10 arginine karnitine başladım şuan çinko ve e vitaminde ekledim sonucu daha almadım bakalım artıs oldumu?sizin sayı kaç ml dr canm bizim 1,3 milyondu 3 milyona çıktı ml de

Bende bu ilk paylaştıgını görmüştüm ve q10 arginine karnitine başladım şuan çinko ve e vitaminde ekledim sonucu daha almadım bakalım artıs oldumu?sizin sayı kaç ml dr canm bizim 1,3 milyondu 3 milyona çıktı ml de
Canim duzende 52 milyondu toplamda. Ama kasinda gen artta toplam 6 milyon cikti!! Bu ay da 12 milyon sukur. Ml de 2 milyon falan oluyor yazmamislar ama.

Kizlar acil.cvp.lutfen %10 bas boyun %10 kuyruk anomalisi ne demek kotumu yani bilmiyorumda ilaki bilen arkdslar vardir

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :(

Back
X