- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi _kunfeyekun_
-
@limonlutarcinlikekSaklicennet Bir melek gelsin Afilim92
Arkadaşlar sizce ımpryl kullanırken morfoloji için takviye ne kullanmak uygun olur? Projenin k sayıya faydalı proxeed plus da aynı şekilde
Sen daha once de yazmistin bunlari canim._kunfeyekun_
Canım e vitamini kullan 400 lük olandan. Pycnogenol al c vitamini açısından iyi gelir. Çinko günlük 24mg geçmesin. Omega 3 kullanın muhakkak. Eşinin d vitamini eksiği varsa onuda tamamlayın bunlar hep morfoloji için önemli şeyler.
Canim ayri ayri mi kullaniyorsunuz tek ilacta mi?Aynı soruyu bende araştırdım e vitamini ve çinkoyu buldum morfolojiye iyi gelio die şuan kullanıyoruz bakalım ne olucak cnm mg ları da günlük alım için uygun ayarladım fazlası zarar olur die
Hiçbirşey olmaz merak etme pycnogenol bir antioksidandır ve fayda sağlayacaktır. Bunların hepsi tek ilaçta toplanmamış ayrı ayrı almanı gerekecektir.Sen daha once de yazmistin bunlari canim.
Pycnogenol solgar in var. Baska nelerin icinde var acaba? Impryl ile ters etkilesim olmaz degil mi? Bunlari ayri ayri mi alalim yoksa hepsini iceren bir tek ilac mi daha iyi olur
Tamam canim sagolHiçbirşey olmaz merak etme pycnogenol bir antioksidandır ve fayda sağlayacaktır. Bunların hepsi tek ilaçta toplanmamış ayrı ayrı almanı gerekecektir.
İçşnizin rahat etmesi için araştır canım. D vitamini özellikle spermin başı için çok önemli. Eşin kendini dinlesin bunları kullanırken. Yan etki görürse bıraksın ama birşey olmayacaktır sadece bağırsakları çok çalışabilir.
Ayrı ayrı kullanıyoruz çünkü bize ımprtly verdi kaan hoca onun içinde e hiç yok çinko ise az vardı cnmCanim ayri ayri mi kullaniyorsunuz tek ilacta mi?
Anladim canim sagol.Ayrı ayrı kullanıyoruz çünkü bize ımprtly verdi kaan hoca onun içinde e hiç yok çinko ise az vardı cnm
Evt cnm hasar düştü şükür morfoloji 0 geldi sayıda düşük şimdi onla ugraşıyorum şubat sonu test tekrarlıcaz bakalım ne alemdeAnladim canim sagol.
Sen ne durumdasin bu arada?
Dna hasariniz dusmustu diye hatirliyorum yanlis mi hatirliyorum
Bize benziyor desene durumunuz.Evt cnm hasar düştü şükür morfoloji 0 geldi sayıda düşük şimdi onla ugraşıyorum şubat sonu test tekrarlıcaz bakalım ne alemde
Bize 1 martta cvp vericek ben biliyorum cvbı bekleyin spermle ilgili sorun yok dicek ondan merak etmiyorum kendi çapında araştırma yaptım takviye kullanıyorum kaan hocanın söyledikleri dışında sen neler kullanıyorsun cnmBize benziyor desene durumunuz.
Bizim de dna hasari dustu fakat morfolojiyle sayi da dustu ve ilginc ki kaan hoca ona ragmen 6 ayda dogal yolla gebelik olabilir demis.
Sanki sadece hasar sebep gibi
Havuc suyuna basladik,l carnitin pharmaton cinko uclusunu kullandi esim 1 ay. Bu ay da l carnitin ve pycnegenol alacagim. Bunlari buldum kk dan ve bir makaleden.Bize 1 martta cvp vericek ben biliyorum cvbı bekleyin spermle ilgili sorun yok dicek ondan merak etmiyorum kendi çapında araştırma yaptım takviye kullanıyorum kaan hocanın söyledikleri dışında sen neler kullanıyorsun cnm
Bende bu ilk paylaştıgını görmüştüm ve q10 arginine karnitine başladım şuan çinko ve e vitaminde ekledim sonucu daha almadım bakalım artıs oldumu?sizin sayı kaç ml dr canm bizim 1,3 milyondu 3 milyona çıktı ml deHavuc suyuna basladik,l carnitin pharmaton cinko uclusunu kullandi esim 1 ay. Bu ay da l carnitin ve pycnegenol alacagim. Bunlari buldum kk dan ve bir makaleden.
Kendim de ari sutu bal polen karisimj yiyorum hergun. Bir de preseed jel kullaniyorum.
Canim duzende 52 milyondu toplamda. Ama kasinda gen artta toplam 6 milyon cikti!! Bu ay da 12 milyon sukur. Ml de 2 milyon falan oluyor yazmamislar ama.Bende bu ilk paylaştıgını görmüştüm ve q10 arginine karnitine başladım şuan çinko ve e vitaminde ekledim sonucu daha almadım bakalım artıs oldumu?sizin sayı kaç ml dr canm bizim 1,3 milyondu 3 milyona çıktı ml de
Sizin bu düşmesinin sebebi klomen olabilir bazılarında düşüşe neden oluyor ama bilemedim kullandınız mı?Canim duzende 52 milyondu toplamda. Ama kasinda gen artta toplam 6 milyon cikti!! Bu ay da 12 milyon sukur. Ml de 2 milyon falan oluyor yazmamislar ama.
1 ay kadar ancak kullandık o da temmuz haziran gibiydi taa. sonra hemen emodeks merional e geçtikSizin bu düşmesinin sebebi klomen olabilir bazılarında düşüşe neden oluyor ama bilemedim kullandınız mı?
Bilemedim ki ama cok değişken degerler bakalım yeni test nasıl gelicek ne zamn yaptırcan yenisini?1 ay kadar ancak kullandık o da temmuz haziran gibiydi taa. sonra hemen emodeks merional e geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?