- Konu Sahibi Kumral-ada
-
Bizde çok şey denedik hareketi biraz arttı morfoloji % 1 degismedi canımMerhaba 4 ay proxeed plus e vitamini incir vs vs kullandıktan sonra testimizi yineledik. İleri hareketli %6 dan %15e toplam hareketlilik %48e çıkmış ama malesef morfoloji %1. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik acıbadem kadıköy de yaptırcam sanırım.
Bizde çok şey denedik hareketi biraz arttı morfoloji % 1 degismedi canım
Bizimde morfoloji %2 esim lcarnitine pharmaton zinco ve keciboynuzu ozu iciyor hareketlilikte dusuk 5 ay felan icecek hamile kalamazsam bizdeeskisehir acibadem de tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz bir negatif asilamam var
Ben mersindeyimama ama istanbul düşünüyorum avrupa yakasında benim gideceğim merkez bruksel tup bebek fiyat 8000 8500 gibiPek Degismiyor bu morfoloji. Ortalama tup bebek fiyatlari olmus 7500 tl. Kadikoy acibadem nasil acaba istanbul anadolu yakasinda yer bakiyorum
neden orası peki 8500 de çokmuş ya :SBen mersindeyimama ama istanbul düşünüyorum avrupa yakasında benim gideceğim merkez bruksel tup bebek fiyat 8000 8500 gibi
Ben çikolata kistinden ameliyat oldum Yücel beyde orda devam etmek istedim içime sindi . 5700 hastane 1500 2000 ilaçlar 500 lira da tahlillerneden orası peki 8500 de çokmuş ya :S
Ne tahlili acaba özel sağlık sigortam karşılar mı. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan muayene ücretsiz demişler aradım yıllık ücreti 200 tl ymiş oranın daBen çikolata kistinden ameliyat oldum Yücel beyde orda devam etmek istedim içime sindi . 5700 hastane 1500 2000 ilaçlar 500 lira da tahliller
Kan tahlilleri canım özel sağlık sigortanız karsilayabilir. Bu merkezin cider le anlaşması yok bu aradaNe tahlili acaba özel sağlık sigortam karşılar mı. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan muayene ücretsiz demişler aradım yıllık ücreti 200 tl ymiş oranın da
Kan tahlilleri canım özel sağlık sigortanız karsilayabilir. Bu merkezin cider le anlaşması yok bu arada
Araştır canım ben memnunum . Bi de istanbuldasin daha avantajlisinevet karşılar öyleyse o kliniğe de bakayım arastırayım en iyisi
yaşayan bilir gercekten stresli her dra iyi de kötü de yorum var kısmet işi sanırımAraştır canım ben memnunum . Bi de istanbuldasin daha avantajlisin
hangi hastane peki, şu an araştırma safhasındayımBenim eşimde morfoloji sıfırdı tüp bebek tuttu ama 4. dondurulmuş embiryo tuttu..
sonra eşime sperm testi yaptırdık morfolojisi iyi çıktı 3 yıldır sıfırdı.. sadece stresi azaldı başka bişey yapmadık
Kuşkusuzzzz semra kahraman tek geçerim.. MEMORİAL ŞİŞLİhangi hastane peki, şu an araştırma safhasındayım
Kuşkusuzzzz semra kahraman tek geçerim.. MEMORİAL ŞİŞLİ
İlk denemelerim bahçecide mustafa bahçecideydi hiç memnun kalmadım. semra kahraman başka diğerleri başka benim için..
Merhaba açık zannediyordumMormeneksem merhaba ozel mesaj kutunuzu bi acabilir misiniz size birsey sormak istiyorum da bi testle alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?