Morfoloji

Pia22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
1.833
6.753
108
Eşinin sperm morfolojisinde sorun olup tüp bebekle olumli sonuc alanlar var mi 1 aydir gözume uyku girmiyor arkadaslar guzel olumlu cevaplariniza cok ihtiyacim var

Benim eşimin de kötüydü.mikroçip öneririm tüp bebekte.sağlıksız spermler bir çip içinde ayıklanmış oluyor.güzel bir yöntem bence.kafanıza takmayın.sonuçta lazım olan yumurtaları dölleyecek birkaç sperm.

Eşinin sperm morfolojisinde sorun olup tüp bebekle olumli sonuc alanlar var mi 1 aydir gözume uyku girmiyor arkadaslar guzel olumlu cevaplariniza cok ihtiyacim var
Aynı sorun bizde de daha tüp bebeğe başlamadık ama çok korkuyorum negatif olursa diye. Peki sayı ve ileri hareket nasıl canım morfolojiniz kaç ?

Aynı sorun bizde de daha tüp bebeğe başlamadık ama çok korkuyorum negatif olursa diye. Peki sayı ve ileri hareket nasıl canım morfolojiniz kaç ?
Sayi ve ileri hareketlilik iyi morfolojisi 3

Acayip gerginim yani bu morfoloji duzelir eşimin 3

Bizim hepsi cok kötü durumda. Bakalım nisanda tüp bebeğe başlamak istiyorum ama çok kararsızım
Doktor ona cok sasirdi 3 cikmasina Allah yardimcimiz olsun kaderde ne varsa o olurda insan yinede dunya meyvesinden tatmak istiyor

Bizim 1 di :) sen neyi takıyorsun canım kafana.4 olsa bu zamanda iyi deniyor zaten.kimsenin çok yüksek değil inan
Yaaa gercekten nii o kadar mutlu ettin ki benii umutt var yani cok sukurr ayy vallahi sevincten agliyorum

İlk tüp bebek denemendemi hamile kaldın canım. Bizimde morfoloji 1, sayı 6 milyon.
2.canım.ilki biraz fiyaskoydu.tüp bebekte morfolojiye takılmayın.6 milyon az olabilir ama düşünsene onun içinden seçecekleri senin yumurta sayın kadar düzgün spermler.o da her koşulda çıkar yani.

2.canım.ilki biraz fiyaskoydu.tüp bebekte morfolojiye takılmayın.6 milyon az olabilir ama düşünsene onun içinden seçecekleri senin yumurta sayın kadar düzgün spermler.o da her koşulda çıkar yani.

Haklısın canım inşallah biraz cesaretimi toplayıp başlıyacağım tüp bebeğe. Rabbim seninde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

2.canım.ilki biraz fiyaskoydu.tüp bebekte morfolojiye takılmayın.6 milyon az olabilir ama düşünsene onun içinden seçecekleri senin yumurta sayın kadar düzgün spermler.o da her koşulda
Haklısın canım inşallah biraz cesaretimi toplayıp başlıyacağım tüp bebeğe. Rabbim seninde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Doktor size ilac verdi mi

Yaaa gercekten nii o kadar mutlu ettin ki benii umutt var yani cok sukurr ayy vallahi sevincten agliyorum
Valla sayı,hareketlilik kaç bilmiyorum ama morfoloji cidden kötü sayılmaz.bizim doktor da bu zamanda biz 4 ü normal kabul ediyoruz artık demişti.dediğim gibi tüp bebekte sorun değil bu morfolojinin 3 olması da.bizim yumurtalarımızın kaliteli çıkacağı ne malum mesela.ilk 3 güne gidemeyen embriyolar yumurta kalitesizliğinden.inşallah siz de herşey yolunda gider.ben son tedavimde hiçbirşey kullanmadım.eşimde 1 ay öncesinde askerden geldi o da kullanmadı.Ama Allah nasip edecekse olur hiç üzülmeyin

Amin arkadaşım.hepimiz bu güzel günleri görelim,sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım.size de nasip olsun inşallah.bir de ben prednol diye hap kullandım vücut embriyoyu reddetmesin diye.tedaviye başlarken bunu da danışabilirsiniz doktorunuza.rica edip isteyebilirsiniz,bir faydası dokunur belki

Doktor size ilac verdi mi

Doktor eşimin sonucunu görünce beklemeyin hemen tüp bebek dedi. Ama ben biraz kendim vitamin takviyesi uygulmak istedim. Proxseedplus ve evicap aldım araştırmalarım sonucu akşamları da havuç suyu sıkıyorum. Evet belki normal yolla çok zor ama en azından tüp bebeğe başlayana kadar değerleri artar belki.

Dediğim gibi.bu tedavide hiçbirşey kullanmadık.önceden eşime her ay bir sürü takviye alır,onlara para dökerdik.bu defa tedaviye öylesine başlamış gibiydim.doktora güvendim.olursa olur,olmazsa olmaz dedim.hala bile korkuyorum.tedaviyle olunca hep düşünüyorsunuz herşeyi

İsterim tabi çok teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…