Aynı sorun bizde de daha tüp bebeğe başlamadık ama çok korkuyorum negatif olursa diye. Peki sayı ve ileri hareket nasıl canım morfolojiniz kaç ?Eşinin sperm morfolojisinde sorun olup tüp bebekle olumli sonuc alanlar var mi 1 aydir gözume uyku girmiyor arkadaslar guzel olumlu cevaplariniza cok ihtiyacim var
Sayi ve ileri hareketlilik iyi morfolojisi 3Aynı sorun bizde de daha tüp bebeğe başlamadık ama çok korkuyorum negatif olursa diye. Peki sayı ve ileri hareket nasıl canım morfolojiniz kaç ?
Acayip gerginim yani bu morfoloji duzelir eşimin 3Benim eşimin de kötüydü.mikroçip öneririm tüp bebekte.sağlıksız spermler bir çip içinde ayıklanmış oluyor.güzel bir yöntem bence.kafanıza takmayın.sonuçta lazım olan yumurtaları dölleyecek birkaç sperm.
Sayi ve ileri hareketlilik iyi morfolojisi 3
Bizim 1 di :) sen neyi takıyorsun canım kafana.4 olsa bu zamanda iyi deniyor zaten.kimsenin çok yüksek değil inanSayi ve ileri hareketlilik iyi morfolojisi 3
Bizim 1 di :) sen neyi takıyorsun canım kafana.4 olsa bu zamanda iyi deniyor zaten.kimsenin çok yüksek değil inan
Doktor ona cok sasirdi 3 cikmasina Allah yardimcimiz olsun kaderde ne varsa o olurda insan yinede dunya meyvesinden tatmak istiyorBizim hepsi cok kötü durumda. Bakalım nisanda tüp bebeğe başlamak istiyorum ama çok kararsızım
Yaaa gercekten nii o kadar mutlu ettin ki benii umutt var yani cok sukurr ayy vallahi sevincten agliyorumBizim 1 di :) sen neyi takıyorsun canım kafana.4 olsa bu zamanda iyi deniyor zaten.kimsenin çok yüksek değil inan
2.canım.ilki biraz fiyaskoydu.tüp bebekte morfolojiye takılmayın.6 milyon az olabilir ama düşünsene onun içinden seçecekleri senin yumurta sayın kadar düzgün spermler.o da her koşulda çıkar yani.İlk tüp bebek denemendemi hamile kaldın canım. Bizimde morfoloji 1, sayı 6 milyon.
2.canım.ilki biraz fiyaskoydu.tüp bebekte morfolojiye takılmayın.6 milyon az olabilir ama düşünsene onun içinden seçecekleri senin yumurta sayın kadar düzgün spermler.o da her koşulda çıkar yani.
2.canım.ilki biraz fiyaskoydu.tüp bebekte morfolojiye takılmayın.6 milyon az olabilir ama düşünsene onun içinden seçecekleri senin yumurta sayın kadar düzgün spermler.o da her koşulda
Doktor size ilac verdi miHaklısın canım inşallah biraz cesaretimi toplayıp başlıyacağım tüp bebeğe. Rabbim seninde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Valla sayı,hareketlilik kaç bilmiyorum ama morfoloji cidden kötü sayılmaz.bizim doktor da bu zamanda biz 4 ü normal kabul ediyoruz artık demişti.dediğim gibi tüp bebekte sorun değil bu morfolojinin 3 olması da.bizim yumurtalarımızın kaliteli çıkacağı ne malum mesela.ilk 3 güne gidemeyen embriyolar yumurta kalitesizliğinden.inşallah siz de herşey yolunda gider.ben son tedavimde hiçbirşey kullanmadım.eşimde 1 ay öncesinde askerden geldi o da kullanmadı.Ama Allah nasip edecekse olur hiç üzülmeyinYaaa gercekten nii o kadar mutlu ettin ki benii umutt var yani cok sukurr ayy vallahi sevincten agliyorum
Amin arkadaşım.hepimiz bu güzel günleri görelim,sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım.size de nasip olsun inşallah.bir de ben prednol diye hap kullandım vücut embriyoyu reddetmesin diye.tedaviye başlarken bunu da danışabilirsiniz doktorunuza.rica edip isteyebilirsiniz,bir faydası dokunur belkiHaklısın canım inşallah biraz cesaretimi toplayıp başlıyacağım tüp bebeğe. Rabbim seninde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Doktor size ilac verdi mi
Amin arkadaşım.hepimiz bu güzel günleri görelim,sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım.size de nasip olsun inşallah.bir de ben prednol diye hap kullandım vücut embriyoyu reddetmesin diye.tedaviye başlarken bunu da danışabilirsiniz doktorunuza.rica edip isteyebilirsiniz,bir faydası dokunur belki
Rica ederim.inşallah pozitifi görmek nasip olsun canımİsterim tabi çok teşekkür ederim canım :)
Amin canım inşallah :)Rica ederim.inşallah pozitifi görmek nasip olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?