Morfoloji

Bu arada elen canım bursada yaşadığını gördüm.ben de bursalıyım ama istanbulda yaşıyorum.tüp bebek için bursaya geldim bu defa.bir merkez yoksa kafanda ben jinemed de yaptırdım tavsiye ederim

inşallah canım bizede kendisi combı fertıl verdi bi kaç eczacıya sordum çok iyi ilaç hangi hangi hastane verdi diye sordular 3 ay sonra kontrol doktor eşime sigara bırak dedi ama maşallahı var paket paket almaya başladı gebe kalırsın ama bunun uçu açık size birakıyorum dedi normal yolla 1 ayda da olabilr 10 yıldada siz nerede yaşıyorsunuz

keçi boynuzuda kullanın bi çok grupta onu kullananlar da baya etki olmuş

Bu arada elen canım bursada yaşadığını gördüm.ben de bursalıyım ama istanbulda yaşıyorum.tüp bebek için bursaya geldim bu defa.bir merkez yoksa kafanda ben jinemed de yaptırdım tavsiye ederim

En son pembe maviye gittim Nevin Hanıma kendisi demişti bize tüp bebek diye. Şuan için merkeze karar vermedim araştırıyorum doktorunuz kimdi peki. Birde toplam ücret ne kadar ödediniz canım.

En son pembe maviye gittim Nevin Hanıma kendisi demişti bize tüp bebek diye. Şuan için merkeze karar vermedim araştırıyorum doktorunuz kimdi peki. Birde toplam ücret ne kadar ödediniz canım.
Zaten tek doktor var murat bey.mikroçiple birlikte,ilaçlarda dahil 12 bin di sanırım

süreç nasıl sancılı mı
Yok canım yaa katlanılmıycak birşey yok.evet insana uğraşmak zor geliyor ama kalktım 2.ye yaptırdım mesela.insan başlayınca devamı geliyor.taze transferse 2 haftada olup bitiyor herşey

Ozaman bir görüşmeye giderim inşallah bakalım hayırlısı hakkımızda canım.
Amin canım.doktorun konuşmaları zaten işini bilen biri olduğunu gösteriyor.başka yerde bu prednolü fln zor veriyorlar mesela.bu doktor genelde her hastaya veriyormuş.o da iyi birşey.hakkında hayırlısı canım

Amin canım inşallah. Umarım bir an önce başlayacak cesareti bulabilirim.

Umudunuzu kesmeyin. tüp bebekten başka seceneginiz yok denildiği ay, tup bebek baslangici için randevumuzu bekledigimiz ve artık gün takip etmeyi filan bıraktığımız ve bosvermis olduğumuz ay, Morfoloji 1 ve hatta düşük sperm sayı ve değerlerine ragmen kendiliğinden hamile kaldım.

Kızım yanimda uyuyor şimdi. Umarım hayırlısı olur, bebeklerimize kavuşursunuz.

Masallah allah bizlerede nasip etsin insallahhh
Bende takmiyorum.artik farkettim ki takinca

Bende takmiyorum artik hayirl8si

Eşinin sperm morfolojisinde sorun olup tüp bebekle olumli sonuc alanlar var mi 1 aydir gözume uyku girmiyor arkadaslar guzel olumlu cevaplariniza cok ihtiyacim var
Mikroçip yöntemiyle 0 morfoloji ile ilk denemede hamile kaldım ümitsiz olmayın sakın ben hiç kapılmadm olmama düşüncesine, tüp bebek artık tüpleri olmayan bayanlar için değil bu tarz sperm sorunu olan durumlar içinde gecerli etkili bı yöntem korkmayın umutlu olun

benim.2.34 amh i biraz riskli buldu 1 senedir çocuk olmayınca hemen başlayalım dedi tup bebeğe ı doktor.guven veriyor % 35 tutma oranı dedi 2 tane koyarsak %70 eğer tedavi olumlu giderse ben 2 embriyo düşünüyorum. işte merkez kısmı kafamı kurcalıyor soranus mu jinemed mi ona karar veremedim bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…