Erkek İnfertilitesi morfolojii:((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doğru söylüyosun canım.şimdi bendede problem var gibi görünsede kafam hala morfolojide.e adama sen normalsin diyen doktorlar..tamam keşke onlar haklı olsalar ama sonuç nerde.......yok.ben bi tek şu laparoskopiyi bekliyorum.tamam yumurtlama sorununa kafam yattı ama inşallah tüplerde bi sorun yoktur.tıkanıklık falan.eşim bana abartma illa olacak diye bişey yok der hep.(biraz rahat bi adamdır kendisi.)bana moral verirken hiç bi zaman olmayabilir,bunu arada bi aklına getir. der..ama 1,5 yıldır her adet belirtimi gebelikmi acaba diye saf saf bekledim ve sonuç aynı..şimdi içim kurudu resmen,ağlamak bile gelmiyo içimden .hiç beklentim yok,sanki başka bişey için doktora gidiyomuşum gibi geliyo.sende üzülme..üzülsende kahretme.olacağın önüne geçilmediği gibi herşey Allahtan de..bu arada hormonlar derken,spermiyogram değil.normal kanda bakılan hormon tahlili.onlara mutlaka baktırın ve o sonuçlarıda yaz.dahiliyeci falanda ister.sonucu yazarsın kaan aydos a..öperim canım,yanımda cadı:)

hayatım sen tüplere baktırmıştın sanırım bence tüplerde bir sorun çıkmayacak varsa yumurtlamada belki vardır onuda ilaçla düzeltirsiniz sanırım.benim eşimde öyle canım umut ediyorumki bizi rahatlatmak için öyle konuşuyorlradır yoksa bukadarda gamsızlık fazlaklava:hayatım ya bizden iki dr da hormon testi istemedi sadece beim doktorum benden istedi ondada birşey çıkmadı.ya şimdi eşime hormon testide yaptır desem dr lar istemedi sen onlardan dahamı iyi bileceksin diyecekkafamçokkarıştısizden dr mu istemişti canım.ayrıca birde dahiliyeciyedemi gitmek gerekir.biz sadece üroloğa gidiyoruz:uhm:

kızlar mrb % 6 morfoloji için nasıl bir sonuç sizce??

kızlar mrb % 6 morfoloji için nasıl bir sonuç sizce??
krugere göre iyi bir sonuç hayatım.eşimin son testinde sınırı %4 e çekmişlerdi.yani sırın üzerinde gözüküyo.kaldıki bizimki %3 dr lar yine sorun yok diyor.bence diğer değerlerde sorun yoksa hamilelik içinde engel yok:lepi:hihoyyyt

SPERMıYOGRAM -
2 Görünüm GRı-OPAK -
3 Miktar 1,8 ml. -
4 Sıvılaşma Süresi 25 dk. -
5 Lökosit 0,1xmilyon -
6 Eritrosit -
7 Aglutinasyon yok -
8 Konsantrasyon 40xmilyon -
9 Total Sperm Sayısı 72xmilyon -
10 Motilite %77 -
11 A) Progresif Hareketli %27 -
12 B) Yavaş Hareketli %30 -
13 C) Yerinde Hareketli %20 -
14 D) Hareketsiz -
15 MORFOLOJı %6

mrb bayanlar eşimin diğer sonuçları da bunlar yorum yapabilirmisiniz acaba

canım bence değerleriniz gayet iyi görüünüyo.

bende iyiyim canım.bakınıyodum ölee...lap.bakıp duruyorum.zararlı diyenler var....ama kaçış yok gibi:)
evet canım bende bu zaman kadar korkumdan hep kaçtım ama sanırım bu ay rahim filmini çektiricem.çektiren bir tanıdığım var kesinlikle anestezi al öle yaptır diyo.bende öle yaptırmayı düşünüyorum.adetim bitsin gidicem doktora da hangi hastaneye gitsem karar veremedim.hayatım sen yaptırmıştın hangi gün gittiğinin bir önemi varmı yoksa adet bitiminden sonra hangi gün gitsen olurmu:uhm:

canım doktor çok önemli.benim o zaman gittiğim doktor çok ilginç,suratsız bi kadındı.iletişim sorunu vardı ve yanında kendimi hep kötü hissettim.zaten takip yapmadan klomen kullandırttı..ve kistlerle uğraştım 3 ay.anesteziyle yapılmadığını biliyodum ama yaptıranda var demekki..bu tür işlemler adet bitiminden sonraki bikaç gün içinde yapılıyo.amaç ovülasyondan sonra yapılırsa muhtemel bi gebeliği riske atmamak.yinede doktorlar karar veriyo.erken davranırsan iyi olur.işlem sırasında ağrı olsada 1 saat sonra hiç bişeyin kalmıyo.hatta biz eşimle mağaza mağaza gezmiştik.hastanede ağlayan ben alışveriş yapmıştım bide:))

bak şimdi iyice stres oldumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileadetin bitmesine az kaldı bir an önce dr bulmam lazım ozaman.eski dr ma gitmek istemiyorum son aşılamadn sonra sinir oldum sanki biraz duyarsızdı sinirimi bozmuştu.hem yeni bir dr onun farketmediği birşeyi farkedebilir.offf yaa ne zor şey bu yaa:çok üzgünüm:kanama falan olmuyomu canım sonrasında.ne güzel ağrın olmamış sonrasında umarım benimde olmaz.

ya niye stres oluyosun,olmazsa bidaha ki ay yapılır.sen acele etme,önce iyi bi doktor bul.ve ayrıca aşılama vs.yapılacak olursa aynı doktor olursa iyi olur.çünkü bazen birbirlerinin yaptıklarını beğenmeyip kendi bi daha yapmak isteyebiliyolar..kanama falan olmuyo,sadece işlem sırasında adet ağrısından biraz fazla ağrı oluyo.olmaz bişey korkma.

evet haklısın galiba acele etmiyim araştırıp önümüzdeki ay yaptırayım.aşılamadada öyle acele ettim sonuç olumsuz oldu birdahada morfoloji düzelmeden denemem sanırım çünkü aşılamada morfoloji çok önemli:1no2:ben zaten kesin anesteziyle yaptırıcam benim panik durumum var gelemiyorum öyle durumlara kötü olurum.ya canım ya inan tüm gün stersliydim ama inan senin yazını okuyunca sanki üzerimden yük kalktı:1hug:insan kimseden yardım alamayınca daha kararsız oluyo oda insanda sters yapıyo.aslında bende acele etmiyim diye düşünüyodum ama başkasından duyuncada doğru bir karar olduğunu düşünüp rahatlıyo.çok saol canım çok yardımcı oldun:1hugpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…