selam kızlar...bende temmuzda evliliğimin 3. snesini dolduruyorum inşallah... eşimle çocuk istemiyorduk o hele hiç istemedi...ki ben pko lyum adet düzensizliğim yok ama sonuçta yumurlam problemim var... 3 aydır korunmayı bıraktık, 32 yaşındayız, bu süreçte doktroaum bir ara eşimin test vermesinin iyi olur dedi...2 hafta oldu sonuçları alalaı eşimin sayısı yaklaşık 15 milyon ileri hareketi %5, hareketsiz %50, ve morfofloji %2(( dünyam başıma yıkıldı...eşimi o kadar seviyorum ki bebkten çok o üzülecek diye .... doktra gideceğiz bu hafta sonu işi vardı haftaya erteledik... bu arada kür iç diyorum, keçiboynuzu felan içmek istemiyor, proxeed plus dedim pahallı diyor...araştırıyorum bu değelerle aşılama şansımız %10, tüp bebek tek embryo transferi bir sürü külfet onun harici herkes bilecek...ne yapsam ne düşünsem neye dertlensem bilemiyorum....siz ne tavsiye edersiniz
selam kızlar...bende temmuzda evliliğimin 3. snesini dolduruyorum inşallah... eşimle çocuk istemiyorduk o hele hiç istemedi...ki ben pko lyum adet düzensizliğim yok ama sonuçta yumurlam problemim var... 3 aydır korunmayı bıraktık, 32 yaşındayız, bu süreçte doktroaum bir ara eşimin test vermesinin iyi olur dedi...2 hafta oldu sonuçları alalaı eşimin sayısı yaklaşık 15 milyon ileri hareketi %5, hareketsiz %50, ve morfofloji %2(( dünyam başıma yıkıldı...eşimi o kadar seviyorum ki bebkten çok o üzülecek diye .... doktra gideceğiz bu hafta sonu işi vardı haftaya erteledik... bu arada kür iç diyorum, keçiboynuzu felan içmek istemiyor, proxeed plus dedim pahallı diyor...araştırıyorum bu değelerle aşılama şansımız %10, tüp bebek tek embryo transferi bir sürü külfet onun harici herkes bilecek...ne yapsam ne düşünsem neye dertlensem bilemiyorum....siz ne tavsiye edersiniz
Ayrica sabah endol aksam trental 400 mg tablet icsin sadece 1 ay. buda sonucu cok degistiriyor. bize doktor vermisti. ikisi 10 tl falan tutuyor yazdirmaya bile gerek yok.
ve mutlaka e vitamini icsin evicap 400 . bunu surekli icecek . ve 1 multuvitamin mumkunse arginmax olsun doktor tavsiyesi yada proxeed plus.
Ayrica sabah endol aksam trental 400 mg tablet icsin sadece 1 ay. buda sonucu cok degistiriyor. bize doktor vermisti. ikisi 10 tl falan tutuyor yazdirmaya bile gerek yok.
ve mutlaka e vitamini icsin evicap 400 . bunu surekli icecek . ve 1 multuvitamin mumkunse arginmax olsun doktor tavsiyesi yada proxeed plus.
canım endol ve trental tablet sperm sayısını mı artırıyor. galiba size doktor yazdı bunları. hormon sonuçlarına falan bakarak mı yazılıyo. ben de eşime almak istiyorum ama korkuyorum açıkçası. zaten sayı ve kalite problemli. daha kötü yapar mı diye endişeleniyorum.
canım keçi boynuzunu önderdim asla içemedi... bende arı sütü tableti ile evicap ve arginmax alacağım...sence arginmaxmı proxeed plusmu? bu arada arginmaxta sitesinden alınca kampanya var 2 kutu 99 tl ve günde 6 tablet alıyorsun...çok sağol
Bunlar hormon ilaci degil korkmadan kullanabilirsiniz . Tikanikligi falan aciyormus sanirim.
1 ay kullanicaksiniz zaten .
bize doktor verdi hicbir yan etkisi yokmus.
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. sabah endol aksam trental 400 mg tablet içecek 1 ay, daha sonra bi daha kullanmayacak dimi bu ilaçları.
çok şükür canım atlatmışsın umarım birdahada tekrarlamaz:Saruboceq:bebeğinize kavuşmanızdaki engel budurda onunda temizlenmesiyle yavrunuza kavuşursunuz artık(aminn)bende önümüzdeki hafta rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz atlatırım.baya bi stres oldum bende inşallah bu sefer korkmadan yaptırırım bunu artıkeyvahedigeldismilesağol canım.sesin çıktı ya..merak etmiştim:) bebeğinize Allah uzun ömür versin..endometriozis rahim içi tabakasının yani endometrium un karın içi organlara sıçraması.bağırsak ve diğer organlara yapışmış ve ağrılarımda ondanmış.evre 4 ise en ilerlemiş hali demekmiş.rahim kaymış yerinden falan...sıkıntı çokmuş ve ovülasyonu engelliyormuş bu sıkıntılar.temzilendi şimdi,rahim falan düzeltilmiş.gebelik açısından sıkıntı olmaz dedi.ama bakalım pzrtesi kontrole gideceğiz.bu durum tekrarlayabiliyo,tek sıkıntı bu tabii yıllar sonra.ağrılarım var ve evde istirahatteyim.
çok şükür canım atlatmışsın umarım birdahada tekrarlamaz:Saruboceq:bebeğinize kavuşmanızdaki engel budurda onunda temizlenmesiyle yavrunuza kavuşursunuz artık(aminn)bende önümüzdeki hafta rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz atlatırım.baya bi stres oldum bende inşallah bu sefer korkmadan yaptırırım bunu artıkeyvahedigeldismile
çok sağol canım..amin..en çok tekrarlamasından korkuyorum.eşime derman arayıp dururken sorun benden çıktı.tabii hala %3 morfoloji sınırın altında ama en son çare zaten tüp bebek.napalımm bunları yaşayacakmışım.bu arada dün kontrole gittik.önümüzdeki adetle aşılamaya başlıyoruz.2 kere deneyelim,olmazsa 6 ay bekleyip öyle tüpbebek yapalım dedi doktor.tamam dedik bizde.bana hayretle baktı ve sen bu kadar ağrıyla nasıl yaşadın dedi:) (benim ağrı eşiğim bayaa yüksek anlaşılan)..tutacağına hiçççççç ihtimal vermiyorum aşılamanın falan..ama ağrısız bi yaz geçireceğim diye seviniyorum:) artık normal olabilme halime şükrediyorum.tabii yine ağrım var biraz ama olsun..rahim filmi yaşadıklarımın arasında sadece bi muayene gibi kaldı.inan bana....sana ağrılı oldu demiştim ya,belkide karnımın içindeki yapışıklıklardan benimki ağrılı oldu...bence hiçç korkma.10 dk.lık bi işlem nasılsa..ne kadar ağrıyabilirki:))
Geçmiş olsun canım. Nasıl ağrıların vardı. Endometriyozis teşhisi rahim filminden sonra mı kondu. Ben 3 micro denedim hiç rahim filmi çektirmedim, doktor gerek yok dedi. bu sefer çektirmeyi düşünüyorum.
umarım ilk aşılamanda bebeğin senle olur canım.aşılamda moralini yüksek tut olmadı falan diye hemen kötüyü düşünme ben öyle yaptım olmadı moral çok önemli gerçekten hormonlarımızı etkiliyoruz üzülerek.hep bebeğinin seninle olduğunu düşün canım.bakalım hayatım önümüzdeki hafta yaptırıcam zaten anestezi istiycem olsun bitsin çok sıkıldım artık.allahım artık fazla bekletmeden nasip etsin hepimize.kendine iyi bak hayatım.çok öptüm:1hug:çok sağol canım..amin..en çok tekrarlamasından korkuyorum.eşime derman arayıp dururken sorun benden çıktı.tabii hala %3 morfoloji sınırın altında ama en son çare zaten tüp bebek.napalımm bunları yaşayacakmışım.bu arada dün kontrole gittik.önümüzdeki adetle aşılamaya başlıyoruz.2 kere deneyelim,olmazsa 6 ay bekleyip öyle tüpbebek yapalım dedi doktor.tamam dedik bizde.bana hayretle baktı ve sen bu kadar ağrıyla nasıl yaşadın dedi:) (benim ağrı eşiğim bayaa yüksek anlaşılan)..tutacağına hiçççççç ihtimal vermiyorum aşılamanın falan..ama ağrısız bi yaz geçireceğim diye seviniyorum:) artık normal olabilme halime şükrediyorum.tabii yine ağrım var biraz ama olsun..rahim filmi yaşadıklarımın arasında sadece bi muayene gibi kaldı.inan bana....sana ağrılı oldu demiştim ya,belkide karnımın içindeki yapışıklıklardan benimki ağrılı oldu...bence hiçç korkma.10 dk.lık bi işlem nasılsa..ne kadar ağrıyabilirki:))
umarım ilk aşılamanda bebeğin senle olur canım.aşılamda moralini yüksek tut olmadı falan diye hemen kötüyü düşünme ben öyle yaptım olmadı moral çok önemli gerçekten hormonlarımızı etkiliyoruz üzülerek.hep bebeğinin seninle olduğunu düşün canım.bakalım hayatım önümüzdeki hafta yaptırıcam zaten anestezi istiycem olsun bitsin çok sıkıldım artık.allahım artık fazla bekletmeden nasip etsin hepimize.kendine iyi bak hayatım.çok öptüm:1hug:
hayatım eşinin değerleri için ilaç ve kürleri ihmal etmeyin sakın aşılamada şansınızı arttırır azda olsa bir düzelme olursa.biliyorum artık insan ne ilaç içmek ne kürlerle uğraşmak istiyo ama yılmak yok herşey bebeğimiz için.evet hayatım baya korkuyorum ama umarım korktuğuma değmez çok rahat geçer bakalım az kaldı.yazarım sana buradana.s.sağol hayatım.bebeğin demişsin ya güldüm valla birden..ben hemen olacağını sanmam.hem benim durumum hemde eşimin durumu 'tüp bebekle anca' dedirtiyo içimden..yani olması benim mucizem olur.artık bebek diye hiiiççç ağlamıyorum inan bana:) Allah ım hayırlısını versin diyorum,başkada bişey demiyorum..hastalık,ağrılar...inan çok zordu.olmayacakmışda öylesine bi aşamaymış gibi düşünüyorum bu 2 aşılamayı:) sende filmini çektirince bişey olmadığını görüp ohhh dersin inşallah..anestezi fırsatın olursa iyi olur,bence gerek yok ama sen bayaa korkuyosun:)) burdan iyi haberlerini okurum canım..k.i.b.
hayatım eşinin değerleri için ilaç ve kürleri ihmal etmeyin sakın aşılamada şansınızı arttırır azda olsa bir düzelme olursa.biliyorum artık insan ne ilaç içmek ne kürlerle uğraşmak istiyo ama yılmak yok herşey bebeğimiz için.evet hayatım baya korkuyorum ama umarım korktuğuma değmez çok rahat geçer bakalım az kaldı.yazarım sana buradana.s.
Arkadasim degerleriniz cokta kotu degil duzelmeyecek gibi degil yani .
once mutlaka esinde varikosel varmi onu ogrenin urolog a gitsin
sonra da sen ona 3 ay keciboynuzu kuru yap. biz yaptik 9 milyondan 19 milyona cikti hemde 2 ayda
o bitince havuc suyu kuru yap o da hizi arttirir ve sizin dogal yolla hamilelik olur
ama sen kendinide kontrol ettir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?