Erkek İnfertilitesi morfolojii:((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba,

ben de önümüzdeki hafta rahim filmi çektireceğim. Bu işlemi bazı yerler acısız yapıyormuş araştırdığım kadarıyla. Çalıştığım iş yerinden bir kişi alman hastanesinde, diğeri radyotom (fındıkzade'de) acısız çektirmiş. ben radyotomda düşünüyorum

hayatım banada arkadaş orayı tavsiye etmişte bilemedim daha önce hiç duymadığım biyer.hem fındıkzadede bana çok uzak.fiyat hakkında bilgin varmı peki ssk geçiyomu acaba

geçen yaz arkadaşım radyotomda memur indirimi ile 250 tl'ye yaptırmış. açıkçası ssk kısmını bilemiyorum. ama google'a ismini yazarsan farklı şubeleri var. en azından anlaşmaları var mı diye telefon edip sorulabilir.

ilgin için çok saol canım.sizde soru ne.nekadardır bekliyorsunuz

ben biraz da acemiyim. pek beceremedim yazmayı buraya :). bizde sorun benişm adet düzensizliğim fsh ve lh'ım hafif düşük. bir de eşim başka şehirde çalışıyor ve sadece hafta sonları gelebiliyor

ben biraz da acemiyim. pek beceremedim yazmayı buraya :). bizde sorun benişm adet düzensizliğim fsh ve lh'ım hafif düşük. bir de eşim başka şehirde çalışıyor ve sadece hafta sonları gelebiliyor
anladım canım zamanı tutturamıyorsunuz ozaman:)umarım biran önce bebeğine kavuşursun hayatım.

2009 mayıstan beri sadece hafta sonları ile deniyoruz :). ama 5 yıldır evliyim. tabii insanlar 5 yıldan beri deniyoruz da bebek sahbi olamadık diye düşünüp bunalttılar beni biraz :) Ben de acaba olmuyor mu psikozuna girdim ve dr. a gitmeye başladım. O da boşuna hormon yüklemiş olmayalım bir de rahim filmi çekelim dedi. rahim veya kanallarda bir sorun varsa tüp bebeğe yöneliriz hiç vakit kaybetmemiş olursun dedi

Bahcelievlerde . Ben hastanenin hemen yaninda oturuyorum. kontrollerime jane hanima gidiyorum tup bebek uzmani ayni zamanda Kadin dogum bolumunde muayenede ediyor. tavsiye ederim guler yuzlu bilgili ve konuskan aciklayici bir doktor
hayatım ben kadın doğumculara baktım ismini göremedimde tüp bebek bölümündeymiş:)çok saol bende gidip memnun kalan birini arıyordum ilaç gib geldin.ben doktorumu değiştirmek istiyordum ondan bukadar araştırdım.sende memnunsan ona bir gideyim bakayımyerimsenibenbenim yumurtlamada falan bir sorun yoktu ama yinede gözden kaçırılan birşey vardır diye başka bir dr daha görünmek istiyorum.birde infertiliteyle ilgilenen bir dr olmasını istiyordum önceki drum öyle değildi.Jane hanım istediğim gibi biri sanırım tüp bebekte ya.tekrar teşekkürler hayatıma.s.

Bende tedavimi bahceci kliniginde yaptiriyorum aynen senin gibi baska dr denemek icin gittim ve fevkalade memnun kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum. evimede yakin oldugu icin her ay yumurta kontrollerimi onda yaptiracagim. Yanliz normal randevu alinmiyor gunduz ozel sekreterinden randevu alabiliyorsun istersen verebilirim . ebru hanim sekreteri 1. katta muayene ediyor.

yumurta takibi yaptırdınmı hiç canım en azından kaçıncı gün yumurtladığını bilirsin.muhakkak hafta sonuna denk gelir heraldeyerimsenibeneşin hiç test yaptırdımı peki.ayrıca mutlaka sende okumuşsundur eğer yumurtlamanda sorun varsa incir kürleri galan var onları deneyebilirsin

iyi olur hayatım ya buay belki gitmem ama önümüzdeki ay kesin gideceğim.merak ettim niye acaba normal randevu alınmıyor acaba:uhm:

geçen ay denemeye başladı dr.um takibe. ama öncelikle klomen kist yapıyor mu diye denedik. Şu anda da bu hormonları yüklüyoruz ama emin ollaım rahim ve kanallardan noktasına geldik. İncir kürü deneyebilirim aslında, iyi fikir. teşekkürler

hayatım doktorun muhakkak daha iyi bilir ama yumurtlamanda sorun yoksa klomen kullanmana gerek yok bence.bende sorun yktu o yüzden benim doktorum vermedi sadece aşılama yapacağımız ay şansı arttırmak için kullandık.uzun süreli kullanımda kist yapıyor çünkü.gereksiz yere okadar hormon almanın bir anlamı yok eğer herşey normalse.

rica ederim hayatım:)) iyiki şu internet varda konuşuyoruz rahat rahat...çevremizdekilere dert anlatılmıyo açıkçası..zaten yaşamayan anlamazda dinlemezde:))

merhaba..inşallah tek sorun zamanlamadırda uğraşmazsın tüple falan:)) bol bol şans dilerim:)

rica ederim hayatım:)) iyiki şu internet varda konuşuyoruz rahat rahat...çevremizdekilere dert anlatılmıyo açıkçası..zaten yaşamayan anlamazda dinlemezde:))
evet hayatım ben kimseyle konuşamıyorum ailemle bile sanki bana acıyorlarmış gibi geliyo.birde boş boş telkinlerde bulunuyorlarya dahada üzüyor beni.bu gün zaten hiç keyfim yok sebeini bilmiyorum ama canım çok sıkkın hep ağlamak istiyorum:gitme:bu doktor muhabbetlerinden çok sıkıldım yoruldum bıktım daha ne diyim allahım kimseye böyle dert vermesin çok zormafoldumben

slm..bende bugün çok kötüyüm..ağlamaktan şiştim.eşimde tınmıyo artık.bıktı adam.bugün adet oldum ve gebelik beklentim yoktu biliyosun(d.kont.hapı içmiştim)..adet olduğum ilk yıllardan beri bende 2 gün yas tutturur adetim..birde mide rahatsızlığı geçirdim 2 ay önce.ben sürekli ilaç içmek ve moralimi yüksek tutmak zorundayım.yaşadığımız çeşitli sıkıntılar oluyo tabi.tam bir psikiyatri vakasıyım aslında..bu şekilde hamile kalsam bile nasıl geçiririm bilmiyorum.bebekten falan vazgeçiyorum içimde.ama eşime ben vazgeçtim diyemiyorum.kendim iyi olmazsam kimseye faydam olmaz aslında..artık işime bile kendimi veremiyorum.sıkıldım çoooookk..ya bu akşam böleyim..içimi dökmek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…