hayatım doktorun muhakkak daha iyi bilir ama yumurtlamanda sorun yoksa klomen kullanmana gerek yok bence.bende sorun yktu o yüzden benim doktorum vermedi sadece aşılama yapacağımız ay şansı arttırmak için kullandık.uzun süreli kullanımda kist yapıyor çünkü.gereksiz yere okadar hormon almanın bir anlamı yok eğer herşey normalse.
merhaba..inşallah tek sorun zamanlamadırda uğraşmazsın tüple falan:)) bol bol şans dilerim:)
ah hayatım hangimiz psikiyatrik olmadıkki.bende bu gün inan tüm gün ağladım.eşimle akşam yemekteyken bile tutamıyorum gözyaşlarımı akıyo elimde değil.oda çıldırdı ne bu hal diye ama anlamyor kimse elimde değil.umarım yarın güzel bir gün olur.insan içinde biriktiriyo biriktiriyo böyle taşıyo sonunda işte:çok üzgünüm:bebekten vazgeçmek ne demek hayatım ya herşey onun için değilmi zaten benim aklımın köşesinden bile geçmiyo o düşünce bazen eşim der artık istemiyorum zaten diye hiç aklım almaz.sende böyle düşünme canım herşey insanlar için biliyosun.ben sadece daha neler ne sıkıntılar bizi bekliyor merak ediyorum zaman geçtikçe bu günlere bakıp o günlerin iyi günlerinmiş mi diyeceğim:çok üzgünüm:yoksa sıkıntının sonunda feraha erecekmiyim.rabbimden tek dileğim taşıyamayacağım yük ve dermansız dert vermesin.sesimizi duysun inşallah bizim ondan başka gidecek kapımız yok.hepimiz için ol desin:Saruboceq::Saruboceq:slm..bende bugün çok kötüyüm..ağlamaktan şiştim.eşimde tınmıyo artık.bıktı adam.bugün adet oldum ve gebelik beklentim yoktu biliyosun(d.kont.hapı içmiştim)..adet olduğum ilk yıllardan beri bende 2 gün yas tutturur adetim..birde mide rahatsızlığı geçirdim 2 ay önce.ben sürekli ilaç içmek ve moralimi yüksek tutmak zorundayım.yaşadığımız çeşitli sıkıntılar oluyo tabi.tam bir psikiyatri vakasıyım aslında..bu şekilde hamile kalsam bile nasıl geçiririm bilmiyorum.bebekten falan vazgeçiyorum içimde.ama eşime ben vazgeçtim diyemiyorum.kendim iyi olmazsam kimseye faydam olmaz aslında..artık işime bile kendimi veremiyorum.sıkıldım çoooookk..ya bu akşam böleyim..içimi dökmek istedim..
evet canım başndada demiştim zaten doktorun daha iyi bilir diyekaydirigubbakcemile3bende sorun olmadığından kullanmadım birde çok duyuyorum hiç sorunu olmayıp klomen kullandıktan sonra adet düzeni bozulanları her doktor bir olmuyor biliyorsun ilk yaptıkları iş zaten klomen yazmak.ama senin durumun farklı tabi.evet rahim filmi önemli hayatım bende çektiricemde bu ay geçti artık önümüzdeki ay bakalım.umarım film sonucun iyi çıkar canım.allah yardımcın olsun:1hug:canım, benim fsh ve lh biraz sınır altında o nedenle zaman zaman kist oluyordu zaten ve en öenmlisi de adet düzensizliği oluyordu. klomenle kist olmadığını gördük. ve o ay düzgün regl oldum. şimdi rahim filmini de çekelim ki boşuna hormon yüklemeyelim dedi dr. mantıklı geldi bana da.
hayatım sorun tam olarak kime bilemedim ama bana soruyorsan ben dr umdan memnun olmadığımdan 2 aydır dr a gitmiyorum.eşim ikinci bir dr a gidip oda değerler iyi deyince bende acaba tüplermi tıkalı diye düşündüm.adamı doktor doktor gezdiriyorum ama ben daha hsg çektirmemişim:bbo:buda yapılacak bir aşama olduğundan kendim yaptırmaya karar verdim.bu aradada kendim içinde iyi bir doktor arıyorum tabi.jane hanımada o yüzden gitmek istedimCanim rahim filmini doktorunmu istedi?
ah hayatım hangimiz psikiyatrik olmadıkki.bende bu gün inan tüm gün ağladım.eşimle akşam yemekteyken bile tutamıyorum gözyaşlarımı akıyo elimde değil.oda çıldırdı ne bu hal diye ama anlamyor kimse elimde değil.umarım yarın güzel bir gün olur.insan içinde biriktiriyo biriktiriyo böyle taşıyo sonunda işte:çok üzgünüm:bebekten vazgeçmek ne demek hayatım ya herşey onun için değilmi zaten benim aklımın köşesinden bile geçmiyo o düşünce bazen eşim der artık istemiyorum zaten diye hiç aklım almaz.sende böyle düşünme canım herşey insanlar için biliyosun.ben sadece daha neler ne sıkıntılar bizi bekliyor merak ediyorum zaman geçtikçe bu günlere bakıp o günlerin iyi günlerinmiş mi diyeceğim:çok üzgünüm:yoksa sıkıntının sonunda feraha erecekmiyim.rabbimden tek dileğim taşıyamayacağım yük ve dermansız dert vermesin.sesimizi duysun inşallah bizim ondan başka gidecek kapımız yok.hepimiz için ol desin:Saruboceq::Saruboceq:
hayatım ben sana bir tarif vereyim eşimin mide sorununu öyle atlattık:hulya:belki biliyosundur sabahları aç karnına 1 patatezin suyunu çıkar iç.zaten 1 çay bardağı olmuyo bile tadıda kötü değil.bunu düzenli olarak yap faydasını göreceksin.hiçbir zararıda yok zaten.eğer katı meyve sıkacağıyla uğraşmak istemezsen 1 patates için patatesi rendele ve elinle sık rendelenenleri.umarım faydasını görürsün.hem bu şekilde aşılama da yapabilirsinyerimsenibenslm canım..aynı anlattığın gibiyim..yemek dizilir önce boğazıma.yutamam ve ağlayarak masadan kalkarım hep.bebek olmuyo diye ağlamaktan mide hastası oldum.miden iyi değil dedi doktorlar dahada kötü oldum.ben ağlarım midem ağrır..midem ağrır ben ağlarım..şimdi mide ağrımdan dolayı kötüyüm.kullandığım ilaçları aşılama yapılırsa bırakmak zorunda kalacağım.bırakırsam ağrım çoğalır diye korkuyorum.bu yüzdende laparoskopi sonrası aşılamadan vazgeçeceğim galiba..yaz sonuna kadar bekliim diyorum.inan bana şimdi bebek falan isteyemiyorum.
hayatım sorun tam olarak kime bilemedim ama bana soruyorsan ben dr umdan memnun olmadığımdan 2 aydır dr a gitmiyorum.eşim ikinci bir dr a gidip oda değerler iyi deyince bende acaba tüplermi tıkalı diye düşündüm.adamı doktor doktor gezdiriyorum ama ben daha hsg çektirmemişim:bbo:buda yapılacak bir aşama olduğundan kendim yaptırmaya karar verdim.bu aradada kendim içinde iyi bir doktor arıyorum tabi.jane hanımada o yüzden gitmek istedim
evet canım başndada demiştim zaten doktorun daha iyi bilir diyekaydirigubbakcemile3bende sorun olmadığından kullanmadım birde çok duyuyorum hiç sorunu olmayıp klomen kullandıktan sonra adet düzeni bozulanları her doktor bir olmuyor biliyorsun ilk yaptıkları iş zaten klomen yazmak.ama senin durumun farklı tabi.evet rahim filmi önemli hayatım bende çektiricemde bu ay geçti artık önümüzdeki ay bakalım.umarım film sonucun iyi çıkar canım.allah yardımcın olsun:1hug:
evet canım bende senin gibi düşünüyorum.bakalım belki jane hanıma giderim bu ay.Doktorun nasil istemedi rahim filmi hayret birsey .
Once doktora git ondan sonra cektir bakalim.
2009 mayıstan beri sadece hafta sonları ile deniyoruz :). ama 5 yıldır evliyim. tabii insanlar 5 yıldan beri deniyoruz da bebek sahbi olamadık diye düşünüp bunalttılar beni biraz :) Ben de acaba olmuyor mu psikozuna girdim ve dr. a gitmeye başladım. O da boşuna hormon yüklemiş olmayalım bir de rahim filmi çekelim dedi. rahim veya kanallarda bir sorun varsa tüp bebeğe yöneliriz hiç vakit kaybetmemiş olursun dedi
merhaba hayatıma.s.bu sıralar baya bir koşturuyorum canım.kuzenim doğum yaptı yanında ben kaldım gelen gidende çok oldu giremedim pek.onun dışında bir terslik yok çok şükür canım.hayatım ağrıların midenden dolayı sanırım ben bir tarif yazmıştım bilmem denedinmi.eşimde çok işe yaramıştı tavsiye ederim hayatım denemediysen mutlaka dene.slm arkadaşlar..nasılsınız?leylmelek cim sende uğramamışsın hiç??inşallah bi sorun yoktur?ben ağrılarımdan hastanelerdeydim hep.çok şükür dün ve bugün iyiyim.30 unda lap. yapılacak..başlıyoruz bi yerden..hayırlısı....
geçmiş olsun canım:1hug:inan bu sonuç hakkında hiçbir fikrim yok.ilk defa senden duydum.tedavisi varmıymış canım bebeğin olmamasıyla ilgisi varmıymış valla anlamadım:kedi:merhabalar...lylmelek hala yoksun?umarım iyisinidr.bana laparoskopi yapıldı ve sonu; evre 4 endometriozis( karın içi hepsi birbirine yapışıkmış.evde istirahatteyim..
geçmiş olsun canım:1hug:inan bu sonuç hakkında hiçbir fikrim yok.ilk defa senden duydum.tedavisi varmıymış canım bebeğin olmamasıyla ilgisi varmıymış valla anlamadım:kedi:
kızlar dün eşim dr a gidecek diye yazmıştım hatırlarsanız.bu dr da değerler normal demiş ama ben sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.morfoloji için %1 bile olsa olma ihtimali var demiş biz ne hastalar görüyoruz sizin değerleriniz gayet iyi demiş.eşim beni hatta bu siteyi anlatmış eşim iyice kafayı yedi demiş:))dr da kadınlar bu konuda daha hassas ama kafasına bukadar takarsa doğurganlığını azaltır demiş kafasına bukadar takmayı bıraksın demiş.ben eşime evicap la proxeed plus ı sor demiştim onları sormuş bunlar vitamin takviyesi yazarım birşey olmaz demiş ama benim halime bu ilaçları bu siteden birbirimizle paylaşmamıza baya gülmüşkaydirigubbakcemile3neyse sonuç olarak günde üç tane mone.2 tane proxeed plus.1 tanede evicap 400 yazmış.bunları 3 ay kullan sonra yine görüşelim demiş.ilaçlar baya pahalı tutuyor sadece proxeed bile 110 milyon ayda iki paketten 220 mil.bilemiyorum acaba proxeede kullanmasakmı sonuçta onu ben istedim diye yazdı çünkü bu ilaçtan haberi bile yokmuş internetten bakıp yazmış:)kruger yönteminin çok katı olduğundan falan bahsetmiş bilemiyorum kafam iyice karıştı iki dr da sorun yok diyo ama bebeğim olmuyo.allah hepimizin yardımcısı olsun.fazla bekletmeden bebeklerimiz gelsin inşallah:Saruboceq:tabi bu arada eşimin keyfini anlatmamagerek yok tabi ikii dr tarafındanda tescil edilmenin dayanılmaz hafifliğini yaşıyo.ama bana söz verdi bu ilaçları düzenli kullanacakmış.görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?