Erkek İnfertilitesi morfolojii:((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm..bende bugün çok kötüyüm..ağlamaktan şiştim.eşimde tınmıyo artık.bıktı adam.bugün adet oldum ve gebelik beklentim yoktu biliyosun(d.kont.hapı içmiştim)..adet olduğum ilk yıllardan beri bende 2 gün yas tutturur adetim..birde mide rahatsızlığı geçirdim 2 ay önce.ben sürekli ilaç içmek ve moralimi yüksek tutmak zorundayım.yaşadığımız çeşitli sıkıntılar oluyo tabi.tam bir psikiyatri vakasıyım aslında..bu şekilde hamile kalsam bile nasıl geçiririm bilmiyorum.bebekten falan vazgeçiyorum içimde.ama eşime ben vazgeçtim diyemiyorum.kendim iyi olmazsam kimseye faydam olmaz aslında..artık işime bile kendimi veremiyorum.sıkıldım çoooookk..ya bu akşam böleyim..içimi dökmek istedim..

canım, benim fsh ve lh biraz sınır altında o nedenle zaman zaman kist oluyordu zaten ve en öenmlisi de adet düzensizliği oluyordu. klomenle kist olmadığını gördük. ve o ay düzgün regl oldum. şimdi rahim filmini de çekelim ki boşuna hormon yüklemeyelim dedi dr. mantıklı geldi bana da.

merhaba..inşallah tek sorun zamanlamadırda uğraşmazsın tüple falan:)) bol bol şans dilerim:)

merhaba:) çok teşekkür ederim. şansa ve morale ihtiyaç var hakikaten. zorlu bir süreç sanırım bu bebek denemeleri. sanırım diyorum çünkü ben henüz çok da denemedim ama gene de beklenti oldukça hayal kırıklığı da oluyor. en önemlisi morali yüksek tutmak galiba. bizler (kadınların çoğu) kendimize çok zarar veriyoruz bence.

ah hayatım hangimiz psikiyatrik olmadıkki.bende bu gün inan tüm gün ağladım.eşimle akşam yemekteyken bile tutamıyorum gözyaşlarımı akıyo elimde değil.oda çıldırdı ne bu hal diye ama anlamyor kimse elimde değil.umarım yarın güzel bir gün olur.insan içinde biriktiriyo biriktiriyo böyle taşıyo sonunda işte:çok üzgünüm:bebekten vazgeçmek ne demek hayatım ya herşey onun için değilmi zaten benim aklımın köşesinden bile geçmiyo o düşünce bazen eşim der artık istemiyorum zaten diye hiç aklım almaz.sende böyle düşünme canım herşey insanlar için biliyosun.ben sadece daha neler ne sıkıntılar bizi bekliyor merak ediyorum zaman geçtikçe bu günlere bakıp o günlerin iyi günlerinmiş mi diyeceğim:çok üzgünüm:yoksa sıkıntının sonunda feraha erecekmiyim.rabbimden tek dileğim taşıyamayacağım yük ve dermansız dert vermesin.sesimizi duysun inşallah bizim ondan başka gidecek kapımız yok.hepimiz için ol desin:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım başndada demiştim zaten doktorun daha iyi bilir diyekaydirigubbakcemile3bende sorun olmadığından kullanmadım birde çok duyuyorum hiç sorunu olmayıp klomen kullandıktan sonra adet düzeni bozulanları her doktor bir olmuyor biliyorsun ilk yaptıkları iş zaten klomen yazmak.ama senin durumun farklı tabi.evet rahim filmi önemli hayatım bende çektiricemde bu ay geçti artık önümüzdeki ay bakalım.umarım film sonucun iyi çıkar canım.allah yardımcın olsun:1hug:

Canim rahim filmini doktorunmu istedi?
hayatım sorun tam olarak kime bilemedim ama bana soruyorsan ben dr umdan memnun olmadığımdan 2 aydır dr a gitmiyorum.eşim ikinci bir dr a gidip oda değerler iyi deyince bende acaba tüplermi tıkalı diye düşündüm.adamı doktor doktor gezdiriyorum ama ben daha hsg çektirmemişim:bbo:buda yapılacak bir aşama olduğundan kendim yaptırmaya karar verdim.bu aradada kendim içinde iyi bir doktor arıyorum tabi.jane hanımada o yüzden gitmek istedim

slm canım..aynı anlattığın gibiyim..yemek dizilir önce boğazıma.yutamam ve ağlayarak masadan kalkarım hep.bebek olmuyo diye ağlamaktan mide hastası oldum.miden iyi değil dedi doktorlar dahada kötü oldum.ben ağlarım midem ağrır..midem ağrır ben ağlarım..şimdi mide ağrımdan dolayı kötüyüm.kullandığım ilaçları aşılama yapılırsa bırakmak zorunda kalacağım.bırakırsam ağrım çoğalır diye korkuyorum.bu yüzdende laparoskopi sonrası aşılamadan vazgeçeceğim galiba..yaz sonuna kadar bekliim diyorum.inan bana şimdi bebek falan isteyemiyorum.

hayatım ben sana bir tarif vereyim eşimin mide sorununu öyle atlattık:hulya:belki biliyosundur sabahları aç karnına 1 patatezin suyunu çıkar iç.zaten 1 çay bardağı olmuyo bile tadıda kötü değil.bunu düzenli olarak yap faydasını göreceksin.hiçbir zararıda yok zaten.eğer katı meyve sıkacağıyla uğraşmak istemezsen 1 patates için patatesi rendele ve elinle sık rendelenenleri.umarım faydasını görürsün.hem bu şekilde aşılama da yapabilirsinyerimseniben

Doktorun nasil istemedi rahim filmi hayret birsey .
Once doktora git ondan sonra cektir bakalim.

Umarım senin de benim de filmimiz iyi çıkar:) allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :1hug:

slm arkadaşlar..nasılsınız?leylmelek cim sende uğramamışsın hiç??inşallah bi sorun yoktur?ben ağrılarımdan hastanelerdeydim hep.çok şükür dün ve bugün iyiyim.30 unda lap. yapılacak..başlıyoruz bi yerden..hayırlısı....

canım aynı benim gibiisn. bende 2-5 yıllık evliyim ve 2009 mayısından beri sadece hafta sonları deniyoruz. eşimle aynı şehide değiliz. zor oluyor. sonuç sıfır tabii ki.

merhabalar...lylmelek hala yoksun?umarım iyisinidr.bana laparoskopi yapıldı ve sonu; evre 4 endometriozis( karın içi hepsi birbirine yapışıkmış.evde istirahatteyim..

merhaba hayatıma.s.bu sıralar baya bir koşturuyorum canım.kuzenim doğum yaptı yanında ben kaldım gelen gidende çok oldu giremedim pek.onun dışında bir terslik yok çok şükür canım.hayatım ağrıların midenden dolayı sanırım ben bir tarif yazmıştım bilmem denedinmi.eşimde çok işe yaramıştı tavsiye ederim hayatım denemediysen mutlaka dene.

Son düzenleme:
merhabalar...lylmelek hala yoksun?umarım iyisinidr.bana laparoskopi yapıldı ve sonu; evre 4 endometriozis( karın içi hepsi birbirine yapışıkmış.evde istirahatteyim..
geçmiş olsun canım:1hug:inan bu sonuç hakkında hiçbir fikrim yok.ilk defa senden duydum.tedavisi varmıymış canım bebeğin olmamasıyla ilgisi varmıymış valla anlamadım:kedi:

geçmiş olsun canım:1hug:inan bu sonuç hakkında hiçbir fikrim yok.ilk defa senden duydum.tedavisi varmıymış canım bebeğin olmamasıyla ilgisi varmıymış valla anlamadım:kedi:

sağol canım.sesin çıktı ya..merak etmiştim:) bebeğinize Allah uzun ömür versin..endometriozis rahim içi tabakasının yani endometrium un karın içi organlara sıçraması.bağırsak ve diğer organlara yapışmış ve ağrılarımda ondanmış.evre 4 ise en ilerlemiş hali demekmiş.rahim kaymış yerinden falan...sıkıntı çokmuş ve ovülasyonu engelliyormuş bu sıkıntılar.temzilendi şimdi,rahim falan düzeltilmiş.gebelik açısından sıkıntı olmaz dedi.ama bakalım pzrtesi kontrole gideceğiz.bu durum tekrarlayabiliyo,tek sıkıntı bu tabii yıllar sonra.ağrılarım var ve evde istirahatteyim.

ebaydan baksana...proxeed i fazla alınca fiyat ucuz oluyor galiba 4 kutu 300 felan oluypor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…