rus kızlarına böyle yapıştırmalar yapılması canımı çok acıtıyor.
tanıdığım bir çok türkten daha namuslu rus arkadaşlarım oldu benim!!
heryerde kadın var moskovada burda baska sehirde farketmez zaten aldatan adama kadın olsun yeter yani moskovada olması farketmez yeterki kisiligi saglam olsun ehh kisiligi saglam degilsede zaten kaybedecek ne varki sizin icin..
sıze sımdı bu konu hakkın da nasıl tesellı verebılırım bılmıyorum ama ,
sevgılınıze guvenın bu kıskanclıkları bırakın dıye yalan bı tesellı veremem cunku
sızın durumunuz da olsam ben de aynı duyguları hıssederdım emınım .
Türk erkeklerinin Ruslara olan düşkünlüğüne hıc degınıp de
morelınızı ıyıce bozmak ıstemıyorum .neyse ben daha fazla
konusmıyım en ıyısı :) Allah yardımcınız olsun
Moskova fuhuş şehri diyemeyiz çünkü ülkemizde de fuhuş yapılıyo., namusa gelmiş birde konu şöyle bi durum var namus bizde olan bi kavram...onlarda yok demek hakaret içermiyo bana göre, çünkü tamamen kültürel bi durum bu...bazı konularda bizden çok daha rahat oldukları hayatın bi gerçeği...ayrıca aldatan burda da kadın bulur diyenlere pek katılmıyorum... burda daha zor ilerliyo bazı şeyler...en azından sıradan kendi halinde bi erkek çok dikkat çekmez burda...kendi niyeti baya bozarsa başka tabi...orda bi an şeytana uyup gecelik başlayan bi ilişki aşka da dönüşebilir....burda gecelik ilişki yaşanılan kadınlarla kimse aşk meşk düşünmez çünkü ne oldukları bellidir...ama orda bunlar doğal karşılandığı için namussuzlar diyemiyceğimiz gibi erkeklerde demiyo zaten..velhasıl 4 sene bi arkadaşlık için oldukça uzun bi zaman hayırlı işleri uzatmamak gerekir...kısa süreli bi işse anlayış göstericeksiniz mecburen..
öncelikle herkese iyi geceler, kızlar benim 4 yıllık bir ilişkim var.4 ay önce erkek arkadaşım çalışmak için moskovaya gitti ( gitme sebebi çalışıp evliliğimiz için para biriktirme) ben gitmesini pek istemesemde mecburen tamam dedim. Gel gelelim ki benim şu kıskançlık krizlerim olmasa... olan bana oluyor kendimi üzüyorum, yıpratıyorum. Malum moskova gece hayatı, rus kızları vs. ile pek meşhhurdur. Benimde korkum bu işte beni aldatması oysa adam 2 hafta da bir tatil yapabiliyor oda 1 gün. Biliyorum güven meselesi bu aslında sevgilime güveniyorum ve bugüne kadar bi yanlışını görmedim ama ya yaparsa diyorum yani onu biriyle gözümde canlandırıyorum da offfBelki bazılarınız yapan her türlü yapar türkiye rusya farkezmet der ama kızlar moskova yaa moskova herkes bilir fuhuş şehri
eminim ki rus kızlara olan hayranlık sevgilimde de var geçenlerde bana rus kızlarının hakikaten çok güzel, bebek gibi olduğundan bahsediyor.deliriyorummmm napayım bende italyaya mı gideyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?