hıc bısı yapmasada gozu kayar kım ne derse desın bı kere turk erkeklerı bayılıo onlara...e masallah cokta acık gıyınıolar
namuslu o bu su oylelerıde war ama cogunluk cok rahat... erkeklerın gtmesını beklemeden masasına gdenler falan fılan
ama guvenıosan bısı olmaz sanırım erken donmesı ıcın ıkna et yoksa kndını yıceksın
aynen öyle en kısa zamanda türkiyeye dönmesini sağlamam lazım. inş. gelicek.
valla erkeklerin midesizliğini düşünürsek bu konuda sabıkası olan çok, ben rusyayla çok fazla iş yapan bir firmada çalışıyorum. işçisi mühendisi giden ordan buluyo kardeşim bu nasıl iş anlamadım. bide evleniyolar.benim erkek arkadaşımda st.petersburga gidecek bikaç günlüğüne. güvenilir karakterde bir insandır dürüsttür ama erkektir yine de kesinlikle yapmaz diyemem.ama inşallah öle bişi olursa Allah önümüze çıkarır.
abarttığının farkındasındır umarım
bende yurtdışında yaşadım, hristiyanların arasında ama öyle birşeyi ilk defa duyuyorum.
ona bakarsan türkiyedede karısını, kızını pazarlayanlar var.
genelleme yapma lütfen
dönünce anlarsınız yapıp yapmadığını, kadınlar hisseder çünkü...[/QU
Evet kadınlar hisseder. Bir gelsinde görücez bakalım...
haklısın.. Bu akşam konuşucam dönmesini isticem en kısa zamanda bakalım o ne tepki vericek :26:
ama kızlar konusunu acma cok ozledım vs dıye cagır
bıde rus ukrayna dıyınce herkesın aklına tek sey gelıo isvece gıtse daha az takar ınsan kı kızları cok guzel
yok kızlar mevzusuna hiç girmicem girersem tartışıcaz biliyorum. Çok özlediğimi gelmesini istediğimi herkes gibi onunda Türkiyede çalışıp parasını biriktirmesini isticem.Hem bugün para biriktirmek için giden yarında gider, nişanlıyken de, evliykende... Ne bilicem dimi
Hepinize teşekkür ediyorum okuyup fikirlerinizi paylaştığınız için. Ne demişler bu devirde babana bile güvenme. birazdan onu aradığımda Türkiyeye dönme konusunu açıcam madem para biriktirmek istiyor bunu burda da yapabilir. Evlilik konusunda acelem yok geç olsun güç olmasın ama yeter ki yanımda olsun.
rus kızlarına böyle yapıştırmalar yapılması canımı çok acıtıyor.
tanıdığım bir çok türkten daha namuslu rus arkadaşlarım oldu benim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?